עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Godmoney,

אני רוצה להעביר את כל אוסף קלטות ה VHS שלי ל DVD. אני משער שבשביל זה אני אקנה כרטיס וידאו/טלווזיה (אין לי מושג מה ההבדל בין השניים...) ואקליט בעזרתו מהוידאו למחשב. אין לי מושג אפילו איפה להתחיל לחפש המלצות וטווחי מחירים. חשבתי לקנות משהו טוב באיביי בסביבות ה-300 שקל. למישהו יש המלצה בשבילי?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. למעשה זה דף ל ati דף ל nvidia http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. מחפש לקנות כרטיס טלויזיה עם הקלטה בחומרה. הכרטיס מסך שלי 7600GT שאלה נוספת. איך אני מחבר את הטלויזה והממיר של הכבלים לכרטיס טלויזיה שאקנה. האם צריך מפצלים וכד' האם צריך לקנות ממיר נוסף מחברת הכבלים? תקציב כ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by bigwave,

אז ככה, אני ממש לפני קניה של מחשב חדש. אני מבין קצת במחשבים, בניתי מחשב עם מעבד חזק E6400 עם לוח אם חזק וזיכרון של 2 ג'יגה מהירות 800 של קינגסטון. פעם כשהמחשב שלי היה חדש שיחקתי בכמה משחקים אבל מאז אני כבר לא יכול לשחק כי הוא ישן, עכשיו במחשב החדש אני בטוח ישחק אני אוהב משחקי יריות כמו מקס פיין הישן, medal of honor , splinter cell פיפא 2007 , ובכלל אני רוצה שמשחקים חדשים שיצאו עכשיו ובשנתיים הקרובות לפחות יוכלו לעבוד בצורה טובה על המחשב. אז הגענו לכרטיס מסך, מכיוון שאין לי מושג אם אני נקרא גיימר חובב ממוצע או ממוצע + אין לי שום מושג לגבי כרטיסי מסך אז הקצבתי לעצמי 800 ש"ח לכ.מסך ובחנות המליצו לי לשים במחיר הזה את ה GF 7600GT מה אתם חושבים? הכרטיס יתאים לי? יחזיק מעמד למש…

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by zerocool15,

מי מהם יותר טוב? http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6800le.htm או Sapphire X800SE 256mb 256bit 425 core 800 memory 8 pipes ddr3

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. היייי שמעו נכסתי לאתר של nvidia כדי להוריד דרייברים לgeforce 5900 שלי ומסתבר שהדרייברים לא תומכים בכל גרסאות ה5XXX מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  7. אני רוצה להתחיל לגבות את כל הקלטות וידאו האנלוגית - של המצלמת וידאו סוני האנלוגית שלי: יש לכרטיס הזה שני חיבורי DVI ( כניראה כניסה ויציאה לא? ) וגם חיבור SVIDEO איך אני מתחבר ? / מעלה קבצים מהמצלמה וידאו האנלוגית שלי? למחשב? האם דרושה תוכנת פינאקל ? סליחה גם על הבורות >>> האם לצפייה ב TV = אני צריך כרטיס TV מיוחד? תודה!

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  8. יש לי מסך 17 אינצ' של proview החיבור למחשב הוא בצבע כחול עם ברגים בצדדים (אני לא מכיר חיבורים של מסכים אז אני תיארתי לכם את זה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1950pro זה יהיה בסדר עם המסך הזה??

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. אני מעלה את השאלה אחרי שביצעתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי... יש לי כרטיס 9500PRO (ישן, אבל מספיק לי), ולפני שבועיים הוא הפסיק להציג לי סרטים - הסרט לא רץ (תמונה קפואה) ואחרי 10 שניות בערך גם המחשב קופא וצריך לאתחל אותו. אני מעלה את כל העובדות בנסיונות שלי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת (ללא הצלחה עד כה): # לא משנה באיזו תוכנה אני מנסה להריץ - media player 10, MV2Player או BSPlayer. הקובץ לא מנוגן והמחשב קופא. # עד לפני שבועים גירסת הדרייברים 6.9 עבדה יופי (בגרסאות אחרות היתה אותה הבעיה), אבל עכשיו שום גירסה לא עובדת (ניסיתי בין 6.9 ל-7.2) # אם אני לא מתקין את ה-CCC, אני יכול לראות סרטים בגודל המקורי שלהם בלבד, ולא יכול להגדיל למסך מלא (הוידאו קופא, אבל המחשב לא). בקבצ…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. Started by Oranili,

אני מחפש כרטיס מסך חזק וטוב ל AGP תקציב 1200 זהו . תודה רבה חשבתי על זה X1950 Pro 256MB DDR3 TVout, DVI, AGP איך ? http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=137

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by nondos,

שלום בעת שיטוט באתר של ATI נתקלתי בכרטיס מסך הנ"ל ATI Mobility Radeon X2300 משיהו שמע עליו משהו ויודע איך היכולת שלו??? מצורף קישור http://ati.amd.com/products/MobilityRadeonx2300/index.html

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. היי, רציתי לדעת האם קיים כרטיס טלויזיה שתומך מלא בויסטה וגם יושב על PCI-X ! תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by Jhonta,

טוב אז כרגע זכיתי ב BFG 8800 GTS 640 באיביי כנראה שעוד לפני שהצעתי, הייתי צריך לברר סופית מה דרישת הספק לכרטיס הזה.. כרגע יש לי את ה Neo 430W שמחובר לE6600 והארדיסק אחד האם זה יספיק בשביל להפעיל את הכרטיס ? האם זה יספיק להפעיל את ה GTX ?? תודה ומחכה לתשובה

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by edbd,

אוקיי התקנתי את הxp מההתחלה עכשיו רציתי לשנות את הורטיקל סיינס אז אני נכנס לקונטרול פאנל וזה ג'יפורס 7600 GT ובצד שם בהגדרות יש לי רק 2- Lunch Page Control Panel Use Interface וכל השאר פשוט לא מופיעים.. למה זה? (הורדתי דרייבר והתקנתי יכול להיות שהוא לא טוב? כי שפוט לא ידעתי מה להוריד מהאתר של ניוידיה אז עשיתי שם חיפוש ג'יפורס 7600 ג'יטי דרייבר וזה מצא לי משהו הורדתי והתקנתי..

