עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין,וכרטיס on-board של אינטל (לוח אם של דל). קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro (בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אב…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  2. מדובר בכרטיס EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 320MB הוא מגיע במאמץ ל-75 מעלות ובמנוחה 58 מעלות האם זה נורמלי .ויש לי מארז מעולה מאוורר היטב ואיך אני יכול לדעת מה ה-OC שלו שזה באמת ה-KO SUPERCLOCKED כי האריזה היתה פתוחה ולא רשום כלום על הכרטיס עצמו הכרטיס ניקנה היום האם כדאי להחליף את הכרטיס והאם יש אפשרות להחליף לאחר שהישתמשתי בו יום אחד ואם זה אפשרי האם כדאי את הכרטיס ה-EVGA e-Geforce 8800GTS KO ACS3 PCX-E 320MB בתודה מראש ואחלה סוף שבוע

• 46 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. זאת בעיה שיש לי כבר שנה מאז שהחלפתי את הNVIDIA, כל פעם קיויתי שאולי הדרייבר הבא יפתור את הביעה. אני יכול לראות רק בשחור לבן, גם אחרי שאני משחק עם על התקני תצוגה והאפשרויות. מישהו בפורום של תפוז אמר לי שאני צריך מתאם מיוחד, אבל בחנויות מחשבים לא יודעים על מה מדובר... מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by avihneo,

הכל בכותרת תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה המחשב שלי כבר ממש עגלה ובעוד כחצי שנה אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל לבינתיים אני לא יכול להפעיל שום משחק כימעט במחשב בגלל הכרטיס המפען שלי... geforce 440mx ויש לי תקציב דיי חנוק של 400 שקל לשדרוגים אז כנראה שאני יקנה את הכרטיס הזה TDH 6800 יד שניה ממישו באתר אבל גם שאר החומרה שלי בעייתית אז אני רוצה לדעת אם אני יוכל להפעיל משחקים כמו C&C3 F.E.A.R Combat CSS על FPS גבוהה שיעבוד לי חלק אז ככה שאר החומרה שלי היא מעבד 2.4GH 512 RAM ספק לא יודע בינתיים אבל נראה לי שג'נרי אז אתם אומרים כדאי לי לקנות את הכרטיס או ששאר החומרה תגביל אותו?

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  6. היי בזמן האחרון כאשר אני משחק במשחקים המשחק יוצא לDesktop ומראה לי את ההודעה הבאה הכרטיס באוברקלוק,אין ארטיפקטים,הטמפרטורה במנוחה 50~52 ובמאמץ 58~60 מישהו יודע מה עושים? בתודה מראש ^^ [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by HeDesXs,

אני מעוניין לקנות 8600GTS אבל אני לא יודע אם הספק יתאים איך אני יכול לבדוק איזה ספק יש לי ואם מישהו יכול להביא לי קישור לקניה לספק הכי זול והכי מתאים לכרטיס מסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. מצטער על הבורות - אבל בכל זאת: מה ההבדל בן שני סוגי הPCI אקספרס? אני יודע שזה שהוא מיסיכ 16 = הוא לכרטיסי המסך החדשים אבל למה משמש זה שהוא PCI אקספרס X 1 ? איזה סוגי כרטיסים THX

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך של לידטק גרסת אקסטרים מהירות ליבה 590 מהירות זכרון 1600 יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הנ"ל ל 7900GT? שווה לשלם 350 שקל ?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך. מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?) הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...) איך אתם מצילים אותי הפעם? לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן. פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לז…

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  11. הרבה פעמים הביאו פה את האתר הזה של ההשוואות של ה fps בין הרבה כרטיסי מסך עכשיו חיפשתי חצי פורום ואני לא מוצא אותו... אז אם למישו יש את האתר הזה.... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  12. מי שלא שמע\ידע, שחררו מידע על כל סוגי כרטיסי המסך של נוודיה שיתמכו בדירקסט 10. בכל מקרה, מדובר על סדרת כרטיסי המסך, המפרט את כל הנושאים על הכרטיסים הבאים: המחיר הוא מחיר יפני ;D טוב, שמח שיכולתי לעזור. ודרך אגב, למישהו יש ניחוש מתי יצא כרטיס המסך 8950GX2? ועם הכרטיס של השתי ליבות, אז תכפילו את הכל ב2 חוץ מהמחיר הכרטיסים במחיר USD המקור: http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תמונת המקור:

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. המחירים מתחילים לצנוח או שהם התבלבלו ? http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=422

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Hi all. I need your help regarding this specific model of palit, i know it has superb scores, if anyone have this card and can tell me his impression of it it'll be much appreciate. Here some review: http://www.tweaktown.com/articles/942/9/page_9_palit_7300gt_sonic/index.html

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. יש לי פשוט אחד שיצא ממחשב פנטים 4 עכשיו וחשבתי להחליף אותו במה שיש אצלי שזה Ti4200 מה אתם אומרים? תודה

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  16. לפני כמה ימים המחשב שלי שבק חיים. מנסיוני הבנתי שמדובר בבעיה בספק (ספק גנרי 350w). כשפתחתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של כרטיס המסך בולט החוצה מהתושבת שלו. הוצאתי את הכרטיס, הפכתי אותו ואופס.... המאוורר פשוט נפל החוצה. כל הסימנים מורים שהמייסבים המיקרוניים של המאוורר פשוט נשחקו (המאוורר מסתובב כשיש מתח חשמלי, אבל מחליק לאיטו החוצה). האם יש דרך להחליף את המאוורר או שפשוט צריך להשלים עם רוע הגזירה ולקנות כרטיס מסך חדש? נ.ב. גם ככה חשבתי על קניית מחשב חדש עוד שבועיים-שלושה, השאלה אם לקנות כרטיס חדש או להמתין בסבלנות?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. כי לא מצאתי באריזה שכתוב באריזה sonik

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by manz11,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל מבחינת ביצועים בין ה 7600GT 256 לבין ה 7600GS 512 ? וכן האם ישנו כרטיס אחר שנימצא ברף המחירים שלהם (גג 850) או שעומד לצאת אחד כזה..? תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  19. היי, התקנתי ויסטה ultimate וכן את הדרייבר העדכני לכרטיס מבית ATI-AMD אך תכונת האירו (Flip 3D) לא עובדת משום מה. לחיצה עך alt+tab מעבירה את החלונות כמו ש XP היתה עושה ולא בתלת מימד. עברתי על ה help בויסטה וביצעתי כל מה שנאמר שם (מעבר ל theme שתומך ב AERO וכו' וגורנישט, כלום. בציון של ויסטה לכרטיס מסך אני מקבל 4.6 נקודות שזה נראה לי מספיק לא? מה קורה? מה עשיתי לא נכון? אופיר נ"ב, לא שזה משנה אך הכרטיס שהוא של sapphire.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות הרבה זמן כבר את המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978 (אם יש לכם המלצה למסך יותר טוב סביב המחיר הזה תציעו לי ..) קיצר לעניין..! אני מגיע לחנות מחשבים שממנה קניתי את המחשב,ביקשתי מבעל החנות אם הוא יכול להזמין לי את המסך של סוני הזה והוא אמר לי שזה לא מסך מקורי בכלל והסוני המקוריים עולים 1000 שקל יותר . אני לא כזה מאמין לו כי הוא איש מחשבים אחרי הכל חח אבל עשיתי חיפוש בגוגל על הדגם וכל מה שמצאתי זה תוצאות בעברית אם אני יראה את הדגם באתר של סוני מה שלא הצלחתי לראות..אז אני ידע שזה מקורי אבל בנתיים אני ממש בספק אם לקנות את המסך או לא בבקשה תעזרו לי ! תודה..

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by Oranili,

6600 GT Oh 6600NX תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  23. הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. אין לו בעיית תקציב ,אין לו גם זמן לחפש. חיפשתי לו באינטרנט ולא מצאתי. זה הכרטיס: http://www.mvktech.net/content/view/3552/39/1/0/

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים