כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9800gt או 9800gtX+ האם החברה zotac תהיה מספיק אמינה בשבילי. מחפש value for money אמיתי.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מתלבט אם לקנות ATI או NVIDIA עד 400ש''ח וצריך עזרה בהחלטה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חבר טס לארה"ב ויוכל להביא לי את הכרטיס הזה שנראה לי משתלם. מה דעתכם? האם זה מאוד בעייתי שזה הקירור הישן? אני לא רוצה להשקיע הרבה. אולי בסכום כזה לא כדאי 8800? http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3435454&CatId=3670 כדאי להוסיף ל http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3897642&CatId=3670 ?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק משחק כל שהוא המסך פתאום נתקע ויוצא לי מהמשחק ורושם שהדרייבר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד . .מה אפשר לעשות . ?
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה, בעוד כחודש +- אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר לסימולטור FSX/FS2004, עם זה אני מתכנן לקנות עוד שלושה מסכים 23" FHD. זאת חתיכת מערכת, המטרה שלי היא שהכל יעבוד חלק עם כל התוספים וכל המשאבים שהFSX צורך. אני מתלבט אם לקחת שני 470 או ש570 אחד יעשה את העבודה? תודה מראש, ואם יש עוד עצות אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לפלזמה 60 אינץ' בחיבור DVI ורואים מצוין והכל טוב ויפה עכשיו המחשב שמחובר לטלויזיה זה סתם מחשב פשוט עם לוח אם שכולל בתוכו יציאה של DVI, והמעבד של המחשב זה פנטיום 4 3ג'יגה הרץ הדבר היחידי שהוספתי למחשב הזה זה כרטיס קול שיתמוך במגבר (אופטי) עכשיו לשאלה יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7800GTX 256MB כדאי לי להרכיב אותו על המחשב? זה יתן לי תמונה יותר טובה? אני מוריד בדרך כלל סרטים וסדרות בHD אם אני מרכיב אותו זה מצריך ממני לקנות ספק של 450W לפחות כדאי? זה ישפר?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לוח אם : VM900M מעבד : Intel Pentium 4 640 זיכרון : 1gb 8400gt היה טוב ??? משחקים כמו cs1.6 מסך 22
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר... השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ??? תודה מראש נ.ב הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.brightsideofnews.com/news/2009/10/21/evga-and-nvidia-to-launch-a-new-dual-gpu-card-on-halloween.aspx
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הרבה זמן עבר מאז שעסקתי בשידרוגים אז מראש סליחה על חוסר הידע שאני אפגין פה מחפש כרטיס למערכת הנל לוח gigabyte ga-ep43-ud3l מעבד intel core quad q9450 זיכרון 8gb ram ספק 450w היום אני עם 4850 המזעזע,,, מחפש חלופות ראליות עד 800שח ואף עדיף פחות תודה
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4336&s=1 מומלץ לקרוא כול מי שקונה עכשו מחשב וצריך כרטיס מסך טוב בהחלט יכול לראות ש7900GS יכול לתת ביצועים מעולים במשחקים ברזולציות נורמליות שכולנו משחקים כמו 1024 על 768 או 1280 על 1024 ושאפילו ה7600 שאפשר להשיג היום במחיר ממש לא יקר (גם פחות מ900 לדגמים מסויימים) יכול לתת ביצועים שיספיקו לרוב המשחקים היום בלי בעיה, לכול מי שמעדיף לחסוך כסף עד שיגיע הR600 או כרטיסי מסך DX10 אחרים וזולים יותר
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אם המחשב שלי מספיק חזק וגם הכרטיס מסך שלי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחדד סרטים או איכשהו לקבל תמונה יפה יותר
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? אני רוצה לשחק משחקים כגון דיאבלו 3! ודה וויצ'ר 1+2..איזה כרטיס מסך עדיף לי..300-400 שקל תודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכל... אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס RADEON 9700 או 9700 PRO שיש לו VIVO כי אני פשוט חייב את זה... אם מישהו מכיר/יודע על כרטיס כזה או איפה אפשר למצוא/לקנות את הכרטיס בבקשה שיכתוב פה
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר 4 שנים והוא התחיל לעשות בעיות ולקרוס בגלל טמפ' שמגיעה עד ל-70 בשיא אבל גם ב-60 יש כבר סימנים של הפיקסלים ממש לפני הקריסה באמצע המשחק,ניקיתי ופתחתי את המארז דבר שלא עזר לפתירת הבעיה אז יש לי 2 אפשרויות:1.החלפת כרטיס מסך 2.קניית קירור ב-155 ש''ח,האם יש כרטיס מסך שאתם ממליצים (PCI) בסביבות המחיר של הקירור ועדיף על פני קניית הקירור?... תודה גדולה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ברצוני להחליף הכרטיס גרפי שלי במחשב HP ZE2055EA מהכרטיס הקיים של אינטל לכרטיס מתקדם יותר שיכול להריץ גם משחקים נחמדים יותר מדיגר. האם ניתן ומהי העלות הכספית ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בוקר טוב. קיבלתי מחשב בן שנתיים פחות או יותר, ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך,אני לא יודע איזה לוח אם יש לו. איך אני בודק את זה.? ואיזה כרטיס כדי לי לקנות.? ( גרפיקה תלת מימדית + דו מימדיד ). תודה רבה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD מסויים ובזמן משחקים יורדות לי מלא דמעות והעניים הופכות אדומות לגמרי. גם אחרי זה העניים דומעות לי. האם זה קשור לזמן רענון? האם להחליף לCRT? האם לעלות את זמן הרענון ל75 מ60? כי ניסיתי וזה לא כלכך שינה... למישהו יש פתרון? האם לקנות CRT שמסוגל לעבוד ב100 זמן רענון?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שעה מחשב חדש במזל טוב. וקניתי כרטיס שלא ממש הייתי בטוח בו. Pointofview Geforce 6200 256MB DDR (128Bit) TV OUT/DVI - PCX זה הכרטיס. איך?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך ייתכן שהכרטיס הזה מגיע עם שני חיבורי מולקס, בניגוד לשאר הכרטיסים מסוגו? ???
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש וצריך שתמליצו לי על כרטיס מסך. אני אוהב לשחק אבל לא גיימר כבד. מישהו הציע לי לקחת LEADTEK GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT DX10 ב-770 ש"ח. אז קודם כל, איך יכול להיות שכרטיס כ"כ זול תומך ב-DX 10? ואיך הוא באופן כללי? האם הוא מציג את המשחקים של היום בצורה סבירה? ולכמה זמן הוא עוד אמור להחזיק? איפה ארגיש את ההבדלים בינו לבין כרטיס ממש טוב (במחיר כפול משלו נגיד)? האם זה יהיה רק באיכות התמונה או גם במהירות הרצת המשחק? ואם אני רוצה כרטיס בסכום של 1100 ש"ח מקסימום, על איזה כרטיס הייתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שתי הכבלים האלה יותר נכון איזה הבדלים אני יראה בתצוגה אם יש לי כרטיס מסך DVI ומסך LCD 17" תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה יש לי את הכרטיס הנ"ל ומכיוון שלוח ה-PCB שלו חשוף מצטבר עליו המון המון אבק שקשה לנקות ודורש ניקוי קומפרסור כל כמה שבועות. מעוניין להביא לו לוחית אחורית כדי שיהיה יותר קל לנקות. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי משהו ספציפי לדגם הזה, האם לוחית של Signature רגיל תתאים לו? ואם כן מאיפה הכי כדאי להזמין? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס עם VIVO ראיתי שיש R9250 השאלה שלי האם הוא יעשה תמטרה שלו- צפיה בטלויזיה על גבי המסך באיכות טובה וגם הוא ידע להקליט באיכות טובה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-