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הציון הזה... תסתכלו על המפרט של המחשב. הציון לא נמוך מדי?? כי ב-2005 קיבלתי 3362 וזה נראה לי בסדר...

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  16. אז ככה... קניתי את GEFORCE 6200TD חיברתי את זה למחשב בהצלחה, והתקנתי מה שנתנו בדיסק שבא עם התוכנה, לפי ההוראות. אך כמה שניסיתי, התקנתי מחדש, מחקתי, עידכנתי, המשחקים לא עובדים. זה כאילו הכרטיס נקלט בהצלחה ובמאפיינים זה נראה כאילו הכל בסדר והכרטיס מסך מחובר ונקלט והכל, אבל הוא לא. המשחקים לא עובדים. אני לא חושב שזה בגלל שהמחשב שלי עד כדי כך גרוע. שמתי לב שבמקום 6200TD כתוב A6200 לויודע אם זה משנה... אז יש לכם עצות? אני ממש נואש וחסר סבלנות...

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by guysevi,

אח שלי קנה מחשב חדש לצורכי לימודים אינטרנט וקצת משחקים ,לא דברים כבדים ע"פ המפרט של המחשב הוא היה צריך לקבל עם המחשב כ.מסך GeForce 6200 ובמקומו שמו לו כרטיס של ATI X1050 ושאלתי היא כזו איזה כרטיס עדיף יותר זה או ה-6200 מבחינת ביצועים ? ובבקשה בלי תגובות דביליות של לך תתבע אותם וכדומה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by laufgas,

יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by smood,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38292 כל הסדרה של הR600 תיוצר בליטוגרפיה של 65NM אחרי הכל מאחר וב80NM הכרטיס סבל מבעיות ודליפות והליבה שנראו צילומים שלה מוקדם יותר תצא במספר מוגבל של כרטיסים. הסדרה יכולה להגיע עד ל1GHZ ואף יותר ועכשיו לדבר המרעיש בהחלט: הR600 שתקנו במאי יצרוך שליש פחות ממה שתוכנן.

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. (אולי זה מתאים לפורום מודינג, אבל אין שם נושאים דומים) הכרטיס מקורר פאסיבית, יפה מאוד אני חייב לציין,אך אין קירור לזכרונות כלל, לכן הוספתי היטסינק קטן שהיה לי על שניים מתוך 4 הסטיקים. בנוסף שמתי עוד אחד על אחד משלוש ההיטסינקים הגדולים הקיימים על הכרטיס. *ועוד תמונה של כל הכרטיס ללא הקירור שהוספתי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לבחון את הכרטיס מסך שלי (X1900XT 512MB GDDR3) במשחק Compamy Of Heroes, הנה לפניכם התוצאות: Test Performance: לפני OC: Average Frame Rate: 63.5 fps Maximum Frame Rate: 118.8 fps Minimum Frame Rate: 32.1 fps אחרי OC 660Mhz/1700Mhz: Average Frame Rate: 65.3 fps Maximum Frame Rate: 118 fps Minimum Frame Rate: 31.1 fps מישהו מכם עשה גם טסט ב-CoH? מה התוצאות של 8800GTS 320MB אם מישהו מכם יודע?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  22. במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aofer,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב ואני מתלבט בין ה8800 GTX לGTS בגירסת ה640 מגה ראיתי בכתבה שההבדלים בביצועים בין שני הכרטיסים, במשחקים שיש היום לא כאלה גדולים, הבדל של כמה נקודות בלבד, מישהו יודע בערך בכמה אחוזים מתבטא ההבדל בביצועים? כרגע התקציב לא חשוב, יש לי כסף לקנות את היקר יותר אבל אני לא יודע אם זה נחוץ בשביל הכמות שעות שאני בכלל יושב על משחקי מחשב רוב הזמן אני עובד בתלת, בעקרון אני שוקל לרדת כי נראה לי שההבדל לא כזה משמעותי ואני רוצה לשמוע את הכסף למשהו אחר.. כמו WACOM למשל. מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה.. תודה מראש עמית

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  24. רוצה ליקנות מחשב חדש = בשבוע הקרוב....חיכיתי כבר יותר מידי זמן = הלשון בחוץ... וזה הלוח שאני קונה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 אני יודע שליקראת סוף החודש הבא = כבר יהיו כרטיסי מסך עם DX10 השאלה שלי היא האם כדאי ליקנות כרטיס מסך פושטי ( בכל מיקרה שידרוג עבורי כרגע) = 7300GS ב 350 ש"ח ואז בתוך חצי שנה = כשכבר יהיו כאן כל האלופים = להחליט אז על כרטיס ראוי? ובכלל מה שאני לא סגור עליו = זה האם DX10 קשור איכשהו גם ללוח האם ? תודה מראש - לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  25. הכרטיס הוא en 7950 של אסוס והוא מחובר למסך אלסידי 32' עכשיו אני רוצה לעבוד עם שני מסכים במקביל , זאת אומרת לקנות אלסידי 19'. השאלה שלי אם הכרטיס יודע להוציא רזולוציות שונות למסכים שונים במקביל והאם זה יקשה עליו באופן מסוים ?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים