עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ....

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  2. היי לכולם, אולי זאת שאלה מוזרה אבל אני שואל כי לא כל כך הצלחתי למצוא על זה מידע וזה באמת מעניין אותי אם זה אפשרי. יש אפשרות אולי להקליט או לשדר למחשב דרך חיבור HDMI למחשב. לדוגמא, חיבור הממיר לחיבור HDMI למחשב ולצפות או להקליט דרך המחשב? אם לא, איזה התקן או אביזר יכול לעזור לי למען מטרה זו במחשב נייד? אני אשמח לשמוע כל פיתרון. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  3. שלום! ברשותי מחשב שחגג לא מזמן 5 שנים להיווסדו. כרטיס המסך - Geforce 8800GTS הלך לעולמו והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L זכרונות: 4GB DDR2 ספק כוח: FSP ATX-450PNR שימושים - אני לא גיימר כבד ובטח לא מצפה להריץ משחקים על הגדרות Ultra, אבל רוצה לנצל כמה שיותר את המסך 23 אינץ' הרחב במשחקים כמו Sim City, BF3, GTA5 וכד'. אני מקציב כ-1000 ש"ח לכל הסיפור הזה, בתנאי שתהיה תועלת להשקעה. אני מודע לכך שהמחשב כבר די ישן ויכול להתפתח צוואר בקבוק - אז אם אין צורך להשתמש בכל התקציב ואפשר להתפשר על כרטיס מסך ב-800 שקל - הצמצום יהיה מבורך (אני בכל זאת סטודנט). תודה רבה

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by drorh1,

תראו יש לי תקציב על 400 ש"ח ואני רוצה כרטיס שיפעיל את הCNC החדש על Medium+,יש לי AGP. והסתכלתי קצת ואני חושב ללכת בכיוון של זה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981. כדאי?!? טוב תראו אולי אני יוסיף עוד קצת. איך זה? http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3498

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  5. אהלן, לא היתה לי את התקלה הזאת בעבר אף פעם, אבל כשאני יושב על המחשב, ופתאום המסך נקפא לשניה לשחור ומודיע לי את הדבר הבא : וממשיך לפעול בצורה רגילה , וככה הלוך וחזור כשאני מזיז את עכבר סתם ככה מפעולה לפעולה, הפעולות הראשונות שביצעתי הן : עידכנתי לדרייברים הכי חדשים של NVIDIA עידכנתי עידכונים אחרונים של Windows Update אני מחזיק ב GTX 670 של ASUS מישהו נתקל בדבר הזה ? או יודע איך לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by rangerman,

הכרטיס ישמש במחשב שמיועד בעיקר לעיבוד תמונה, ולעיתים רחוקות לקצת משחקים. האם יש כרטיס AGP עדיף בתקציב של עד 550 ש"ח? כמו כן, האם יש הבדל מהותי בין הגירסה עם DDR3 לזו שלא כוללת זכרון כזה?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, ומצאתי את עצמי מתלבט בעיקר בסוגיית הכרטיס מסך. אני לא משחק הרבה במחשב, רק מדי פעם (ובמשחקים יחסית דיי ישנים...TF2 וסוגיו) לעומת זאת, דרושה הרצה חלקה לגמרי של קבצי 1080i. כמה שאלות: בפורום מפרטי מחשב המליצו לי על כרטיס ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe אבל ראיתי שאין לו HDMI אלא רק DVI. האם זה משפיע בצורה כלשהי על איכות התמונה? (כלומר, בחיבור המחשב לLCD בחיבור DVI TO HDMI) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. (לא מצאתי מקום אחר כדי לפרסם את ההודעה הזאתי..) האם יווצר צוואר בקבוק במשחקים אם יש לי מסך כזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1502 האם זה ממש יפגע בגרפיקה/איכות במשחקים? (ה"כבדים") (לא מדובר על הכי הכי הכי גבוהה שאפשר... אלא על איכות טובה.) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by X-Style,

ההתלבטות היא כמובן בגלל התקציב.. ה3870 קצת יותר זול מה8800GT.. השאלה היא האם יש כרטיס מסך שמשמעותית יותר חזק מהשני? או יותר טוב, יש בנצ'ים בכלל לכרטיסים האלו? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  10. כרטיס אחד של:X800XT 256MB PCIEX ? עם איזה תצורה עדיף לעבוד ,כדי שאוכל לקבל איכויות גבוהות,ביצועים ומהירות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by badtoyboy,

היום ניסיתי להתקין את ה 8800GTS (GIGABYTE), ומשום מה , הלוח לא מזהה אותו, ולא רואים כלום במסך.(המנורה של ה מסך כתומה). הלוח הוא MSI K9AGM3 690G ועשיתי עדכון ביוס לא מזמן לגרסה העדכניתץ ביותר (כך שאפילו תומך ב PHENOM) מה שמוזר הוא שניתי להתקין על לוח GYGABITE GA -G33- DS3R וזיהה מייד וללא שוםפ בעיה. מה אני אמור לעשות ע"מ שה MSI יזהה גם כן? תודה!

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  12. Started by Killer Storm,

R9800XT NV40 R420 XGI Volari V8 !!! http://gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=234934

13. יש לי כרטיס ATI 9000 AIW וחיברתי אותו למכשיר וידאו באותה דרך שאני מחבר לטלוויזיה לצורך TVOUT. הפעלתי את מדיה פלייר ולחצתי על RECORD בוידאו. משום מה לא הוקלט דבר על הקלטת מלבד הפרעות. מה אני מפספס פה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by Ghoul23,

מה דעתכם על הכ.מסך הזה? ב2600 שקל ואם מישהו יודע מה TH מציין בדגם :

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by RX7,

שלום אני רוכש מחשב חדש בקרוב לשימושים של גלישה, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך, מכיוון שאני צריך שיהיו לפחות 2 יציאות של DVI או 1 DVI ואחד HD על הכרטיס. יפעיל T220P של סמסונג מתלבט בינתיים בין ZOTAC 8400GS 512MB לGeForce 210 512MB מה עדיף? האם ישנם דגמים נוספים שמומלצים? אם כן כוונו אותי לחברה מסויימת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by tomer-k,

שלום, אולי מי שמבין בכרטיסי מסך למחשבים ניידים יוכל לעזור לי מי מהשניים טוב יותר והאם יש הבדל משמעותי? ATI® Radeon X1100 up to 384MB NVIDIA GeForce Go 7300 with up to 256MB TurboCache, 128 MB dedicated VRAM תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני מתלבט בין HD5770 1GB לבין GTX460 768MG, עד כמה קריטי כמות הזיכרון בכרטיס? הנה האופציות שלי (או למעשה כל כרטיס בטווח מחיר הזה) http://ncix.com/products/index.php?sku=44932&vpn=HD577AZNFC&manufacture=XFX&promoid=1260 http://ncix.com/products/index.php?sku=54626&vpn=N460GTX%20Cyclone768D5/OC&manufacture=MSI/MicroStar http://ncix.com/products/index.php?sku=54534&vpn=ZT-40401-10P/10X&manufacture=Zotac הכי חשוב לי בעצם לדעת כמה יהיה שווה ה1GB זיכרון לעומת ה768MG שנמצא בכרטיס חזק יותר, ה1GB ב460GTX כבר עובר את ה200$. תודה.

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  18. שלום רב, שימושי במחשב עבורם אני צריך כרטיס מסך הם: * משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות) * צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה כשחשבתי לעצמי על כרטיס מסך מתאים בשבילי, התלבטתי בין ה8600GTS ל8600GT. בפורום מפרטים אף המליצו לי מס' פעמים לפנות ל8800GTS(מה שבכנות, נראה לי מוגזם). אציין שאני לא בנאדם שמשדרג בתכיפות ולכן חשוב לי כרטיס תומך Directx10. אז מה היא לדעתכם הבחירה הנכונה ביותר? בכבוד רב, אורי

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by Michael1976,

השווה ביןו לבין 7600GT מפסיד ולא מעט ב 70% ממשחקים http://www.legionhardware.com/document.php?id=637&p=5 Now has the 8600 GT carried on the success of the 6600 GT and 7600 GT graphics cards? Not at all, the 8600 GT is a joke in my opinion and does not deserve to be part of the x600 GT series. If anything, what we have see here today should have been performance delivered by the 8500 GT, not the 8600 GT. The results really spoke for themselves, as the GeForce 8600 GT was 12% slower in Far Cry, 17% slower in F.E.A.R, 7% slower in X3: Reunion and 19.5% slower in Company of Heroes. The only two games that the 8600 GT came out on top in was Prey (15.5%) and Supreme Comman…

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by hta,

הזמנתי מTMS מחשב חדש לפני שבוע והם התקשרו אליי עכשיו ואמרו שהכרטיס שהזמנתי, 5870, דפוק ואין להם חלופי. הם רוצים לתת לי תGTX560 במקום באותו מחיר. ללכת על זה?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by J0n1,

יש לי כיום FX5500 שאין לו DVI ואני רוכש את המסך DELL 2007FP כדאי לי לרכוש את הכרטיס Gigabyte nVIDIA GeForce FX5200 128MB רק בשביל הDVI לסרטים? כי אני לא משחק במשחקים... או שאולי אני אחבר את המסך בS VIDEO של הFX5500 וזאת תהיה איכות שדומה לDVI? (אני לא מתכנן את זה לאורך זמן כי אני הולך לקנות מחשב בעוד כמה חודשים אבל עד אז אני רוצה שהאיכות לא תהיה נמוכה מזאת שאני רואה עכשיו עם הCRT) תודה

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  22. שלום לכולם ושבת שלום יש לי כרטיס מסך- ATI Radeon HD 4770 וצג- LG Electronics W2343 איך אני מחבר בינהם שאני אוכל לראות סרטים של HD ואיזה כבלים אני מחבר? תודה!

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  23. שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, איך ה-4870 גרסת ה-512 ביחס למחיר שלו במובנים של עלות/תועלת? (מחיר: 840). ומה ההבדל העיקרי בין הגרסה של ה-512 לגרסה של ה-1024... כלומר במה זה בא לידי ביטוי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by dominic16,

לא מזמן קניתי מחשב I5 3570K ו 7950 אני בנתיים משתמש רק בכרטיס מסך אבל רציתי לדעת אם אני ישתמש ב VIRTU MVP אני יקבל תוספת ביצועים מבלי לפגוע באיכות התמונה?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by H.I.V,

קניתי את המסך 19 F900B והוא תותח חבל על הזמן מומלץ בחום

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים