עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dw,

קיבלתי המלצות על המסך ''17 SAMSUNG 757DFX ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו. נתקלתי במשהו מוזר באתר המבולגן של סמסונג: Max resolution: 1920 x 1440 @64Hz Frequency: 50 - 160 Hz Max Resolution (based on VESA GTF Timing): 1280 x 1024 @65Hz האם זה אומר שהמסך עובד ברזולוציה של 70 HZ בלבד ב-1024*768 או שאני מבלבל משהו. כך שאם מישהו יודע, בבקשה כיתבו כאן את הרזולוציות המקסימליות של המסך הזה. נ.ב. אני יודע שיש מסכים יותר טובים של MAG/CTX אבל אני לא יכול לסבול את הקוים על המסכים האלה (של שפורפרת סוני) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by Mortar,

יש לי RADEON 9000 PRO על MAG 786FD RESOLUTION : 1024x786 RR = 85hz. כשאני עובד בDESKTOP האור ברמה מצוינת והכל, וכשאני נכנס למשחק (נגיד HL) המסך נהיה חשוך ומקשה על המשחק, וכמו כן עוד בעיה מוזרה, כשאני משחק במשחקים מבוססי HL ובאמצע המשחק אני הולך לתפריט וחוזר ה REFRESH RATE צונח ל60 ולא חוזר עד שאני יוצא מהמשחק, אבל ככה סתם בלי להיכנס לתפריט (לא דבר שכיח להיכנס לשם) ה RR נשאר על 85 כמו בDESKTOP. ד"א יש לי את הFIX לCATALIST 3.4 והוא פועל.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. חבר שלי רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש הוא אומר שהוא רוצה את הכרטיס שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר שיעלה בסביבות 2000 שקל, 2300 גג יש עדיפות ל-6800GT הצעתי לו כמה כרטיסים: ProLink PixelView GeForce 6800GT AGP 256MB DDR ASUS V9999GT GeForce 6800GT 128MB - נראה קצת חשוד שיש לו 128 מגה זיכרון, יש הבדל בביצועים לעומת האחרים? PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB - זה חורג ב-100 שקל מהתקציב, השאלה אם יש לו עדיפות על הקודמים בקיצור איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב והאם כדאי להוציא את האסוס מהרשימה בגלל ה-128 מגה? אם יש עוד המלצות אתם מוזמנים להוסיף תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by Zelig,

האם יש הערכות או מידע רשמי מתי יצא הדור החדש של כרטיסי Nvidia? המליצו לי לחכות עם שדרוג מ-GTX470, אבל מתי יצאו החדשים?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  5. כמובן בלי לפתוח את המחשב או במידה ולא כתוב על הכרטיס. ב-device manager ובכל מקום אחר שמצאתי כתוב רק את הסדרה, למשל "HD 6800 series" או "HD 5700 series", מה שלא נותן את כל התמונה כי הרי 6850 ו-6870 זה לא בדיוק אותו דבר, וגם לא 5750 לעומת 5770. יש מקום שבו כן אפשר לראות בדיוק איזה כרטיס מותקן?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  6. Started by s0und-,

שלום, אני הולך להרכיב מחשב עבודה רציני בזמן הקרוב לעריכת וידאו, תלת מימד, הקלטות - ובגלל שאני גיימר בליבי - רציתי שיהיה גם חזק בתחום הזה. חשבתי על לוח אם (אוהב את Asus) עם 2x PCIx16, ולשים עליו QuadroFX1500 + GeForce 8800GTX יש לי 2 מסכי Samsung SyncMaster 931BF (19") . יש למסך כניסה אנלוגית ודיגיטלית. אם אני אחבר את שני כרטיסי המסך ללוח, אחבר כרטיס אחד לכניסות האנלוגיות של המסכים - וכרטיס שני לכניסות הדיגיטליות של המסך, תיאורטית- אני אוכל לעבוד עם הQuadro כשאני על "Input1" ולשחק על ה8800 כשאני ב"Input2" במסכים ? מה קורה אם לאפליקציה / משחק שאני מפעיל אין אופציה לבחור איזה כרטיס להפעיל ? האם כל זה בכלל יעבוד? ;D [עריכה] שכחתי לשאול - למישה יש הערכה איזה ספק יריץ לי מערכ…

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by igal_nazar,

יש לי במחשב כרטיס מסך 6600gt ואני רוצה להפעיל סרט מסוים במחשב ולראותו בטלויזיה . הא אני יכול בכלל עם הכרטיס מסך שיש לי ? אם כן אז איזה כבלים אני צריך אם בכלל כדי לחבר מחשב לטלויזיה??

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by carpedm,

יש לי כרטיס מסך לא הכי חדש (או חזק) gforce 2 6600 של nvidia האם מישהו יודע האם יש בכרטיס זה יציאת dvi או hdmi? אני מתכנן לקנות מסך חדש ויהיה חבל אם אני לא אוכל לנצל אותו כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by poop,

שלום לכולם! אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור. 1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו? 2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור? 3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9? אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  10. שלום הכרטיס מסך הנוכחי שלי תופס לי סלוט PCIex16 שאני רוצה להשתמש בסלוט הזה עם כרטיס אחר זמנית לכמה חודשים ולכן אני מחפש כרטיס מסך זול עם חיבור PCIex1 או PCI . חיפשתי קצת ברשת ומצאתי את הכרטיס Sparkle - SX84GS256D2L-DPPSparkle - SX84GS256D2 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX84GS256D2L-DPPx1x1 האם הוא יעבוד עם הלוח אם שלי? יש לכם המלצות אחרות? תודה יניב

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by tal daniel,

אני צריך לקחת כרטיס מסך. זה או HD4850 או Sapphire 9600GT מה אתם אומרים? זה למשחקים ופוטושופ עכשיו אם את ה4850 אז של איזה חברה?למשל sapphire או איזה? ואם התבלבלתי ויכול להיות שזה בכלל 6900GT אז שתדעו. תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by dan K,

שלום, אני חדש בפורום ובאמת שאני האחרון שמתמצא בחלקי מחשב. אז ככה, לפי המצב של הכרטיס מסך שלי ימיו ספורים, (כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של מכונית ספורט) וגם רואים את זה בהרצת משחקים ( אני משחק הכל טוב ונחמד ופתאום הפרים יורד ל2 למרות שלפני דקה הרצתי את זה על 60 וזה נשאר תקוע ככה) אז מה אני מחפש? אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 600-1000 שקל ושיוכל להריץ את המשחקים האחרונים (cod black ops) וכל השאר על קצב יציב וטוב. עצות? (סליחה אם משהו לא טוב פשוט הנושא הראשון שלי)

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  13. קניתי מסך חדש התומך ב-HDMI אך התמונה של סרטים (בדקתי מספר סרטים) שהורדתי 1080P היא לא חלקה היא בעלת נקודות שחורות (נראה לי נקרא מגורענת). במחשב שלי יש כרטיס כרטיס מסך מובנה של אינטל עם יציאת Dvi. מחשב i3', 4gb. רציתי לדעת האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך(אם זה ישנה משהו)ואם זה ישפר ת'תמונה, ואם להחליף אז לאיזה כרטיס. התקציב שלי בסביבות 300. המסך lg w2486l 24 אינץ

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by dan1111,

אוקיי, אז החלטתי בסוף לרכוש למחשב החדש כרטיס מסך חיצוני פשוט, ולא כ. מסך מובנה בלוח אם. אני צריך כ. מסך בעיקר לעבודה משרדית וסרטים וקצת משחקים - תקציב 300-400 איזה כרטיס עדיף: 9400GT או 9500GT ? ההבדל במחיר בין הכרטיסים הוא כ-100 ש"ח. האם לשני הכרטיסים האלה יש גם יציאת VGA וגם יציאת DVI? ועוד משהו: האם Zotac היא חברה אמינה וטובה או שאני צריך להשקיע קצת יותר ולרכוש GIGABYTE? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי אני מחפש משחק LCD שיהיה עד 2000שקל מה אתם הכי ממליצים קניתי את המחשב לפני 10חודשים בערך ואז אמרו לי תחכה המסכים לא טובים למשחקים יקרים מדי וכל מני כאלה שטויות היום אנחנו קונים מחשב חדש ואני מנצל את ההזדמנות לקנות מסך LCD איזה מסך אתם הכי ממליצים מכל הבחינות רזולוציה איכות תמונה ופיקסלים זווית ראיה רחבה וכמובן זמן תגובה קצר... אני מצטער אם הדרישות שלי נשמעות לכם מוזרות פשוט מאז שקניתי את המחשב שלי יצאתי מהתחום של חומרה ומודינג וכו' אז אין לי מושג מה קורה בשטח היום..

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת עם הGeforce 9500GT 512 DDR2 טוב למשחקים כמו gta 4 counter fifa pes

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by KingYes,

אהלן. הבנתי שלמשחקים עם מסך של 22 אינצ' מומלץ לקנות את הכרטיס HD4850. עשיתי חיפוש באתר של KSP, וראיתי את הכרטיס הנ"ל בחברת Sapphire. האם החברה הזו איכותית?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  18. מה ההבדל ביניהם , מה החידוש מהקודמים, האם הוא יותר חזק מהדגמים ישנים

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  19. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי אופציה להשיג בזול את הכרטיס X600XT של חברת MSI האם הכרטיס הזה שווה משהו? האם מישהו מכיר אותו? האם הכרטיס הזה עושה בעיות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by GamePad,

עזרתי לחבר לחבר את הנייד החדש שלו (fujitsu ) לטלויזיה, בהתחלה הכל היה בסדר ראיתי את הדסקטופ על המסך של הטלויזיה וכשניסיתי להריץ סרט ראיתי את החלון של התוכנה אבל אין זכר לסרט :o ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס אבל התוצאה היחידה שהגעתי אליה הייתה שראיתי רק את הרקע של הדסקטופ בלי שום דבר עליו : בבקשה עזרתכם..

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by Gritzman,

לשימוש של משחקים כגון Heroes VI ו Football Manager 2011 הרזולוציה היא 1600X900 מעבד E5700 2GB DDR2 800Mhz ספק כוח ג'נרי 500W

22. Started by SpiritKnight,

היי בהמשך לת'רד שלי בנוגע לSAMSUNG 710N, החלטתי להחליף אותו. יש לי האפשרות לקחת מסך חדש בתקציב שעד 1800-2000 שקל. אני מניח שהוא יהיה 17", מינימום 12MS רפרייש ושיוכל לעבוד בצורה נורמלית ב1024X768. בנוסף- אם יש טעם להתעקש על מסך עם DVI, אז עדיפות לDVI. תודה.

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by H.I.V,

שלום בכמה לדעתכם כדאי לי למכור את ה9800NP שלי? הוא במצב מצויין עם אחריות ל9 חודשים ד''א מותר לי להציע בפורום עצמו מכירה או שרק בטרייד זון?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  24. אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by Moshik144,

איזה מכרטיס הבאים יותר טוב ???

דיונים חדשים בפורומים