עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עשיתי חיפוש אך נמצאו נושאים משנים עברו ואני חושב שהטכנולוגיה התעדכנה קצת מאז , בכל מקרה , אני מחפש כרטיס TV שמיועד בעיקר לצפייה במחשב עם LCD 19 אינץ' , אני מחפש כרטיס שמציג יחסית תמונה טובה + , ולא מעמיס יותר מדיי על המחשב עד כמה שאפשר (ואני יודע שלא הכי מתאפשר במחיר) בטווח מחירים של 200-300 עם חריגה מקסימלית ל 350 תודה רבה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  2. ושאלתי היותר מדויקת היא, אם אני רוצה להריץ איתו משחקים על 2007WFP ברזולוציה הטבעית (כלומר 1050*1680) - האם אני אוכל להריץ את המשחקים החדשים של היום ברמה סבירה? מעבר לזה, הבנתי שזה הכרטיס הכי חזק עבור AGP היום, נכון? האם זה סביר לצפות שיהיה כרטיס מהדור הבא עבור AGP? אה, ועוד שאלה לגבי זה. בהינתן המפרט שלי - איזה ספק אני אצטרך בשביל לשדרג לכרטיס הנ"ל? תודה

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  3. הקישור הוא לאתר של שמוליק תייר : http://www.tayar.co.il/online/news/4267.html איך אני מוריד את הסרטון הזה? צריך תוכנה מיוחדת שתאימה כאן מישהו יכול לתת קישור ? תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T80G-GHF9&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1665 שקל... התחיל ב2100 אם אני זוכר נכון? מחיר לא רע..

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Jhonta,

קיבלתי אתמול את ה BFG 8800 GTS 640 פשוט כרטיס מטורף.. 15K ב 3DMARK05 (ולא ממש זוכר כמה ב 06) הכל עובד מצוין רק רציתי לבדוק טמפ' ואולי איזה OC קטן התקנתי את ATITOOL אבל הוא לא מצליח לקרוא נתונים מהכרטיס (לא יודע לעבוד עם ה G80? ) בכל מקרה, יש איזה תוכנה ספציפית לכרטיסים הנ"ל ?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by 0ren,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו יודע מה הדירוג שויסטה נותן לכרטיס מסך 9800Pro ? גם בגרפיקה וגם בגרפיקת משחקים. תודה לעוזרים! אורן.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. תסבירו לי בשפה פשוטה למה זה: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yaelgro,

התחדשתי בכרטיס טלויזיה winfast tv 2000 xp rm. צפיה בטלויזיה לא מעמיסה על המחשב, ולמרות שאיכות השידור פה בארגנטינה היא לא הכי, רואים בסדר גמור(פשוט על ה-LCD רואים את הפגמים הרבה יותר מבטלויזיה הרגילה). הבעיה שלי היא כשאני מקליטה. המחשב שלי כבר ישן, אך עומד בדרישות המינימום של בכרטיס וטיפה מעבר לכך. כאשר אני מקליטה, אז השידור פתאום איטי יותר, ויש מריחות בתמונה. ניסיתי להוריד את איכות התמונה וגם את איכות ההקלטה, ואכן יש שיפור ניכר, אבל אם יש לכם טיפים נוספים למה לעשות חוץ מלהחליף מחשב (זה הפרוייקט הבא), אני אשמח לשמוע. בזמן ההקלטה לא עובדת אף תוכנה אחרת. תודה מראש, יעל.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by constantine16,

tagidu bishvil x1950 pro tsarih sapak tov o she efshar leistapek be ragil?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  10. אהלן אנשים. יש לי כ.מסך חדש Sapphire X1650XT 256mb. בקיצור רשום באתר היצרן את התדרים של הזכרונות והמעבד הגרפי: X1650 XT core (600MHz) 256MB / 512MB GDDR3 Onboard Memory (1400MHz) אז פתחתי ATI CATALYST CENTER ושם רשום שהתדרים הם 600\700 לליבה ולזכרונות (בהתאמה). זה נראה לי מוזר... אז הורדתי ATI TOOL ושם בכלל התבלבלתי :s05: אהה והטמפ' בהמתנה היא 54 ובמאמץ מגיע ל80 ולפעמים עוברת קצת. זה בסדר? צירפתי תמונה. תגידו לי בבקשה איך אני אמור לפרש את מה שאני רואה. תודה.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GTS ואני רוצה לבטל את הסינכרון האנכי (Vertical Sync) אבל אני לא מוצא את האופציה הזאת ב-Control Panel החדש של Nvidia איך אני יכול לבטל את הסינכרון האנכי(Vertical Sync)? נו מה איו תגובות מישהו?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  12. מידול תלת מימדי בתוכנת Cimatron e (למי שמכיר)... מפרט המחשב: פנטיום D ב-2.66 גיגהרץ _אני חושב מסוג 775). זיכרון DDR2 504mb. לוח אם Intel Grant County 2 כולל כרטיס מסך מובנה מסוג אינטל 82945G אקספרס. * אין לי מושג איזה חריץ הרחבה גרפי יש לו, א זה מחשב שחבר שלי קנה (ברוב טיפשותו לדעתי) מהאינטרנט מוואלה שופ.. בינתיים תוכנת Cimatron (מידול 3D) עובדת בסדר גמור (אמנם איטית אבל..) והטענה היחידה היא הזמן שלוקח למחשב לבצע חישובים למשל הגדרת אורך למלבן מסויים מתבצעת כמעו מייד אך התצוגה על המסך של אורך המלבן לוקחת כמה שניות (זהו זאת הטענה היחידה), חבר שלי טוען שבמחשב שיש לו בעבודה הכל עובד מהר.. בכל מקרה יש לו כרטיס מסך מובנה שלפי דעתי ממש לא מתאים לו למה שהוא צריך . תקציב נורמלי בס…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1900GT SHAPIRE עם VIVO ואני רוצה לחבר אותו לממיר YES. אני ניסיתי לפי הדרך הבאה וזה לא עבד: 1. לכרטיס יש יציאה\כניסה של S-VIDEO ממנו חיברתי מתאם שבא עם הכרטיס לRCA. 2. את הכבל RCA חיברתי לממיר YES בחיבור של VCR וכיביתי את הממיר. 3. פה אני לא כל כך יודע מה לעשות ... ניסתי להגדיר את מסך 2 (שולחן עבודה => מקש ימני=> מאפיינים=> הגדרות ) כראשי אבל זה לא עובד. בקיצור איך עושים את זה ואם אפשר שלב שלב תודה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by constantine16,

