עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זהו מחר אני קונה את הכרטיס מסך שלי למערכת הזאת core i 5 750 gigabyte p55-usb3 g skill 2x2gb 1600mhz seasonic 650w עכשיו אני מתלבט מאוד בין gtx480 וגם אמרו לי וראיתי שהוא לא כזה חם כמו שהרבה אומרים לבין hd5870 vapor-x אני בנתיים הולך יותר לכיוון ה gtx480 אבל מה שמונע ממני לקחת אותו הוא החום שלו וגם אני רוצה שתגידו בתכלס מה יותר חזק עזבו משתלם ומה יותר יחזיק לעתיד

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by tyk,

הסתכלתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי עדיין מה כלכך שונה חוץ מהמגה הרצים שאני לא יודע עם זה אחרי אוברקלוק ראיתי שיש כאלו שמוכרים את הכרטיס אחרי oc ראיתי את הדגם hd5850 של חברת Gigabyte בדגם הזה GV-R587D5-1GD-B הצ'יפ סט של radeon התדרים בכרטיס הם : Core Clock 850 MHz Memory Clock 4800 MHz מדובר על הדגם עם המבנה הסגור והדגם השני: מודל: GV-R585OC-1GD hd5850 ציאפ סט radeon Core Clock 765MHz (std 725MHz) Memory Clock 4000 MHz המבנה הפתוח עם 2 מאוררים שרואים אותם. מה המלצתכם לגבי הדגמים ומה הייתם בוחרים?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by qet1,

קניתי כרטיס מסך HD 5750, ואני מנסה להתקין אותו על לוח אם ASUS M2A-VM, עד עכשיו השתמשתי בכרטיס ONBOARD שיש על הלוח. הכנסתי את הכרטיס מסך לסלוט שלו, חיברתי את הכבל לספק כוח, יש שתי נורות ירוקות דולקות על הכרטיס והמאוור שלו עובד. כשאני מחבר את הכבל של המסך (DVI) ליציאת DVI של הכרטיס מסך (יש שתיים, ניסיתי את שתיהן) המסך פשוט שחור. המחשב עולה (אני שומע מנגינת הפתיחה של חלונות...) אבל לא רואים כלום. אם אני מחבר את הכבל ליציאה של הכרטיס מסך ONBOARD אז הכל עובד בסדר. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר בזמן שהמסך מחובר לכרטיס ONBOARD (ניסיתי גם את זה שעל הדיסק שבא עם הכרטיס, וגם אחד חדש שהורדתי) הוא לא מאפשר לי בזמן ההתקנה בחירה של איזה דגם כרטיס מסך יש לי, ובסוף ההתקנה רושם שלי שהוא הת…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. יש לי סרט באוי WIDE SCREEN ואני רוצה להפוך אותו לאמפג אבל שהוא ישאר בWIDE SCREEN כי אני רוצה לצרוב אותו לוי סי די ושיראה יפה בלי מתיחות על המסך, אני משתמש בתוכנה TMPGEnc. תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by cousinIT,

מה יותר חזק? ואיזה כרטיס בכלל כדאי לקנות ב600 שקל? בלי להתחשב בDIRECTX

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by Red Devil,

שלום.. תעזרו לי בבקשה בבחירת מסך.. התקציב שלי עומד על כ1000 ש''ח אבל אני מוכן למתוח אותו עד ל1100... על הכוונת שלי 763MB של סמסונג, שמעתי שזה מסך טוב.. אני הייתי רוצה מסך אם יו אס בי... אז ללכת על סמסונג או לבחור משהו אחר? חוץ מאל ג'י

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  7. יש לי את המסך הנ"ל כבר כמה ימים , קניתי אותו לאחר קריאת אין ספור ביקורות מעולות עליו ועל היכולות שלו . אבל לא יודע מה ... אני קצת מאוכזב , אני לא יודע אם זה בגלל שאין לי ניסיון בכלל עם מסכי LCD ואין לי למה להשוות אותו בדיוק אבל כשאני משווה אותו ביחס למסך ה CRT הישן שלי של סמסונג 753DF לסמסונג יש יותר איכות בכללי , וזה מעצבן שהשקעתי קצת יותר מ 3k על מסך כשמסך ישן ב 700 שקל מציג יותר איכות מימנו לא יודע אולי אין כניראה מה להשוות בכלל בינהם ... אבל למה למשל כל קבצי הוידאו שלי נראים הרבה יותר גרוע על ה LCD ? ואני מדבר על דברים שנראו במסך CRT באיכות של DVD וב LCD נראים דיי גרוע שלא נדבר על קבצים שלא באיכות DVD שנראים בכלל גרוע .... :-\ בנוגע לכתב גם יש הבדלים אבל זה בוודאי בגל…

