כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
בקיצור חיברתי את המסך ל מחשב הישן והמחשב פועל אבל המסך לא אז הסתכלתי בראש של הכבל (זה שמתחבר לכרטיס מסך) פתאום אני שם לב שחסר פין אחד! מה שעוד מוזר שבמחשב החדש המסך עובד ללא בעיות זה נורמלי!? (אותו כרטיס מסך)(MAG 786FD)
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
לשנות כותרת? איזה מסך הכי טוב בה 1000 שקל מסך 17-19
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ש לי בעיות גאמא במשחקים שרואים מאוד חשוך.... העם יש איזה fix לזה?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום,רציתי לשאול האם יש הבדל כולכך גדול בין שני הכרטיסים והאם 128 יספיק לי?מכיוון שיש בינהם הבדל של 400 ש"ח,והשאלה היא האם ההשקעה כידאית.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני לא מוצא באתר החברה את הסוג הזה מישהו יכול להביא לינק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא יודע איזה מסך ממומלץ אני יודע שהכי כדי ללכת לחנות ולראות בעין אבל עדיין חשוב לי הדעה שלכם בנתיים המליצו לי בחום על המסך הזה : SAMSUNG 757NF DIAMONDTRON MONITOR 17"
-
אוקיי,לאחר שיטוט קל ברשת הבנתי שהמסכים הטובים הם מסביבות ה2300 ש"ח,לכן השאלה שלי היא....איזה? ובבקשה אל תפציצו אותי בIIYAMA 454 PRO הוא הכי טוב,קראתי עליו ביקורת שהיתה די פושרת. הבנתי שסמסונג הם ממש טובים.מה אתם אומרים על ה959NF? נ.ב. יש לי מסך 15 ישן,ואני רוצה לשדרג למשהו קצת יותר רציני,בנוסף יש לי GTS2 של ASUS,אבל ברור לי לחלוטין שהוא לא ממש יוכל לסחוב מסך 19" ולכן יחד עם המסך יבוא R9700 של ג'יגהבייט,ולכן כ"כ חשוב לי שהמסך יהיה טוב עד כמה שאפשר. בתודה מראש. http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,90703,00.asp
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי ליפני חודשיים מסך viewsonic p95f+ מסך באיכות סוף העולם! אבל מה עוד שקיבלתי אותו היו לו קטם צהוב ממש חלש בצד אחד של המסך אפשר ליראות אותו בבירור רק על לבן חשבתי אולי זה מהכטיס מסך אבל החלפתי אותו עכשיו וזה קיים עדיין אני יודע שזו בעיה ידוע בטריניטרון כי גם בעבודה יש לי מסך עם וואחד קטם השאלה היא אם האחריות תופסת על כאלה מיקרים ויחליפו לי אותו?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בוא נגיד שאני לא משחק משחקים.. רואים בכרטיס מסך הזה טוב? רואים הכל חד וברור ויפה? ??? (GF4 MX 440)
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רציתי לקנות את VIEWSONIC P90F אבל אין אותו בשום מקום ואומרים שהוא יגיע רק עוד חודשיים! שמעתי על 455 של אימאה, אמרו לי שהוא יותר טוב בגלל ה- M2 משהו... זה נכון? הקצב רענון שלו טוב יותר? או שעדיף לחכות לVIEWSONIC? תודה!
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכם התקנתי את מדל אוף הונור וכשבאתי להעלות את המשחק ...קיבלתי את ההודעה could'nt load open-gl subsystems עכשיו הכרטיס כן תומך ב-open gl יש לו גם 16 mb זיכרון ניסיתי להוריד דרייברים חדשים עם open gl ועדיין זה לא עזר האם ישנו סיכויי שאני כן אוכל להריץ את המשחק הזה במחשב {אני ממש רוצה לקרוע את אחי ברשת בבית :-\ } תודה רבה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה עדיף לי? gforce ti 4200 או להוסיף עוד 400 שקל ולקנות radeon 9500 pro מה יותר כאדי גם מבחינת ביצועים והאים זה שווה את ההשקעה בכמה ה-radeon יותר טוב תודה רבה!!! ;D ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום היום קניתי באופיס דיפו מטליות למסך LCD של חברת Fellowes.... האם המטליות האלה טובים ? האם יכול להיגרם נזק למסך ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי כנראההולך לשבוק חיים כי הוא עושה כל הזמן בעיות וכאלה ואנ ירוצה לדעת מה הטמפרטורה שלו יש לי NVIDIA GEFORCE 2 MX 100/200
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב יש לי כרטיס מסך של AGPX8 ולי יש AGPX4 אם יהיה לי בלוח אם AGPX8 ההבדל יהיה משמעותי ?
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה טוב והוא לא יעשה לי בעיות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ / לחוות דעה? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, שלא מיועד למשחקים. בכל זאת אני צריך כרטיס מסך, אבל אני רוצה להשקיע מינימום כסף. מה מומלץ? (מכיון שזה מחשב חדש, מדובר בחיבור PCI-E) 1. ASUS RADEON X300 SE 2. xfx 6200 Max 128MB TurboCache או שבכלל משהו אחר מחברה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך מסך טוב לעבודה בעיקר עם תמונות בשביל לקוח שלי. יש לי חבר שעוסק בצילום, הראתי לו את המסך שלי (LG 1780U) בתקווה שלמוע משהו טוב, אבל הוא אמר שהתמונות נראות בו גרוע. כמו כן הוא לא ממליץ על LG F700B אז מה להמליץ??? תודה
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אנשים פרמטתי תמחשב ניקיתי אותו, התקנתי דריברים כמו שצריך וזה מה שיצא: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=657397 מה אתם אומרים ? זה טוב למהירויות סטוק של הכרטיס? המפרט שלי הוא: p4 2.4 - stok 512ddr leadtek 6600GT הציון מתאים למפרט?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת מה צריך לעשות כדי שהפליסטישן 2 שלי יוכל להציג על מסך המחשב שלי
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
?!?! אני לא יודע אני צריך להתדעכן בכרטיסים הרבה זמן לא נכנסתי לאתר :'( פעם ה 9800 PRO 256BIT היה עולה 1450.. יש איזה משהו יותר טוב שעולה במחיר שלו? כמה עולה 6800GT 660GT X600 וכל שאר הירקות?
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום , האם מישהו נתקל בבעיה של STUTERING - תנועה לא חלקה של הגרפיקה במשחקים על 6800NU - מן קפיצות קטנות מדי פעם - קפיאות קטנות של התמונה לפחות משנייה - כאילו המשחק מגמגם קצת... והאם ידוע על פתרונות לבעיה ? (לוח אפוקס NF3 , זכרון ADATA סטיק בודד , ספק 400 , אטלון 64, מספר גירסאות דריברים כולל הבטא האחרונות , ביטול אופציות AGP מתקדמות בביוס , הורדת פרטים מלאה במשחקים , ושום תוכנה שפועלת ברקע כמו אייסיקיו וכו' , ניסיתי גם ספק 500 וזכרון KINGSTONE CL2).
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יכול להיות דבר כזה? רק 16 מגה זכרון? (מדובר בכרטיס יחסית חדש) לא הספקתי להבין בדיוק על מה מדובר, אבל הוא גם משתמש בזכרון SHARED, ועובד בטכנולוגית PCI-E אם אני לא טועה אז מדובר על צ'יפסט של NVIDIA מישהו יודע על מה מדובר? איזה דגם? השוואות ביצועים אם יש? המחיר בסביבות ה-650 ש"ח אם אני לא טועה, וזה אמור להיות הלהיט הבא בקרב התפרנים שבחבורה בנתיים לא ממש חיפשתי עליו, אבל הוא אמור להיות מאוד טוב (לפי ביקורות שנתנו עליו בחנות מחשבים), למרות שרוב הזכרון שלו הוא SHARED. בכל זאת... PCI-E X16.... אמור להיות מאוד מהיר, ובעל גישה מאוד מהירה לזכרון
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-