עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladbu,

אחרי 20 דקות משחק ב דום 3 המשחק הופך להיות איטי ומייגע מה יכולה להיות הבעיה יש לי ר9800 פרו 256 ביט פנטיום 4 3ג 800 256*2 400 זכרון דואל צאנל אני משחק ברמה אחת לפני הכי גבוהה והמשחק רצ מצוין אחרי 20 25 דקות הוא מתחיל להתקע?

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by Systema,

יש לי כרטיס 7600 GT והוא מציג קבצי 720P באופן טוב. יש לו TV OUT ויש חיבורים של S-VIDEO ו-RGB. אם אני מחבר אותו לטלוויזית LCD עם HD ויש לי סרט 720P על המחשב הוא פשוט ינגן אותו בHD כמו שצריך? מה לגבי רזולוציות, שבמעבר למסך רחב?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by kotvana,

אני לא יודע אם מדובר בפריט קלוקל או שככזה, אבל תוכנת GPU-Z מראה לי במשחקים תובעניים, כגון CALL OF DUTY 5, טמפרטורה של למעלה מ-100 מעלות! לדעתי זה מוגזם, אבל אני יכול להסביר את זה במאוורר של ARCTIC COOLER שהוא אמנם בלתי-נשמע אבל כנראה גם לא ממש אפקטיבי... כנראה שזה המחיר שצריך לשלם על שקט במארז, השאלה אם זה לא מסוכן לכרטיס, אולי צריך להחליף?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. מה הכרטיס הכי משתלם ב1200 - 1250 שקל היום? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המסך הזה זכה בפרס של טומס למסך LCD של 2004. והנה השוואה בינו לבין ה1730S של LG בעניין זמן התגובה מההשוואה של טומס. 710T 1730S כמו שאתם רואים ה710T הרבה יותר קרוב ל12MS ויש לו זמן תגובה טוב יותר. אני רוצה לקנות את ה1730B, שהוא עם הDVI, וממה שהבנתי הוא קצת יותר טוב מהS בזמן התגובה. עוד דגמים של LG עם 12MS הם הL1720P [נראה לי שהוא יצא במקביל ל1730] והדגם החדש הL1780U , השאלה היא האם בדגמים אלה קיים פנאל 12MS טוב יותר. מה אתם אומרים ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. יש לי את הכרטיס מסך לידטק 6600gt מאיפה הכי טוב להוריד דריברים מהאתר של nvidia או מהאתר של לידטק?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מתכונן ליקנות כרטיס מסך לצורך גיימינג נמוך עד בינוני, ואני צריך הצעות לכרטיס טוב והכרטיס יקנה רק בRSM אז רק מישהם וגם זה צריך להיות כרטיס של ATI רק ATI התקציב נע בין 400-550 שקל, חשבתי עד הדגמים הבאים. המסך הוא 20 של 1680X1050 HD4730 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=992 לדעתי זה ניראה כמו כרטיס דיי טוב לא הכי טוב למשחקים כבדים אבל להגדרות בינוניות זה ניראה לי יספיק מה דעתכם ? HD4770 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=871 הוא כבר מגיע כמעט לתקציב המקסימלי ואין לי מושג עד כמה הוא טוב, אני כמעט בטוח שהוא יחזיק משחקים על הגדרות בינוניות בלי בעיה אבל מה דעתכם ? HD4830 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=681 הוא ניראה כמו כרטיס שמסוגל להחזיק מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by *BYZ*,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 550 במפרט יספיק לשנה - שנתיים? אני לא רוצה לקנות עכשיו משהו חזק כי בטח בקרוב ייצאו כרטיסי מסך GFORCE 2GB זולים

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  9. אני רוצה להעביר קלטת וידאו למחשב נתקלתי בכמה סוגי כרטיסים חלק סביב 400 שח וחלק מעל 1000 שח האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס שנותן איכות סבירה במחיר הנמוך?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין כבר ביום ראשון הזה להזמין כרטיס , אני צריך כמה שמבינים עם ניסיון,בשבוע האחרון חרשתי על האינטרנט חיפשתי השוותי ובקיצור השתגעתי, לא מצאתי משהו טוב מה שתציעו לי פה אני אהיה סגור על זה מאה אחוז וזהו אני ילך על זה כבר נ.ב החיבור- agp מה יש לכם להציע בשבילי?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by spacedye,

לא זוכר באיזה פורום קראתי אבל מישהו דיבר על זה שהוא קנה הרקולס 9700 פרו מפנדה והכרטיס היה אדום (ולא כחול כמו שהוא באתר של הרקולס). ביררתי אצל PCH והם אומרים שאי אפשר להשיג כרטיסים של הרקולס.. נראה לי מוזר שפנדה כן משיגים אבל מאיזו שהיא סיבה הכרטיס הוא אדום.. לא מוזר? בכל מקרה אני רוצה לקנות כרטיס כזה של הרקולס.. אבל מפחד לקנות מפנדה ולקבל משהו לא מקורי או לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  12. נראה לי שיש סוג כזה מה הוא ? וכמה הוא עולה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. שלום לכולם, נשרף לי 9800GT ובשל כך חזרתי לכרטיס הקודם 7800GT שכיום לא מהווה אופציה למשחקים. אני מחפש כרטיס מסך עד 500 ש"ח בכדי שאוכל להריץ משחקים על 1680*1050. משחקים לדוגמא: COD, Guild Wars 2 ושאר AAA. אשמח לחנות שידועה באמינות שלה על מנת שלא יהיו בעיות עם אחריות, כמו כן אני מעדיף אחריות של 3 שנים. 9800GT שלי נשרף חצי שנה לאחר שנגמרה לו האחריות (של 3 שנים :-[ ) אני מוכן למתוח מעט את התקציב אם זה יהיה משמעותי. מפרט שלי: GA-785GT-UD3H AMD X4 630 4GM RAM Corsair 550W תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. שלום ראיתי שNVIDIA הוצאו דרייבר חדש ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין אותו הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT. לא ראיתי איפו הם רושמים באיזה כרטיסים הוא תומך.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. האם יש כאן חברה שהם בעלי הכרטיסים 8800\8600\8500 וכבר ניסו לשחק בדמו של lost planet(שאני כמעט בטוח שהוא הדמו הראשון ששוחרר שתומך בdx10...) בכל מקרה אני אשמח לשמוע איזה כרטיס יש לכם , ואיך הוא רץ ... אפשר להוריד את הדמו כאן: http://www.gamershell.com/download_19165.shtml ולאנשים שאין להם כרטיס שתומך בdx 10 \ויסטה: http://www.gamershell.com/download_19164.shtml

• 46 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by Nitro Viper,

3DMARK 2003 המערכת היא AXP 2500 8rda radeon 9600 pro twinmos (TMD-50B) 512mb 400MHZ יכול להיות שאני אקבל רק 3223?

17. Started by tulip42,

אני משתמש בתוכנות 3D כגון Cad ,Solid Works ודומיהן כ %(50~40) מהזמן בשאר הזמן משחק ב CRYSIS ,Half-Life 2 ,Flight Simulator X Deluxe - שאלה האם עדיף לעשות SLI של 9800GTX, או כרטיס יחיד של 9800GX2 או להשקיע בכרטיס מבוסס nVidia Quadro ולקוות שהוא יריץ את המשחקים כראוי ל 9800 ? התקציב הוא 1500 ~ 3200

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. Started by lamborghini,

מעניין אותי לדעת מה הממורי קלוק והקור קלוק של הכרטיסי המסך החדשים כמו.. radon 9500 pro radon 9700 pro fx 5600 fx 5900 ultra ti 4800se ti 4600 radon 9600 pro נתתי פה רשימה קטנה בבקשה שכל מי שיודע משהו על הכרטיסים האלו או גם אחרים אז שירשום .. תודה רבה.. ;D

19. Started by sicodan,

שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by Avi313,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך הללו: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1097&modelmenu=1 לבין- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1078&modelmenu=1 שניהם בעלי אותם תכונות בערך (חוץ מגוף הקירור), רק שה- Silent עולה באיזה 300 ש"ח פחות מיריבו עם גוף קירור שונה. עד כה אסוס עושים רושם שהסיילנט מתחמם פחות מיריבו, אז למה ה7600GT הרגיל עולה יותר?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by v_nimrod,

קשה להחליט אם למישהו יש את אחת הגרסאות שיגיד ההבדל היחיד sonic מגיע עם אחריות שנתיים toxic עם אחריות ל3 שנים אבל זה לא מפריע לי בגלל זה ההבדל במחירים sonic toxic

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מהתראד הקודם שלי ומשאלות של אחרים הבנתי שבמחיר הזה הפייבוריטים הם X2600XT או HD3650 בגלל שאני לא מבין מה זה אומר "128 ביט לא מתאים לזכרון כזה וכזה" ועוד כל מיני משפטים מתוחכמים בסגנון, אז אני פשוט אתן את הפרטים של המחשב: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX ספק 300-350 ואט. דגם: לא יודע מה שKSP דוחפים ללקוחות שעיצבנו אותם ממה שהבנתי VISTA על המחשב הזה תהיה טעות לכן DX10 זה לא אופציה... בכל אופן אני רוצה 2 מסכים (זה האמת חובה כי אין לי מה לעשות עם המסך השני והוא חדש בקופסא!!!) ואולי HD וגם משחקים וגם וגם וגם אבל ברור שאי אפשר הכל אז תחליטו אתם ותגידו לי מה יש בו תודה! תיקון: יש מצב שבכלל אין לי HD אני לא בבית ולא יכול לבדוק אז תתיחסו כאילו לא צריך HD

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by N-I-K-O,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי נמאס כבר GeForce4 ואני צריך רעיונות בתקציב של 800 ש"ח בערך. אני חשבתי ללכת על Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? יש במחיר טוב בKSP 660 ש"ח . תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by adamginz,

מישהו נתקל בבעיה? איך מורידים את זה , האם להחזיר את המסך לחברה?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Josh,

צריך כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים בלבד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.