עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by *R.S,

בביקורת פה באתר http://hwzone.co.il/reviews/8800/8/ כתבו: "שימו לב לעובדה שבכרטיס ה-GTS חסרים שני שבבי זיכרון; אנו יודעים שהכרטיס הוא בעל 640MB זכרון, אך ה-PCB מאפשר להרכיב שני שבבים נוספים ולהגדיל את הנפח ל-768MB כמו בכרטיס ה-GTX." י 1. מה זה PCB י? 2. מה אתם באים להגיד לי שאם יש לי למשל 2 כרטיסי 8800GTS (הלוואי עליי) אז אני יכול לקחת מאחד הכרטיסים 2 זיכרונות ולחבר לשני ואז יהיה לי 8800GTS עם יותר מ 640MB י??

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4762

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. אני קונה ליד הבית מיכוון שיש לי זיכוי של 1250 ש"ח, עכשיו הכרטיסים שיש לו בחנות הם: 1. geforce 8800gts 320mb של חברת גיגה בייט, שעולה 2000 ש"ח. 2. geforce 8800gts 320mb של חברת אסוס, שעולה 2100 ש"ח, שהוא אומר שהיא יותר טובה שכדאי לי לקחת. 3. geforce 8800gts 640mb של חברת אסוס שעולה 2300 ש"ח. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by ZASUS,

תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא מראה לי הודעה של הכרטיס מסך מלא פעמים: http://img2.freeimagehosting.net/image.php?8e0e60e59e.jpg זה נגרם אולי בגלל שהכרטיס תומך ב- AGP X8 והלוח אם שלי תומך ב- AGP X4! בשורה התחתונה הכרטיס טוב מאוד ומפעיל משחקים כבדים חוץ מהבעיה הזאת. איך אני יכול לבטל את זה? תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by fish,

העם זיכרון פנימי 512MB DDR2 מגביל בביצועים את הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS 640?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  6. יש לי תקציב 5000 שקל למחשב בלבד ללא מסך וללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC מה שמונע בעדי לקנות את המחשב זה שחבל לקנות היום 7600 GT ב900 שקל שעוד מעט יצא 8600 ויעלה מחיר דומה.. האם שווה לחכות?! האם יש תאריך ליציאת הכרטיס בארץ?? אני ממש מחכה כבר למחשב

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by hamtsani,

אם יש לי כרטיס מסך: gf 8800 gts 320 mb האם כדי לבצע עריכת וידאו יש צורך בנוסף בכרטיס ייעודי?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by *R.S,

תגידו איך זה שהכרטיסי מסך - גם המפלצות החדשים לא מציגים ביצועים בcall of duty כמו שהם מציגים במשחקים אחרים? יעני יש איזה סיבה מסויימת לכך? הגרפיקה כל כך טובה? אני שואל את זה כי יצא לי לראות משחקים עם גרפיקה יותר מפותחת שהכרטיסים מתמודדים איתם יותר טוב... סתכלו למשל פה: http://hwzone.co.il/reviews/8800/14/ הפעילו call of duty עם מפלצת כמו 8800GTS 640MB והFPS "רק" 53 כאשר הרזולוצייה רק 1024X768 בלי פילטרים בכלל !!!

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  9. שלום שוב, לפני כחודש ניסיתי להמהיר את הPowerColor x1950pro שלי באמצעות התוכנה שבאה עם הכרטיס (CCC - Overdrive). הכרטיס הגיע לתדרים סבירים אבל לא החזיק מעמד בOC וקרס לאחר בדיקת מאמץ קצרה ו/או במשחקים. גם OC מזערי גרם לכרטיס לקרוס, והחלטתי שחבל על המאמצים לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. במהלך כל הניסיונות לבצע OC הכרטיס לא התחמם מעבר ל65 מעלות, לכן הבעיה כנראה היא במתח. בכל מקרה, מאז אותם נסיונות אני סובל מבעיות שונות בכרטיס - החל מקריסות בעת מאמץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240884.30 ועד לביצועים גרועים (הכרטיס מקרטע (!) לפעמים בCOD2, בהגדרות גבוהות). ישנם גם משחקים שאני זוכר שלפני הOC רצו חלק, וכעת עם אותן הגדרות הם לא סוחבים. רזולוציה של 1280x1024 היא מילה …

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by N.S,

רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל ברדאון 9800 פרו לבין רדאון x800 gto

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by hamtsani,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  12. אני מנסה להפעיל ווידאו על שני המסכים בHorizontal span, וזה לא עובד. המסך שבו נמצא רוב החלון הוא המסך שבוא הסרט עובד (אם אני עושה Full screen אני פשוט רואה חצי מהווידאו...). זה לא קשור לנגן, ניסיתי איזה חמישה. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  13. קניתי מסך טלויזיה לא מזמן והחלטתי לחבר אותו כמסך המחשב שלי... המסך בעל חיבור HDMI וחיבור VGA. במחשב יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro עם יציאת VGA וDVI. עם הטלויזיה קיבלתי כבל VGA אז כרגע הטלויזיה מחובר בחיבור זה... אבל איכות החיבור לא כל כך טובה... הכיתוב במסך נראה לא חד ומאוד לא ברור... לכן אני רוצה לחבר את המחשב באמצעות כבל HDMI. קניתי כבל DVI ל-HDMI עם 18+1 פינים. ניסיתי לחבר את הטלויזיה אבל התמונה יצאה ירוקה לגמרי ומלאה ריצודים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לחבר את הטלויזיה למחשב אחר עם כרטיס מסך ATI Radeon X1800 XT עם 2xDVI. וגם שם הייתה אותה תוצאה... האם למישהו פה יש איזשהו פיתרון...? אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לדעת מזה טמפ' נורמלית של כ.מסך יש לי LEADTEK 8800 320 MB כרגע 64 מעלות זה תקין? הכ.מסך חדש ,לא נמצא במאמץ ..

• 8 תגובות
    • 500 צפיות
  15. אהלן יש לי את הכרטיס XFX 8800GTX ואני משתמש בדרייבר שקיבלתי איתו בקופסא.... יש דרייבר שנחשב להכי טוב לכרטיס הזה ???כלומר,שיכול לשפר את רמת הביצועים ??ולתת עידכונים ??

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by spastic,

שלום לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 7300 gt הכל עבד פרפקט רק שלא יכולתי לראות שום וידאו, רק קול ומחשב מקרטע. מחקץי תקודקים ושמתי חדשים שמתי תדרייברים הכי חדשים וכלום כל הזמן אותה בעיה, אין וידאו בשום פורמט גם לא ב vlc, מצליח רק לקרוא כמה פורמטים של avi בוירטואל דאב, כמו כן סרטונים ביוטיוב מתנגנים פרפקט.. אני שובר תראש ולא מצליח להבין מה הבעיה מישהו נתקל אולי גם בבעיה? תודה רבה לכל עוזר נ.ב האם בשביל כרטיס מסך זה צריך דרייברים של Go 7 series?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by Oranili,

איזה הגדרות הכי טובות בשביל מסך LCD יש לי ASUS 22 M2w מה לשים לו ? חוץ מ CLEARTYPE חיבור DVI

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין GEFORCE 7600 GT 256 MB geforce 7300 gt 512 mb תודה ביי

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by evman007,

אני משחק בעיקר GTA SA ו PRO EVOLUTION,לא משחקי עתירי גרפיקה,אך אני רוצה כרטיס שיוכל לסחוב ברזולוציית המסך שלי שהיא 1400*1050. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by natan805,

כי אני הולך לקנות x1950p

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by asafasaf29,

אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8800GTS ומסך של LG L1970HR והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 אז עדיף לא לקנות את המסך הזה נכון? כי ככה היה רשום פה.

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. אני רואה שבזמן האחרון באתרי ביטורנטים הפרטיים לסרטים נכנסה המדיה החדשה להורדות ה"BLUERAY" הקטע שכל סרט בבלו ריי מתחיל רק מ 15 ג'יגה לסרט ואולם ה HDTV 720P או ה 1080I זה 4-10 ג'יגה השאלה שלי היא מה ההבדל בין האיכות הכי גבוה של HDTV (1080I ל סרט BLUERAY ? נ.ב לכל אילה שעדיין מתלהבים מהאיכות של DVDRIP !!! ממליץ לכם בחום לעבור לסרטי HDTV ! עולם אחר ! אי אפשר לחזור אחורה !!! אתמול יצא לי לראות את אייס אייג' 2 ב 1080I (רזולוצייה של 1900) ונפלתי מהכסא מהאיכות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ranran,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית LCD ויש שתי אפשרויות DVI-DVI עולה כ50 שח DVI-HDMI עולה 150 שח אני יודע שהHDMI יותר טוב אבל האם הוא מצדיק את התוספת של כ100 שקל? תודה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים