עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dan K,

שלום, אני חדש בפורום ובאמת שאני האחרון שמתמצא בחלקי מחשב. אז ככה, לפי המצב של הכרטיס מסך שלי ימיו ספורים, (כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של מכונית ספורט) וגם רואים את זה בהרצת משחקים ( אני משחק הכל טוב ונחמד ופתאום הפרים יורד ל2 למרות שלפני דקה הרצתי את זה על 60 וזה נשאר תקוע ככה) אז מה אני מחפש? אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 600-1000 שקל ושיוכל להריץ את המשחקים האחרונים (cod black ops) וכל השאר על קצב יציב וטוב. עצות? (סליחה אם משהו לא טוב פשוט הנושא הראשון שלי)

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by chenvaiss,

התקנתי את הכרטיס חדש מהקופסא והבנתי שיש לו משהו שנקרא ארטיפקטים. זה כרטיס מחו״ל והשאלה אם אין מה לעשות חוץ מאשר להחזיר? לא תמיד הקווים/פסים מופיעים אבל זה מופיע ישר שמפעילים את המחשב.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by A-10,

היי לכולם. אובכן, כל הרשת מלאה בהמלצות על הכרטיס החדש של אינטל, ולכאורה, עם עובדות קשה להתווכח. אממה אם חשבתם שהנה כרטיס יחסית זול שיציל מערכת מחשב זולה / ישנה / חלשה ויפיח בה חיים חדשים, תחשבו שוב ! כדי לעקוף את ה - 4060 ובכלל, להביא ביצועים מתקבלים על הדעת, הכרטיס של אינטל זקוק למעבד די חזק, כלומר, לצורך העניין, בטח לא רייזן 5 2600, לדוגמה. https://www.youtube.com/watch?v=3dF_xJytE7g לידיעתכם.

4. Started by RoadKill,

מחפש lcd 17 טוב בתקציב של עד 2000 שקל. תודה.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  5. מי שעוקב אחרי חדשות החומרה וחדשות המחשבים בכלל, בוודאי כבר שם לב שהדלפת מידע מחברה אחת לא תשאר ללא הדלפה נוספת מהחברה המתחרה. זה ככל הנראה בשביל לשמור על הלקוחות ועל בעלי המניות של אותה החברה מרוצים. גם הפעם אנחנו רואים את זה, לא עבר הרבה זמן מהדליפה של המידע על ה G84 וה G86 וכבר אנו רואים רמיזות על המתחרים שלהם מצד ATi. G84 וה G86 הם הליבות שעליהן יהיו מבוססים כרטיסי ה Mid העתידיים של Nvidia. מה שמייחד את כרטיסי הדור הבא, זה התמיכה ב DX10 ATi לא נשארה ללא תגובה והחליטה כנראה לידע אותנו על המתחרים של אותם הליבות החדשות של Nvidia. הידיעה הופיע באתר The Inquirer. האתר טוען כי הליבות החדשות של ATi (ה R6X0) יבואו כבר ברבעון הראישון-שני של השנה הבאה. כמובן שליבות אלו יביאו אי…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  6. מפרט: מעבד אינטל פנטיום 4 CPU 3.00GHz לוח AGP PCI IMB USB i2c/SMBus 1 ג'יגה זיכרון RAM הבעיה היא שאין לי חיבור PCI-E. יש למישהו המלצה?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  7. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך במחשב המדיה סנטר שלי. התקציב עד 500 שקל (אם אפשר לחסוך - אז לחסוך) ואלה הצרכים: א. יציאת HDMI כדי שאני יוכל לחבר אותו לרסיבר בכבל HDMI ויוכל להעביר גם קול וגם תמונה על הכבל. ב. אפשרות להרצת משחקים לא כבדים, כגון FIFA או פרו אבולשיין, כמובן שרצוי על הגדרות טובות (ביחס לתקציב), והרצת סרטים כבדים (10 גיגה ויותר). ג. כרגע ברשותי ספק כוח של EZCOOL - לדעתי 300 וואט (אני כרגע לא בבית בגלל זה אני לא יכול להגיד במדויק) - אני מתכנן כמובן להחליף אותו. האם אתם מכירים חברה בשם Seasonic או FSP ? האם ספק שלהם נחשב לטוב ? ד. חשוב שתרשמו איזה ספק צריך בשביל הכרטיס. ה. אשמח לדעת גם לאיזו חברה יש יותר יתרונות בתחום המדיה סנטר - ATI או NVIDIA. כמובן שפה …

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך 8600GT של NVIDIA 2 גיגה זיכרון על ויסטה . במשחקים משום מה בחלקים כהים במסך מופיעה לי ריבועים ירוקים שמכסים את כל התמונה .. רואים את המשחק אפשר לשחק ככה אבל למה זה קורה ? חשבתי שזאת בעיית דריברים אבל יש לי את הדריבר הכי חדש לכרטיס מסך הזה מה עוד צריכה להיות הבעיה מה לעשות ? '>http://www.2send.us/"]

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by bv500,

ניסיתי להזמין כרטיס וזכרונות דרך NEWEGG גם דרך המסטרקארד וגם דרך הפייפל, אבל מסתבר שהם מוכנים לקבל אותם רק אם הם חשבונות אמריקאים... מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתרים שכן מקבלים מסטרקארד בינלאומי או פייפל בינלאומי ??? ידידה שלי עוד מעט מגיעה לשם, ואני צריך להזמין את זה כמה שיותר מהר למקום שבו היא הולכת לגור בשבועיים הקרובים על מנת שהיא תוכל להביא לי את זה תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by GZA3,

התקנתי את הוינדוס לאחרונה לפני קצת יותר מחודש. עד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור אבל לפני שבוע שמתי לב שהוא לא מריץ לי איזה משחק אחד בגלל שאני עובד משום מה על 16BIT של צבעים. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ועכשיו אני יכול לעבוד עד 32BIT אבל הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית שלי היא נמוכה בהרבה ממה שהיה לפני כחודש לדוגמה. יש לי כרטיס ממש חזק ומערכת הפעלה שאמורה להיות ממש טובה (X850XT PE & 2003 SERVER) יש למישהו מושג מה הבעיה ? אגב, זה לא אמור להיות על 64BIT של צבעים ??

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by Danman,

מכיוון שאני לא מכיר את החברה הזאת ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש רציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא שווה. תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by ponti,

השאלה פשוטה. ביחס לביצועים, מה עדיף לי. חיבור כפול של כרטיס המסך הבא, כלומר, אני קונה שניים מהכרטיס הזה ומחבר את שנייהם למחשב אחד Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe או לחילופין, לקנות ולחבר יחידה אחת של הכרטיס מסך הבא: Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe בבקשה להגיב ביותר מ"כן" ו"לא". תודה מראש =)

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by RocknRolla,

אני מתלבט בין RADEON 5770 לבין GTX 260.מה עדיף? אני יודע שה-260 קצת יותר יקר אבל האם זה באמת שווה את הכסף? אני ישחק על רולוציה 1280X1024. הספק סוחב ולא יהיה צוואר בקבוק אני בטוח.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by danik,

מה דעתכם על הכרטיס הבא: Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card עולהNIS 494.96 יש כרטיס מסך בסכום הזה שהוא יותר טוב? *לינק למוצר: http://www.pch.co.il/docs/pd1813365507.htm

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by alextomin,

שלום. בדרייברים של NVIDIA יש לי אפשרות רק AA*4 ו AA*8... ב AA*8 המחשב שלי קורס יש למישהו רעיון איך שלים AA*6?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by zachbachar,

אהלן. יש לי כ.מסך 5870 שמחוברים אליו 3 מסכים: LG 22" FHD וSAMSUNG 22" 1680X1050 שמציגים ביחד את שולחן העבודה במצב EXTEND ובנוסף מסך טלוויזיה LG HD Ready. עכשיו לבעיה: במצב הנורמאלי מחוברים שני מסכי ה22" וככה אני עובד ביום יום,וכשאני רוצה לראות בטלווזיה אני צריך בהגדרות במחשב(!) לנתק אחד מהם ולהפעיל את מסך הטלווזיה שיחליף אחד מהם.(2 המסכים הקטנים מחוברים ב 2 יציאות DVI והטלווזיה ביציאת HDMI,הם תמיד מחוברים,אני רק משחק בהגדרות) עכשיו,רציתי לדעת אם יש דרך שכל 3 המסכים יהיו תמיד מוגדרים ביחד בו זמנית ככה שכשאני רוצה לראות משהו בטלווזיה אני לא צריך לנתק אחד מהם בהגדרות במחשב ולהחליף אותו עם אחד המסכים. המטרה היא שכולם יציגו את שולחן העבודה (המצב האופטימלי הוא במצב EXTEND)…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by gman_il,

שלום. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ / לחוות דעה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by GrandMaster,

אהלן יש לי 512 מ"ב ראם ופנטיום 4 2.4 GHZ. בגלל שאני ממש פרנואיד כל יום אני מגלה דבר אחר שאולי יכול להשפיע לרעה על המחשב שלי.. הזמנתי כרטיס מסך 6600GT של ELSA בדיוק אתמול. הספק שלי הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=3137 (רשום שהיצרן הוא Generic) עכשיו, האם זה מספיק בשביל המחשב? האם לא צריך לצפות לבעיות ממשיות (קריסה או משהו בסגנון)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by digitalseeker,

שלום רב, בעבר רכשתי GF 7950GT 512MB AGP של חברת BFG , זה מה שיש לי היום ואני דווקא מרוצה מאוד , הוזמן מEBAY וממש בזיל וזול. עכשיו שוטטתי בEBAY שוב על מנת להשוות מחירים ל280 , והופה יש לBFG כרטיס 280 ב1500 ש"ח (פלוס מינוס) שאפשר לומר ממש במחיר של 260. השאלה היא , מדוע לא לקנות ? אני העלתי לבד לראש את נושא האחריות , פרט לזה יש למישהו עוד רעיון ?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  20. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

היום קיבלתי את הלידטק החדש שלי ( ) (שעלה בארה"ב 139$ לא כולל משלוח) שקיבלתי מתנה מדודה בארה"ב (סיפור ארוך) והנה קצת חוויות מהכרטיס: הכרטיס בא בחבילת RETAIL (מכיל את כל הציוד הדרוש + משחקים ותוכנות לא נחוצות) רגילה - קופסת קרטון עם תאים מקרטון מבפנים וללא כל אמצעי הגנה על הכרטיס מפני זעזועים, סתם שקית ניילון רגילה לא מחוזקת לאריזה אלא סתם שוכבת לה שם, מה שגורם לכרטיס "להתעופף" לו ברחבי האריזה בכל פעם שהיא מקבלת מכה! - חיסרון עצום עקב העובדה שהכרטיס נשלח מארה"ב. הכרטיס בעצמו נראה נהדר - היטסינק פשוט *ענק* מכסה את כל הכרטיס, כולל הזכרונות, גם מלמעלה וגם מלמטה (מה שתורם גם בעצם למשקלו היחסית כבד של הכרטיס). למרות שקצת התאכזבתי מהמאורר הדי חלש על הכרטיס (והלא רועש!), בגלל שק…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  21. Started by frezi,

אני משתמש (די מרוצה) של כרטיס Connect3D Radeon 9600XT 128MB אחת לכמה עשרות דקות בזמן משחק מחשב הכרטיס דופק הקפאה, מחשיר את המסך, ומחזיר אותי למשחק, תהליך מרגיז של כ10 שניות שנקרא VPU RECOVER . מה זה, למה אני צריך את זה, ואיך אפשר לבטל את ההקפאות המרגיזות בזמן משחק? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  22. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שיש לי כרגע, RADEON 1600XT כי הוא בא תקול (מהמפעל, למה לא השתמשתי באחריות...) וכל הזמן קורס בזמנים רנדומליים במשחקים. המעבד הוא AMD ATHLON 64 3200 הזיכרון 1GB DDR 400 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למעבד, אפילו קצת יותר חזק ממנו, בתקציב של 400 ש"ח אולי יותר בסוף החודש. אני לא בטוח מה לקחת כיוון שאמנם המטרה העיקרית היא אמנם להיפתר מהבעיה המעצבנת אבל עדיף שיהיה גם שיפור בביצועים. אשמח להצעות

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by r0075,

יש לי במחשב כרגע כרטיס מסך של NVidia 8400GS של MSI מה יכול להיות תחליף מתאים ? יש לציין- הסלוט הוא PCI express 16X תודה מראש

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by elad26,

התקלקל לי הכרטיס מסך. יש לי מעבד e8400 ובגלל שהמחשב ישן עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by loopital,

ברשותי PNY Quadro 4 980XGL, שמור כמעט ללא שימוש. מעוניין להחליפו תמורת משהו אחר. הצעות ל: XXX

• 1 תגובה
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים