עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by scabc,

התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  2. שמתי עין על LG ו BENQ. יש לכם עוד הצעות? משתלמות אולי זולות? אם יש לכם ניסיון, עוד יותר טוב. מסכי 18.1 אינץ' יקרים לי מדי, אז אני הולך על ה 17". אז תודה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by BENNY66,

אז כך חיברתי הכול יש תמונה וסאונד אבל התמונה מהבהב קצת במסך שחור ממש רואים את זה והסאונד לא נקי יש לי כרטיס של ספרקל 128 מגה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by tom123,

לא LCD

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by mor_shalev,

אני מחבר שני מסכים ל4850. מסך אחד lcd והשני רגיל ctr.. כאשר אני מדליק מחדש את המחשב אז המסך הlcd נדלק ועובד אבל אם אני מנסה תוך כדי פעילות של המחשב להעביר את התצוגה למסך הרגיל ואז להחזיר למסך lcd אז הוא לא נדלק לי.. וגם כשאני מנסה לעשות ששני המסכים יפעלו ביחד אז רק המסך הCRT עובד.. מה אפשר לעשות? האם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? (פעם זה עבד לי מצויין אבל עכשיו משום מה זה לא עובד... וניסיתי לשנות דרייברים וזה עדיין לא עובד)

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  6. תיראו אז ככה היום ניכנסתי ל far cry 2 וממש בהתחלה שכתוב far cry 2 ואז זה ניכנס אז מתי שהיה כתווב פיתאום המסך ניהיה וורוק וגם ירוקק אבל עשיתי ריסטארט ואז זה היסתדר ואחשיו הכל עובד טוב מדאיג אותי שזה קרה מה זה יכול להיות? כי אחשיו far cry 2 עובד מצויין יש לי דרייברים הכי עדכניים 180.48 האמת הייתה לי עוד בעייה ב prince of persia 4 מתי שהייתי פותח את השמירה אז יש את הגלגל המיסתובב אז שזה היה מסיים ליפעמים היה מסך שחור והיו רק שומעים ואז הייתי חייב לעשות ריסטארט ואז זה עובד ליפעמים פועל וליפעמים לא אבל cod 5 assasin creed פועלים מצויין למה זה קרה המסך הסגול?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by dolev16,

שלום הייתי רוצה שתדרגו לי את כול היצרניות של כרטיסי המסך לפי רמתם לדוגמא: הרמה הכי גבוהה רמה בינונית רמה נמוכה. כי אני מעוניין לדעת איזה יצרנייות נחשבות לטובות ולגדולות בתחום.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by tiger18,

מה יותר חזק למשחקים ופחות מתחמם? ורציתי להבין האם הכרטיס מסך של Radeon HD 3870 X2 יש בו שני כרטיסים מחוברים? או שזה כרטיס אחד?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  9. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש תקציב 450-550 ש''ח לא מעוניין לשחק במחשקים על HIGH לא מריך ויסטה ולא כלום רק שיתאים טוב למפרט בפרופיל שלי :] אני חשבתי על 9500GT זה טוב?

10. Started by thebenjamin,

תכננתי לקנות HD4870 1GB VAPOR-X.. דיברתי על זה עם החנות והם הציעו לי שאם אני קונה כרטיס מסך בסכום כזה.. עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2204 שלפי הנתונים ומה שהם אמרו משתווה לGTX275... מה חושבים?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום לכם, יש לי חיבור SPDIF_OUT (4 פינים כזה) על הלוח אם ועל הכרטיס מסך 3 פינים פינים. עכשיו אני מכין כבל ואני צריך לדעת מה כל פין מהשלושה שעל הכרטיס מסך אומר אני יודע שיש GND +5V SPDIF אבל איזה פין זה כל אחד? יש לי כרטיס מסך של ZOTAC 9800GT תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. שלום יש לי עכשיו כרטיס מסך 8800gts 640mb יש לי אותו כבר שנתיים+ ואני רוצה לשדרג , זה בעיקר למשחקים , מה יותר מומלץ היום NVIDIA או ATI ? אני מתלבט , 4890 או ה GTX 275 . אה ועוד משהו , יש לי לוח ASUS Striker Extreme שמבוסס על ציפסט של נוידיה , תהיה איזשהי בעיה עם אני ישים עליו כרטיס של ATI ? יש קשר בין הדברים ?

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by giladr,

אהלן אני אגיד מה אני מחפש, לא נראה לי שאנשים יידעו לענות לי פה אבל גם הפניה לאתר או לפורום הנכון בחו"ל יוערכו מאוד! בכל אופן, ל NV ו ATI יש פחת של הליבות. כשעושים וופר מסיליקון ושמים עליו נניח 100 ליבות, כיום NV מצליחים מתוך ה 100 ליבות להוציא 20-30-40 ליבות טובות וכל השאר פגומות והולכות לפח. השאלות שלי הן: 1. מה הסיבות לקלקולים האלו? 2. איזו בדיקות QA מבצעים על הליבות? 3. אם אני יכול לתת ל NV פיתרון שחוסך להם לתכנן ליבות לטווח טמפ. גדול (נניח 0-110C) ובמקום זאת אני מאפשר להם לתכנן מראש ליבות לטווח הרבה יותר קטן, נניח 40-45C, בכמה זה ישפר את אחוז הפגם (או את ה yield של הוופר?) כמובן שאין תשובות מספריות לשאלה האחרונה, אבל אני בכל זאת מחפש לקבל אינטואיציה על הנושא. אשמח ואע…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. שלום רב, לפני שנה ו8 חודשים בערך קניתי מחשב, הגיע יום ההולדת שלי והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס מסך חדש, המחשב שלי כרגע - עם אחלה קירור אבל לא מומהר Q6600 GA-P35-DS3R eVGA 8800 GT 512mb 2 Gb ram 800mhz, OCZ I believe חשבתי הרבה אם לקנות מחשב חדש או פשוט לשדרג כ.מסך, ונראה לי שיש עדיין קצת רוח בסוס, ואין שום משחק (מיותר לציין שאני גיימר?) ב3-4 חודשים הקרובים שנראה לי שעם כ. מסך חדש (ותוספת של 2 גיגה זיכרון) המחשב לא יסחוב (אשמח לדעתכם בעניין). אז התקציב כמו בכותרת הוא 1800 ש"ח, אם יש סיבה מוצדקת אני מוכן גם לסטייה של עד 300 ש"ח. המסך שלי הוא Samsung P240.. ותודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  15. חיברתי את הכרטיס מסך ללוח אם עם כבל S/PDIF ולא יוצא סאונד.... מה לעשות? עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by ben060,

שלום, יש לי בעיה במחשב הישן: ברגע שאני מדליק אותו אני לא רואה שום דבר על המסך, חוץ מהאות שהוא אומר לי "no signal detected" ומיד אחרי זה מופיע שוב השחור. במחשב אין כרטיס מסך ולכן כבל המסך מחובר ללוח. דבר נוסף שחשוב לציין זה שהבעיה הופיעה מספר פעמים בעבר ותוקנה על ידי הכנסה והוצאה של הכבל הכחול (אשמח לדעת מה שמו). אשמח הצעות לפיתרון. בן

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by haim85,

אז ככה קונה מחר כרטיס מסךך מה עדיף צריך תשובה דחופה למבינים!! 1 http://tms.co.il/product/5507 2 http://tms.co.il/product/5288 3 http://tms.co.il/product/4956 4 http://tms.co.il/product/4622 בכרטיס הזה אנייכול להביא באותו מחיר ת8800gts <פה באתר רשום 8800gt תחשבו זה gts תודה לעזורים!!! אם אפשר לדרג לי בבקשה מה מהם הכי עדיף לפחות 2 3 מהם ואני אחליט תודהה [=

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. אני כנראה הולך להחליף את הכ.מסך שלי (8800GTS 512) בזמן הקרוב אבל השאלה שלי אם לפי המפרט שלי הספק כח יוכל להתמודד איתו? אני שוקל להחליף אותו ל280 של NVIDIA למרות שלא פסלתי גם אולי ללכת על משהו של ATI... אז האם המפרט שלי (מופיע בצד) יעמוד בדרישות של איזה מהכרטיסים? תודה מראש על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  19. כותרת

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  20. הכרטיס הוא BFG Tech GeForce GTX 260 OCX Maxcore עם מעבד של Q9550 עם OC ל4 עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך יחזיק משחקים ברזולוציה ה1680 x 1050 ? כי אני מתלבט בין שני מסכים T190 הרגיל או T220 הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  21. היי אנשים, זה זמן מה אני תוהה האם יש קשר כלשהו בין גודל הRAM לבין גודל המסך. שמעתי איפשהו מתישהו שיש איזשהו קשר ורציתי לדעת מה הוא. באותו העניין, רציתי לדעת - יש לי מסך 19" ואני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודע אם לקנות כרטיס HD4870 עם 512MB או 1GB אשמח לשמוע דעתכם בעניין. תודה מראש. בברכה, דני.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by jackhammer,

יש לי כרטיס מסך GTX 260 של EVGA אבל מהרסא הראשונה עם 192 שיידרים עם אני קונה עוד כרטיס לSLI מהגרסא החדשה עם ה216 שיידרים זה יהיה נוראי? מה יקרה?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by yarivot26,

היי אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. אני מחפש כרטיס שייכנס לתקציב מבלי שאני אצטרך להחליף ספק כוח יש לי ספק Enermex Liberty ELT400AWT מעבד e8400 3 כוננים קשיחים 2GB זיכרון אילו כרטיסים אני יכול לקנות?

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  24. אהלן! הבעיה התחילה לפני כמה זמן, את רוב הבעיות שבאו עם זה פתרתי, רק את זו לא. אז ככה, הכל התחיל(לדעתי) כשעדכנתי את ווינדוס 7 לגירסה 7100 החדשה, הכל עבד בסדר, ואז פתאום הכרטיס מסך התחיל להראות בעיות, ולבסוף המחשב נכבה וסירב להדלק ולפעול, את זה הצלחתי לפתור ע"י התיקון של הווינדוס, ואז גילית שהבעיה מתחתחילה הייתה חוסר תאימות, משום מה, של הגדרות הכ.מ למסך עצמו... הסרתי את הדייברים של הכרטיס(X1950 PRO) והבעיה נפתרה, רק שעכשיו אני לא על רזולוציה אופטימלית, והמחשב לא בדיוק מתפקד, כי אפילו סרט אני לא יכול להריץ עליו כמו שצריך, שלא לדבר על משחקים.. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדייברים מחדש(הווינדוס עושה את זה אוטומטית) הבעיה חוזרת, ותוכנה של ATI לא מצליחה להתקין אותם בשום גריסה שהי…

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  25. האם אפשר להגביל את קצב הרענון של מסך ל-30Mhz במקום 60Mhz במשחקים ? ואם אפשר, איך עושים זאת ? ועוד שאלה שלא קשורה: Xbox 360 הוא מוגבל ל-30 FPS ?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.