כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי האם הכרטיס מסך GTX470 יכול להעביר קול דרך כבל HDMI?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. שוב אני מצטער על הדאבל פוסטינג לא יקרה שוב- והנה לא הקפצתי אלא ערכתי. מבקש את סליחתכם מנהלים יקרים.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי! במחשב השני שלי (Athlon XP 1600+, 512MB RAM) שבק חיים כ. מסך RADEON 8500LE 64MB. האם GFORCE 6200 256MB http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1648&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47& ייתן לפחות אותם ביצועים? השימוש במחשב הינו OFFICE, INTERNET, משחקים ישנים. אני יודע ששאלה קצת מוזרה, אך עם כל הבלגן בדגמי כרטיסים והמשחקים של היצרנים, לך תדע... תודה.
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך לטובת משחקים כבדים ותוכנות עריכת וידאו כגון פרימר פינקל וכו' על מפרט מעבד Q9550 לוח ASUS P5Q DELUXE זיכרונות CORSAIR DUAL KIT DDR2 4GB 800MHz XMS2 DHX תודה ! סליחה ! התקציב 1500 +/-
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
ובכן,השאלה בכותרת...האם שווה להשקיע כ200 שקל בכרטיס שעלה 750,בתקווה לקבל תוספת ממשית ומורגשת באוברקלוק?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
או קיי. קבלתי מחשב חדש ( ,P4 2.8, סאפיר9600XT 256MB ,).ווינדוס XP PRO הכל עבד מצוין התקנתי תוכנות והמחשב רץ אחלה. אז באתי להתקין משחק, פאר קריי, באתי התקנתי ואז איך נשכנסתי שניה הוא טען ואז שהוא בא ללכת ללוגו של החברה המסך נעשה שחור, שומעים מוזיקה והכל ורק אחרי חצי שנה שלחצתי סתם על המקלדת הופיע לי המשחק שוב ואז שוב חזר ליהיות שחור. בסוף הצלחתי לסגור תמשחק ואז הווינדוס היה רגיל. אז ניסיתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך, הכי חדש באתר של החברה, 4.3. בערך מאז התחילו הבעיות הרציניות. הקטע עם המסך שחור עבר גם למחשב עצמו, הוא משתגע, אני לפעמים סתם לוחץ על תיקייה בווינדוס מסך שחור, במסך שחור הזה חלק מהפעמים אני שומע רעשים כאלה כאילו משתנה רזולציה. ניסיתי להתקין עוד משחק אחר, ג'אנרלס. …
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מתלבט לגבי קניית מחשב חדש, ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי הכרטיס מסך.... רוב הסיכויים שאני הולך על הX1950P. אני מנסה לעשות את מיטב מאמציי כדי להוריד כסף מהמפרט כי התקציב שלי לא גדול בכלל. בקיצור,ראיתי בזמן האחרון גרסה של הPRO עם קירור פאסיבי...ב-650 ש"ח,לעומת הכרטיס הרגיל עם קירור אורגינל שעולה 780 ש"ח [מאוורר] והשאלה שלי היא, האם הכרטיס עם הקירור הפאסיבי מציג תוצאות יותר טובות מאלה של הכרטיס עם הקירור האורגינל, למה הכרטיס עם הקירור הפאסיבי עולה פחות ? והאם אכן שווה לקנות אותו ? בתודה מראש, ניב
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן חברים... אז ככה אני חושב להשתדרג בכרטיס מסך כי כמו שאתם שמים לב שלי מאוד מאוד חלש אני מחפש כרטיס בסכום של עד 400 ש"ח של NVIDIA בלבד.... חשוב לי מאוד CUDA ו PYSIX או איך שלא קוראים לזה זה ישמש אותי מאוד בתוכנות גרפיות ו3D שאני משתמש בהן... אני נותה לכיוון ה 430 כי הוא מסדרה חדשה יותר תומך DX11 מותאם יותר לWIN7 ולפיצ'רים החדשים שהחברה מוצאים כל הזמן בדרייברים ועוד דבר... חשוב לי שהספק שלי SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יחזיק את הכרטיס.. כי אין לי כסף מיותר לספק ועניינים... לקחת בחשבון שאני מתכנן גם תוספת של עוד 4GB זכרון ולא מתכונן אף פעם OC על כל דבר במחשב המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9400 Box GIGABYTE GA-EP43-DS3 Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 3…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המסך הוא אלג'י של סדרת פנטזיה, ממש חדש, חודש בערך, ככה שאני מניח שלא באשמתו אני רואה קווים ומשבצות כחולים ואדומים על המסך בלי קשר לכלום. גם לקחתי סקרינשוט, העברתי לפלאפון, ווידאתי שהתמונה גם מבולגנת, ככה שזה משאיר אותי עם הכרטיס מסך. איך אני יכול לדעת אם זה באמת הוא? איפה אני בודק טמפרטורה? אם אפשר, אז בלי תוכנה חיצונית. ואם יש גם עצות או עזרה, זה כמובן יתקבל בברכה. תודה מראש! http://img151.imageshack.us/img151/8294/98159669yu6.jpg[br]פורסם בתאריך: 26.03.2008 בשעה 18:57:14 קצת משחקים קצת סרטים, וסתם שימוש יום יומי. עדיפות לATI.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 מתאים? הוא נחשב ליותר חזק מx800 GTO? מגיע בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=3…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הופיעה לי בעייה חדשה עם הכרטיס החדש שקניתי לפני שבוע. הפעם הבעייה היא שכ-2-4 דקות אחרי הפעלת המחשב, כל התמונה מתעוותת, הכל מרוח, יש כל מיני פסים שחורים לרוחב המסך, ואי אפשר לראות כלום בקושי. רציתי לדעת אם זאת בעייה של הספק או בעייה בכרטיס, בטוח שלמישהו שקנה את הכרטיס הזה הייתה את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי. מצטער אם יש שגיאות דפוס פשוט אני בקושי רואה כאן משהו ברור.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה Sparkle Geforce GTX260, 896MB DDR3, Calibre ואני רוצה לשאול כמה שאלות רציתי לדעת האם הכרטיס תומך ב 1080p עכשיו, אם אני רוצה לראות בHD בטלויזיה מתאימה אני פשוט מחבר כבל HDMI מהכרטיס לטלויזיה ואז מה? שאלה נוספת לפי מה שאני שם לב (בSPA Tune) הכרטיס תמיד נמצא במצב של OC... רציתי לשאול אם אני לא במחשב או שלדוגמא אני כן במחשב אבל לא משחק במשחק כל שהוא עדיף לשנות את מצב הכרטיס? ל Green Mode או ל Standard Mode? למה אני צריך שזה יהיה על OC? שאלה נוספת ואחרונה באיזה כבל עדיף להישתמש (מה יותר איכותי) לחיבור מסך המחשב D-SUB או DVI-D ? בנוסף הייתי רוצה לשמוע כמה טיפים למשתמש בכרטיס הזה תודה לעורים!
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את המסך DELL U2711 כבר כמעט שנה. עכשיו הגיע הזמן גם לקנות מחשב חדש. עד עכשיו היה לי מחשב קצת ישן וכל מה שהצלחתי להוציא מהכרטיס מסך זה רזולוציה של 1600 על 900 דרך חיבור DVI. עכשיו אני צריך לבחור לי (בין היתר) כרטיס מסך חדש ואני קצת אבוד. אני זוכר שקראתי איפה-שהוא שמעל רזולוציה מסוימת ה-DVI כבר לא תומך ואני מן הסתם רוצה לנצל את כל הרזולוציה של המסך שהיא 2560 על 1240. למסך יש חיבור של DISPLAY PORT ותחל'ס רציתי שזה יהיה החיבור. כשהתחלתי "לבחור" לי כרטיס מסך ראיתי שהחיבור הזה כמעט ולא נתמך. אני רגיל לכרטיסים של NVIDIA ואם איני טועה יש להם רק דגם אחד (!) שיש לו את החיבור הזה בכלל. מה אני עושה??? לרוב כרטיסי המסך יש את ה- DUAL DVI. לא כל-כך הבנתי מה זה אומר. זה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
מצטער אולי על השאלה החובבנית, אך קיבלתי הצעה על הכרטיס הזה...ואני לא ממש מכיר אותו בעיקרון קיבלתי המלצה על 1800GTO0 מה ההבדל בינהם ? האם הכרטיס הזה X1800RX עדיף על 7600GT ? (בעיקרון אני מעדיף את ATI אך אני מחפש את הכרטיס שיהיה תואם ל7600GT ביכולות ובערך במחיר) אשמח גם לקבל פרטים על הכרטיס הנ"ל : Club 3D X800RXmax 256MB אשמח להתייחסות מהירה!!! אמור להזמין מחשב ביומיים הקרובים שיהיה לכולם שבוע מוצלח
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI X550 עכשיו קיבלתי כרטים של NVIDIA אני צריך לחבר את שניהם השאלה האם אפשרי לחבר 2 כרטיסים כאלה מחברות שונות למחשב אחד והאים לא תהיה בעיה של דרייברים תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה הבאה מאחר וכל מוכר אומר וממליץ לי משהו אחר והאתר של NVIDIA לא ממש מרבה לדייק. יש ברשותי כרטיס GTX 192SP של EVGA ולוח אם עם 3WAY SLI. האם אמורה להיות לי בעיה כלשהי להוסיף כרטיס של יצרן אחר כדוגמת PALIT, ASUS וכו וכו'? ואם לא, אז מה בנוגע לכרטיסים עם 216SP? תודה לעונים. X
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ שטוח מסוג שפופרת (ולא LCD). הדרישות הן: 1600X1200, וגודל נקודה קטן שווה מ 0.24....(האם כדאי יותר קטן?) שמעתי על LG שעולה 1000 שקל....האם כדאי? האם יש צורך בתיקונים לדרישות? מומלצים אחרים? תודה, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך שלי? ואיך אני יכול להגיע למקסימום ביצועים? ???
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
היי האם 4870 512 מגה זיכרון חזק בהרבה מכרטיס 9800GTX PLUS
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי אינטל פנטיול 4 2600 , 512 RAM , גם 80 GB כונן קשיח ושאר "חמוצים".. לפני כ4 חודשים שידרגתי לכרטיס מסך חדש ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) המחשב היה בסדר גמור עד שהתקנו אותו ( בנוסף אליו התקנו מאוורר ) כך שמאז התקנת כרטיס המסך והמאוורר המחשב התחיל להתחמם יותר מהם ( הרבה יותר מהר ) זה לא ממש שינה לי חוץ מזה שהמארז "להט" .. עד לפני כשבוע שהמאיץ הגרפי התחיל להתחרפן.. אחרי שהמחשב דולק יותר מבסביבות ה5 שעות , הוא ממש רותח אבל גם התצוגה מתחילה "למות" *יש לציין שהכרטיס עדיין באחריות *יש לציין שזו לא בעיה במסך הוא עובד בסדר גמור *יש לציין שהכרטיס עלה בזמנו 840 ש"ח *יש שוב לציין שהכרטיס נקנה בKSP ( סניף חיפה ) תמונות : זה מה שקורה כאשר המחשב מתחמם ( רק שה…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI 9000 AIW וחיברתי אותו למכשיר וידאו באותה דרך שאני מחבר לטלוויזיה לצורך TVOUT. הפעלתי את מדיה פלייר ולחצתי על RECORD בוידאו. משום מה לא הוקלט דבר על הקלטת מלבד הפרעות. מה אני מפספס פה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-