עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kcupid,

הי, יש לי כבל COMPOSITE מ2 צדדיו (יענו צהוב-לבן-אדום מ2 הצדדים). כשאני מחבר צד אחד לטלוויזיה שלי (LCD), אני מחבר תאדום ותלבן במקום האדום והלבן של YES, ואת הצד השני אני מחבר ל"ממיר" כזה שהופך את זה ליציאה כמו של אוזניה/רמקולים, ומחבר למחשב. ככה אני שומע מהLCD את מה שהמחשב... "משדר". אבל הבעיה היא שכשאני מחבר במקום הצהוב של הYES את הצהוב מהכבל שלי, ומהצד השני אני מחבר למחשב (הוא מתחבר לאיזה "ממיר" כזה שהופך אותו ל... כמו חיבור של מקלדת ועכבר, רק בצבע שחור, אני מחבר אותו בשורה של החיבור של הכבל של המסך, בצד הכי מיני (מארז של INTEL). אבל אז לא רואים בTV את מה שהמחשב מראה, וגם כבונוס גם לא שומעים (וכשהחיבור הצהוב של YES מחובר כן שומעים). מה לעשות? בן דוד שלי יש לו כמעט בדיוק א…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by T-Flash,

סרטון הפלאש שבאתר הבית: http://www.futuremark.com/ נראה מגניב :D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לגראפיקה וקידוד וידאו וקצת למשחקים לא כבדים PALIT ATI X800GTO 256MB PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 Memory Interface: 256 bit 543.00 ₪ Gigabyte GeForce 7600GS 256MB PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1568 Memory Interface: 128 bit 638.00 ₪ למערכת Intel Core 2 Duo E6300 GB965P-S3 TWINMOS 2GB DDR2 667MHz Cl5 לא מעונין בOC

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by shlomibandit,

מתי התאריך המדוייק שיוצא ה8600 אולטרה? או ה8800 ג'י טי אס 320 מגה? כי כנראה שהלך לי ה 7800 נשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו .. שווה לקנות את ה 1950 פרו מ ksp ב1200 שקל? או לחכות לדור החדש? מתי יגיע לחנויות כבר בישראל למחירה וכמה יעלה? כי אין לי עצבים לחכות הרבה זמן .. שווה בכלל כרטיס כזה למפרט כמו שלי?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מותגי ה-Red Dragon וה-Red Devil הוותיקים זוכים להמשכיות מעניינת גם בדור החדש מבית AMD, לשמחתנולכתבה

7. Started by אור כהן,

שלום לכולם, היום נתקלתי במשהו מאד מוזר, 8500GT, בחיבור PCI (לא אקספרסס ולא AGP). אני שמעתי וראיתי כבר 6200 ו5200 בPCI, אבל לא 8500! יש חייה כזאת? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4667

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by or775,

היי צריך עזרה בקנית כ.מסך עד 700 ש"ח יש לי מעבד P4 3G אינטל 90NM 530 1MLGA775 לוח אם אסוס P5P800 SOCKET 775 חיבר AGP תודה למי שעוזר

• 12 תגובות
    • 667 צפיות
  9. N250GTS Twin Frozr 1G OC http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1883 המוכר פרסם ב142$ + 43.5$ משלוח אקספרס לישראל עשיתי "make offer"של 130$ לכרטיס ו20$ למשלוח ולהפתעתי זה התקבל ועכשיו נשאר לי רק לשלם על זה. איך העיסקה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by saarxee,

קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים. שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה? קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Boomer,

נגמר בארץ המלאי של ה-SUMA GF 4 Ti 4200 64mb הרגיל ואני רוצה משהו באותו מחיר בערך ושעדיין יהיה טוב. כמובן שיהיה Geforce 4 Ti 4200. האחרים הטובים עולים 200 ש"ח יותר וזה קצת יותר מדי... יש לכם הצעות? אני יודע שיש את MSI אבל יש משהו אחר במקרה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. יש לי כרטיס מסך שאני מתכוון להחליף אותו. לא מזמן קניתי מסך "27. אני לא משחק כיום כמעט בכלל, אבל כן רוצה לשחק. הבעיה היא שאני קורא כאן לא מעט הודעות וממש הולך לאיבוד בכל מה שנוגע להגדרות, גם של המשחקים וגם של הכרטיס. ( AA, פילטרים וכו' ). יש איזשהו מדריך שמסביר בשפה עממית מה זה כל המונחים שאתם משתמשים בהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. 84.63_forceware_mobile_winxp2k_international_whql 93.71_forceware_winxp2k_english_whql

• 13 תגובות
    • 629 צפיות
  14. הלך לי הכרטיס מסך שלי X1800GTO. כל הבעסה זה שהוא הלך לפני ששמתי לו את הACCLERO TWIN TURBO. לכן אני מחפש כרטיס מסך טוב עם ביצועים טובים במחיר טוב מצאתי את ה8800GT 256MB ב300 שקלים זה מחיר נורמלי לכרטיס? האם כדאי לי לקנות אותו ? ד"א עם אתם מציעים לי כרטיס מסך אז חשוב שהוא יהיה מותאם לTWIN TURBO כי אני מתכוון להשים אותו על הכרטיס שאני אקנה. נ.ב שאלה קטנה אחרונה שמתי את הTT על הכרטיס ממש לפני כמה ימים האם אני יהיה חייב להחליף משכה טרמית?חייב בכל מקרה?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  15. ענקית השבבים מכריזה כי כל כרטיסי המסך שלה המיוצרים כעת ובהמשך בסדרת GeForce RTX 30 יקבלו הגבלות לחצי ממהירות הכריה - אבל יש גם כוכביותלכתבה

16. אם יש הצעות אחרות עם תקציב של 700+-(עם לינק בבקשה ורק לאמינות אז אני ישמח לקבל)... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  17. או שרק מחברים אותו ל PCI והוא מוכן? איך זה בדיוק עובד?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, המחשב שלי (מופיע במפרט מתחת לפרופיל שלי) מתחיל להתיישן והחלטתי לשדרג את כרטיס המסך אני מנסה לעשות לעצמי סדר קצת בעניין החיבור ללוח אם יכול להיות שזה לא הפורום המתאים, אם כן אז אבקש את סליחתכם ותעבירו אותי לאן שצריך יש לי לוח אם של msi עם החיבורים הבאים (תמונה): PCI-E x 16 - יש אחד כזה על הלוח אם PCI-E x 1 - יש שניים כאלה PCI - יש לי שלושה עכשיו אני מבין שחלק מכרטיסי המסך שיש היום בשוק הם בעלי חיבור PCI Express 2.0 (כמו למשל זה) מישהו יכול לעשות לי סדר ולהסביר לי מה יש לי ואיזה סוגי כרטיסי מסך אני יכול להרכיב (אם בכלל)? :-\ תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מה ההבדל 6600 הרגיל? או הGT

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by orenoren1911,

זה המחשב i5-4670 ספק כוח: http://www.1pc.co.il/product-2104-Seasonic_SS_750JS_750W.aspx זיכרון: ddr3 1600mhz 16gb cl9 gtx 770 windforce x3 oc 2gb אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו תקציב: 3500 שקל חשבתי על הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 780Ti WindForce3 3072MB GDDR5

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by the-f-master,

בעקבות היציאה של ממירי HD ביס אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה אבל בשביל לא לאבד איכות אני רוצה שלכרטיס הטלויזיה תהיה כניסת HDMI... אוקיי אלו השאלות שלי: 1)האם קיים כרטיס טלויזיה בעל כניסה כזאת? 2)אם כן,אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה כזה במקסימום 1000 שקל?(אם אין כרטיס טלויזיה כמו שציינתי בפחות מ-1000 שקל אז תרשמו גם כאלו שעולים יותר)

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  22. קיבלתי 2934... יש לי מעבד amd 64bit 3000+ (עם אובר קלוק ל3400+ וזרם חשמל 1.65) יש לי ג'יפורס 6800GT של לידטק (עם קלוק של 1100 לזכרונות ו400 לכרטיס... וזרם חשמל 1.6) ויש לי 2X512M זכרונות של ADATA שרצים על 400 מגה הרץ והם בטוח קיבלו גם כן איזה OC משל המעבד.. תעזרוו לי!! יכול להיות שזה בגלל הארד דיסק? הוא דיי ישן.. מלפני איזה 2-3 שנים... (זה הארד דיסק של 80GB אבל אני לא יודע מה המהירות שלו..)

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  23. מסכי crt חדשים אינם מספיק טובים למשחקים? למה?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  24. איזה ספק כוח (כמה W) מומלץ בשביל מערך עם שני GTX570?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by matanaskar,

מפרט של המחשב : AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4800+ Enermax Liberty 400W 2 גיגה זיכרון RAM אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 400 ש"ח עד 450 , כרטיס שקט במצב מנוחה (במשחקים לא מפריע לי שירעיש) . עוד פרט קטן זה שלפני חצי שנה חיברתי לא נכון בחיבור מולוקס(או איך שקוראים לזה) פאנל המחשב נכבה והספק הוציא ריח שרוף, אבל הדלקתי אותו שוב ומאז לא הראה שום בעיות כלשהם כנראה שאיזה נגד נשרף שמה. עכשיו אני לא רוצה לקחת סיכון ,ולכן לקחת כרטיס שלא יהווה מעמסה על הספק.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.