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by nesber,

מה יש לכם לומר על שתי החברות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by yanai9837,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב גיימינג בעד 950 ₪. המפרט שלי הוא: מעבד:i5 3470 lvy bridge לוח אם:gigabyte ga-b75m-d2v זיכרון:hynix original 4GB DDR3 1600 תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by Bakshi1,

אני רוצה לבצע צריבת ביוס לכרטס מסך של x1950pro של gigabyte. עכשיו בעדכון אוטומאטי מהשרת שלהם הוא לא עובד(רושם שהחיבור לשרת נכשל) מישהו יודע מה נסגר איתם?? זה עובד בכלל?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by lader,

שלום לכולם! סליחה על הבורות אבל אני בדיוק רק התחלתי להתעניין בכרטיסים החדשים שבשוק לאחר תקופה ארוכה שהייתי מנותק מזה. האם הכרטיסים של נוידיה 8, 9 וה HD של רדאון הם מהדור החדש של DX 10? ועכשיו מה הכי חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס 8800 GT או 9800GTX או Radeon HD 4870 DDR5? אם אפשר לפרט אז בבקשה. תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by roeiw,

איך אני מנקה מסך דק בלי לפגוע בו?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  13. אני מעוניין לדעת כי אני מתלבט בין שני כרטיסים ה - X850XT וה - 7600GT (חשבתי להוסיף להתלבטות גם את ה - 6800 כדאי?), וראיתי שהרוב פה ממליצים על ה - 7600GT (יחס מחיר ביצועים ממש טוב) למרות שהוא עובד ב - 128BIT לעומת ה - X850XT שעובד ב - 256BIT ורציתי לדעת אם לא אמור להיות יתרון ל - X850XT בגלל זה? * אם יש לכם רעיונות לכרטיס אחר בתקציב של עד 900 שקל אני אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  14. מחשב בן שנתיים שלא היה מיועד למשחקים: מעבד e7500 זיכרון 4gb 800mh ספק ג׳נרי 500w צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות(יש חיה כזאת??) לגבי הספק אם לדעתכם חובה לשדרג אותו התקציב עולה ל1000 לספק+כ.מסך אך עדיף לנצל כמה שפחות. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by ponti,

השאלה פשוטה. ביחס לביצועים, מה עדיף לי. חיבור כפול של כרטיס המסך הבא, כלומר, אני קונה שניים מהכרטיס הזה ומחבר את שנייהם למחשב אחד Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe או לחילופין, לקנות ולחבר יחידה אחת של הכרטיס מסך הבא: Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe בבקשה להגיב ביותר מ"כן" ו"לא". תודה מראש =)

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by constantine,

חשבתי על 7300gt או 7600gs תנו את חוות דעתכם.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  17. כותרת. אני חשבתי עד עכשיו שהדגמי GS של NVIDIA הם בנויים ל-AGP, אבל נוכחתי לדעת שלא... ו-ATI בכלל, כבר הפסיקו לתמוך בזה ככל הנראה... אז, מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGP? והאם יש איזשהו סוג של דגם שניתן להבין ממנו שהוא AGP, חוץ מאשר "כתוב במפרט"?

18. Started by Ancient1,

מה שחשוב זה 1280 מעשי , בהירות, והשליטה בתמונה, כי עם הצבע אני מאמין שאפשר להסתדר בעזרת כרטיס המסך. אני גם בודק MAG 996FS שעולה 1000.. כי אני רגיל לשפופרת רגילה ולא סבור ששטוחה הכרחית. וגם הנדסה טובה שלא יתפרק אחרי שנה ??? בקיצור, משהו טוב במחיר טוב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  19. חוץ מהבדל של יותר מ 150 ש"ח בזיגזג?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  20. Started by ron533,

בכרטיסי NVIDIA או יותר נכון בדרייברים שלהם יש אפשרות לעשות שיפור צבע כללי ע"י שימוש בתכונה שנקראית digital vibrance. פעם הייתה תוכנה חיצונית שעושה את זה בשם NVMAX, והיום ניתן לעשות את זה דרך הדרייבר בתכונה color correction ואז בוחרים את רמת תיקון הצבע בכפתור אחד - דבר שמכניס חיים ועושר של צבעים למשחקים וללוח העבודה בכלל. אני מתכוון לקנות כרטיס של ATI ועד עכשיו לא ראיתי תכונה כזו שם והמשחקים נראים יותר "דהויים" לעומת כטיסי Nvidia עם התכונה הזו. זה חשוב לי מאד לדעת אם יש דבר דומה או תוכנה חיצונית שעוזרת, כי זה יתרון לא קטן לטובת Nvidia... תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by 114508534,

אהלן התקנתי חלונות 7 ואני לא מצליח למתוח את התמונה על כל המסך בטלויזיה , לפני כן בחלונות ויסטה התצוגה הייתה על כל המסך ועכשיו לא, ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה. הרזולוציה כרגע היא 1680*1050 ואני לא מצליח להגדיל אותה המסך מחשב הוא ASUS MW221C אשמח לשמוע רעיונות כיצד לפתור את הבעיה. כמו כן המסכים מוצגים כמולטי דיספליי ושניהם על דופליקייט ככה שמה שרואים במחשב וראים על שני המסכים תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by R.W.P,

זה מתחיל כחה... יש לי ראדאון 9500 פרו , כרטיס חבל על הזמן אבל הבעיה היחידה שלו שהוא לא מזהה את הטלויזיה שלי זאת אומרת שאני צריך לסמן: FORCE DEDECTION ON MY TV ורק אז אני רואה תצוגה על הטלויזיה אחלה איכות חוץ מדבר אחד: אני לא יכול לראות סרטים . אני מפעיל סרט, במחשב אני רואה אותו אבל בטלויזיה אני רואה מסך שחור זאת בגלל שדיספלי 2 הוא לא אטצ' ולא פרימרי כי אני לא יכול לבחור אותו כי מבחינת המחשב הוא כאילו לא מחובר לטלויזיה כי הכרטיס לא מזהה את הטלויזיה. הכרטיס הקודם שלי היה ראדאון 64MB והוא זיהה את הטלויזיה בלי בעיה. לחבר שלי היתה בעיה דומה עם כרטיס של NVIDIA אז הוא מישתמש בתוכנה שקוראים לה TV TOOL היא פטרה לו את כל הבעיות אבל היא תומכת רק בכרטיסי NVIDIA בלבד אם למישהוא יש …

23. Started by iib,

לפני שנתיים טענתי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה על Radeon 8500 וכרטיסי Geforce 4Ti על High quality ברזולוציה של 768*1024. בתראד שפתחתי אז http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=12952.0 בעוד המציאות היא שכרטיס Ti4600 מריץ את המשחק כמו שצריך ב 800X600 ב Medium quality בלבד... http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0 להגנתי אומר שמאז דחו את המשחק בכשנה מה שכנראה גרם להתאמת הפרטים בשלבים ובדמיות שבמשחק לכרטיסי המסך המודרניים יותר של ימנו. בסך לפי הכתבה ב HARDOCP המשחק רץ היטב ובאופן שמספק הנאה אפילו על כרטיסים חלשים יותר...

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by avivlevy,

מה הזמן תגובה של מסך LCD ?(בערך ) כמה רעינונים יש לכרטיס מסך ? (לדוג, 6800GT) (סערך) אני יודע שיש הרבה סוגים אבל בערך אל תתיננו לי מספר מדויק יתור חשוב לי יחידת המידה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שיש לי כרגע, RADEON 1600XT כי הוא בא תקול (מהמפעל, למה לא השתמשתי באחריות...) וכל הזמן קורס בזמנים רנדומליים במשחקים. המעבד הוא AMD ATHLON 64 3200 הזיכרון 1GB DDR 400 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למעבד, אפילו קצת יותר חזק ממנו, בתקציב של 400 ש"ח אולי יותר בסוף החודש. אני לא בטוח מה לקחת כיוון שאמנם המטרה העיקרית היא אמנם להיפתר מהבעיה המעצבנת אבל עדיף שיהיה גם שיפור בביצועים. אשמח להצעות

• 9 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים