כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
תודה פשוט אני בוויכוח אם מישהו
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך (לא משהו חזק מדיי - עיקר השימושים הם כלליים, סרטים ואולי קצת משחקים) האם יש הבדל גדול בין Geforce 7600GS 256MB ל- Geforce 7300GT 256MB? והאם תוספת מחיר של כ-70 שקל בשביל ה-7600GS, שווה את זה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
הוא צריך מולקוס ? ללספק הזה? 425W VD של HEC? או אפשר בלי מולקוס ? :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר בעזרת הכרטיס שלי לשני מסכים ולראות מה בדיוק הפונקציה הזו עושה. חיברתי בחיבור DVI למסך החדש שלי LG 1970HR 19" LCD, ובחיבור אנאלוגי (עם ממיר כזה קטן חמוד) ל CRT Viewcom 17" של אח שלי. התוצאה הייתה לא ברורה. על המסך LCD קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני כלל לא נדלק. כך, בהגדרות מאפיינים סימנתי וי על Extend my windows desktop onto this monitor, ואז הגיע החלק המוזר. על המסך LCD עדיין קיבלתי תמונה רגילה לחלוטין, והמסך השני היה חצוי שכזה כאשר בקושי רואים את תמונת הרקע בחלקה (שינוי רזולוציות לא הועיל) והוא מאין מנסה לשמש כהמשך (כפי שהיה כתוב, Extend) או הרחבה של השולחן עבודה, והוא עושה זאת דיי בצורה צולעת. אם כן, מה המטרה האמיתית של הפונקציה הזו? האם ניתן לעשות…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלםו לכולם, אני מניח שהתשובה לשאלה שתשאל היא לא, אך בכול זאת אשמח לדעת זאת בוודאות. הלוח אם שאני מחזיק בו הוא Gigabyte K8NF9 והמעבד הוא AMD 64bit 3000+ 939. עכשיו, אני לא רואה צורך להחליף את לוח האם ואת המעבד הקיים (בינתיים) אבל רואה צורך דחוף בהחלפת הכרטיס מסך: Nvidia Geforce 6600GT VIVO לאחד מסדרת ה8. לכן, בהנחה שהתשובה היא לא.. אפשר להכניס כרטיסים של 8800GTS\GTX ללוח האם שמצוין לעיל?
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אני חייב לקנות מחשב חדש דחוף אבל אני רוצה לחכות לסידרה החדשה של ה-DX10. לדעתכם זה יהיה בסדר לבינתיים לקנות את המחשב ולשים בו את הכרטיס הנוכחי שיש לי (RADEON 9700) עד שתצא הסידרה החדשה?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בטלויזיה למשל של סרט DVD היא גרועה ובלתי אפשרית מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב PCI-E לא יקר במיוחד ורצוי שקט שיאפשר צפיה בסרטים באיכות טובה בטלויזיה + עבודה (במקביל- ברזולוציה שונה) על גבי צג המחשב. אשמח לקבל המלצות, העדפה שלי ATI בגלל הממשק. ל=אציין שאיני משחק בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
יש לי ספק ג'נרי 500 וואט,האם הספק יוכל להחזיק אותו טוב ויש לי מעבד pentium d 820 2.8ghz האם הוא יהווה לו צוואר בקבוק
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה? וגם על כרטיסים ספציפיים במחיר של עד 300 שקל? יש לי ממיר חיצוני אבל הוא לא טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה תקן PAL אנחנו.. B,G..? וגם חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך עם TV OUT(משהו ממש ממש ישן אבל חדש) וזה נראה כאילו רואים פיקסל כן פיקסל לא.. איך אפשר לסדר את זה? אולי זה בגלל שבחרתי בתקן הPAL הלא נכון? וגם,רואים מן פס לבן ענק שכל פעם עולה... שיש רקע בהיר זה לא כ"כ מפריע אבל שיש מסך שחור זה ממש מעצבן,זה קשור לטלוויזיה? לכבל או לכרטיס מסך? אולי להרצים? (זה מכוון על 60) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article/411/1/ קראתי באתר הנ"ל של-X1650XT יש אותה ליבה כמו ל-X1950P אבל ההבדל הוא שחסמו שם משו רק לא הבנתי מה. הנה מה שכתוב: האם זה אומר שאם נגיד זה אפשרי לפתוח את מה שהם חסמו. אז הכרטיס יגיע לרמה של X1950P ? ואם כן, אז איך ניתן לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לפורום. אשמח אם תוכלו לחוות דיעה בנושא כרטיס המסך שאני מתכנן לשלב במחשב החדש. השימוש במחשב יהיה בעיקרו גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן. כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת Point Of View (ניתן להציע לי גם כרטיס מתוצרת אחרת) להלן דוגמאות: א. 7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E ב. 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E ג. 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E ד. 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E שאלותיי: 1. מה ההבדל בין הדוגמאות הנ"ל, ואי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ברשותי כרטיס מסך מסוג: GECUBE RADEON X600XT PCIe 128MB BGA DDR Edition בעבר עשיתי לו אוברקלוק והחזרתי לנורמל עכשיו שאני בא להפעיל משחקים יש לי קווים ועיוותים במשחקים כרגע המהירות שעון על דיפולט מה אני יכול לעשות?! תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
ראיתי כתבה חדשה שבה כתוב שיש בעיה בכרטיסי 8800 שיש בעיה ב vertx http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=391 האם זה נכון הוא אומר שיש לחכות לדור הבא של הכרטיסים ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצאו הדגמים היותר זולים של סדרה 8 של nVIDIA ?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס מסך ati redon 9250 עם 256 זיכרון ו128 bit . אני צריך למשחקים חזקים כמו fifa 07 need for speed יותר מ256 bit ו256 זיכרון תודה
-
- 14 תגובות
- 725 צפיות
-