כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדריוור החדש של ניוודיה182.08 ויש לי את ההודעת שגיאה הבאה באמצע ההתקנה "The contents of this file cannot be unpacked. The executeable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again." הצילו
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לצד ה-Radeon Fury הכפול שאותו ראינו מציץ לרגע בעבר, מסתמן שגם למתחרה NVIDIA יש תוכנית להשקת כרטיס דגל כפול משלה. מבחן הביצועים האולטימטיבי של הדור הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/החורף-יהיה-חם-היכונו-לבואם-של-כרטיסי-המ/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפעמים אני מסתובב באתרים של חנויות ועכשיו בדיוק ראיתי ב foxpc את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1683 זה הקירור הכי מפלצתי שראיתי אי פעם זה הגיוני?למישהוא יש את הכרטיס הזה? רציתי לדעת גם אפ אפשר לקנות את הקירור בנפרד לא מצאתי באתר היצרן... תודה....
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב מאוד כרטיס מסך למחשב P4 עם לוח אם GIGABYTE בעל חריץ הרחבה 8*AGP . השאלה היא האם ניתן להתקין על חריץ הרחבה כזה כרטיס מסך בעל חיבור PCI EXPRESS ? איזה כרטיסים ניתן באופן כללי להתקין על חריץ הרחבה שכזה ? חשבתי על אחד הכרטיסים מסדרת GEFORCE 7600GT אשמח לעזרה אסף
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן של אחי הקטן, להלן המפרט שלו: INTEL DUAL CORE (מהישנים ) 3GHZ 2GB CROSS AIR SDRAM 133 RADEON 9700 PRO וזהו ... אני לא זוכר איזה לוח אם יש שם אבל יש לוח אם של ASUS עם AGPX8... עכשיו הייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך בצורה כזאת שהוא יוכל להריץ משחקים עכשוויים משהו כמו הנסיך הפרסי החדש וכו'..(לא באיכות הכי טובה! כלומר MEDIUM +- ולא HIGH) העיקר לעבור ל PIXEL SHADER 3. עכשיו עומדות בפני כמה שאלות... האם הצעד הזה שווה? האם המעבד יוכל בכלל להריץ משחקים עכשוויים או שהוא כבר איטי מידי ועבר זמנו? אם ללא איזה כרטיס מסך מומלץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכרטיס הזערורי והיעיל של מפתחת השבבים מסאניוייל זוכה לקיצוץ משמעותי במחיר, שהופך אותו למתאים מאוד עבור כל מערכת גיימינג קומפקטית עדיף מאוחר מאשר אף פעם? כחודשיים אחרי שהושק רשמית, ב-AMD עשו סוף סוף את מה שציפינו וקיווינו שיעשו כבר מההתחלה – והכריזו כי מחירו של כרטיס ה-Radeon R9 Nano הזעיר שמבוסס על ליבת ה-Fiji יעמוד מעכשיו על 500 דולר, במקום 650 דולר עד כה. המחיר החדש הופך את הכרטיס שאורכו כ-17 סנטימטרים בלבד ממתחרה ישירה של ה-Radeon Fury X וה-GeForce GTX 980 Ti שעדיפים עליו כמעט בכל פרמטר, למתחרה ישיר ושקול הרבה יותר של ה-GeForce GTX 980 – במיוחד לכל מי שמעוניינים ליצור מערכת גיימינג עוצמתית ככל הניתן במארז Mini-ITX, ועד כה התרכזו בעיקר ב-GeForce GTX 970 המשתלם…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה (בATP 3 שממוגנים מגנטית) המסך שלי מתחיל לעשות כל מיני גלים כאלה בצד שמאל באמצע של המסך לא משהו שמפריע או משנה את הגיאומטריה אבל מאוד מטריד ומפחיד המסך שלי זה 454 IIyama הרמקולים די רחוקים יחסית מהמסך ואפילו אם אני מרחיק אותם עוד ומכוון אותם לכיוון אחר זה עדיין ממשיך מישהו יודע מה זה? או אם זה יכול לגרום נזק בתווך הארוך ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש וכרגע לא כל המשחקים עולים עליו זאת אומרת הכרטיס שיש לי כרגע הוא משתמש במעבד(I3) למשל משחק כמו SPLINTER CELL CONVICTED עובד טוב עליו אך משחק כמו מאפיה 2 מתחיל לעלות המשחק וישר יוצא החוצה לWINDOWS השאלה היא האם זה קורה בגלל שאין לי כרטיס מסך (יש לי שמבוסס על המעבד כרגע)או שהמשחק פשוט לא טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז כל דיון שלישי פה נפתח על הרידון הזה ויש כל כך הרבה דגמים (נראה לי ראיתי איזה 5-6) ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב ואיזה פחות טוב וזה מציק לי אז עם אתה יכולים לרשום את הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות, מה קרה לימים שהיה רק p ו- np?! :-X תודה מראש... נ.ב אני בטוח שזה יעזור לעוד כמה...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שלמי שיש כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הדיגיטלי שיקליט לי משהו בפוקס קידס למי שיש שישאיר כאן פרטים של ICQ או מסנג'ר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב כפי שאתם מנחשים התקציב הוא כ-700 ש"ח (אמור לעבוד ככל הנראה עם מעבד AMD 3800+ ) לפי האתר הכי משתלם לקנות 6800 אך הרבה אנשים כותבים לי שכדי לי לקחת 7600GS EXTREME או משהוא כזה או כרטיס 1600GO (או משהוא כזה) מחכה לשמוע מהמומחים בתחום :-) נ.ב. מחפש כרטיס PCI-E ו 256 MB (עדיף 256 BIT, עדיף לא?)
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 9600GT של Gigabyte ב600 שקל דרך חבר בטייאן מה אתם אומרים על EVGA 8800GT 256mb memory ראיתי ב KSP ב 550 שקלים, האם הוא יספיק לצרכי? אני כן רוצה לשחק במשחקים עם כל הפילטרים אבל רק ברזולוציות המדוברות (זה מה שהמסך הישן שלי תומך). כמו כן EVGA חברה מעולה (יש לי 6600GT שלה כבר 3 שנים OC 15% ). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני קצת מאוכזב מהמסך :-\ כל אתר ואתר פתאום בהירים הכל בהיר מדי.. יש אפשרות לכוונן את המסך שיראו כמו בCRT ?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חדשות ישנות אבל הם דיי חדשות בשבילי אז בקיצור הליבה החדשה של ATI, אשר ידועה תחת הכינוי R520, שברה את ה 10K נקודות ב 3DMark 05. זה דיי מדהים בהיתחשב בעובדה שהיא עקפה שתי 6800 U (או משתווה) הדבר היחיד שעולה לי בראש זה crossfire ניראה לי ש הG70 יצטרך להביא חתיכת הופעה בישביל להיות המנצח בסיבוב הבא. http://www.theinquirer.net/?article=23752
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני תוהה לגבי זה, כשאני משחק בבאטלפילד אז כיידוע ה-FPS יורד מתי שיש פיצוץ או עשן, האם OC של הזיכרון או ה-GPU יתמודדו עם זה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, תגידו, מה הכי חשוב מבחינת חומרה במשחקים? אני יודע שכרטיס מסך זה הכי חשוב.אבל האם גם למעבד יש השפעה כלשהי במשחקים?או לזכרונות,לוח אם? ואם כן,אז כמה. ומה הכי קובע את מהירות זמן טעינת המשחקים במחשב? עוד שאלה ,אבל לא קשורה לנושא (פשוט לא רציתי לפתוח עוד ת'רד).איך אני מחבר את המחשב לטלוויזייה? יש לי כבל RCA ,יש לי כרטיס מסך שתומך ביציאות TV/out ,יש לי טלוויזיה עם יציאות וידיאו.השאלה היא,איך ואיפה אני מחבר את הכל ואיפה אני מגדיר את זה בווינדאוס? תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, מה עדיף מבין השניים ? Palit nVIDIA GeForce 8600GT SUPER 1GB PCIe GeCube Radeon HD3650 1GB PCIe (מוזר שבאתר היצרנים לא רשום 1G) למה ? שימוש עיקרי חיבור קבוע לשני מסכי DVI אחד 22" ושני 32" שימוש משני COD4 בגרפיקה מלאה, ויסטה, המחשב עצמו חזק ביותר. DualCore Intel Core 2 Duo E6650, 2333 MHz זיכרון 1066MHz OCz 2x1G לוח 1333 MHz אשמח לקבל המלצות על כל אחד מהם. אגב התקציב הוא עד 500 ש"ח (אבל אני קונה דרך דילר ככה שזה לא הגבלה כרגע)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחרים הכי זולים מעודכן לתאריך 6.6.2008 ATI Radeon HD3850 256MB 3 שנים אחריות מחיר: 500ש''ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 nVidia Geforce 9600GSO 384MB 2 שנים אחריות מחיר: 530ש''ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3226 nVidia Geforce 9600GSO 384MB 3 שנים אחריות מחיר: 550ש''ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3037 ATI Radeon HD3850 512MB 3 שנים אחריות מחיר: 580ש''ח http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=10385&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE nVidia Geforce 9600GT 512MB 3 שנים אחריות מחיר: 645ש''ח http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=F9600&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE nVidia Geforce 9600GT 512MB…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך באייבורי GEFORCE 8500 GT, לא הכי טוב אבל מספיק מבחינתי. ביקשתי במיוחד ציפסט של GIGABYTE, וקיבלתי קופסא עם לוגו של INNO 3D. איך אני יכול לדעת מה הציפסט שנמצא על הכרטיס? תודה מראש, רוני.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אני סוחר בבורסה ולצורך המסחר אני צריך 4 מסכים הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ ואמרו לי שאני יצטרך לחבר 2 כרטיסי מסך יחד (כרגע במחשב יש כרטיס מסך GeForce GT 530 ) במידה ובלוח אם יש מקום ל2 כרטיסים, האם הכרטיסים צריכים להיות זהים? יש לי ידע טכני בהרכבת מחשב האם זה מסובך או כמו כל התקנת חומרה רגילה? ושאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך אחד שמסוגל לשדר ל4 מסכים במחיר 500-800 שח המחשב עם מעבד I5 8 G
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6G , קראתי שלכרטיס יש חיבור 8 פינים ולא 6, האם אוכל לחבר את הכרטיס? האם אני צריך משהו מיוחד כדי שאוכל לחברו? יש לי ספק Silverstone Strider 500W , תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי אצל מישהו שקנה FX5200 מעפן של אסוס. המשחק NFS:U עובד אצלו ממש לאט ואני יודע שזה בגלל שהוא עובד בDX9 והכרטיס הזה תומך בDX9 אבל המשחק ממש זוחל!! האם יש אפשרות להפעיל את המשחק בDX8.1 כדי שיפעל מהר? תודה
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לא ברור לי מדוע כמעט כולם ממליצים במפרטים שלהם על 8800GT ואף אחד לא מציע 8800GTS? ההבדל הוא בערך 170 ש"ח... האם ההבדלים בין הביצועים של הכרטיסים כלכך זניחים שלא שווה להשקיע את ה-170? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-