עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Predator,

שאלה בלתי אפשרית אנא תשובה מהירה: מה עדיף לקנות היום: את ה 7600 GT extrem המיושן אך המואץ \ או את ה x1950 XT החדש והמהיר ? עצות אחרות בטווח המחירים הנ"ל יתקבלו בברכה. תקציב לא עובר את ה 1000 ש"ח. תודה.

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by giladbigel100,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד שיתאים גם למשחקים. ובדקתי שני כרטיסים בwww.notebookcheck.net http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html AMD Radeon HD 8870M NVIDIA GeForce GT 740M הראשון במקום 74 והשני ב109 שאלתי היא - עד כמה ההפרש בדירוג מעיד על הביצועים בשטח..? האם לדוגמא הפרש כזה צריך להיות שיקול בקנית מחשב כזה או אחר או שמא זה הבדל זניח? ובכלל ... אני רואה הרבה נתונים על כרטיסים שונים בבנצ'מארקים (דוגמת gpuboss) ואני ממש לא יודע על אילו אני צריך לשים דגש.. אשמח לדעת מהם הנתונים שבאמת עושים את ההבדל המשמעותי. תודה רבה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by evy,

מה המצב.. הכותרת אומרת הכל.. מישהו כבר ניסה את ה 4.1 ויכול להגיד איך הם?

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by War-Hammer,

צריך המלצה למסך LCD 17 אינטש בתקציב של עד 2700 שקל, משהו טוב לעבודות משרד... תודה...

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

אהלן, זה המפרט שלי: amd athalon x2 5000+ 2gb ddr2 667 geforce 8600gt asus m2n-e 400 watt PSU windows xp אני מחפש שדרוג ביצועים עד כמה שאפשר במשחקים. תקציב: 500ש"ח, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  6. איזה חברה הכי טובה ל6800GT מבין החברות הללו:INNOVISION,CLUB3D,ALBATRON והאם יש בכלל הבדל גדול ביניהן מפני שהייתי אמור לקנות ALBATRON 6800GT לפני חודש אך בגלל שנגמר ליבואנים בארץ נשארו רק INNOVISION בכל הארץ אז קניתי של INNO3D למישהו יש מושג אם נדפקתי במידה מסויימת? או שאין הבדל רציני משמעותי בין החברות הללו.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by גל פרידמן,

איך מנקים מסך LCD אני מדבר על טביעת אצבעות

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by RonenIL,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן לפני 5 שנים שזה פחות או יותר המפרט שלו: מעבד : Intel Pentium D 3.0 Ghz לוח אם : Gigabyte GA-8i945p-pro זיכרון : 3GB כרטיס המסך שלי כרגע הוא Gigabyte 7600gt , אני לא גיימר אבל אני אוהב משחקים הבעייה שאין לי יותר מידי זמן לזה, כרגע הבחירה שלי היא כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה סבירה בעלות של עד 500 ש"ח , הסיבה כי אני מתכנן לקנות מחשב עוד שנה וזה הסכום שאני מוכן להשקיע. איזה כרטיס מסך כדאי בגדר התקציב ותואם את הלוח אם? כמו כן השאלה שלי אם אני יכול באופן תיאורטי לקנות כל כרטיס מסך עם חיבור PCI? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. יש לי ארד דיסק שעושה בעיות אם החשמל יכול להיות שהוא גורם גל לבעיות גרפיקה כי שאני מצליח להפעיל יש קווים אדומים מעצבנים וקצת נקודות ירוקות אני הייתי בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך עד שראיתי שהארד דיסק עושה בעיות אם הספק וצרים לנסות כמה פעמים עד שהמחשב נידלק אבל שאני מוציא תארד דיסק הספק פועל מצוין אבל אין לי איך לבדוק תכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by Boes,

מצאתי את הכרטיס במחיר טוב בחנות הזו: http://www.1pc.co.il/product-3986-MSI_NVIDIA_GeForce_GeForce_GTX_770_2GB_Twin_Frozr.aspx אני לא מתכנן המהרות (לא של המסך או המעבד), בעקרון אני רוצה לגיימינג בינוני +, כלומר אין צורך בהגדרות הכי טובות בעולם, אבל יש לי תקציב של כ 2000 שח והכרטיס הזה נראה מושך ביותר.... המפרט שלי: core-7i-2600 עם 16gb ddr3 1333, מסך dell u2313hm, אני הולך להוסיף גם ספק כוח אחרי בירורים שאני מבצע עכשיו. אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך במהלך השבוע הקרוב ואשמח לשמוע אם יש למישהו הסתייגויות או המלצות טובות לכרטיס שיכול להתאים יותר. נב, שמתי לב שיש כל מיני גרסאות שונות כמו של msi, אני מניח שלא אצטרך מעל 2gb עבור מסך אחד ברזולוציה של 1080x1920. בגלל זה אני חוש…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  11. ענקית השבבים אינטל מכריזה רשמית באירוע מיוחד על סדרת כרטיסי המסך שלה עבור מחשבים ניידים, ה-ARC Alchemist אשר מבוססים על תהליך יצור מתקדם ומיועדים לגיימינג ויצירת תוכן בהבחנה גבוההלכתבה

12. Started by The Ripper,

יש סיבה להעדיף אחד על השני? הבדלים בOC או ברעש של המאוורר? המחירים לשניהם זהים- XFX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 Leadtek http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2113 הריפר.

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  13. המפרט שיש כרגע הוא יצרן Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB יצרן Asus M2A-VM HDMI יצרן Kingstone 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 יצרן WD 160GB SATA II WD1600AAJS יצרן Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail אוקי אז ברצוני כרגע להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס שיתן תמורה מקסימלית לכסף שאני מוכן להשקיע ושיתאים למפרט הזה תודה רבה לעוזרים (אני אישית מעדיף את NVIDIA) אך לא שולל כל אפשרות אחרת

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 3 TI 500 של אסוס האם כשאני אוריד את ההתקנים של הDETONATOR של אנוידיה זה יהיה בסדר או שזה יכול לדפוק לי משהו? והאם בכלל זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. Started by shaikap,

היי. יש לי כרטיס מסך 4870 של Palit אבל אין לו את יציאת ה-S-video שהייתה לי בכרטיס הקודם. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה, וראיתי מתאם מ-VGA ל-S-video אבל רשום שהוא יעבוד רק אם הכרטיס תומך ב-TV-out. איך אני יכול לבדוק את זה?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by Discreet,

על כמה להשים את המתח של הAgp כרגע הוא עומד על 1.5...האם כדאי לעלות אותו ל1.6 Volt??

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  17. שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI ( עם תמיכה ב Hybrid ) כמוכן יש לי כרטיס מסך ATI HD4870 512. אני יודע שמבחינה טכנית יש אפשרות להפעיל את שניהם ביחד, אבל אני לא ממש סגור על איך לעשות את זה. אשמח לקבל המלצות, אגב הלוח אם הוא : ga-m78sm-s2h (הלקוח הקודם עבר מחשב ga-m56s-s3 ) תודה .

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by opaopa,

שלום, רציתי לדעת עם יש הבדל משמעותי בין ה 9800GT 1GB לבין ה 9800GT 512MB. האם זה שווה את הכסף או סתם ביזבוז מוחלט? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by ToyMan,

כבר כמה זמן שאני לא בטוח אם AMD וNVIDIA מתכוונות להוציא בקרוב או השנה לפחות GTX7XX או HD8XXX? ראיתי כמה כתבות באתר אבל עדיין לא בטוח בקשר לזה.. במידה ולא יצא.. אוליי יש אלטרנטיבה לזוג כרטיסי 1GB HD6870? (במחיר דומה, אמין וללא בעיות מיותרות?) פשוט הדרייברים המעצבנים, מיקרוסטאטר, והבעיות עם הCROSS FIRE נמאסו עלי.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by gil_8e,

בוא נגיד שאני לא משחק משחקים.. רואים בכרטיס מסך הזה טוב? רואים הכל חד וברור ויפה? ??? (GF4 MX 440)

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by nesber,

אני רוצה לקנות GF FX 5200 והבנתי שמאד חשוב שהבקר זיכרון יהיה 128 BIT. איך אני מוודא שמה שאני קונה יהיה אכן 128? והאם כרטיסי 5600 תמיד באים עם זיכרון של 128 BIT?

22. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=166 והמחיר שלו בארץ די זול (כ150-160) השאלה האם שווה להחליף את הקירור סטוק של ATI איתו? החסרון הכי גדול שאני רואה פה, שכל החום נשמר במארז, זה לא פתרון ש"מוציא" את החום החוצה בדומה לקירור STOCK מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by erangi,

יש לי כרטיס מסך (GeForce 8400GS) עם שתי יציאות - VGA ו-DVI. הטלוויזיה שלי היא CRT שמנה מהסוג הישן, ללא חיבור דיגיטלי. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. אני לא שואף לקולנוע ביתי באיכות גבוהה, אלא לאפשרות לראות סרטים שממילא עברו דחיסה. שאלותי: 1. האם יש דרך להמיר את יציאת ה-DVI ל-S-Video, בלי לקנות סטרימר או משהו דומה, שיעלה מאות שקלים? 2. האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך זול שישמש רק לצורך החיבור לטלוויזיה, אבל יעשה את זה באיכות סבירה? השאיפה שלי היא להוציא על זה 100-200 ש"ח. היישום הגרפי הכי כבד שאני מריץ הוא Windows 7, כך שאין לי עניין לשדרג את כרטיס המסך הקיים, אבל לא אכפת לי להוסיף אחד זול. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  24. לא מצליח להתקין את הדרייבר החדש של ATI 8.9 וגם לא 8.8 ... יש לי 4850 CF . ההתקנה מסתיימת בהצלחה אבל אחרי האתחול ה CCC לא עולה ונותן הודעה ""No ATI graphics driver is installed,......" אני בויסטה 32bit ulti . מישהו מכיר את הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by benshy,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי עם טווח של מחיר של עד 2000. אני מתלבט בין Radeon HD 5870 ל GeForce GTX480 1536MB מבית MSI שראיתי באתר של IVORY באותו מחיר. הרזולוציה שלי היא 1080*1920. ספק כוח - Compucase HEC 2 fan 80mm ACE580 24PINS מעבד Q6600@3.6 לוח אם - Gigabyte GA-P35-S3. האם יש העדפה לאחד מהם? חשוב לי גם החיסכון בחשמל והשקט. האם שאר המערכת שלי לא תגביל? האם כדאי לחכות לסדרה 6000? אני מחכה כבר לcrisis החדש שיצא והכרטיס החדש אמור לפנק את קצב הפריימים רק בשבילו. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים