כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי... רציתי... הזמנתי מחנות אחת, ואח"כ מעוד אחת.... בשתיהן אמרו שיגיע תוך יום יומיים, בחנות הראשונה חיכיתי שבועיים, לא הגיע, ואז הזמנתי מהשניה, והיום שמעתי משתיהן שהכרטיסים האלה לא יהיו יותר. בכלל! :-\ אגב, אחת החנויות (רמז.. אפשר למצוא בזאפ..) עדיין מפרסמת - בצורה די חצופה לדעתי - שהיא כן מוכרת אותו. למרות שאין להם אותו והם טוענים שהוא לא יהיה יותר (!) אז הבעיה.. היא שיש לי לוח AGP וממש לא בא לי להחליף לוח. מילא ה-300 ש"ח על הלוח החדש, אבל להתחיל להתקין מחדש את כל המערכת.. 3 ימים של פירמוטים והתקנות... לא בא לי. וחוץ מזה, אם אין אותו ב-AGP הגיוני שלא יהיה גם ל-PCI (למרות שלא בדקתי). מישהו יכול להוסיף מידע? :'(
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי. החלפתי כרטיס מ GF2 MX400 ל XpertVision Radeon8500le ( 250/250). כמובן שלאחר התקנת הדרייברים (3.2) ישר הרצתי 3Dmark. בהתחלה קיבלתי בסביבות ה 59xx. זה היה סביר, אבל עקרונית אני אמור לקבל תוצאה טובה יותר. לכן היום בבוקר מחקתי את הווינדוס והתקנתי מחדש. הרצתי 3dmark ו... קיבלתי 55xx...... אין לי מושג מה הבעיה, אבל התוצאה היא ללא ספק נמוכה מדי. מה לעשות? Athlon Tbird b 1400Mhz ECS K7S5A 256MB SDRAM PC133 Radeon 8500 LE Directx 9.0a ATi Catalyst 3.2
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר על מערכת לא חדשה כל כך: מעבד intel core 2 due e6600 לוח אם p35 chipset 6gb ddr2 לגבי המסך אני לא בטוח בגודלו אבל רזולוציה לדעתי 1920x1080 מחפש כרטיס מסך שיתן מקסימום תמורה למחיר הזה. אגב, זה לא מיועד לי אך הבחור שזה מיועד לו מאוד היה רוצה להיות מסוגל להריץ את GTA החדש (שטרם יצא) ברמה סבירה כלשהי. אני מודע לכך שהמערכת ישנה, אך השאלה האם כרטיס מסך יכול להביא אותו לרמה הזו - הוא משחק ב GTA 4 ללא בעיה כיום. נ.ב. אני דווקא מבין בחומרה אך איני גיימר ולכן אשמח לדעות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה צריך לעשות בבקשה? יש לו אפקט ירוק כזה תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד: C2D E6600 זכרון: 4GB DDR2 800Mhz. מסך: Dell 2007FP (רזולוציה מקסימלית 1600*1200) לוח אם: Asus P5E-Plus (P965) כ. מסך: GeForce 8800GTS 320Mb. מע' הפעלה: Win 7 בשוטף כ. המסך עובד מצוין. במשחקים אני תוהה האם שדרוג כ. מסך יאפשר לי לשחק במשחקים כגון GTA, Call of Duty וכיו"ב ברזולוציה המקסימלית האפשרית של המסך בתוספת כל האפקטים במקסימום, מה שכרגע לא ממש אפשרי. מה דעתכם? האם ניתן וכדאי לשדרג? האם תקציב של עד 500 ש"ח (בגדול) יכול להספיק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני עובד עם 2 מסכי VP171, בצורת DUAL , הרחבת שולחן עבודה ולא הכפלה, כלומר המשכיות... הורדתי תמונות מיוחדות,רחבות עם המשכיות המתאימות לצורת עבודה זו, אך שאני בוחר אותם ב"רקע" , אני רואה את אותו קטע מהתמונה בשני המסכים. מה עושים ע"מ לראות "המשכיות" כל התמונה....? (עובד עם XP,כרטיס RADEON 9600XT) תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה הכי כדי זה לא קשור לכסף מה הכי טוב משלושתם?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בעלות 200-300 שקל
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך שלי? ואיך אני יכול להגיע למקסימום ביצועים? ???
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז תקשיבו, זה מדהים, אבל יש 2 דגמים שמסומנים 786FD. אחד מהם בא עם מכסה אפור על גב המסך עד לתחתיתוו, ואחד לא דומה לו אפילו. שלי הוא השני. בכל אופן, לא אוכל לתת יותר מדי מידע עליו, אבל מי שמכיר את המסך, ויודע על מה אני מדבר... חושבים שהוא מסך איכותי? יתאים למשחקים? תודה. נדב.
-
אוקיי תראו,עד היום היה לי R9600P של GIGABITE החלפתי ל - R9700NP,עשיתי בנצ'מארקים קיבלתי ב - 3dmark01 : 15k עם החדש שעם הקודם היה לי 12k ובאקווה מארק קיבלתי 35k עם החדש שבקודם קיבלתי 26k. עכשיו מה שמוזר זה שמחקים עובדים לי פתאום לאט יותר...אני משחק הרבה ב - NFS-U ואני יודע בדיוק איך הוא אמור לרוץ. עם ה - 9600 הוא רץ לי חלק על רזולוצייה מקסימלית ועם החדש {9700} הוא רץ לי עם עצירות...כנ"ל לגביי דום 3. אני משתמש עכשיו בדרייברים של אומגה,אבל ניסיתי גם את הקאטליסט 4.7,4.8 לא עזר...הכרטיס לא סתום בדקתי את זה. מה זה עוד יכול להיות? תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים לפחות...אני מזה מבואס השקעתי הרבה כסף על הכרטיס הזה =\\
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
X700 רגיל בסטוק או 6600 רגיל בסטוק שניהם לPCIE תודה
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל כבר כמה ימים , קניתי אותו לאחר קריאת אין ספור ביקורות מעולות עליו ועל היכולות שלו . אבל לא יודע מה ... אני קצת מאוכזב , אני לא יודע אם זה בגלל שאין לי ניסיון בכלל עם מסכי LCD ואין לי למה להשוות אותו בדיוק אבל כשאני משווה אותו ביחס למסך ה CRT הישן שלי של סמסונג 753DF לסמסונג יש יותר איכות בכללי , וזה מעצבן שהשקעתי קצת יותר מ 3k על מסך כשמסך ישן ב 700 שקל מציג יותר איכות מימנו לא יודע אולי אין כניראה מה להשוות בכלל בינהם ... אבל למה למשל כל קבצי הוידאו שלי נראים הרבה יותר גרוע על ה LCD ? ואני מדבר על דברים שנראו במסך CRT באיכות של DVD וב LCD נראים דיי גרוע שלא נדבר על קבצים שלא באיכות DVD שנראים בכלל גרוע .... :-\ בנוגע לכתב גם יש הבדלים אבל זה בוודאי בגל…
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כותרת כרטיס מסך -עדיפות ל- nvidia geforce או איך שלא רושמים את זה ומך לא משנה יצרנית רק שיהיה שטוח איכותי 19 או 17 אינצ'
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, חיפוש קצר בזאפ הראה לי שיש הרבה יותר יציאות קיימות לכרטיס מסך ממה שחשבתי. מישהו מוכן לתת הסבר קצר למה משמשת כל יציאה? AVIVO cvbs D-Sub/VGA Dual DVI DVI HDMI HDTV SPDIF S-Video TV Out Video-in VIVO תודה!
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/9006 זה הכרטיס שבחרתי, בעצם הבנתי שאין לו את הסוויטש' שמחליף ל-ביוס כפול. יש לו בכלל ביוס כפול? אז רציתי לדעת האם זה כל כך משנה? האם אפשר לפתוח אותו ל-6970 ולהחזיר אותו ללא בעיה (אם ניתן לפתוח נגלה ביום הקבלה אם אני יבצע את התהליך)? והאם ניתן להגיע ב-OC לביצועים זהים לשל ה-6970 (או לחלופין לביצועים טובים יותר משל ה-570)? (במידה וניתן יש אפשרות אפשר לעזור לי להשיג את התוכנות/ביוסים/דברים שצריך לשם המטרה כלל הסברים לא חשוב אנגלית או עברית העדפה לעברית) תודה מראש shahar0592
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכ.מסך שלי 6600 GT בכ.מסך יותר טוב עד 600 ש"ח ( לבינתיים עד שה DX10 יצא ) ומצאתי את ה X800XL הוא יותר טוב ?!? ואם למישהו יש הצעות למשהו אחר שיציע לי בבקשה!!??
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1אני מדבר על כרטיסים של AGP אם ה7600GT עולה יותר כסף כ100-200 שח יותר מי הX850XT שווה להוסיף ולקנות או לא?
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת מה צריך לעשות כדי שהפליסטישן 2 שלי יוכל להציג על מסך המחשב שלי
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
השווה ביןו לבין 7600GT מפסיד ולא מעט ב 70% ממשחקים http://www.legionhardware.com/document.php?id=637&p=5 Now has the 8600 GT carried on the success of the 6600 GT and 7600 GT graphics cards? Not at all, the 8600 GT is a joke in my opinion and does not deserve to be part of the x600 GT series. If anything, what we have see here today should have been performance delivered by the 8500 GT, not the 8600 GT. The results really spoke for themselves, as the GeForce 8600 GT was 12% slower in Far Cry, 17% slower in F.E.A.R, 7% slower in X3: Reunion and 19.5% slower in Company of Heroes. The only two games that the 8600 GT came out on top in was Prey (15.5%) and Supreme Comman…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הנושא מדבר בעד עצמו, אני חושב. ה-LCD יעבור יחד עם המחשב הישן לחדר של אחותי, ואני אקבל מחשב חדש ואשאר עם ה-MAG 786FD שלי, למי שמתעניין בשביל מה אני צריך את זה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז לאחרונה נשרך לי הכרטיס הקיים GeForce 4200 TI... ובמקומו קנינו את ה GeForce FX 5500... הבנתי שיש כמה הגדרות כיוון ב Bios ואני חושב שעל רובם השתלטתי... אולם יש לי אופציה ב Bios שאני לא יודע מה בדיוק לכוון אותה: Graphics Aperture Size... ורציתי לדעת איזה ערך אני שם שם? (הברירת מחדל היה על 64) אם ישנם עוד הגדרות שאתם ממליצים על מנת לכוון אני אשמח לשמוע... ורציתי לדעת גם איזה משני הכרטיסים שציינתי למעלה (4200 TI או FX 5500) לדעתכם יותר חזק. תודה!
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקיי,לאחר שיטוט קל ברשת הבנתי שהמסכים הטובים הם מסביבות ה2300 ש"ח,לכן השאלה שלי היא....איזה? ובבקשה אל תפציצו אותי בIIYAMA 454 PRO הוא הכי טוב,קראתי עליו ביקורת שהיתה די פושרת. הבנתי שסמסונג הם ממש טובים.מה אתם אומרים על ה959NF? נ.ב. יש לי מסך 15 ישן,ואני רוצה לשדרג למשהו קצת יותר רציני,בנוסף יש לי GTS2 של ASUS,אבל ברור לי לחלוטין שהוא לא ממש יוכל לסחוב מסך 19" ולכן יחד עם המסך יבוא R9700 של ג'יגהבייט,ולכן כ"כ חשוב לי שהמסך יהיה טוב עד כמה שאפשר. בתודה מראש. http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,90703,00.asp
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 6600GT AGP. יש לי כמה בעיות, ב-80% מהמשחקים , אני פותח את המשחק , בהתחלה הכל טוב אבל שזה נכנס ממש למשחק אז הוא נתקע לגמריי כלומר כל המחשב תקוע שחייבים לעשות ריסט, ולפעמים גם נתקע בתפריט. (זה לא יכול להיות בעיה במחשב מכיוון שבכרטיס הישן שלי זה עבד טוב) במשחקים הישנים יותר ,יש בעיות גרפיקה כבדות כלומר כל מיני חירבושים של המשחק וכו'... ממש התבאסתי :\ מישהו יודע אולי מה הבעיה?? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה קונה מחר כרטיס מסךך מה עדיף צריך תשובה דחופה למבינים!! 1 http://tms.co.il/product/5507 2 http://tms.co.il/product/5288 3 http://tms.co.il/product/4956 4 http://tms.co.il/product/4622 בכרטיס הזה אנייכול להביא באותו מחיר ת8800gts <פה באתר רשום 8800gt תחשבו זה gts תודה לעזורים!!! אם אפשר לדרג לי בבקשה מה מהם הכי עדיף לפחות 2 3 מהם ואני אחליט תודהה [=
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-