כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קודם כל מצטער על זה שהדבקתי שתי הודעות באותו נושא פשוט האקספלוור שלי נתקע וחשבתי שזה לא שלח את ההודעה רציתי לשאול קראתי באיזה מקום שמסכי LCD בראים יותר לעין האנושית אך במקום אחר קראתי שאם קצב הריענון הוא פחות מ70 אז המסך מזיק לעינים האם זה נכון???
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עזרתי לחבר לחבר את הנייד החדש שלו (fujitsu ) לטלויזיה, בהתחלה הכל היה בסדר ראיתי את הדסקטופ על המסך של הטלויזיה וכשניסיתי להריץ סרט ראיתי את החלון של התוכנה אבל אין זכר לסרט :o ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס אבל התוצאה היחידה שהגעתי אליה הייתה שראיתי רק את הרקע של הדסקטופ בלי שום דבר עליו : בבקשה עזרתכם..
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא מכיר את החברה הזאת ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש רציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא שווה. תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסכים האלה? כולם נעים סביב ה-1300 ש"ח. אני לא מחפש את הכי טוב כי אין לי כסף להכי טוב, אבל השאלה היא אם הם שווים את הכסף. אני מתכנן לעבוד ב-1280*1024, ב-refresh rate סביר (75+). אני משתמש במחשב לעיצוב גרפי, אינטרנט ומשחקים. *האם ה- LG F900B שעולה 1600 ש"ח וה- ViewSonic G90f שעולה 1700 ש"ח באמת מצדיקים הבדל של 300-400 ש"ח מהמסכים האחרים שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש ברשותי 8500 128m והלטתי להריץ את 3d mark 03 התוצאה היתה 893???????? מה זאת התוצאה הזאת נראה לי נמוך מאוד לא????? המחשב הוא פנטיום 3 866 עם 512 מגה זכרון מודר בורד אזוס cuv-4x המחשב מתוחזק להפליא ורץ פגז הקאטליסט הוא 3.8 ואלה הציונים! אשמח לקבל הסבר Benchmark Width1024 Height768 Pixel ProcessingNone Texture FilteringOptimal Max Anisotropy1 Vertex ShadersOptimal Repeat TestsOff Fixed FramerateOff Registration KeyT0W0T-L0WDY-DJWDP-BXVDH Comment 3DMark Score893 3DMarksGame Tests GT1 - Wings of Fury39.1 fpsGame Tests GT2 - Battle of Proxycon7.8 fpsGame Tests GT3 - Troll's Lair6.8 fpsGame Tests GT4 - Mother Nature0.0 fpsNot supportedGame Tests CPU …
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו ספציפי, יש לי רשת של 2 מחשבים אחד תותח השיני לא משהו, המשפחה שלי משחקת גנרלס ברשת \ אבא, אח וכול^^ D: , עכשיו אנחנו ממש רבים מי יישחק על המחשב הטוב וזה נורא מעצבן המחשב הטוב : 3g radeon 9800pro 256 512 corsair ETC והמחשב השיני הוא p4 1.6 asus gf-2 pro 440 256 sdram ( זה אני משפר בלי שום קשר)\ עכשיו אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ את גנרלס טוב, ולא זוחל כמו הgf2 במחיר של סביבות 600 שקל + תודה :]]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני עובד על 1200X1024 ב 90 ריפרש רייט ולמוניטור יש TIMING של 85 ריפרש ריט לכן כל פעם שאני יוצא ממשחק אני צריך לכוון שוב את ההגדרות של התצוגה נמאס לי@
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי כרטיס בן שנתיים gforce2Pro64 ... אני לא מצליח ליראות תמונה באיכות טובה ... שחור לבן, או צבעונית מרוטשת. האם הוא מסוגל בכלל להוציא תמונה באיכות טובה לטלביזיה ? (שיחקתי בכל סוגי השידור ...) האם צריך להגדיר משהוא נוסף ... או שהיציאה הזאת היא פיקציה ... :AR15:
-
בוקר טוב. יש לי כרטיס TV .. דיי ישן (BT848 למי שמכיר ) עכשיו בכרטיס יש כניסת Composite ו כניסת S-video בממיר HOT (מסוג Thomson ) יש יציאת Composite המצב הנוכחי הוא שאני מחבר Composite ל Composite (בין הממיר לכרטיס TV ) השאלה שלי היא כזאת: האם כשאני אחבר כבל S-video ל Composite (הממיר Composite והכרטיס TV יחובר ב S-video ) האיכות של התמונה במחשב תתשפר ? תודה ויום נעים INFERNo OuT.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להרגע, בראש שקט לאחר קניית כרטיס X800XTPE של חברת Club3D. לא מתכנן OC בזמן הקרוב, וגם אם אני אעשה OC אני אחליף את הקירור שמגיע איתו. אז לא להתייחס לזה בתור בעיה.
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם רדיאון 9800 פרו ואני שומר את המסך מהמחשב הקודם , מסך ג'נרי אבל מתפקד דיי טוב. האם אתם חושבים שאני לא יוכל לנצל את הכרטיס עד הסוף עם המסך הזה? נ.ב. המסך של AOC אבל אני לא יודע איזה דגם (אין לו אפילו כפתור כיבוי) תודה על התשובות.
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני משתמש (די מרוצה) של כרטיס Connect3D Radeon 9600XT 128MB אחת לכמה עשרות דקות בזמן משחק מחשב הכרטיס דופק הקפאה, מחשיר את המסך, ומחזיר אותי למשחק, תהליך מרגיז של כ10 שניות שנקרא VPU RECOVER . מה זה, למה אני צריך את זה, ואיך אפשר לבטל את ההקפאות המרגיזות בזמן משחק? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אז כך חיברתי הכול יש תמונה וסאונד אבל התמונה מהבהב קצת במסך שחור ממש רואים את זה והסאונד לא נקי יש לי כרטיס של ספרקל 128 מגה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הכוונה היא לכל הסדרה כולל 4200 וכולל כל סדרת הTI
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצה למסך בתקציב עד גג 1800 ש"ח .. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב ? תודה ! :-*
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
Text שלום, מחפש כרטיס מסך איכותי שיאפשר צפייה בסרטים ע"ג הטלויזיה. המחשב: P3-450/ 128M-Ram הטלויזיה: סוני 29" 100Hz המספקת את הכניסות הבאות: S-Video, RGB, AV, Scart האם מומלץ לשדרג משהו נוסף בקונפיגורצית המחשב? מה אורך הכבל המכסימלי המומלץ בין המחשב לטלויזיה שלא יגרע באיכות? בתודה איל
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI 9000 AIW וחיברתי אותו למכשיר וידאו באותה דרך שאני מחבר לטלוויזיה לצורך TVOUT. הפעלתי את מדיה פלייר ולחצתי על RECORD בוידאו. משום מה לא הוקלט דבר על הקלטת מלבד הפרעות. מה אני מפספס פה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בכל 3 היציאות שב9500 פרו שלי. שני מסכים וטלוויזיה באותו זמן אבל כל פעם שאני מפעיל את המסך השני, התצוגה מהטלוויזיה נעלמת ולהפך. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך אני יכול לצפות ב3 המסכים בו זמנית והאם בכלל זה אפשרי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשוות בין שני כרטיסי מסך פה: בין ה: ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB ולבין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=6601 אני משחק משחק איינטרנט שקוראים לו halfLife: Counter-Strike איזה כרטיס יהיה יותר טוב בשבילי?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני שנתיים טענתי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה על Radeon 8500 וכרטיסי Geforce 4Ti על High quality ברזולוציה של 768*1024. בתראד שפתחתי אז http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=12952.0 בעוד המציאות היא שכרטיס Ti4600 מריץ את המשחק כמו שצריך ב 800X600 ב Medium quality בלבד... http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0 להגנתי אומר שמאז דחו את המשחק בכשנה מה שכנראה גרם להתאמת הפרטים בשלבים ובדמיות שבמשחק לכרטיסי המסך המודרניים יותר של ימנו. בסך לפי הכתבה ב HARDOCP המשחק רץ היטב ובאופן שמספק הנאה אפילו על כרטיסים חלשים יותר...
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-