כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=593&Itemid=27&limit=1&limitstart=6 לפי זה הGTX לוקח... זה אמין?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב די ישן.. 2.4 MHZ 768 RAM DDR1 AGPוINVIDA GEFORCE 4 MX ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי,לati radeon x1650 512mb 256bit agp הציעו לי עליו 410 ש"ח,האם זה מחיר שווה עבור מוצר זה? האם משתלם לי לקנות כרטיס מסך אחר? במחיר שווה,או פחות? האם הספק לא ישרף,ניראה לי 400W(אשמח אם מישהו יגיד לי איך לבדוק,חוץ ממדבקה על הספק שנעלמה...) האם אני יצליח להוציא ממנו את המיטב עם המחשב שלי?(שהוא דיי ישן,מפרט למעלה) ואני מזכיר עוד פעם החיבור הוא AGP. תודה רבה לעונים...:} *שולל את האפשרות לקנות מחשב חדש
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי קניתי ביום חמישי מחשב עם pailt 9600GT עכשיו שמתי לב שההבדל בינו לבין ה9800GT הוא 45 ש"ח האם שווה להוסיף את ה45 שקל האלו?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, עדיף של ATI, כי ממש שחיפוש בגוגל מעלה ישנה בעיה רצינית עם כרטיסי מסך של NVIDIA ויציאת טלביזיה, בעיקר לטלביזיות ישנות של מחזירות התנגדות של OHM מסויים. לכן, לפי לפחות, שיש לי טלביזיה בת 12+ ואין לי כל כוונה להחליף אותה, כרטיס מסך של NVIDIA הוציא אליה כל עוד הדרייבר לא נטען(כלומר נכנסתי למערכת ההפעלה), את הBIOS יכולתי לראות על המסך של הטלביזיה כמו כן את הטעינה של מערכת ההפעלה(כל מערכת הפעלה בין אם לינוקס כלשהי או XP או VISTA). ברגע שהדייבר עלה הכל נתקע. לכן, אני מחפש כרטיס שלא עושה את הבעיה הזאת, וכמו הכרטיס הGEFORCE 2 והGEFORCE MX הישנים והטובים פשוט אוכל לבחור להפעיל את יציאת את הטליביזיה וסוג הPAL שאני רוצה שיוציא אליה, בלי השטויות של ניסיון …
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך t240 של samsung ורציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי יחזיק אותו (6600gt agp 128mb) אני מעוניין לראות סרטים לגלוש באינטרנט... משחקים לא ממש באים בחשבון כרגע אשמח אם תוכלו לענות לי תשובות עינייניות ומהירות מפניי שאני רגע לפי הקנייה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי 8800GT (מקסימום 2500שקל) המפרט שלי הוא: Q6600 4GB GIGABYTE P35-DS3L POWER SUPPLY 450W CORSAIR אין לי בעיה להשקיע עוד כסף בשביל ספק כוח חזק שיתמוך לכרטיס. השאלה שלי איזה כרטיס מסך שווה היום? שווה לחכות לכרטיסים חדשים וכמה זמן לחכות? ואני מעוניין גם לקנות מסך חדש של 22אינצ' אתם מכירים אולי מסך חדש איכותי וטוב לא מעל 1000שקל? שיזרום עם הכרטיס מסך...? תודה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כלשהי שנתקלתי בה, או יותר נכון שאלה של כיצד זה ייתכן? אז כך, כרגע מותקן לי חלונות XP על המחשב, והרזולוציה המקסימלית אשר אני יכול להשתמש בה היא 1024X768. יש לי את הלפטופ כבר הרבה זמן, וכל הזמן הזה אני משתגע מהרזולוציה, אבל לא פניתי לקבל עזרה מאחר וחשבתי שאין מה לעשות, כי זה מה שרשום במפרט של המחשב, רזולוציה מקסימלית 1024X768. אבל, לאחרונה התקנתי בדואל-בוט לינוקס על המחשב שלי. הופתעתי במיוחד לגלות שאני יכול להריץ על הלינוקס ללא כל בעיה רזולוציה של 1280X1024, ייתכן מאוד שאני יכול גם להשתמש ברזולוציה גבוהה יותר, לא בדקתי את העניין כי לא רציתי להיות חמדן מידי... השאלה היא כזאת: כיצד זה ייתכן? האם יש דרך כלשהי להגדיל את הרזולוציה גם בחלונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כשקניתי את ה-4400Ti שלי אני זוכר שהכרטיסים של Gainward ל-NVIDIA נחשבו עם האיכות הכי טובה ועלו בהתאם. כיום אני מתכנן לקנות את ה-8600GT ואני רואה שהמחירים בין החברות משתווים ולפעמים אפילו גיינוורד זולה יותר. אז איזו מהן עדיפה כיום?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 920 (2.8GHz) : HDX920XCGIBOX - BOX ¤1100 לוח אם: [..] BIOSTAR TA790GX3 ¤457 מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333SW 5ms FULL HD ¤1084 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ ¤296 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS - זמין במלאי ¤525 קרור למארז: [..] ZALMAN 120mm : ZM-F3 - זמין במלאי ¤50 כמות:2 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4455 להזמנות מעל 3,000 ש"ח …
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים. קודם כל אני צריך את עצתכם לגבי אם בכלל כרטיס מסך זה מה שאני צריך. יש לי מחשב כמעט בן 5 שעבר שידרוגים עם השנים, כרטיס המסך הינו 8800gts שיש לי מהיום הראשון של המחשב. בשנה האחרונה המחשב היה נתקע לי לעיתים קרובות (קרובות יותר וקרובות פחות) - נתקע = תמונה קופאת ומקלדת לא מגיבה אבל סאונד ממשיך להתנגן ברקע לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. רק כיבוי פיזי היה פותר את הבעיה. לאחרונה הוספתי עוד מסך לקונפיגורציה כך שאני עובד עם 2 מסכים ולעיתים מנתק אחד ומחבר את הטלויזיה. אתמול המחשב עשה קולות של גסיסה אחרונה. הוא נתקע מספר פעמים רצוף (פעמיים עם מסך כחול לשניה שהספקתי לראות רק משהו שקשור לזריקת זיכרון מהסטאק אני חושב). ולאחר מכן הוא שווק חיים לגמרי. ז"א אני מדליק את המחש…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום יקרים. יש לי במחשב כרטיס מסך של Power color radeon hd5850 1GB , הכרטיס נמצא ברשותי קצת יותר מחצי שנה ועובד מצויין. עכשיו יש ברשותי 2 אופציות שחשבתי עליהן : או לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר וזה במידה שאצליח למכור את שלי כי תקציבי דיי מוגבל או פשוט לרכוש כרטיס מסך נוסף כמו שלי ולהוסיף אותו במערך Crossfire מה אתם ממליצים לעשות?! והאם בשביל Crossfire אני צריך בדיוק אותו כרטיס, מאותה חברה בדיוק (power color) ?! או שאני יכול גם להוסיף אותו הדגם רק של חברה אחרות כמו gigabyte ואחרות?! תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תקציב: 1000 שח חריגה מקסימלית: ללא חריגה, אבל תגידו לי במקרה ויש כרטיס מסך טוב שאני מפספס בהבדלים של 50-20 שקל.) שימושים עיקריים: גיימינג האם תרצו OC בעתיד ? לא חנות: KSP מעבד: Intel Core 2 duo E6750 2.66Ghz זיכרון: 3.0 GB לוח אם: Intel® Desktop Board DG33FB כרטיס מסך נוכחי: Sapphire X1950 Pro GDDR3 256 MB ספק: ThermalTake TR2 470W Silent PSU 24 PIN (חשוב לציין שיש לי רק חיבור חשמל אחד לכרטיס מסך.) מסך: 19" LCD LG חשבתי על ה 5770 אך אשמח לשמוע את הצעתכם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, שאלה - איך אני יודע אם כרטיס מסך ספציפי יעבוד כשאני אחבר אותו ללוח אם? על אילו פרמטרים אני צריך להסתכל? זה הלוח אם שיש לי: http://www.intel.com/products/desktop/chipsets/p965/p965-overview.htm זה הכרטיס מסך שאני צריך לכמה דקות: http://www.leadtek.com.tw/eng/hmd/specification.asp?pronameid=358&lineid=20&act=2 ללוח אם יש חיבור PCI-EXPRESS x16 & x1, ועל הכרטיס מסך כתוב Graphic bus: PCI Express (אני לא יודע מה המשמעות, אבל אני מניח שזה אומר שזה תואם מבחינת חיבורים) עוד דברים שאני צריך לבדוק או שאפשר להגיד בוודאות? MSI p965 express and winfast px8400 gs tdh תודה!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך GTX 670 WINDFORCE ושמתי לב שאצלי בשונה מהסקירה שהייתה פה באתר, או כמעט בכל אתר שבדקתי רוב האנשים יכולים לשנות את ה Power limit עד 111-112 אחוז גג. אצלי לעומת זאת אני רואה שאפשר עד 122. האם מומלץ לי לשים על 122 אחוז בשביל עוד ביצועים? או שהדבר יכול לשרוף אות הכרטיס או לפגוע בו בצורה כלשהי? Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מסך 19" LCD לקנות. לאחר סקירה מעמיקה החלטתי לקנות את ה-SAMSUNG 930B אבל הוא כרגע במחסור בכל הארץ. בינתיים יצאו דור ה-4MS... חשבתי לקנות את ה-930BF ברגע שהוא יצא בארץ מכיוון שקראתי עליו ביקורות די טובות : http://www.techtastic.ca/reviews5/930bf-2.html http://www.pcauthority.com.au/review.aspx?CIaRID=2749 http://www.modthebox.com/review409_3.shtml מנגד יש את ה VX924 , אבל הוא די יקר (3000 ש"ח) יש אופציות אחרות? (VP930B יקר מידי בשבילי )
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הצלחתי להסיג אותו ב 414$ !!!! האים הוא שווה , האם זאת חברה טוב ? בבקשה אנו במהרה הוא צריך להגיעה ביום ראשון ועד אז אני יכול להתחרת.
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב השבוע לפלטפורמה החדשה של ה 775 יש לי בינתיים 865 (לוח) הכרטיס מסך שלי הוא giga-byte 5900xt 128mb 256 bit עכשיו אחריי השדרוג אני מביא את הכרטיס הבא: GV-NX66128D שהוא giga-byte 6600 128mb 128bit האם ה 6600 הזה חיותר טוב למרות שהוא בגירסה החלשה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות הזו בלוח אם(Robust Graphics Booster) ויש בתוכה 3 אפשרויות לבחירה Auto (default) Fast Turbo כתוב לי שם שאם אני ישים על טורבו אני יקבל ביצועים יותר גבוהיים(X800XL PCI-E) השאלה האם זה נחשב כאוברקלוק??או מה זה עושה בדיוק??
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 6600GT AGP. יש לי כמה בעיות, ב-80% מהמשחקים , אני פותח את המשחק , בהתחלה הכל טוב אבל שזה נכנס ממש למשחק אז הוא נתקע לגמריי כלומר כל המחשב תקוע שחייבים לעשות ריסט, ולפעמים גם נתקע בתפריט. (זה לא יכול להיות בעיה במחשב מכיוון שבכרטיס הישן שלי זה עבד טוב) במשחקים הישנים יותר ,יש בעיות גרפיקה כבדות כלומר כל מיני חירבושים של המשחק וכו'... ממש התבאסתי :\ מישהו יודע אולי מה הבעיה?? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני עובד עם 2 מסכי VP171, בצורת DUAL , הרחבת שולחן עבודה ולא הכפלה, כלומר המשכיות... הורדתי תמונות מיוחדות,רחבות עם המשכיות המתאימות לצורת עבודה זו, אך שאני בוחר אותם ב"רקע" , אני רואה את אותו קטע מהתמונה בשני המסכים. מה עושים ע"מ לראות "המשכיות" כל התמונה....? (עובד עם XP,כרטיס RADEON 9600XT) תודה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
השאלה היא : כל עוד שהVPU RECOVER מופעל בכרטיסי ATI הכרטיס לא יכול להפגם או שקראו דברים כאלה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את המאמר הנחמד מאוד שנמצא בסטיקי בתארד, ומסביר על כרטיסי מסך. משם ראיתי את הכרטיס : GeForce 6600GT שמומלץ ככרטיס בינוני~מתקדם הכי טוב שיש, מחיר שפוי (כמו שרשום). אני צריך כרטיס עם אפיק AGP8X (בזה הלוח שלי תואם), ומכיוון שאני לא גיימר מטורף ולא מריץ משחקים מטורפים, אין לי צורך בכרטיס מטורף לחלוטין בתקציב ענק. התקציב שלי בעיקרון עומד של 1000 שקל ככה. אפילו שאני לא רואה סיבה להשקיע יותר מ800. הגיפורס 4 MX שלי הכי הכי פשוט שיש 64MB SDR, עובד סבבה לחלוטין, אבל בכל זאת יש הרבה משחקים שהוא פשוט צולע, מין הסתם. לכן רציתי להתייעץ לגבי כרטיס מסך חדש. ראיתי בפנדה את הכרטיס : Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D Bulk …
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עכשיו כמעט בכל החנויות לא מוכרים כרטיס הנקרא nvidia G-ForceXXXX אלה מוכרים כרטיסים כאלה Albatron G-ForceXXXX או Leadtek G-ForceXXXX מה ההבדל ולמה לא קוראים לזה NVIDIA הרי זה הכרטיס שלהם??
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-
-
למשל בכרטיס 6200 למה הם לא עושים שלא יהיה ניתן לפתוח צינורות? ואיך זה נוצר בכלל אפשרות לפתוח צינורות רדומים?נגיד יש עכשיו 4 פעילים ו4 רדומים למה הם שמים ת 4 רדומים בכרטיס בשביל שנפתח אותם? ואגב אילו כרטיסים חוץ מ 9800se ו 6200 agp אפשר לפתוח להם צינורות עוד שאלה פתיחת צינורות נעשת באמצעות תוכנה נכון?זה רק פעיל אצל נבידיה פתיחת הצינורות
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני בעל כרטיס מסך sapphire radeon 9800 pro 128mb 256bit אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס, וראיתי שיש באתר של ati את catalyst 4.9 , תיארתי לעצמי שזה הדרייבר שאני צריך, אבל ראיתי שיש גם באתר של sapphire catalyst 4.9 ששוקל פחות מבחינת מקום... מה ההבדל בינהם, איזה אני צריך להוריד...? בנוסף ראיתי שיש איזשהו דרייבר עם סימנים של "אומגה" איזה דרייבר זה? האם הוא עדיף? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-