עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by S2DON,

ממצב? יש לי מחשב די חדש קניתי לפני שנה וחצי בערך 2 ג'יגה ראמ CORE 2 DUE 2.6 ולוח אמ גם די סבבה לא זוכר כבר מה השם P.75 של אינטל או משהו כזה. ועכשיו לעניין אני רוצה לקנות כרטיס שיתמוך לי GTA4 על הגרפיקה הכי גבוה או לפחות כמעט =\ , עכשיו יש לי 1950PRO אגב גם המליצו עליו פה (מוכר אותו עכשיו ב500 ש"ח) והוא משרת אותי סבבה לגמרי הכול מריץ על הגרפיקה הכי גבוה/כמעט הכי גבוה. תקציב לא יותר מ 1700 ש"ח תודה חברה

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by MooMoo,

שמעתי כל מיני שמועות וכתבות עליו... מישהו יודע באמת כמה הוא שווה? היו כמה אנשים שאמרו שהוא לוקח את הראידון בביצועים *חוץ* מכל התוספות שיש לו (תמיכה ב3 מסכים.. עריכת וידאו ועוד...) וכמה הוא צריך לעלות?? MOOMOO

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by רוני1,

יש לי כבלים שמתחברים מהמחשב לטלויזיה ואני יודע שצריך להגדיר איכשהו למחשב שאני אוכל לראות במקום במסך של המחשב בטלויזיה...... וגם בעבר עשיתי את זה.... אבל אני לא זוכר איך..... למישהו יש מושג?????? אני חושב שזהו איפשהו במאפינים אבל אני לא זוכר... עזרה בבקשה תתודה....

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

לGIGABYTE RADEON9700PRO- האם הדריברים מתאימים? הדריברים

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by ygal_h,

שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על המסך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמיגים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:

6. יד לי את הכרטיס 9800gtx+ נגיד אני בקייסיס הוךף ופיתאום לאט לאט ניהים עצים ואני הולך על הסלע ולאט לאט הסלע כזה מישתנה גם בסירטון של קרייסיס יש ליפעמים מין קוו עשיתי עם atitool סריקהה של ארטיפקטים והוא לא מצא כלום מה הבעיה לעזאל??? הדרייבר שליי הוא 180.48

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by dorish,

אני רואה שכולם פה מקבלים בסביבות 8000 אז רציתי לדעת אם התוצעה שלי סבירה בשביל המחשב שלי התוצעה פעם אחת 1505 ושער הפעמים בסביבות 1250 המחשב הוא AMD 750 לוח GIGABYIT VIA133(משהו כזה אני לא בקשר לדגם) 256 זכרון SDRAM כרטיס מסך GFORCE MX 100\200 64MB אז מה אתם אומרים יש לי בעיה במחשב או שזה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. א. SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 או ב. Twintech3D 9800GT XT OC 512MB Intel® Core2 Duo Processor E7300 45 nanometer technology Last Level Cash 3MB Clock Speed 2.66GHz Socket LGA775 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L Supports 45nm Intel® Core 2 multi-core processors with FSB 1600 (O.C.) MHz North Bridge: Intel® P43 Express Chipset South Bridge: Intel® ICH10 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 8channel High definition audio Ultimate graphics performance with PCI-E x16 2.0 interface זיכרונות איכותיים Geil GX21GB6400DC Cas Latency CL-5-5-5-15 Capacity 2GB 1BX2 Speed DDR2 800MHz PC6400 Twintech3D 9800GT XT…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by IG,

איזה מהנ"ל טוב יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  10. http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/143image2.jpg http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/143image3.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91973 מי שרוצה לעשות אוברקלוק רציני יש לו סופסוף כרטיס עם קירור מתאים

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  11. שלום לכולם, אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שהדגש בו הוא כמה שפחות חלקים נעים (אני לא יכול אפילו לתאר כמה השקט חשוב לי ). בכל מקרה, חיפשתי המלצות פה בפורום על כרטיסים שקטים אבל כל ההמלצות שניתנו הם רק למחשבים סלוניים או לחילופין לאנשים שלא משחקים. אומנם אני לא שחקן מטורף אבל מידי כמה חודשים אני מוצא איזה משחק חדש שיוצא ומבזבז עליו קצת זמן בכל מקרה, לענייננו, אני מחפש את הכרטיס מסך ה"חזק ביותר" בתקציב של 500 שקל בערך עם קירור פאסיבי. בנוסף, אם יש לכם זמן ומעוניינים לעזור לי להבין, הייתי שמח לדעת איפה החשיבות גבוהה יותר, במספר הMB של זיכרון הכרטיס או הDDR3\2 כי ראיתי לדוגמא כרטיסים כמו ה: Radeon 4650 GDDR3 512MB Radeon 4650 GDDR2 1GB ותהיתי האם העובדה שהראשון GDDR3 הו…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. מדובר על Counter-Strike , משחק שהמפרט שלי אמור להריץ ללא קושי על 100 FPS, וגם מריץ מצויין. אך לאחר כחצי שעה פתאום יש ירידה ל-60 ואפילו 30 FPS . לא מבין מה קרה בדיוק. צריך לציין שבזמן המשחק יצאתי לווינדוס וראיתי בתוכנת EVEREST שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 60 (10 יותר מהטמפרטורה במנוחה) ככה שאני באמת לא מבין מה הבעיה. וזה קרה יותר מפעם אחת. מדובר על מחשב חדש עם הדרייברים הכי עדכניים והמפרט המלא בפרופיל. תודה מראש.

