עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הזמנתי ביום שני שעבר מחשב מפנדה. עכשיו מרוב שאני טמבל קניתי זיכרון OCZ 2gb 800mhz cl4 ב 1650 ש"ח~!! עכשיו אמרו לי שהייתי יכול לקנות זיכרון g.skill שתי ג'יגה ב 800 שקל וב800 שקל שאני חוסך להשים על כ.מסך 8800 שהוא הרבה יותר טוב מהx1950pro האם זה נכון? והאם ה x1950pro באמת יפסיק לתמוך במשחקים תוך כשנה שנה וחצי?! תעזרו לי דחוף כבר הזמנתי את המחשב אני חייב לדעת אם לעשות את השינוי עם הזיכרון לטובת הכ.מסך!!

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by zoozoo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש משמעות לכרטיס המסך לצורך צפיה בסרטים. כלומר, האם יהיה הבדל באיכות הצפיה בסרט אם יהיה לי כרטיס מסך איכותי יותר. היום יש לי Radeon X300SE ומסך CRT 17. אני רוכש מסך Dell 2007WFP בעיקר לצורך צפיה בסרטים (חוץ מזה המסך ישמש רק לישומים משרדיים - וורד ואינטרנט). אני מפחד שכרטיס המסך לא יאפשר לנצל את איכות המסך. האם יש בזה משהו, או שאין טעם להחליף? נ.ב. כיום יש לי תופעה שבה המסך לפעמים לא מקבל סיגנל מהמחשב, ונכנס לסטנד ביי, למרות שהמחשב דלוק. רק אתחול של המחשב פותר את זה. נראה לי שזו תקלה בכרטיס עצמו, כך שממילא אולי כדאי שאחליף אותו. במקרה כזה - למה כדאי להחליף (בהנחה שאני לא משחק משחקים בכלל)?

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  3. כרטיס מסך AGP . LOW MED END FX5500 מציעים לי אותו ב 200 ש"ח . איך הוא ?

• 7 תגובות
    • 506 צפיות
  4. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. למה אני צריך תזיכרון של הכרטיס מסך ? נגיד יש 256 ו 512 .. למה אני צריך את זה ? תודה |כן|

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by שייט לעתיד,

שלום בכוונתי להחליף את כרטיס המסך שלי gf 6150 במשהו יותר טוב... סכום עד 1000 שקל מה אתם ממליצים? אה וראיתי את זה:http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11263 מה אתם אומרים שווה? לא שווה? יקר? או אולי יש משהו יותר טוב בפחות כסף וכמובן השימוש הוא למשחקים... אה וסליחה על השגיאות (אם יש) תודה שייט לעתיד : נ.ב: הכרטיס הנוכחי שלי הוא gf 6150 אבל יאנו אין לי כרטיס זה מותאם בתוך הלוח אם עצמו... וזה לוקח את הזיכרון שלו מתוך הram כי יש לי 2 סטיקים של 512 וזה אמור להיות רשום 1024 אבל רשום 894 משהו כזה אז גם השאלה שלי אם אני יכול להכניס כרטיס אחר או שאני צריך להחליף את הלוח... אל תצחקו למה אני לא מבין בזה כול כך... לוח אם:ga-k8n51pvmt-9 gigabyte וגם אם כרטיס טוב ילך אם הלוח …

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לא זוכר מאיזה גרסה אבל ממתי שהוא ATI מפרסמים באתר שלהם רק את הדרייבר עצמו בלי הפאנל שליטה (שוב יש את ה-CCC אבל אני לא מעוניין להתקין אותו) הכוונה שלי היא שהולכים ל Desktop -> properties ->settings -> Advanced צריכים להופיע יותר מ-5 טאבים איך אני מוסיף את זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by Baz34,

חברים, האם לדעתכם מערכת מבוססת P4 3.0 +2G DDR2 ram עם כרטיס XFX8800gts תגיע ל-60FPS ברזולוציה של 1024*1280 (אני פשוט ממתין עם שדרוג המעבד והלוח לירידת מחירים) במידה ולא מה סף הביצועים שאתם מעריכים למערכת זו מבחינת FPS ברזולוציה הנתונה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by Baz34,

מה היתרון ביכולת ביצועים גבוהה מ-25FPS הרי כל מה משעבר לערך זה לעין נראה כסרט רציף. מה היתרון ומה ההבדל ביכולת של 40FPS ל-400FPS , כיצד זה מתבטא בפועל?

