כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום ! יש לי כ.מסך 5770, שני יציאות של DVI ויציאת HDMI, דרך DVI מחובר המסך של המחשב והכל עובד טוב בחיבור של HDMI יש לי טלוויזיה, והמחשב לא מזהה אותה, במה יכולה להיות התקלה ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס INTEL למשחקים וחשבתי על כרטיס המסך הבא מבית ASUS - 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP במחיר 700 שח. מה דעתכם עליו? שווה משהו? כדאי לשדרג למשהו אחר עד סביבות 800 שח נניח?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע החלפתי את כרטיס המסך שלי לכרטיס 7900GT של חברת NVIDIA לאחר שהייתי במשך שנים עם כרטיס Radeon 7500 של ATI. במשך כל אותה תקופה השתמשתי ב TVOUT של הכרטיס ללא שום בעיה מיוחדת. לאחר ההחלפה באתי להגדיר את ה TVOUT בכרטיס החדש ואני לא מצליח לקבל שום סוג של תמונה על גבי מסך הטלווזיה, כלומר חושך, או סוג של שלג על גבי המסך. הכבל הינו בדיוק אותו כבל שהשתמשתי בו בכרטיס הקודם, ושתי היציאות הינן בעלות S-VIDEO. ברשותי מחשב נוסף עם כרטיס 5200FX של NVIDIA וגם אצלו לא הצלחתי לראות דבר על הטלווזיה. כמו כן ניסיתי להחליף טלווזיה (בדקתי על שתי טלווזיות שונות). ניסיתי לעשות דרך הדרייבר FORCE CONNECT אך ללא הועיל. אני חושד בכבל, אבל בגלל שזה כבל שעבד לי מצויין עד עכשיו עם הכרט…
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת... האם כבל כנ"ל כלול באריזה או שנדרש לקנות אותו בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה מומלץ עבור הכסף שהוא עולה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=823 האם באותו סדר גודל של מחיר יש כרטיס מומלץ יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם ספק של fsp hyper 500w מספיק לgtx 980 אם לא אז מה המינימום??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הכרטיס הבא של ATI הHD 4890 שמבוסס על ליבת הRV 790 החדשה של ATI צולם לפני זמן קצר ותמונות עלו לרשת. הזיכרון של הכרטיס יהיה בנפח 1024MB מסוג GDDR5 ויעבוד במהירות של 3.90GHZ, וליבת הRV790 שלו תעבוד במהירות של 850MHZ. הכרטיס יתמוך בDIRECTX 10.1 ובמערך ריבוי הכרטיס הCrossFireX של החברה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
נרתמתי למשימה המעצבנת למצוא לחבר כרטיס ב-550 ש"ח, האפשרויות לא כ"כ רבות ולכן ההתלבטות היא בין - Gigacube Radeon 9200 C3 128MB DDR 128bit שהוא בעל נפל של 128MB לבין Abit Geforce 4 ti4200 שהוא בעל נפח של 64MB למרות שבמשחקים עוד אין שימוש ב-128 MB, אבל בקרוב יהיו, אני אישית אמרתי לו שהכרטיסים לא יקרים ודווקא הייתי הולך על ה-4200 כי גם ככה שיעשה שימוש חזק בטקסטורות שמעל 64MB 2 הכרטיסים לא יעשו את העבודה כמו שצריך, ובכלל ה-TI4200 אוברקלוקר מצויין. בכל אופן הוא לא היה משכונע ולכן החלטתי להראות לו את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות את המערכת הבאה (מצורף למטה). המחשב מיועד לעבודה בעריכת וידאו (עד 1080P). אני עובד עם תוכנת Edius והתחלתי ללמוד קצת Premier. תקציב הכרטיס יחסית נמוך (באזור ה-750) כיוון שאת רוב התקציב הוצאתי על המעבד+זיכרונות+SSD כפי שהבנתי שכדאי לצרכים שלי. אני מבין שהאפשרויות בתקציב שלי הן 1)GTX 750 2)GTX 660 3)R7 260X 4)7870 אני די מבולבל מהמבחר ומהשנתונים של הכרטיסים. ה-660 הבנתי שהיה כרטיס מצוין אבל הוא ענתיקה בשנים של טכנולוגיה. אני לא יודע בנוסף אם AMD מתאימים לצרכים שלי (וקראתי איפשהו שהם בזבזני חשמל ברמות מטורפות). אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
איזה כרטיס יותר חזק בסטוק ויותר חזק ב- oc. תודה לכל העונים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני מתלבט מה יתן לי יותר כוח גרפי. אני מוכן להשקיע הרבה כל כוח גרפי(2000 ש"ח בערך) ורציתי לדעת אם עדיף לי ראדון 7950 או SLI של שני ג'יפורס 560. או שאולי יש משהו אחר שיותר משתלם תמורת הכסף? מה יריץ לי את BF על ULTRA ביותר FPS וכמה FPS אם אפשר לשאול? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח של אינטל השבוע קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש .. ורציתי לדעת ם אני צריך להתקין directX שהגיע עם הכרטיס או שאני יכול להשאיר את הdurectX של הכרטיס המובנה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך שמובנה בלוח אם asus p5b-vm 965 והתקנתי שבוע שעבר את המשחק הנסיך הפרסי 3 והמשחק עובד סבבה.. עכשיו התקנתי את המשחק הנסיך הפרסי 1 והמשחק לא עובד לי משום מה.. זה כותב לי שהכרטיס מסך לא טוב וזה לא הגיוני כי הנסיך הפרסי 3 עבד לי.. תודה..
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני לפני קניית הכרטיס. איני יודע איזו חברה לקנות. הכרטיס מיוצר בטכנולוגיית NVIDIA, האם יש העדפה לחברה מסוימת? TWINTECH, INNOVISION, PINE XFX וכדומה תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי לכולם אייזו חברה לבחור בקניית ריידון 9800 פרו הרקולס או גיגה בייט? ותפרטו למה... בתודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי:550 ש"ח עם חריגה של מקסימום 100 ש"ח 2 כרטיסים המיועדים ל PCI-E הגדול X16 מעבד:intel dual core E2220 זיכרון:של כל כרטיס צריך להיות 512MB זיכרון פנימי:זכרון OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 XTC PC2-6400EL Platinum ספק:400W לוח האם שלי:Asus P5K צריך תמיכה ב CF וב CFE 128BIT המסך שלי זה מהישנים הגדולים אני חושב קוראים לזה VGA
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מפרט : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41TM-P33 צ'יפסט G41 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz ברצוני להוסיף כרטיס מסך משהו טוב, בתקציב של עד 400 שקל שיוכל להריץ משחקים בסגנון GTA IV או MAFIA 2 (אם זה אפשרי ).. תודה לעוזרים, שנה טובה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסתכלתי בפורמים וראיתי שהכרטיסים האלה פחות או יותר באותה הרמה, אולם ל fx יש תמיכה ב DIRECT 9 אז כדי להעדיף אותו? האם בכלל יהיה שיפור משמעותי לכרטיס המסך שיש ברישתו עכשיו? g-force 2 mx 64
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כרטיס 7600GT יכול להפעיל windows vista חלק?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתיהם באים ב GDDR3 256mb , 256bit לממשק AGP מי יותר חזק? (עזבו אותכם SM3 ו HDR, פיזית מי יותר חזק)
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש עם QX9770EE (אל תדאגו, מקבל ממשפחה בארה"ב, לא קניתי)... את הכרטיס מסך אני צריך לקנות בארץ. אני ארצה לשחק במחשב משחקים, ברזולוציה 1680x1050 (מסך 22 אינץ') אבל לא צריך שהמשחקים יעבדו בצורה הכי מטורפת שאפשר. פשוט שייראה יפה ויעבוד חלק האם 9600GT יחיד מספיק למשימה הזו, או שעדיף כרטיס חזק יותר ? יש טעם בכלל ב-8800GT אם אפשר להמהיר את ה-9600 בעזרת תדר ה-PCIE בלבד ? חשבתי גם לקחת 9600GT יחיד, ולקנות עוד 9600 עוד שנה נניח (למטרת SLI). אני פשוט מניח שעוד שנה ה-8800GT בטוח לא יהיה בחנויות, ולכן לא כדאי להסתמך על מערך SLI איתו בעוד שנה. ה8800GTS נראה לי יקר אבל אשמח להצעות גם עליו. כמו כן, אשמח לשמוע על דגמים ספציפיים של חברות ועל חנויות זול…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב HTPC לסלון http://www.giga-byte.com.tw/Products/VG ... 467D3-512I http://www.giga-byte.com.tw/Products/VG ... NX96T512HP לשימוש של צפייה בתכני HD עם אפשרות לאודיו HD (למיטב הבנתי ניתן להעביר אודיו דרך ATI) וכן לשימוש למשחקים לא כבדים במיוחד במחשב HTPC מה לדעתכם מבחינת ביצועים יתן את התמורה הטובה יותר ? האם ה-ATI מספיק חזק למשחקים ? כמו-כן קיים אצלו מאוורר האם הוא יכול להיות גורם לרעש גבוה במחשבׂ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-