כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
האתר DailyTech פירסם מידע על הנתונים של הליבות RV560 ו RV570 של ATi. שני הכרטיסים (מבוססי הליבות הללו) יוכרזו ליד ספטמבר של השנה, ויחליפו את X1800GTO ואת X1900GT בהתאמה. ליבת RV560 תהיה בעלת 128BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. צפוייה לצאת גרסת AGP (!). ליבת RV570 תהיה בעלת 256BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. אין מידע אחר בנתיים. מוזר למה ATi רוצים להחליף כרטיס 256BIT (כלומר X1800GTO) בכרטיס 128BIT.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 מישהו מכיר את הכרטיס הזה, לא כל כך הבנתי אם יש לו חיבור VGA רגיל? מישהו יודע מה כוללת האריזה שלו?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש את רמת הביצועים הכי גבוהה אשר אפשר לקבל מהדרייברים אשר ניתן להוריד. אני משתמש כרגע בcatalyst 3.9. תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש של asus ,gigabyte, abit ו club-3d שאני לא מכיר בכלל 9800 pro של ati מגיע ל 1400 ו xp יותר מ 2500 איזו חברה עדיפה? איזו חברה רצוי לא לגעת? האם עם המשחקים של היום כדאי לקנות 9800 או שניתן להסתפק ב9600?
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב איטי יחסית - P3 800 Mhz, 256 mb עם לוח אם ASUS CUV-4X האם יש למישהו מושג אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך GeForce 4 mx-440 או לחכות חודש שייצא הכרטיס מסך החדש Geforce FX ואז המחירים יפלו ? ? עזרו לי בדילמה....
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב ואיכותי גם למשחקים אבל בעיקר לראות סרטים שאני מוריר אבל אני רוצה לראות אותם דרך הטלוויזיה שלי(21'') האם זה אפשרי? איך האיכות?התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר אז זה אפשרי. .תוכלו לתת לי בבקשה המלצות על כרטיסים ומה בדיוק אפשר לעשות איתם? אני רוצה גם שיהיה בכרטיס אפשרות של עריכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי מהדיסק שקיבלתי איתו ( GigaByte Radeon 9700 Pro ) כשהייתי נכנס למאפיינים של שולחן עבודה משם להגדרות ומשם למתקדם היו מופיעול לי הלשוניות הרגילות מסך וכאלה והיו מופיעות עוד הרבה לשוניות של הכרטיס מסך כמו תצוגות שהייה מאפשר לי לחבר טלוויזיה והלשונית OpenGL שהייתי יכול דרך שם להפעיל את ה AA עכשיו שאני מוריד דרייבר חדש ואני מתקין אותו כל הלשוניות האלה נעלמות ונשארות רק הרגילות ככה אני לא יכול להפעיל את ה AA או לחבר את הטלוויזיה יש למישהו מושג איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך . יש לי תקציב של 1500 שקל אפשר לצאת מהתקציב עד 150 שקל. אני רוצה מסך 17 אינץ אני פתוח להצעות : אני מתלבט בין מסך טוב של LG או משהו נחמד והרבה יותר זול של proview ??? ??? מה אתם מציעים ?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איזה כרטיס יהיה יותר טוב: 9500פרו ו9800NP שיש לשתיהם מה''צ כמו ל9800 אחרי OC ל9500פרו? האם שתהים יעבדו אותו דבר? או של9800 יש עוד יתרונות עליו?
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מהי הדרך הבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג yama vision master 451 19?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יואו!!! כמה כרטיסים יש היום בשוק! תעזרו לי בבקשה! יש לי תקציב של משהוא כמו 1000 מקסימום (1500 ככה אם זה באמת שווה את ההשקעה) ואני רוצה כרטיס מסך משתלם. אומרים לי ש FX 5600 די שווה אבל רק גרסת האולטרה שעולה פי כמה וכמה ממנו! יש גם ככ הרבה גרסאות ויצרנים! כבר כואבות לי העיניים מלהשוות מחירים... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אהה ואם משהו גם יכול לתת לי מידע על ספק טוב עם מחירים טובים בבקשה... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ברשותי 8500ל אי 128 הבעיה היא שבמשחק ניד פור ס אנדרגרואנד המשחק ניתקע לי אחרי 10 דקות משחק בערך יצוין שיש לי את הדרייבר החדש ביותר 4.2 ומחשב 3ג עם 512מ כך שלא נראה לי שהבעיה במחשב לאחר ריסטרט מופיע לי תיבה שהמחשב ניסגר בגלל חוסר יציבות של הכרטיס מסך שעובד ללא oc מה הבעיה לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס מסך R9100 64 DVI בחנות באזור המרכז. שלמתי בזמנו 480 ש"ח (מחיר טוב לאותה תקופה). הכרטיס היה מצויין למה שאני צריך והכל סבבבה. לפני 3 שבועות התחילו לי בעיות בכרטיס (התחמם). הסתבר שהלך המאורר. פניתי לחנות והם אמרו שהוא באחריות ויבדקו אותו. כעבור שבוע התקשרתי התברר ששלחו את הכרטיס לתיקון אצל הספק בחו"ל (רק הלך המאורר מה הסיפור), אומנם הציעו לי כרטיס מסך חלופי, GF4 TI4200 (ללא יציאת DVI), אבל הכרטיס נסע לטיול בחו"ל. מאז עברו כבר עוד שבועיים והכרטיס לא חזר. סיפור מוזר מאוד בעיני. יותר פשוט היה להחליף בארץ מאורר ב 40 ש"ח. מה דעתכם ? יתקנו לי את הכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קיבלתי המלצות על המסך ''17 SAMSUNG 757DFX ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו. נתקלתי במשהו מוזר באתר המבולגן של סמסונג: Max resolution: 1920 x 1440 @64Hz Frequency: 50 - 160 Hz Max Resolution (based on VESA GTF Timing): 1280 x 1024 @65Hz האם זה אומר שהמסך עובד ברזולוציה של 70 HZ בלבד ב-1024*768 או שאני מבלבל משהו. כך שאם מישהו יודע, בבקשה כיתבו כאן את הרזולוציות המקסימליות של המסך הזה. נ.ב. אני יודע שיש מסכים יותר טובים של MAG/CTX אבל אני לא יכול לסבול את הקוים על המסכים האלה (של שפורפרת סוני) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי את המסך ורציתי להוריד דריוורים מעודכנים ונכנסתי לאתר לשהם והורדתי משמה וירד לי קובץ עם הרבה סוגים של מסכים אבל לא של המסך שלי יש קובץ שחשבתי שזה זה הוא נקרא HM903D והמסך שלי זה HM903DT וניסיתי להתקין עם הקובץ הזה HM903D והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי מה שמותקן אצלי עכשיו יותר מתאים ומה שמותקן אצלי עכשיו זה צג הכנס והפעל..
-
-
היום קיבלתי את הלידטק החדש שלי ( ) (שעלה בארה"ב 139$ לא כולל משלוח) שקיבלתי מתנה מדודה בארה"ב (סיפור ארוך) והנה קצת חוויות מהכרטיס: הכרטיס בא בחבילת RETAIL (מכיל את כל הציוד הדרוש + משחקים ותוכנות לא נחוצות) רגילה - קופסת קרטון עם תאים מקרטון מבפנים וללא כל אמצעי הגנה על הכרטיס מפני זעזועים, סתם שקית ניילון רגילה לא מחוזקת לאריזה אלא סתם שוכבת לה שם, מה שגורם לכרטיס "להתעופף" לו ברחבי האריזה בכל פעם שהיא מקבלת מכה! - חיסרון עצום עקב העובדה שהכרטיס נשלח מארה"ב. הכרטיס בעצמו נראה נהדר - היטסינק פשוט *ענק* מכסה את כל הכרטיס, כולל הזכרונות, גם מלמעלה וגם מלמטה (מה שתורם גם בעצם למשקלו היחסית כבד של הכרטיס). למרות שקצת התאכזבתי מהמאורר הדי חלש על הכרטיס (והלא רועש!), בגלל שק…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
חוץ מהבדל של יותר מ 150 ש"ח בזיגזג?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך דגמים של מסכים בגודל של 17 אינטש שהעומק שלהם כמה שיותר קטן. הכוונה שלי שהמסך יהיה על שולחן וה"חלק האחורי" שמאחורי המסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
הזמנתי את הradeon 9100 של sapphire וראיתי עכשיו שהradeon 9100 של connect3d יותר זול בכ100 ש"ח כדאי לנסות להחליף? ועוד שאלה איך זה הגיוני שהConnect3D 9000 Pro 128Mb DDR עולה יותר מConnect3D 9100 128Mb DDR Bulk
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לכדתי עבור אלו שמתלבטים איזה כרטיס מסך לקנות ואלו שהזמינו ומחכים ולכולם תמונות מהדמו של הקוף לכרטיסי 9800 יש לי 9500פרו אבל עדיין הוא מריץ את זה יפה מאוד וחלק, לא העלתי את הקבצים ישר לדף בגלל שיש כאלו עם 56K שאני מרחם עליהם, אז תבחרו איזה קובץ אתם רוצים ותורידו אותו. http://photos.walla.co.il/hwzonem
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-