עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום.............אני מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי: p-4 1700 384 rdram g-force2 64 mx200 ודרייברים לכטיס מסך 41.09 ודיירקס 8.1 (ואחרי פרמוט - בעקבות הבעייה) יש לי ת הדמו של המשחק SPLINTER SELL ואצל כל החברים שלי ואצל כל האנשים עם מחשב כמו שלי או אף מחשב פחות טוב משלי......... המשחק עובד חלד ואצלי הוא בקושי זז.......בכל אפשרויות הרזולוציה והדיטיילס........להמחשה ברזולוצייה של 640X480 וכל רמת הדיטיילס על LOW המשחק מאוד איטי ורץ בפריימים של מקיסמום 9!!! לא 90 אלא 9!!!!!!11 וזה גם בעוד משחקים מה אני עושה בבקשה??????????............אילו הצעות??? בתודה טל!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  2. היה לי קודם סתם ג'יפה 3 כאשר ביציאה בכ.מסך הייתה מחוברת בננה שהייתה מתפצלת לשתיים ומחברת ב TV. אכשיו ב XT יש לי חיבור RCA לקחתי קבל ישן שהיה לי שמתאם בין RCA ליציאה של הבננה חיברתי ו אני רואה בשחור לבן למה??? אולי ההגדרות שלי לא נכונות, איך זה אמור להיות מה עשיתי לא נכון?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by ilanb0,

ברשותי כרטיס nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X כמה זמן אחריות יש על כרטיס כזה? אנא, לא השערות אלא מידע מבוסס למי שיש.

4. Started by Lanzar,

;D איפה מבטלים את זה ? חיפשתי בכל הלשוניות בדרייבר ולא מצאתי =\

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום לכולם ..... חבר שלי עומד לקנות מחשב והמליצו לו על הכרטיס מסך הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2502 מה אתם אומרים???? הוא רוצה אותו בגלל שהוא משולב כבר עם כרטיס טלוויזיה ,אני חושב שזה בזבוז של כסף .... מה אתם ממליצים לו בואו נגיד עד 800 שקל שיהיה נחמד, ובעל טכנולוגיה חדשה(שיתמוך ב-SM3) יש מצב לחרוג קצת מהתקציב,ועדיף רדאון

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by kingdavid,

נגיד עכשיו יש לי כרטיס 7800GT ואני קונה עוד אחד כזה ואז אני סם אותם ביחד ? זה SLI או שיש כרטיס אחד שמחובר אליו שתי כרטיסים ?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by Phlip_dE-SuSsa,

קניתי ליפני חודשיים מסך viewsonic p95f+ מסך באיכות סוף העולם! אבל מה עוד שקיבלתי אותו היו לו קטם צהוב ממש חלש בצד אחד של המסך אפשר ליראות אותו בבירור רק על לבן חשבתי אולי זה מהכטיס מסך אבל החלפתי אותו עכשיו וזה קיים עדיין אני יודע שזו בעיה ידוע בטריניטרון כי גם בעבודה יש לי מסך עם וואחד קטם השאלה היא אם האחריות תופסת על כאלה מיקרים ויחליפו לי אותו?

8. אולי יהיה דגם חדש יותר? יש לי LG1732TQ +DVI 1:1400 4MS

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by אריק פרלס,

רציתי לשאול האם יש אפשרות בדור הנוכחי או ידיעה בדור הבא (של AMD ) על שילוב 2 כרטיסי מסך לגיימינג או רינדור (וסורי על הבורות אבל אם אני מחבר 2 כרטיסי מסך של AMD או NVIDIA בלי SLI או NVLINK האם 2 יעבדו או רק אחד? אני שואל בעיקר לצורכי רינדור) תודה

10. Started by havoc-x,

אני רוצה לקנות את הכרטיס ושמעתי שהמאורר של הכרטיס רועש ועלול להפסיק לפעול אם זה יקרה על איזה מאורר תוכלו להמליץ לי? איך זה? http://pch.co.il/docs/pd259538761.htm או שיש משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by aderet,

שלום!! בשעה טובה התקנתי את ה 7600gt החדש שלי(leadtek)-יחד עם ה 6300 והלוח החדש. הבנתי שתהיה בעייה לכרטיס שלי עם dx10.(לא תומך??!!??) האם תהיה אפשרות פתרון בדמות עדכון דריבר למשל או שפשוט אכלתי אותה?

12. Started by zolder,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב ואיכותי גם למשחקים אבל בעיקר לראות סרטים שאני מוריר אבל אני רוצה לראות אותם דרך הטלוויזיה שלי(21'') האם זה אפשרי? איך האיכות?התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר אז זה אפשרי. .תוכלו לתת לי בבקשה המלצות על כרטיסים ומה בדיוק אפשר לעשות איתם? אני רוצה גם שיהיה בכרטיס אפשרות של עריכה. תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by Parallel,

אוקיי שלום לכם התקנתי את מדל אוף הונור וכשבאתי להעלות את המשחק ...קיבלתי את ההודעה could'nt load open-gl subsystems עכשיו הכרטיס כן תומך ב-open gl יש לו גם 16 mb זיכרון ניסיתי להוריד דרייברים חדשים עם open gl ועדיין זה לא עזר האם ישנו סיכויי שאני כן אוכל להריץ את המשחק הזה במחשב {אני ממש רוצה לקרוע את אחי ברשת בבית :-\ } תודה רבה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by tyk,

הסתכלתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי עדיין מה כלכך שונה חוץ מהמגה הרצים שאני לא יודע עם זה אחרי אוברקלוק ראיתי שיש כאלו שמוכרים את הכרטיס אחרי oc ראיתי את הדגם hd5850 של חברת Gigabyte בדגם הזה GV-R587D5-1GD-B הצ'יפ סט של radeon התדרים בכרטיס הם : Core Clock 850 MHz Memory Clock 4800 MHz מדובר על הדגם עם המבנה הסגור והדגם השני: מודל: GV-R585OC-1GD hd5850 ציאפ סט radeon Core Clock 765MHz (std 725MHz) Memory Clock 4000 MHz המבנה הפתוח עם 2 מאוררים שרואים אותם. מה המלצתכם לגבי הדגמים ומה הייתם בוחרים?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by dlivneh,

לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס מסך R9100 64 DVI בחנות באזור המרכז. שלמתי בזמנו 480 ש"ח (מחיר טוב לאותה תקופה). הכרטיס היה מצויין למה שאני צריך והכל סבבבה. לפני 3 שבועות התחילו לי בעיות בכרטיס (התחמם). הסתבר שהלך המאורר. פניתי לחנות והם אמרו שהוא באחריות ויבדקו אותו. כעבור שבוע התקשרתי התברר ששלחו את הכרטיס לתיקון אצל הספק בחו"ל (רק הלך המאורר מה הסיפור), אומנם הציעו לי כרטיס מסך חלופי, GF4 TI4200 (ללא יציאת DVI), אבל הכרטיס נסע לטיול בחו"ל. מאז עברו כבר עוד שבועיים והכרטיס לא חזר. סיפור מוזר מאוד בעיני. יותר פשוט היה להחליף בארץ מאורר ב 40 ש"ח. מה דעתכם ? יתקנו לי את הכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by marking,

אני לא מוצא באתר החברה את הסוג הזה מישהו יכול להביא לינק? תודה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by imperious,

עוד כמה ימים אני קונה מחשב מTMSFOX עכשיו יש שם את הכרטיס מסך HD4890 מבית ATi עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הגרסא של ATi לבין הגרסא של SAPPHIRE אם בקירור או בביצועים אחרים, מחכה לתשובה בדחיפות

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  18. היי, אני מחפש כרטיס גיימינג שיוכל לספק את צרכי. אחרי שה4870X2 הראה לי שלכרטיס מסך של מחשב שפועל 24/7 יש השפעה על חשבון החשמל (כמעט 300 צריכה במנוחה) אני מעדיף כרטיס חסכוני. כרגע אני עם 6850 שנקנה במקור לאשתי שיש לו צריכה מאד יפה (כ30 במנוחה). העניין הוא שכל הכרטיסים שתפסו את עיני צורכים במנוחה לפחות 100, ובאיזור ה300 ומעלה במאמץ. יש כרטיס בסדר גודל של 660/7850 שיש לו צריכת חשמל נמוכה יחסית? נגיד פחות מ50 במנוחה? כמו כן, האם כרטיסים של nVidia ידעו לתת את התלת מימד שלהם לטלויזיה שמקבלת רק SBS כפורמט 3D? והאם לכרטיסים של AMD יש טכנולוגיית 3D מקבילה?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by yanai9837,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב גיימינג בעד 950 ₪. המפרט שלי הוא: מעבד:i5 3470 lvy bridge לוח אם:gigabyte ga-b75m-d2v זיכרון:hynix original 4GB DDR3 1600 תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by avico21,

מישהו מכיר את ה 9800 GT של POINT OF VIEW והאם הוא חזק יותר מ MSI 9600GT תודה .

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by cleric,

יש מישהו עם הכרטיס שיכול לאמר לי בוודאות אם הוא מעביר סאונד דרך יציאת הHDMI? (מדובר על הכרטיס הזה: http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=291&grp=3)

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by RT2,

שלום, חיברתי היום את ה6600GT השני, והטמפרטורות של שני הכרטיסים קפצו ב10 מעלות.. במנוחה הראשון הוא 64 מעלות, והשני 70... במאמץ 70 ו76.. האם זה נורמאלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  23. מדובר על לוח האם ASUS P5KPL-CM יציאת PCI-E ישנה אפשרות לחבר את המסך הן בדיגיטלי והן בחיבור הרגיל הישן. אין לי שום דרישות גרפיות, העיקר שיחזיק מעמד, וכמה שיותר. אגב, מה דעתכם על הדגם של MSI Radeon HD 2600PRO 512MB ?

24. שלום לכם חברי פורום יקרים. יש לי במחשב כרטיס מסך של Power color radeon hd5850 1GB , הכרטיס נמצא ברשותי קצת יותר מחצי שנה ועובד מצויין. עכשיו יש ברשותי 2 אופציות שחשבתי עליהן : או לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר וזה במידה שאצליח למכור את שלי כי תקציבי דיי מוגבל או פשוט לרכוש כרטיס מסך נוסף כמו שלי ולהוסיף אותו במערך Crossfire מה אתם ממליצים לעשות?! והאם בשביל Crossfire אני צריך בדיוק אותו כרטיס, מאותה חברה בדיוק (power color) ?! או שאני יכול גם להוסיף אותו הדגם רק של חברה אחרות כמו gigabyte ואחרות?! תודה רבה רבה לעוזרים !

25. Started by DrLEON,

אני יכול להזמין רק משם או מKSP.

• 12 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים