כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו כל הזמן היתי הבעלים הגאה של ATI ,איזה דריוור הכי מומלץ עכשיו לכל המשחקים העדכניים??(גרסה ) תודה מראשש....
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן וסהלן לכולם. עם בואם הקרוב של החגים החלטתי סוף סוף לשדרג. ראיתי בKSP שמוכרים את ה-9600XT של SAPPHIRE ב880 ש"ח ואת זה של GIGABYTE ב930 ש"ח. שניהם 128 מגה-בייט, TV, וDVI . מה הסיבה להפרש הזה במחיר? האם היא קשורה איכשהו לאיכות או לביצועים? אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים - ובכלל בטווח המחירים הזה.
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD מסויים ובזמן משחקים יורדות לי מלא דמעות והעניים הופכות אדומות לגמרי. גם אחרי זה העניים דומעות לי. האם זה קשור לזמן רענון? האם להחליף לCRT? האם לעלות את זמן הרענון ל75 מ60? כי ניסיתי וזה לא כלכך שינה... למישהו יש פתרון? האם לקנות CRT שמסוגל לעבוד ב100 זמן רענון?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.ncix.com/products/index.php?sku=13575&vpn=128-A8-N350-TX&manufacture=eVGA האם זו חברה טובה והאם שווה לקנות את הכרטיס הזה יוצא לי 740 שקל
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש הוא אומר שהוא רוצה את הכרטיס שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר שיעלה בסביבות 2000 שקל, 2300 גג יש עדיפות ל-6800GT הצעתי לו כמה כרטיסים: ProLink PixelView GeForce 6800GT AGP 256MB DDR ASUS V9999GT GeForce 6800GT 128MB - נראה קצת חשוד שיש לו 128 מגה זיכרון, יש הבדל בביצועים לעומת האחרים? PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB - זה חורג ב-100 שקל מהתקציב, השאלה אם יש לו עדיפות על הקודמים בקיצור איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב והאם כדאי להוציא את האסוס מהרשימה בגלל ה-128 מגה? אם יש עוד המלצות אתם מוזמנים להוסיף תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי שאלה הבאתי ספק של 480 וואט ומשום מה יש לי הרגשה שהוא לא כול כך טוב... דבר ראשון איך שאני מחבר אותו לחשמל ישר אני רואה מין עיבוב מהיר במנורה של החדר.. אפשר לדעת למה?? כמו כן משום מה הכרטיס שלי 6800 אולטרה מוציא ב 3dmark 03 כולה 12600 שזה כלום.......... יכול להיות שהספק שלי הלך?? כמו כן עם הספק לא טוב וכאלה אז זה ישפיע גם על הביצועים של הכרטיס מסך שלי?? כמו כן זה ישפיע גם על האוברקלוק של המחשב שלי הכוונה ליציבות וכו וכו?. תודה............... ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, יכול להיות כי הנושא הזה שייך לפורום תמיכה תכנית, במידה וכן אשמח אם תעבירו את הנושא לשם. בכל אופן ברשותי מסך nu QL-711V, ויש לי שאלה לגביו. באופן די מוזר כאשר אני מפעיל את המחשב, מוצג לי המסך ההתחלתי שמציין את סוג הביוס ואת כל שאר הפרטים. מייד לאחר מכן התצוגה נעלמת לי ואני לא רואה את כל הדברים שקורים ברקע עד לעליית המסך של הווינדוס (עם הריבועים הכחולים). האם זו בעייה ידועה ? או שיש דרך לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת מה צריך לעשות כדי שהפליסטישן 2 שלי יוכל להציג על מסך המחשב שלי
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רדאון 9800XT אם 256 מגה שאלתי היא כמה הוא שווה מבחינה כספית אני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה יש לי אותי קצת יותר מחצי שנה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עדיין לא מצליח להבין ת'כרטיס הזה ... הביצועים במשחקים לא גבוהים כמו שצריכים להיות ( אפילו ב 9500 פרו הקודם שלי היה טוב יותר ) בכל מקרה אני חושב שיש לי איזה התנגשות חומרה אחרת זה לא ממש הגיוני. בקשר ל SMARTGART כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך START - RUN .. הוא רושם לי שבכתיבת AGP הוא על מנותק! זה סביר וככה זה צריך להיות או שיש בעייה אצלי ? כי ניסיתי להשים אותו על מחובר ואחרי האתחול הוא לא מסכים והוא חוזר למצב מנותק.. אולי מזה נובעת הבעייה שהמשחקים לא מגיעים בכלל לביצועים שהכרטיס הזה יודע לתת? אבקש ממי שהמצב שלו ב SMARTGART שונה שיכתוב לי ואולי יעזור לי לשנות את זה .. למרות שקראתי כבר כמה פעמים את ה FAQ אני לא מצליח לעלות מה הבעייה אצלי. למי שיש רעיון …
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי קנה אתמול מחשב מKSP הכולל כרטיס 9800SE של ספיר , באתי אליו , והופתעתי לראות שהכרטיס הוא בעל אפיק זיכרון של 256ביט! , אמרתי , בוא ננסה עליו את הסופטמוד של אומגה , לקחתי את הדרייברים , והופה! , הכל עובד! , הכרטיס על מהיריות ליבה של 324 וזיכרון 290 , ונותן 4900 נקודות ב3dmark03 , ללא ארטיפקטים ללא כלום! , אמרתי בוא נעלה אותו למהירות של 9800פרו , אז שמתי 380לליבה ו338לזיכרונות , ואללה! , עדיין אין תקיעות וארטיפקטים , והכרטיס מקבל 5600נקודות ב3dmark03 , וכל זה עם קירור סטוק וכרטיס שעלה 870שקל! הרצתי פאר קריי ודום 3 , והכל עובד חלק לגמרי!!! , אז , תחשבו על זה... , כנראה שתקופת ה9800SE עוד לא נעלמה , ועדיין ניתן למצוא כרטיסים עם 4צינורות תקינים לחלוטין!
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס V7700PRO DELUXE 64MB SGRAM (אפשר לראות במפרט מחשב) ויש בו שתי יציאות לטלויזיה אחד S VIDEO ועוד אחת צהובה כמו של וידיאו... עכשיו אני לפעמים מעביר TV OUT כששני טלויזיות מחובורת לשני היציאות וזה משדר לי טוב לשניהם... עכשיו השאלה שלי אם זה לא מזיק לכרטיס כשאני מעביר לשני טלויזיות בו זמנית ומפעיל סרט.. והאם אני יכול לפצל תכבל ולחבר יותר מ2 טלויזיות? תודה לכולם אוהד
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שאני נכנס ללוח הבקרה ולמערכת אני מקבל את כל החומרה שיש לי ,ליד כל פריט יש סימן + שאני נכנס ל+ של הכרטיס מסך הוא מראה לי שיש לי שניים ,אחד ראשי והשני משני , שניהם זהים האם זה בסדר ,גם אצלכם זה כך ?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי לכולם. אם אני כבר תקוע עם הכרטיס הזה, אז עדיף כבר שאני אנסה לשפר את הביצועים שלו יש לי את הכרטיס הזה, ואני משחק במשחק מחשב שנקרא counter strike. הייתי מעוניין לדעת אם ישנם דריברים וטולס יותר חדשים מאלה שקיבלתי בדיסק ההתקנה, כדי לשפר כמה שיותר את הביצועים שלו? אם למישהו יש זמן, הייתי מעוניין לשמוע כמה שאפשר איך לשפר את הביצועים של העגלה שלי. אגב, העגלה מחוברת למסך מחברת "smile" אם מישהו שמע על זה. המסך אולי מחייך, אבל אני ממש לא! הייתכן שה default color pallate של המסך היא מלכתכילה כהה, ולכן אני צריך להגביר את הבהירות ב טולס של הכרטיס מסך? אני מניח שבילבלתי את המוח יותר מדי לפעם אחת, אז עדיף שאשתוק. בכל מקרה, מחכה לעזרה דחופה, כי אני לא יכול להתמכר למשחק בצ…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
טוב אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר את ה NVIDIA GEFORCE 2 MX 200 שלי לטלוויזיה הלכתי לחנות אלקטרוניקה וביקשתי כבל כזה וננו לי משהו עכשיו מה אני עושה שזה יפעל בבקשה עזרו רק לא יותר מדי מסובך כי אני לא מבין כל כך במושגים של חומרה ???
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הבא: Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card עולהNIS 494.96 יש כרטיס מסך בסכום הזה שהוא יותר טוב? *לינק למוצר: http://www.pch.co.il/docs/pd1813365507.htm
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שמעו אם הכרטיס מסך נשרף והוא היה בחריץ הAGP האם המחשב יעלה? כאילו יש כרטיס מסך על הלוח ואם הכרטיס שהיה בAGP נגיד FX5500 נשרף אז המחשב יעבור אוטומטי לכרטיס שעל הלוח? וגם איזה כרטיס עדיף לקנות(לא בשבילי)? GeForce 6800LE 128MB 256 BIT או GeForce 6600GT 128MB 128BIT ?
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמח לכולם קניתי את הכרטיס GF6600 מסוג GV-N66128DP TURBO FORCE של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# ושמתי לב שאין לו תצוגת טמפרטורה... האם ניתן איך שהוא\או מישהו הצליח לפתוח אותו? האם מישהו עם אותו הכרטיס הצליח לפתוח את החיישן הנ"ל מאחל לכם אחלה חג G.A.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה זה BULK,RETAIL,SLI מה זה אחים שליי תענו אני חדש ולא מבין! VIVO מה זה?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, יש לי MSI 5900XT 128VTD ורציתי לדעת איך הוא ביחס לכרטיסי מסך חדשים יותר. כלומר, האם הביצועים שלו דומים ל- X300 או 6200 או אפילו לכרטיסי מסך טובים יותר מאותו דור. חיפשתי השוואות באינטרנט, אבל מצאתי רק השוואות מחירים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
nviadia geforce 6800gs 512mb ddr3 256bit pci-ex16 tvout הוא יפעיל לי משחקים כבדים? על הגדרות גבוהות? מעבד קונרו6300 2*512mb 500w
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ראיתי שיש להם כרטיסים זולים ואחריות לשנה בלבד. האם מישהו התנסה בכרטיסי מסך של החברה? האם אני לוקח סיכון ברכישה כזו?
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זה הדגם המדויק כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 1050 OC Low Profile 3G GV-N1050OC-3GL זאפ: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=990515 יש טיפה מעליו פה עם מחירים https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=937754 מישהו יכול להעריך מחיר ? יד שנייה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היום באופן רשמי משיקה AMD את כרטיס המסך Radeon RX 6600 XT לגיימינג בעבור קצת פחות מ-400 דולר - האם זה המוצר לו חיכינו? בחנו את ביצועיולכתבה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-