כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אנשים PLZ תעזרו לי! קניתי את זה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1762 אני ממש לא מבין מה אני באמת אמור לקבל מהכרטיס הזה. אולי מישהו שיש לו את אותו כרטיס שיסביר לי אם זה נורמלי? זאת תמונה מ EVEREST : (אני יודע שהתוכנה הזאת לא ממש מדוייקת) http://pictures.greatestjournal.com/userimg/1845406/198648 מה זה אומר אם שם הקוד בכרטיס שלי הוא 350 ? (ב EVEREST) עבדו עלי או משהו??? יש לי R9800PRO מזיגזג (256BIT) ועוד משהו. איפה אני יכול לקבל מידע על תוצאות?? תוצאות שלי ב 3DMARK (מעבד 2.6C 512 MB) ללא אוברקלוק כמובן על 1024*768 AF 4 AA 4 - יצא לי 2800 האם זה גרוע ?? שמעתי אנשים אם די אותה מערכת שקיבלו 6000 ... יכול להיו…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה יש לי את הכרטיס הנ"ל ומכיוון שלוח ה-PCB שלו חשוף מצטבר עליו המון המון אבק שקשה לנקות ודורש ניקוי קומפרסור כל כמה שבועות. מעוניין להביא לו לוחית אחורית כדי שיהיה יותר קל לנקות. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי משהו ספציפי לדגם הזה, האם לוחית של Signature רגיל תתאים לו? ואם כן מאיפה הכי כדאי להזמין? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הכוונה היא לכל הסדרה כולל 4200 וכולל כל סדרת הTI
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זה במחשב של אח שלי עם הכרטיס של PALIT HD4870 (לדגם מלא יש במפרט למטה) זה התחיל מאתמול ככה סתם נכנסתי לCS1.6 והופיעו סתם ככה מרובעים סגולים כאלה מציקים... היום בדקתי ב3DMARK 06 מה התוצאה וגם שמה זה היה ככה כאלה עם סגולים אבל עם הגזמה עכשיו התקנתי דרייבר חדש שיצא 9.1 נראה לי וסתם ראיתי בתוך הדרייבר (ראו תמונה) וזה גם שמה ככה רק בקטן: http://i40.tinypic.com/33m4s2a.jpg מה לעשות ????
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המממ.. משהו מוזר, הזזתי את המסך לפינה בשולחן ועכשיו הצד הימני העליון של המסך דהוי מעט בהשוואה לשאר המסך, ניסיתי להזיז חזרה וזה לא עוזר....
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זה סתם רק צבע ? או שיש הבדלים . מסקרן אותי לדעת דברים שאני לא יודע אותם
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב שחגג לא מזמן 5 שנים להיווסדו. כרטיס המסך - Geforce 8800GTS הלך לעולמו והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L זכרונות: 4GB DDR2 ספק כוח: FSP ATX-450PNR שימושים - אני לא גיימר כבד ובטח לא מצפה להריץ משחקים על הגדרות Ultra, אבל רוצה לנצל כמה שיותר את המסך 23 אינץ' הרחב במשחקים כמו Sim City, BF3, GTA5 וכד'. אני מקציב כ-1000 ש"ח לכל הסיפור הזה, בתנאי שתהיה תועלת להשקעה. אני מודע לכך שהמחשב כבר די ישן ויכול להתפתח צוואר בקבוק - אז אם אין צורך להשתמש בכל התקציב ואפשר להתפשר על כרטיס מסך ב-800 שקל - הצמצום יהיה מבורך (אני בכל זאת סטודנט). תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חשבתי על http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 או http://tms.co.il/product/4881 מה לקחת ?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ניסיתי... רציתי... הזמנתי מחנות אחת, ואח"כ מעוד אחת.... בשתיהן אמרו שיגיע תוך יום יומיים, בחנות הראשונה חיכיתי שבועיים, לא הגיע, ואז הזמנתי מהשניה, והיום שמעתי משתיהן שהכרטיסים האלה לא יהיו יותר. בכלל! :-\ אגב, אחת החנויות (רמז.. אפשר למצוא בזאפ..) עדיין מפרסמת - בצורה די חצופה לדעתי - שהיא כן מוכרת אותו. למרות שאין להם אותו והם טוענים שהוא לא יהיה יותר (!) אז הבעיה.. היא שיש לי לוח AGP וממש לא בא לי להחליף לוח. מילא ה-300 ש"ח על הלוח החדש, אבל להתחיל להתקין מחדש את כל המערכת.. 3 ימים של פירמוטים והתקנות... לא בא לי. וחוץ מזה, אם אין אותו ב-AGP הגיוני שלא יהיה גם ל-PCI (למרות שלא בדקתי). מישהו יכול להוסיף מידע? :'(
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום.............אני מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי: p-4 1700 384 rdram g-force2 64 mx200 ודרייברים לכטיס מסך 41.09 ודיירקס 8.1 (ואחרי פרמוט - בעקבות הבעייה) יש לי ת הדמו של המשחק SPLINTER SELL ואצל כל החברים שלי ואצל כל האנשים עם מחשב כמו שלי או אף מחשב פחות טוב משלי......... המשחק עובד חלד ואצלי הוא בקושי זז.......בכל אפשרויות הרזולוציה והדיטיילס........להמחשה ברזולוצייה של 640X480 וכל רמת הדיטיילס על LOW המשחק מאוד איטי ורץ בפריימים של מקיסמום 9!!! לא 90 אלא 9!!!!!!11 וזה גם בעוד משחקים מה אני עושה בבקשה??????????............אילו הצעות??? בתודה טל!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היה לי קודם סתם ג'יפה 3 כאשר ביציאה בכ.מסך הייתה מחוברת בננה שהייתה מתפצלת לשתיים ומחברת ב TV. אכשיו ב XT יש לי חיבור RCA לקחתי קבל ישן שהיה לי שמתאם בין RCA ליציאה של הבננה חיברתי ו אני רואה בשחור לבן למה??? אולי ההגדרות שלי לא נכונות, איך זה אמור להיות מה עשיתי לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X כמה זמן אחריות יש על כרטיס כזה? אנא, לא השערות אלא מידע מבוסס למי שיש.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם VIVO. אני משתמש בו כדי להשתמש במחשב כמעין PVR) TIVO). עד היום השתמשתי בתוכנה בשם SHOWSHIFTER. הכל עבד כשורה - הצלחתי להקליט, להקפיא זמן, ולצפות בטלויזיה באיכות סבירה (לא מדהימה), קידוד DIVX שיצא כ-1GB לשעה בערך. לאחרונה עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ואחרי זה התקנתי דרייברים של OMEGA מאותו רגע נוצרה בעיה בתוכנה - בסוף ההקלטה, כשאני לוחץ על STOP, המחשב מתרסק עם מסך כחול (בלי רמז ממשי לבעיה). התייאשתי - ניסיתי תוכנה שונה - WinDVR, שלשמחתי נותנת תוצאות טובות יותר - גם בצפיה וגם בהקלטה, וטיפול מעולה ב-Interlace. עכשיו יש 3 בעיות שונות: 1. במצב של TIMESHIFTING בלבד - יש מעין רשת דקה על התמונה (לא צפופה), לא תמיד רואים את זה, אבל כשרואים זה מעצבן. בהקלטה…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
;D איפה מבטלים את זה ? חיפשתי בכל הלשוניות בדרייבר ולא מצאתי =\
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם ..... חבר שלי עומד לקנות מחשב והמליצו לו על הכרטיס מסך הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2502 מה אתם אומרים???? הוא רוצה אותו בגלל שהוא משולב כבר עם כרטיס טלוויזיה ,אני חושב שזה בזבוז של כסף .... מה אתם ממליצים לו בואו נגיד עד 800 שקל שיהיה נחמד, ובעל טכנולוגיה חדשה(שיתמוך ב-SM3) יש מצב לחרוג קצת מהתקציב,ועדיף רדאון
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
נגיד עכשיו יש לי כרטיס 7800GT ואני קונה עוד אחד כזה ואז אני סם אותם ביחד ? זה SLI או שיש כרטיס אחד שמחובר אליו שתי כרטיסים ?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי ליפני חודשיים מסך viewsonic p95f+ מסך באיכות סוף העולם! אבל מה עוד שקיבלתי אותו היו לו קטם צהוב ממש חלש בצד אחד של המסך אפשר ליראות אותו בבירור רק על לבן חשבתי אולי זה מהכטיס מסך אבל החלפתי אותו עכשיו וזה קיים עדיין אני יודע שזו בעיה ידוע בטריניטרון כי גם בעבודה יש לי מסך עם וואחד קטם השאלה היא אם האחריות תופסת על כאלה מיקרים ויחליפו לי אותו?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש אפשרות בדור הנוכחי או ידיעה בדור הבא (של AMD ) על שילוב 2 כרטיסי מסך לגיימינג או רינדור (וסורי על הבורות אבל אם אני מחבר 2 כרטיסי מסך של AMD או NVIDIA בלי SLI או NVLINK האם 2 יעבדו או רק אחד? אני שואל בעיקר לצורכי רינדור) תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס ושמעתי שהמאורר של הכרטיס רועש ועלול להפסיק לפעול אם זה יקרה על איזה מאורר תוכלו להמליץ לי? איך זה? http://pch.co.il/docs/pd259538761.htm או שיש משהו יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום!! בשעה טובה התקנתי את ה 7600gt החדש שלי(leadtek)-יחד עם ה 6300 והלוח החדש. הבנתי שתהיה בעייה לכרטיס שלי עם dx10.(לא תומך??!!??) האם תהיה אפשרות פתרון בדמות עדכון דריבר למשל או שפשוט אכלתי אותה?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכם התקנתי את מדל אוף הונור וכשבאתי להעלות את המשחק ...קיבלתי את ההודעה could'nt load open-gl subsystems עכשיו הכרטיס כן תומך ב-open gl יש לו גם 16 mb זיכרון ניסיתי להוריד דרייברים חדשים עם open gl ועדיין זה לא עזר האם ישנו סיכויי שאני כן אוכל להריץ את המשחק הזה במחשב {אני ממש רוצה לקרוע את אחי ברשת בבית :-\ } תודה רבה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הסתכלתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי עדיין מה כלכך שונה חוץ מהמגה הרצים שאני לא יודע עם זה אחרי אוברקלוק ראיתי שיש כאלו שמוכרים את הכרטיס אחרי oc ראיתי את הדגם hd5850 של חברת Gigabyte בדגם הזה GV-R587D5-1GD-B הצ'יפ סט של radeon התדרים בכרטיס הם : Core Clock 850 MHz Memory Clock 4800 MHz מדובר על הדגם עם המבנה הסגור והדגם השני: מודל: GV-R585OC-1GD hd5850 ציאפ סט radeon Core Clock 765MHz (std 725MHz) Memory Clock 4000 MHz המבנה הפתוח עם 2 מאוררים שרואים אותם. מה המלצתכם לגבי הדגמים ומה הייתם בוחרים?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב. ברשותי מחשב נייח להלן נתונים המחשב לא הכי חדש אלו הנתונים. Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz זיכרון 16 RAM צג BenQ GW2255 כרטיס מסך nvidia geforce GTX 960 רזולוציה 1920*1080 אני מנסה לשחק במשחק Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered למעשב בהתחלה לא הצלחתי בכלל, עכשיו אחרי שהסרתי והתקנתי מחדש ידנית דרייבר מעודכן, הצלחתי לשחק חלק נכבד, אבל שוב חוזרת התקלה. מה התקלה? המסך נתקע ומתנתק, ואז מופיעה הודעה שהמסך מנותק, כמו למשל שתנתק את המסך מהחשב , כתוב שקבל HDMI לא מחובר. אני מצרף ניטור של תוכנת hwinfo , בקובץ PDF או בקישור הבא באקסל. אני מדגיש שלא עשיתי בתוכנה עצירה לניטור כי אין לי גישה אחר…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס מסך R9100 64 DVI בחנות באזור המרכז. שלמתי בזמנו 480 ש"ח (מחיר טוב לאותה תקופה). הכרטיס היה מצויין למה שאני צריך והכל סבבבה. לפני 3 שבועות התחילו לי בעיות בכרטיס (התחמם). הסתבר שהלך המאורר. פניתי לחנות והם אמרו שהוא באחריות ויבדקו אותו. כעבור שבוע התקשרתי התברר ששלחו את הכרטיס לתיקון אצל הספק בחו"ל (רק הלך המאורר מה הסיפור), אומנם הציעו לי כרטיס מסך חלופי, GF4 TI4200 (ללא יציאת DVI), אבל הכרטיס נסע לטיול בחו"ל. מאז עברו כבר עוד שבועיים והכרטיס לא חזר. סיפור מוזר מאוד בעיני. יותר פשוט היה להחליף בארץ מאורר ב 40 ש"ח. מה דעתכם ? יתקנו לי את הכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
(אני יודע שהשאלות פה מתחלקות לכמה פורומים, אבל הכי חשוב לי הספק והמארז כי אני קצת לא בטוח.) דבר ראשון אז ככה, אני בע"ש הולך לקנות את המערכת הבאה: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2…
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-