13. Started by TAMIRRR013,

שלום! וחג שמח אני משתמש ב 3DMARK06 היא הכי מומלצת נכון? אחשיו בכל האתרים שבודקים איך הם בודקים על איזה הגדרות? כי אני בדקתי על DEFULT לא שיניתי כלום בהגדרות,ככה צריך ליבדוק? בנעוץ שילדים מפרסמים תוצאות מה 3DMARK שלהם הם גם עושים על DEAFULT ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by yamedi,

שלום לכולם , לאחרונה קניתי מחשב חדש אחרי התייעצות פה עם אנשים בפורומים, ואני חושב שיש לי בעייה עם הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, יש לי את המערכת הבאה : מעבד אינטל 930 לוח אם ASUS 975 זיכרון 2 גיגה - PQI 667 כרטיס מסך -SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ושני הרדיסקים 80 גיגה שמחוברים ב-RAID 0 הבעיה היא כזאת : נניח במשחק QUAKE 4, ברגע שאני שם את המשחק על רזולוציה של 1280X1024 אני לא יכול להפעיל את הפילטר ANTIALASING על X16, למה ??? הכרטיס מסך לא מספיק חזק בשביל זה ? אותה תופעה יש לי גם במשחקים סריוס סאם 2 ודום 3 . מה אתם אומרים ???

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. תגיבו בבקשה יש לי תקציב לשלם על אחד מהם ואני רוצה לדעת את ההבדלים בינהם ,והאם שווה להשקיע עוד כסף במאג? נ.ב במחשב מיועד למשחקים עם כרטיס מסך 6600 gt תודה מראש יניב

• 75 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by ולרי88,

האם אתם חושבים שכדאי לי להחליף את ה-6600GT ל7800GS .. כמובן SLOT של AGP .. לפי מה שאני רואה באתרים אומרים ש7800GS הוא הכרטיס הכי עוצמתי לAGP שקיים.. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by natan805,

מה יהיה יותר חזק וכמה יעלה ה 8600gt?

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by tomer861,

חברה אני קונה כרטיס Sapphire ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 וראיתי שיש גם גרסה של 512 מגה ב100 שקל יותר אז מה ההבדל בינהם והאם זה שווה את ההפרש?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by noamb,

היי לכולם , לאחר שקראתי אינספור ביקורות על כל אחד מהדגמים של הכרטיס הנ"ל , רציתי לדעת אם יש עדיפות לאחד מהייצרנים , האם כולם משתמשים ב- 16 pipelines קראתי איפשהוא על כרטיס של gainward שמשתמש ב-20 אבל החלטתי לשאול. לכל אילו שחושבים להמליץ על שדרוג ל-pci-e, אני אקנה מחשב חדש בעתיד , כרגע אני שואל על הכרטיס הספציפי הזה בתצורה של agp , מה אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  20. שלום ותודה על העזרה מראש. אני רוצה 8800GT מומהר , גם בגלל שאני לא רוצה לדפוק אחריות גם בגלל שאני לא מומחה OC וגם בגלל ששווה לי לשלם 100-200 ש"ח יותר מאשר להשקיע בזה זמן ( הזמן שלי יקר ). השאלה היא איזה כרטיס מומהר כדאי ושאלה לא פחות חשובה: האם אני חייב להתקין vista או שיש דרך להתקין DX10 על windows xp ? אני ממש לא רוצה ויסטה. אגב יש לי E6600 עם 2GB ולוח DQ6 gigabye. אני מקווה שזה מספיק בשביל הכרטיס. תודה

• 13 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by tordek,

רכשתי כרטיס של ATI בסוף קיבלתי כרטיס של PALIT הגעתי לחברה והם אמרו שיש להם או PALIT או Power magic What manufacturer is better the Power Magic or Palit איזה יצרנית אתם הייתם בוחרים? (מדובר כאן בכרטיס Radeon 8500 le)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by IGk,

מה כרטיס ה AGP הכי חזק כיום גם ATI וגם NVIDIA ?

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by manz11,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל מבחינת ביצועים בין ה 7600GT 256 לבין ה 7600GS 512 ? וכן האם ישנו כרטיס אחר שנימצא ברף המחירים שלהם (גג 850) או שעומד לצאת אחד כזה..? תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. Started by aviel570,

אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי GTA IV ועד משחקים כאלה... אני חשבתי על זה כדאי לי לקנות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Leadtek WinFast TV2000 XP Leadtek WinFast TV2000 XP Delux Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ??? לפי האתר הזה: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=94 (יש שם שתי טבלאות שמשוות בין 3 הכרטיסים..) ראיתי שההבדלים הם: בין הרגיל לדלוקס: , ברגיל אין FM (אין לי צורך בזה) ואין שם תכנה לעריכת וידאו.. מה עושה התוכנה לעריכת וידאו?? הבדלים בין הדלוקס לאקספרט : ההבדל המשמעותי היחיד הוא שהקידוד באקספ' הוא 10 ביט, ובדלוקס הוא 8 ביט... עד כמה זה משמעותי??? מה ההבדל?? בבקשה ענו כל כ-ל שאלותיי.. צודההההה רבה!! ד.א ... יש עוד המלצות? שמעתי משו על MSI נראה לי? מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.