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by oded900,

למי שיש ניסיון אם כרטיסים של פליט או גיקיוב אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס מבחינת אורך חיים,רעש ובכלל...

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. עשיתי DISABLE על זה עד עכשיו שיהיה 100 FPS בCS.. עכשיו החזרתי את זה ואני רואה הכל חלק ויפה. מה הפונקציות האלה עושות? Antialiasing Settings Anisotropic Filtering Vertical Sync

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by Baz34,

האם למערכת עם כרטיס XFX8800gts 320mb המבוססת על מערכת P4 3.0 single-core + 2Gram DDR2 תהיה פגיעה בגלל מגבלת מעבד ברזולוציות של עד 1028-1280. באופן כללי הייתי שמח לדעת האם כוח החישוב של המעבד הוא פונקציה של הרזולוציה, או שבכל מקרה ולא משנה באיזה רזולוציה תמיד תהיה פגיעה בביצועים (האם ניתן להעריך את רמת הדגרדציה בביצועים)

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  13. Started by davido,

עם הכרטיס הזה אני יוכל להפעיל את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו? G-FORCE 6800LE AGP

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  14. בכרטיסי מסך חדשים כמו 8800 7950 1950 1900 וקצת יותר ישנים... יש בכרטיס חיבור של ספק כוח... איך אני יכול לדעת אם יש לי אותו או לא? חייב לחבר אותו? איך הוא נקרא? תודה מראש! ;D

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by 7up,

שלום לכולם, יש לי לוח עם כרטיס מסך on board, בנוסך שתומך בכרטיס מסך AGP X4. האם כרטיס מסך AGP x 8 יכול לעבוד על הלוח הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by rambo22,

מחפש המלצה לכרטיס מסך AGPX8 במחיר של עד 600 ש"ח +- . הדרישות שלי מהכרטיס שיריץ את כל המשחקים החדשים כולל Test Drive Unlimited .

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by avihneo,

היה איזה אתר בו יכולים להשוות כרטיסי מסך שונים ! אתם יכולים להביא לי אותו [ ברח לי מהראש ] תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. איזה חיבור זה?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by b_r0cK,

אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by dj_horse,

שלום. אני קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך ויש לי כרטיס מסך x1950xt. אני משחק במשחק hitman blood money ובמשך כל המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב כול כמה דקות וכול פעם שאני לוחץ על הכפתור {g} לשחרור נשק אז המשחק ניתקע לי. הפנו אותי לפה כי אמרו שפה יוכלו לעזור לי. לפי מה שניראה לי התקינו לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך ושמתי לה שהבעיה היא אצל עוד אנשים זאת אומרת שכבר הכרטיס מסך לא גורם לשום תקלות. חשבתי אולי זאת מערכת ויסטה ואולי יש בה בעיות אבל אני לא בטוח. מישהו יכול לתת לי מענה לבעיה? תודה.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by manz11,

שלום. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למחשב AMD *2 3600 ויציאת PCI-E תקציב- עד 800 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by davis5,

יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?

• 9 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by Nom1fan,

ניסיתי לחבר בעזרת הכרטיס שלי לשני מסכים ולראות מה בדיוק הפונקציה הזו עושה. חיברתי בחיבור DVI למסך החדש שלי LG 1970HR 19" LCD, ובחיבור אנאלוגי (עם ממיר כזה קטן חמוד) ל CRT Viewcom 17" של אח שלי. התוצאה הייתה לא ברורה. על המסך LCD קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני כלל לא נדלק. כך, בהגדרות מאפיינים סימנתי וי על Extend my windows desktop onto this monitor, ואז הגיע החלק המוזר. על המסך LCD עדיין קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני היה חצוי שכזה כאשר בקושי רואים את תמונת הרקע בחלקה (שינוי רזולוציות לא הועיל) והוא מאין מנסה לשמש כהמשך (כפי שהיה כתוב, Extend) או הרחבה של השולחן עבודה, והוא עושה זאת דיי בצורה צולעת. אם כן, מה המטרה האמיתית של הפונקציה הזו? האם ניתן לעשות…

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  24. שלום לכולם, מישהו יודע עם איזה תוכנת צד שלישי ניתן לבדוק טמפ' של הכרטיס הזה? ב catalyst אין אפשרות בניגוד לגרסה הראשונה של הכרטיס. תודה,

• 11 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by eladbt,

מה ההבדל מבחינת ביצועים עבור סרטים (לא עבור משחקים) מה היתרונות והחסרונות בכל דבר? תודה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים