כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
ומה באשר לביצועים? ובכן, הכרטיס החזק בחבורה, ה-8600GTS, אמור להפיק כ-5500 נקודות ב-3DMark2006, 8600GT יפיק כ-4700 נקודות ו-8500GT יפיק בצורה מאוד מוזרה 2400 נקודות, זאת, לטענת מקורותינו, על מערכת בעלת מפרט זהה."" אני לא מבין משהו איך הכרטים 86GTS מוציא 5500 נקודות ב3DMark2006 כשלפי האתר טומס 8800GTX מוציא 2937 http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=606&model2=608&chart=231 מישהו יכול להסביר לי
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקר לצפיה בסרטים ושימוש ביתי (גלישה, שימושי office,תמונות וכיו"ב) מה דעתכם על המסך יחסית למחיר ולשימושים?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה עדיף לי לרכוש איזה מבין הכרטיסי מססך הבאים כרטיס מסך GeForce 6200 256MB כולל חיבור TVOUT ו-DVI או הכרטיס מסך GeForce 7300TC 512MB? רוצה שאחד הכרטיסים יעבדו טוב במשחקים על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המפרט הבא : Presscot 3.2ghz 1gb dual ( 2*512) x800 GTO PALIT asus P5P800 ויש לי בעיה כי הכרטיס שלי לא נתמך על ידי ATI בהאצת וידיאו (Blu Ray , Hd DVD ) אז אני צריך כרטיס חדש באפיק AGP שיתן לי להפעיל את הסרטים עכשיו קראתי בקורת על ה x1950 agp והיה רשום שם שהמעבד עבד על הגבול כאשר בדקו וידיאו h.264 אז השאלה שלי היא אים אני קונה x1950 זה יתן לי להריץ blu ray ללא איבוד פריימים ? אני לא משחק בכלל אז הקטע של המשחקים לא רלוונטי ואין לי כסף למחשב חדש תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
1024/768 יעוות לי את התמונה אם יש לי מסך רחב מה להשים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ל AGP מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? RADEON X1950PRO, 256MB GDDR 3, AGP 8X, HDCP Edition GC-HV195PGA3-D3 (RoHS) VPU RV570 (80nm) Memory 256MB GDDR3 Bus support AGP 8X HDTV Support HDCP compliant High-bandwidth Digital Content Protection Enabled The images is for reference only; actual spec.and PCB color are based on the real product Product Description The Radeon® X1950Pro series is designed to deliver outstanding digital entertainment and 3D graphics through its unique ultra-threaded architecture and Avivo video and display technology. Designed with cost effective native HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) implemen…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום עדיין לא החלטתי איזה כרטיס לקנות אבל בהנחה שאני אלך על 1950x pro אני רוצה לדעת אם שי עוד דברים שאני צריך לחליף במחשב בשביל לנצל את הכרטיס. לדוגמה מאוורר , ספק כוח , זכרונות וכד'
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X700 SE כנראה המאוורר דפוק מפני שהוא מרעיש. חשבתי להחליף לכרטיס חדש יותר, הדרישות לא גדולות במיוחד,(מדי פעם פוטושופ וביוםיום תוכנות גרפים), כרטיס בינוני עד סכום 700 שח. לוח האם הוא: ASUS A8N-E יש לי מסך LCD עם חיבור DVI ועוד LCD עם חיבור אנלוגי. הייתי מעונינת בכרטיס שיאפשר לי לחבר את 2 המסכים ביחד, כדי לקבל משטח עבודה גדול יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=143
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הי במחשב שלי מותקן כרטיס המסך הזה, ומהכרטיס חיבור לטלויזיה. לא הצלחתי להגדיר בתוכנה, כך שיהיו 2 תצוגות ( למשל הקרנת סרט בטלויזיה והמשך עבודה על המחשב ביישומים אחרים ). יש לי מסך מחשב של פליפס 109b וטלויזיה ישנה של סוני. בשניהם אין חיבור דיגיטלי. האם זו הסיבה שאני יכול לראות רק תצוגה אחת? או...? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום חשבתי על מפרט מעבד 6600 זיכרון 2 גב וכרטיס מסך O/B ספק 400+ W והסיבה היא שוק כרטיס מסך DX10 עדיין לא התייצב ועדיין חדש ולכן בינתיים לשנה שנה וחצי אשתמש בכרטיס מסך הזה כן אני יודע שזה לא פתרון מצויין אבל עד שייצב שוק הכרטיסים DX10 יוזלו המחירים ויהיו יותר מהירים וטובים והשאלה היא: עד כמה כרטיס מסך O/B הוא טוב באיזו רזולוציה ואיכות תמונה הוא מפיק ( שוב לשנה שנה וחצי) לא מתוכנן OC תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
צקשיבו אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס 8800 320 של bfg ואני מיתלבט עם לחכות לr600 כדי שהמחירים ירדו ואז אני יקנה את ה640 8800 הוא שביכלל אני יקנה את הr600 מה כדאי לעשות וליתחשב בעובדה שהיום יש לי כרטיס מסך fx5200 ומעבד סלרון וסוף סוף אבא שלי מוכן ליקנות לי מחשב חדש ב6000
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך מובנה פוגע במערך הדואל צ'אנל כך המחשב מזהה מערך סינגל אם לא האם צריך לכוון מערך דואל צ'אנל או המחשב מזהה לבד???
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא X800GTO2 לא עבר אוברקלוק ההגדרות שבמחשק הם על 1024X768 רוב שאר ההגדרות על הHIGH וחוץ מכמה שסומן לי כבר על MEDUIM. השאלה שלי למה זה מקרטע נורא, המשחק לא רץ חלק, מה אפשר לעשות בשביל שהוא ירוץ חלק? שאר המפרט שלי בפרופיל. תודה
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP והאם ישפרו משמעותית את הביצועים מ FX5600
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
היי, יש לי היום GEFORCE FX5600 של נוידיה האם כשאי להחליף ל : 1.כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או ל 2.כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP האם זה ישפר משמעותית את הבצועים ? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38292 כל הסדרה של הR600 תיוצר בליטוגרפיה של 65NM אחרי הכל מאחר וב80NM הכרטיס סבל מבעיות ודליפות והליבה שנראו צילומים שלה מוקדם יותר תצא במספר מוגבל של כרטיסים. הסדרה יכולה להגיע עד ל1GHZ ואף יותר ועכשיו לדבר המרעיש בהחלט: הR600 שתקנו במאי יצרוך שליש פחות ממה שתוכנן.
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה... קניתי את GEFORCE 6200TD חיברתי את זה למחשב בהצלחה, והתקנתי מה שנתנו בדיסק שבא עם התוכנה, לפי ההוראות. אך כמה שניסיתי, התקנתי מחדש, מחקתי, עידכנתי, המשחקים לא עובדים. זה כאילו הכרטיס נקלט בהצלחה ובמאפיינים זה נראה כאילו הכל בסדר והכרטיס מסך מחובר ונקלט והכל, אבל הוא לא. המשחקים לא עובדים. אני לא חושב שזה בגלל שהמחשב שלי עד כדי כך גרוע. שמתי לב שבמקום 6200TD כתוב A6200 לויודע אם זה משנה... אז יש לכם עצות? אני ממש נואש וחסר סבלנות...
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, סליחה על הבורות (חח שוב) אבל רציתי לשאול>>>: מה יותר חזק - SLI\ CROSSFIRE ל 2 כרטיסים כמו למשל X1950PRO \ 7950GT או XFX 8800 GTS XXX EDITION אחרי הכל ההבדלים הכספיים הם (לפי מה שאני יודע) הם רק לוח אם SLI ואפילו במקרה של הX1950PRO יוצא יותר זול 2 כרטיסים כאלו מאשר 8800GTS ורק רציתי להדגיש: שאלתי מה יותר חזק כלומר מה ייתן לי ביצועים במשחקים וכו' על הרזולוציה היותר גבוה עם יותר FPS. עוד שאלה - האם רוב כרטיסי הATI הם לCROSSFIRE (הכרטיסים החזקים) או דווקא ההיפך? עוד שאלה חחחחח - מה בנוגע לSLI\ CROSSFIRE עם 2 כרטיסי מסך שונים לדוגמא 7900 +7800 או 8800 ו8600 או X1950 ושייצא X2900XT האם נראה לכם שזה אפשרי? זתומרת אני לא מבין בSLI אז בבקשה תסבירו למה זה טוב או ל…
-
- 14 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות 7600GT 256 MB וע"פ מה שאני רואה שי כמה חברות שמיצרות את הכרטיס הנ"ל . כמו כן יש הבדלי מחירים בין החברות .. האם יש הבדל בכרטיס בין חברה לחברה ..? ומה הכי כדאי לקנות (עלות.תועלת) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
א: למכור את ה 6600GT שלי(עדיין באחריות) , בכמה שאני אצליח להוציא עליו(350-400?). ב: לקנות מEBAY 7800GT במשהו כמו 450-500ש"ח כולל הכל. ג: לחכות מספר חודשים טובים ואז לחשוב שוב מה לעשות... שווה?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי כרטיס מסך רציני(geforce 7600gt), ויש לי סרטים על המחשב... וכל מה שאני רוצה זה לראות אותם בטלויזיה ולא במסך המחשב.... יש לי יציאת S-VIDEO (שבעה פינים) וכבל במתחבר ליציאה זו ומתפצל ל 3 RCA ו- S-VIDEO עם 4 פינים. ניסיתי לחבר בצורה הכי פשוטה לטלויזיה (מאוד ישנה) עם חיבורי RCA וזה לא עבד (כמה צפוי ) אשמח אם תתרמו לי מהידע שלכם... תודה מראש לכולם!
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עומד ביפני קניית מערכת חדשה...ודי מסתבך האמת בהגדרות של כל תצורת כרטיס המסך/ הוידאו מיבחינת מישחקים = מספיק לי הכרטיס הזה : http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html מיבחינת דרישות בנוגע לוידאו>>> חשוב לי VIVO כלומר להיות מסוגל היום להעלות קבצי וידאו מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי(קלטות) ולערוך אותם במחשב ובעתיד כשארכוש מצלמת וידאו דיגיטלית>>> שתהיה גם כניסת DVI לא מצאתי כרטיס וידאו מתאים ( VIVO אנלוגי & דיגיטאלי) מה שכן מצאתי = זה כרטיס די יקר אבל שיש בו הכל ( וידאו & משחיקים) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2837 האם זה כדאי לדעתכם ? כל כרטיס וידאו ראוי ( ולא מצאתי כאלו שהם גם דיגיטאלי וגם אנלוגי ) יעלה …
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-