ma aaevdel bein Unreal Engine 3.0 Build 4604 le Unreal Engine 3.0 Engine Build 3706

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by parker8,

אח שלי התחיל עובד ב-3D MAX... עכשיו ראיתי שיש כרטיסים ש"מיוחדים" אך ורק לזה... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) כמה עולה כרטיס של "רמת כניסה"? 2) האם אפשר להפעיל משחקים עם הכרטיס? או שזה אך ורק לרינדור? * אם לא, יש אפשרות שיהיה במחשב כרטיס מסך למשחקים "רגיל" ואחד לרינדור- QUADRO? אשמח לעוד מידע בנושא... תודה לעוזרים מראש

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. איך אני משנה הגדרות שפה בדרייברים של נוידיה ובתוכנת nTune שלה לאנגלית? קשה לי עם העברית הלא ברורה הזו שזה קשור למונחים טכניים תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by balash-,

רציתי להביא כ. מסך נורמלי כי גם אני שם לי זיכרון ככה לדחוף תמחשב עוד קצת בחודשים האחרונים שלו, שאני יהנה בכל זאת ממנו קצת, אז בקיצור חשבתי על 2 כרטיסים והסתכלתי על נתונים טכניים של הרבה כרטיסים... אז ככה מה כדאי לקנות לחצי שנה\שנה למחשב כמו שלי... (הראשון) חשבתי על הX800GTO - http://www.skypc.co.il/pl_product~28180~8~0.htm עולה 532 בסקאי ויש את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~GV065~8~0.htm עולה 531 בסקאי.. אז איזה כרטיס יחזיק לי HALF LIFE 2 וGTA סאן אנדראס יותר טוב? (לדעתי X800GTO לא?) ואם אפשר שמישהו יתן לי הסבר קצר על ההבדלים וכו'... אה כן מה זה המחירים האלה של NVIDIA 6600 עולה איזה 650-800 שקל וה7600GS שלפי נתונים טכניים וגם בבאנצ'ים לוקח אותו עולה אותו דבר למ…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  18. שלום, חברתי את ה -TV לכרטיס GF7300 עם יציאת s-video ל-composite מערכת הפעלה- vista נראה כי המסך לא זוהה בכלל ובכל פעם שאני משנה ב- display settings לעבור למסך TV ולוחץ OK המצב חוזר לקדמותו (אילו לא הגדרתי כולם) האם נתקלתם בתופעה כזאת?מה אתם יכוךים להמליץ לי? תודה

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  19. במסגרת הצעה שקבלתי למחשב חדש נכלל כרטיס מסך 128MB וחשבתי לשדרגו ל-256MB . השימוש במחשב יהיה גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן. כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת "פוינט אוף ויו". להלן קישורים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3454 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 1. אבקש לקבל הסבר איך ניתן להבדיל בין שתי הדוגמאות הנ"ל ואולי כדאי בכלל משהו אחר? 2. מה המשמעות של הנתון שזכרון הכרטיס נניח 256MB אבל יכול להגיע עד 512MB? אני מניח שאת היתרה הוא יקח מהזכרון הראשי של המחשב. אז מה ההבדל…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by tfo,

בעיקר למשחקים לא כל כך חדשים, AGP לא PCIE תקציב עד 500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by snaidis,

רציתי לדעת האם יש הבדל גדול בין הכרטיס: ‏X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E‎ לבין: ‏7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E‎ במה הם נבדלים? אצל מי רמת הביצועים טובה יותר והאם היא טובה בהרבה ממשנהו? ובכלל רציתי לדעת האם ההבדל ברמת הביצועים בין שני הכרטיסים גדול?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  22. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע לגבי שביתה של נמלים בארץ בגללם סחורה גדולה של כרטיסי מסך תקועה במכס? למה אין על זה שום פירסום

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. Started by Baz34,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין כרטיסי המסך מסדרת FX לכרטיסים מהסידרה החדשה של 8800 (מחיר וביצועים)

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש בויסטה דברים שפועלים רק עם כרטיסי DX10 ? (אני מדגיש, לא משחקים)

• 7 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים