כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני רק אציין שיש לי בנוסף למסך מחובר למחשב גם טליוזייה 32 מחוברת ב HDMIהבעיה התחילה לפני שבוע בערך... כאשר אני מנגן תוכן HD (קבצי MKV) מידי פעם התמונה והסאונדנתקעים לשניה ואז מסתדר וגם במשחקים יחסית כבדים (DEUS EX, RAGE) כול כמה דקות יש תקיעה של שניה שתיים ומשתחרר... שמתי לב שהטמפרטורה של הGPU במצב המתנה היא 70 וזה נראה לי גבוה מידי פתחתי לראות אם המאווררים עובדים ואז ראיתי את זה על הכרטיס... יש מצב שכרטיס פגום?? יש לי אותו בערך 9 חודשיים הנוגע לדירייברים הייתי עם הגרסת בטה בישביל BF3B וחשבתי שזה מה שגורם לזה כי מידי פעם בניגון סירטונים ב יוטוב הדריבריים היו קורסים אבל החזרתי את הדריבריים הקודמים ועדיין יש את הבעיה בניגון MKV ובמישחקים תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני קונה מחשב לגיימיניג, ואני מתכוון לשחק על 1080*1920, יש את 560ti ב 900 שקל של gardia ואת 570 ב 1300 שקל. השאלה אם באמת שווה להוסיף את ה 400 שקל האלה, שזה סכום לא מעט של כסף לטובת ה 570? או שגם ה 560ti יעשה את העבודה ( לפחות לשנתיים הבאות). תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי את המערכת שצירפתי בתמונה עם ספק שגם אותו צירפתי בתמונה מערכת בת יותר מ3 שנים כמה שאלות: 1- כרטיס מסך טוב שיריץ מושלם את BF3 על מקסימום עד מחיר של 1000 שקל 2- האם יהיה אפשר לשדרג רק כרטיס מסך ללא צורך בשידרוגים אחרים למערכת כדי להפעיל את המשחק כמו שצריך בשביל שלא יווצר צוואר בקבוק? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Ti4400 של לידטק. עכשיו קיבלתי איתו כזה כבל כחול ואין לי מושג איך אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ואם איזה כבל אני משתמש. אין שום דבר על התקנה בחוברת של לידטק. אם מישהו יכול לעזור .....תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
השאלה היא : כל עוד שהVPU RECOVER מופעל בכרטיסי ATI הכרטיס לא יכול להפגם או שקראו דברים כאלה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי ובבדיקה של 3dmark05 אני רואה קווים עבים אדומים אבל במשחקים זה לא קורה אז ביטלתי את זה והחלתי לשים OC דרך RivaTuner v2.0 RC 15.3 ולא היו לי בעיות אבל במשחקים אני מתחיל לראות כזה טישטושים ובעיות עם הכתב אני ממש לא מבין פה מה הבעיה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים אני משתמש בForceware 76.10 :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם,,, יש לי כרטיס מסך geforce 6200 TC . לכרטיס זה (pci-e) שלוש יציאות. analog,digital,svideo . כאשר אני מחבר את המסך שלי ליציאת ה analog הכל בסדר. כאשר אני מחבר אותו ל digital (יש לי plug in ) מתאים אני לא רואה כלום. איך אפשר להפעיל אותה??? המטרה שלי היא: יש לי שני מסכים. אחד רגיל והשני samsung lcd 37 " (בעצם טליויזיה). אני רוצה לחבר את שניהם (כל מסך בחדר שונה. כבר העברתי את הקבל מהסלון לחדר המחשב). אני רוצה ששניהם יציגו אותו דבר (clone) . איך אפשר לעשות את זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 1200 שקל.. אני מתלבט בין Nvidia וATI... אני יותר נוטה לכיוון של ATI והכרטיס שחשבתי עליו הוא Radeon X800 מה אתם אומרים ??? תודה רבה B-man
-
יש לי מערכת הפעלה וינדוס ויסטה (יולימייט) 64 ביט ואני צריך דרייברים לכרטיס מסך HD4870... איזה גירסא היא הכי מעודכנת? חיפשתי באתר של AMD - שהוא www.game.amd.com וזה נורא בלבל אותי הורדתי משהו אבל עדיין המשחק CRYSIS לא עובד טוב על V.HIGH רזולוציה גבוהה (1680 על לא זוכר מה חח). צריך דרייבר אחד שישמש לכל הדברים (משחקים,סרטים,גל� �שה באנטרנט...) או שלכל אחד יש דרייבר בנפרד? הקיצר זה מחשב חדש ובדקתי באתר www.systemrequirementslab.com אם אני יכול להריץ CRYSIS וכמובן שזה עבד אפילו את המומלץ אז אין סיבה שזה לא יריץ לי כמו שצריך... (ויש לי DIRECTX 10... יש אחד יותר חדש?) חחח סליחה על החפירה תעזרו בבקשה שבת שלום! עריכה: הורדתי את התוכנה GPU-Z שבעצם מראה לך הכל על הכרטיס מסך ו…
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11135 כי הוא ממש זול יחסית לכל ה6870 שיש,וההפרש בביצועים די קטן,אז כדאי לקנות ב790 את ה6850 או להשקיע 200 ש"ח יותר ולקנות את ה6870? עוד שאלה,מה זה VAPOR X ו TOXIC בכרטיסי מסך,והאם זה שווה את התוספת מחיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
זה סתם רק צבע ? או שיש הבדלים . מסקרן אותי לדעת דברים שאני לא יודע אותם
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היום דיברתי בטלפון עם גיבור מחשבים לגבי קנייה של 8800GT. הוא אמר לי שהיה להם "מבצע" של 9800GTX ב1070 שקל!! אם זה ככה אז שווה לחכות אולי עוד חנויות יצאו עם זה, לא? מישהו שמע\קנה\ראה את זה?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, הלך לי הכרטיס מסך ואני מחפש לקנות משהו לא יקר מידי ב-KSP עם ביצועים שווי ערך פחות או יותר ל8600GT הלוח אם שלי זה ASUS P5B DELUXE מעבד E6600 אשמח להמלצות! ואשמח גם המלצה לכרטיס ב200-300 שקל אם הכרטיס ששווה ערך ל6600GT יקר זה מחשב שלא אחזיק עוד הרבה זמן ולא רוצה להשקיע יותר מידי, מצד שני אני רוצה מוצר איכותי וטוב תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם יש אתר אשר מבצע השוואה מבחינת FPS ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום.............אני מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי: p-4 1700 384 rdram g-force2 64 mx200 ודרייברים לכטיס מסך 41.09 ודיירקס 8.1 (ואחרי פרמוט - בעקבות הבעייה) יש לי ת הדמו של המשחק SPLINTER SELL ואצל כל החברים שלי ואצל כל האנשים עם מחשב כמו שלי או אף מחשב פחות טוב משלי......... המשחק עובד חלד ואצלי הוא בקושי זז.......בכל אפשרויות הרזולוציה והדיטיילס........להמחשה ברזולוצייה של 640X480 וכל רמת הדיטיילס על LOW המשחק מאוד איטי ורץ בפריימים של מקיסמום 9!!! לא 90 אלא 9!!!!!!11 וזה גם בעוד משחקים מה אני עושה בבקשה??????????............אילו הצעות??? בתודה טל!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הכוונה לצפייה בסרטים ומשחקים ברזולוציה הטבעית של המסך. תודה ! ליאור.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם כרטיס מסך זה? איך אפשר לוודא לפני קניה שזיכרון 512MB, ולא 256MB?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הזמנתי מהזיגזגים כרטיס מסך ASUS GTX 285 ואני מייעד אותו לאוברקלוק, מישהו יודע עד כמה הוא טוב? כלומר, הוא לא מגיע סחוט כבר? ושאלה נוספת, כדאי ללכת על ספק כח של 520W או 620W לאוברקלוק? אני הולך על אנרמקס שאר המפרט: Intel I7 920 Asus P6T Deluxe OCZ 6GB DDR3 1600MHZ 7-7-7-24 אם הנושא נפתח במקום לא נכון, תעבירו.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס כדי לראות סרטים באיכות הכי טובה וכרגע יש לי 9500 GT ואני לא מרוצה ממנו מפני שהוא לא מריץ סרטים באיכות טובה ועושה לי בעיות
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם המחשב. אני מרגיש כאילו הוא יותר חלש מפעם. נגיד המשחק F.E.A.R COMBAT הייתי משחק על רזולוציה 1024X768 עם מקסימום בהכל והמשחק היה עובד מועלה על 60-100 פריימים ועכשיו הוא לא עובר את 40 ויש מלא תקיעות וממש על גבול ה 20 (ממש אי אפשר לשחק). ניסיתי להוריד את הרזולוציה ל800X600 אז לא היו תקיעות אבל זה היה רק בסביבות 40. בקיצור מה אפשר לעשות ??? אני עדכנתי דרייברים (7.2 של ATI). המחשב : כרטיס מסך 1900GT 256MB SAPPHIRE לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD 3800X2 64BIT ספק ENERMAX LIBERTY 400W זיכרונות TWINMOS 512X2 667MHZ ארדיסק 160GB WD SATA2 בבקשה תנו עצות
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מצטער אולי על השאלה החובבנית, אך קיבלתי הצעה על הכרטיס הזה...ואני לא ממש מכיר אותו בעיקרון קיבלתי המלצה על 1800GTO0 מה ההבדל בינהם ? האם הכרטיס הזה X1800RX עדיף על 7600GT ? (בעיקרון אני מעדיף את ATI אך אני מחפש את הכרטיס שיהיה תואם ל7600GT ביכולות ובערך במחיר) אשמח גם לקבל פרטים על הכרטיס הנ"ל : Club 3D X800RXmax 256MB אשמח להתייחסות מהירה!!! אמור להזמין מחשב ביומיים הקרובים שיהיה לכולם שבוע מוצלח
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 גירסאות אלו ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכם, תקופה ארוכה אני מתלבט לגבי שדרוג מחשב כללי. בינתיים אני עם מעבד Q6600 עם 4 ג'יגה זכרון ולוח של ג'יגה בייט DS3 והכי חשוב ספק כח של אנרמקס 520 וואט. כרטיס המסך הוא GTX 280 ( הוחלף בזמנו מ GTS8800 640 מגה ). אני משחק על מסך 24 של דל ברזולוציות 1900X1200 ואני לא אוהב את העובדה שאני לא יכול לשים את כל ההגדרות על הכי גבוה מבלי להתחשב בגרימת איטיות. אני משחק משחקים כבדים של SHOOTERS וגם RPG. האם יש הגיון להחליף רק את הכרטיס. אם כן אז במה עד 2000 ש"ח - אני חסיד של NVIDIA וזה מחשב בסלון והשקט גם חשוב. האם שאר הרכיבים מספיק טובים ? האם לאסוף תקציב של 7000 ש"ח ולהחליף מחשב ? תודה מראש מנו
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה יותר? המחיר הוא 260 ש"ח לכל אחד מהם ואני מתלבט בין החברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה משניהם יותר טוב? ה GT זה של POINT OF VIEW וה GTX הוא של TWINTECH שיקר יותר ב 150 שקל. שווה לקנות את היקר?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-