עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Talker,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס ויסטה (יולימייט) 64 ביט ואני צריך דרייברים לכרטיס מסך HD4870... איזה גירסא היא הכי מעודכנת? חיפשתי באתר של AMD - שהוא www.game.amd.com וזה נורא בלבל אותי הורדתי משהו אבל עדיין המשחק CRYSIS לא עובד טוב על V.HIGH רזולוציה גבוהה (1680 על לא זוכר מה חח). צריך דרייבר אחד שישמש לכל הדברים (משחקים,סרטים,גל� �שה באנטרנט...) או שלכל אחד יש דרייבר בנפרד? הקיצר זה מחשב חדש ובדקתי באתר www.systemrequirementslab.com אם אני יכול להריץ CRYSIS וכמובן שזה עבד אפילו את המומלץ אז אין סיבה שזה לא יריץ לי כמו שצריך... (ויש לי DIRECTX 10... יש אחד יותר חדש?) חחח סליחה על החפירה תעזרו בבקשה שבת שלום! עריכה: הורדתי את התוכנה GPU-Z שבעצם מראה לך הכל על הכרטיס מסך ו…

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  2. זה נכון שה9600GTירד מהפיתוח במיפעלים?ונכון שיוצאים גירסאות חלשות יותר של 280GTX? פשוט האיתי בחנות מחשבים ואמרו לי שה9600GT לא היה מוצלח ממש ושיוצאים גירסאות המחליפות את ה 9600GT בליבת הR200 כמו של ה 280GTX... זה נכון?

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by Or94,

השבוע אני רוצה להעביר למחשב מדיה סנטר שלי את המעבד QX9770 שהיה אצל אח שלי במחשב עד עכשיו. בנוסף אני גם רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במקום הHD4850. ראיתי בKSP שלחברת sapphire יש HD5850 בגירסאת VAPOR-X עם 2GB זיכרון וגירסאת TOXIC עם 2 GB זיכרון ויש HD5870 VAPOR-X עם 1GB זיכרון. הרזולוציה שבה אני משחק היא 1920X1080 טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD. איזה כרטיס מסך עדיף מ3 הכרטיסים שאמרתי? האם יש הבדל בין 1GB ל2GB? והאם הספק כוח שמגיע עם המארז Antec Sonata 3 הוא ספק כוח שיחזיק HD5850 או HD5870? אם לא איזה ספק כוח מומלץ עד 450 שקל?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. לוח אם : VM900M מעבד : Intel Pentium 4 640 זיכרון : 1gb 8400gt היה טוב ??? משחקים כמו cs1.6 מסך 22

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by alzi.art,

שלום אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך אופטימלי לעבודה בגרפיקה (פוטושופ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by shahar0592,

http://tms.co.il/product/9006 זה הכרטיס שבחרתי, בעצם הבנתי שאין לו את הסוויטש' שמחליף ל-ביוס כפול. יש לו בכלל ביוס כפול? אז רציתי לדעת האם זה כל כך משנה? האם אפשר לפתוח אותו ל-6970 ולהחזיר אותו ללא בעיה (אם ניתן לפתוח נגלה ביום הקבלה אם אני יבצע את התהליך)? והאם ניתן להגיע ב-OC לביצועים זהים לשל ה-6970 (או לחלופין לביצועים טובים יותר משל ה-570)? (במידה וניתן יש אפשרות אפשר לעזור לי להשיג את התוכנות/ביוסים/דברים שצריך לשם המטרה כלל הסברים לא חשוב אנגלית או עברית העדפה לעברית) תודה מראש shahar0592

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  7. היי שלום לאחרונה הכרטיס המסך שלי התחיל להתקלקל כן כן רואים שחור במשחקים,והרבה קווים שחורים. בקיצר שהלכתי למעבדה בשביל בעיה אחרת,זיהו את הבעיה בכרטיס מסך ואמרו לי שנשרף הזיכרון שם. והם שמו לי אוטומטי 9800GT במקום ה 7600GT MSI שהיה לי. אני בא לבדוק טמפרטורה שהמשחב IDLE והטפרטורה 80-83 הגיוני ? כן כן זה אייבורי. מה לעשות ? כי על כרטיס מסך אין לי כבר אחרויות ואני בטוח שאם אני ישאר אם 7600GT בקרוב הוא ילך למות... כלומר אני לכאורה הרווחתי את 9800GT אבל הטפרטורה,מה יקרה אם אני יריץ משחק ? מה לעשות להשאיר או ללכת אליהם בחזרה ולצעוק כמו גדול או לקנות קירור שזה יוצא יותר זול במחיר מכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by 114508534,

אהלן התקנתי חלונות 7 ואני לא מצליח למתוח את התמונה על כל המסך בטלויזיה , לפני כן בחלונות ויסטה התצוגה הייתה על כל המסך ועכשיו לא, ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה. הרזולוציה כרגע היא 1680*1050 ואני לא מצליח להגדיל אותה המסך מחשב הוא ASUS MW221C אשמח לשמוע רעיונות כיצד לפתור את הבעיה. כמו כן המסכים מוצגים כמולטי דיספליי ושניהם על דופליקייט ככה שמה שרואים במחשב וראים על שני המסכים תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by gal555,

http://www.brightsideofnews.com/news/2009/10/21/evga-and-nvidia-to-launch-a-new-dual-gpu-card-on-halloween.aspx

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  10. המפרט שלי: 2gb ram ddr2 800mhz Intel E5200 dual core 2.5ghz AMD/INTEL 300W REAL motherboard GIGABYTE GA-G31M-ES2L Hard Disk 320GB 16MB SATA2 אני צריך כרטיס מסך עם יחס ביצועים/מחיר טוב חשבתי על Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB GDDR3 PCI-E ב278 ש"ח פה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4650H1# שמעתי שהכרטיסים של Radeon צורכים פחות חשמל מgeforce זה נכון? ותעזרו לי לבחור כרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  11. Started by froben,

שלום. אני מתלבט אם לקנות SLI של GTX 560 Ti או אם לקחת כרטיס אחד של GTX 570 . אני יודע שתיאורטית SLI של GTX 560 הוא חזק יותר מאשר כרטיס בודד של 570. אבל, מישהו אמר לי ש SLI זה סיוט ושיש מלא הסתבכויות עם זה ושאם אתה לא מבין בזה הרבה אז יש לך עם זה בעיות ושהרבה דברים יכולים להסתבך ולהידפק. השאלה שלי היא האם זה נכון שיש עם זה הסתבכויות, כי אני לא ממש מבין ב SLI ואני לא רוצה לקנות מחשב שאחרי חצי שנה יהיה לי איתו סיבוכים בגלל ה SLI. מה אתם אומרים? למישהו היה בעיות עם ה SLI? מה הסכנות ב SLI?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  12. אני בוחר כעט את המחשב הבא שלי וכנראה אקנה מעבד AMD Trinity A10-5800K עם כרטיס מסך מיבנה HD7660D. השאלה היא, האם הכרטיס המובנה יהיה מספיק חזק להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה? אני לא שואף להריץ כל משחק על מקסימום הגדרות, אך אני גם לא רוצה לסבול את הסיוט של 10FPS. האם הוספת GTX650 תתן לי משהו או שאני סתם אבזבז את הכסף? או שאולי בכלל עדיף לקנות את FX x8 8150 עם אותו GTX650?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by haimski,

מה לקנות ‏HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI- או GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI ואם אפשר גם איזה חברה ASUS וכו...

14. Started by roeiw,

איך אני מנקה מסך דק בלי לפגוע בו?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by roeiw,

מה דעתכם על המסך הזה (אני מביא אותו ב 1800 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. X700 רגיל בסטוק או 6600 רגיל בסטוק שניהם לPCIE תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by Bartleby,

ראיתי כתבה באתר על המתאם הזה ויש לי כמה שאלות: האם הוא כבר נמכר בארץ? אם כן באיזה חנויות ובכמה? הוא מפחית מביצועי הכרטיס? האם הוא תומך רק בלוחות האם וכרטיסי המסך של אלבטרון היצרנית? קראתי שהוא תומך בכרטיסי ג'י-פורס 6800 בין היתר. האם הכוונה לכל ליין כרטיסי ה-6800? ז"א גם גרסאות האולטרה וה-GT של ה-6800? ההתקנה פשוטה או מסובכת? תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by extra,

המסך הוא SAMSUNG 17 LCD 721S PIVOT מה דעתכם עליו? איך הוא?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by סהרר,

אני חושב לקנות RADEON 9550 אבל השאלה עם הוא לא כרטיס שיפעיל משחקים לכמה חודשים. העם הוא יפעיל מחקים שיצאו בעוד שנה כמו הניד פור ספיד החדש ועוד??

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP vs Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128VP ViVo Bulkגרסא מומהרת.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  21. אז כך נכון לעכשיו אני משתמש בדרייבר 75.90 עם אתם ביאם לשאול עם מחקתי את הכול כמו שצירך עם התוכנות למחיקה למינהם וכו וכו לפני שהתקנתי את הדריבר הנוכחי אז התשובה היא לא כאילו עשיתי רק עידכון דריבר והסיבה שאין כוח וגם כך אני מיתכוון לעשות פירמוט.... דבר שני מישום מה התוצאות שלי לא ניראות לי בכלל.. אז מישהו יכול לעזור.. אז עכשיו אני מישתמש בקרור של זלמן עם בלוק קרור של דנגר דן וכול זה רק לכרטיס מסך... מפרט.. 6800 אולטרה של אלברטון ליבה 480!!!!! זיכרון 1300!!!! ודגש גדולל לזה הגעתי עם האוברקלוק של הדרייבר כאילו בלי כול הטוייקים למינהם שאפשר לעשות עם ריבהטיונר וכו וכו רק לידע כללי לפני הקרור מיים הדריבר אחרי ליבה של 450 וזיכרנות של 1200 הייה עולה לי הודעה של שגיאה ועכשיו עם …

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  22. בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי ובבדיקה של 3dmark05 אני רואה קווים עבים אדומים אבל במשחקים זה לא קורה אז ביטלתי את זה והחלתי לשים OC דרך RivaTuner v2.0 RC 15.3 ולא היו לי בעיות אבל במשחקים אני מתחיל לראות כזה טישטושים ובעיות עם הכתב אני ממש לא מבין פה מה הבעיה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים אני משתמש בForceware 76.10 :s05: :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by goldeye,

הכותרת אומרת הכול, איזה דרייבר הכי מומלץ לGF6800NU (אני מדבר על הדרייברים החדשים 70XX) + יש השוואה בין הדרייברים השונים

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by aseetoP,

יש לי אופצייה להשיג אותו ממש בזול אבל ממש בזול.....והוא מתאים בדיוק לצרכים שלי....... http://www.sunsway.com.hk/photo/smallphoto/x600xt-s.jpg

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by K0sTa,

?PINE? - ?xfx 6800Ultra 512MB +DVI, +VIVO, DDR3, PCI-E? או PINE XFX 7800GTX עם 256 ?

• 11 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.