כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מפרט המחשב - ספק ג'נרי 350W, פנטיום משהו עם לוח אם משהו עם 1 GB זיכרון (DDR2), כרטיס מסך ati hd 2400 pro - כרגע המחשב מריץ סרטים ב- 1080P על הטלוויזיה. אני מחפש למחשב של חבר כרטיס מסך, הדרישות: שיהיה עם יציאת HDMI ו- VGA שיהיה סאונד ביציאת ה- HDMI שיריץ סרטים 1080P שלא יקריס את הספק הכי זול שאפשר - חדש/משומש טווח המחירים שלא יעלה על 250 שקל (אשמח לכיוון ה- 100/150 שקל אם אפשרי\ תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני זקוקה לכרטיס מסך שיוכל להתחבר ל-4 מסכים לצורך עבודה בבורסה, כאשר מינימום 20 חלונות פתוחים בוזמנית עם גרפים שמתעדכנים בנתונים ובתוצאות חישובים. בנוסף אצטרך להפעיל עריכת וידיאו ביתי וארצה גם לשמור את האופציה למשחקים בעתיד. המפרט שנבנה עד עכשיו כולל: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 660 : "SLBLV" - BOX ₪988 או לחילופין מעבד ללא ליבה גרפית במידה ואני זקוקה ממילא לכרטיס מסך טוב. לוח אם: GIGABYTE GA-H57M-USB3 ₪729 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪271 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: ANTEC P183 w/o PSU ₪715 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪202 מערכות הפעלה: XP יש רשיון ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 425W ₪432 וידאו וטלוויזיה: HAU…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה הבאה מאחר וכל מוכר אומר וממליץ לי משהו אחר והאתר של NVIDIA לא ממש מרבה לדייק. יש ברשותי כרטיס GTX 192SP של EVGA ולוח אם עם 3WAY SLI. האם אמורה להיות לי בעיה כלשהי להוסיף כרטיס של יצרן אחר כדוגמת PALIT, ASUS וכו וכו'? ואם לא, אז מה בנוגע לכרטיסים עם 216SP? תודה לעונים. X
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי את המסך DELL U2711 כבר כמעט שנה. עכשיו הגיע הזמן גם לקנות מחשב חדש. עד עכשיו היה לי מחשב קצת ישן וכל מה שהצלחתי להוציא מהכרטיס מסך זה רזולוציה של 1600 על 900 דרך חיבור DVI. עכשיו אני צריך לבחור לי (בין היתר) כרטיס מסך חדש ואני קצת אבוד. אני זוכר שקראתי איפה-שהוא שמעל רזולוציה מסוימת ה-DVI כבר לא תומך ואני מן הסתם רוצה לנצל את כל הרזולוציה של המסך שהיא 2560 על 1240. למסך יש חיבור של DISPLAY PORT ותחל'ס רציתי שזה יהיה החיבור. כשהתחלתי "לבחור" לי כרטיס מסך ראיתי שהחיבור הזה כמעט ולא נתמך. אני רגיל לכרטיסים של NVIDIA ואם איני טועה יש להם רק דגם אחד (!) שיש לו את החיבור הזה בכלל. מה אני עושה??? לרוב כרטיסי המסך יש את ה- DUAL DVI. לא כל-כך הבנתי מה זה אומר. זה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח Gigabyte P35-DS3L (שכידוע תומך ב-PCI-E 1.0 X16 אחד) ואני מעוניין לקנות HD4870X2.. אני יודע שעוד קצת מוקדם לשאול כי הכרטיס לא הושק.. אבל בכל זאת לאור כרטיסי PCI-E 2.0 שקיימים כבר היום בשוק, האם הלוח יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ותהיה ירידת ביצועים משמעותית על מסך 24 או שאין ממש משמעות לדבר ?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלשום שאלתי לגבי כרטיס מסך עד 500 ש"ח ואמרו לי 9600 שזה כבר יותר מ550 + ספק כוח חדש שזה עוד איזה 200 ואין לי את התקציב הזה אז אם אפשר המלצה על כרטיס מסך סבבה בסביבות ה400-500 ש"ח תודה דואל קור 2גי'גה 3.2הרץ 300W PSU
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זה מה שאמר לי מוכר, באחת החנויות בארץ. הדגם של הכרטיס הוא: geforce 9400GT. למה הוא התכוון בדיוק והאם זה יתכן בכלל?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היה לי 880GT של Albatron שהיה פגום אך לפני שנהרס הוא היה מאוד שקט. החליפו לי אותו לכרטיס 8800GT של Twintech, אבל הוא רועש הרבה. יש לי מארז antec p182 ואם 4 מאוורים על המינימום והכרטיס מסך של albatron בחדר שקט לגמרי בקושי היה רעש. עכשיו עם הכרטיס מסך של twintech, גם שיש רעש בחדר ממש שומעים את המאווררים של הכרטיס. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס שקט יותר. מה הכרטיס 8800GT\GTS\GTX הכי שקט שיש כיום?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שמעתי שיש בעיה לכרטיס הזה להריץ קריסיס בגרפיקה גבוהה עם DX10 זה נכון.?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך לקחת כרטיס מסך. זה או HD4850 או Sapphire 9600GT מה אתם אומרים? זה למשחקים ופוטושופ עכשיו אם את ה4850 אז של איזה חברה?למשל sapphire או איזה? ואם התבלבלתי ויכול להיות שזה בכלל 6900GT אז שתדעו. תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כרגע (GT8500 512MB) כרטיס שיהיה לו DDR3 השאלה אם ללוח אם אין בעיה להתמודד עם כרטיס מסך כזה? שאלה שניה: מה ההבדל בין כרטיס HD 46XX לכרטיס שיש לי כבר? ובקשה אחרונה: המלצה לכרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח כמובן אם מתאים DDR3. המעבד שלי E-4500.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
צריך עזרה לגבי BFG NVIDIA GeForce GTX260 OCX MAXCORE 896MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=22799 אתם יכולים להביא לי ספק כוח שיחזיק אותו. כמה שיותר זול תודה
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חבר שלי עומד לקנות מסך 24 או 26, חשבתי על HD4890 1GB או GEFORCE GTX275 בשבילו, אני צריך שני המלצות בנפרד לכרטיס מסך שיש הכי טוב על מסך 24 ו26, להלן T240/T260.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני קונה מחשב מTMSFOX עכשיו יש שם את הכרטיס מסך HD4890 מבית ATi עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הגרסא של ATi לבין הגרסא של SAPPHIRE אם בקירור או בביצועים אחרים, מחכה לתשובה בדחיפות
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מערכת לעריכת וידאו ותמונה שצריכה להריץ AFTER EFFECTS, CS4 וAVID MEDIA COMPOSER ו XPRESS PRO. הכרטיסים שמומלצים לAVID הם NVIDIA בלבד (CERTIFIED) http://www.avid.com/products/Media-Composer-Software/system-requirements.asp הבנתי שה FX580 מומלץ, אבל שיש יתרון ל260 בAE ובתוכנות אחרות. אני לא משחק משחקים בכלל, זה פחות מעניין אותי. האם להיות שלם עם הבחירה של הFX580 או שכדאי ללכת על ה260? תודה עדי.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות לחבר את כרטיס המסך למסך ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי שיהיה הכי מהיר ואיכותי. יש לי חיבור AVG מהמסך לכרטיס מסך עם מתאם של DVI-I (נראה לי משולב אותות אנלוגים ודיגיטלים) וחיבור DVI-D (אות יחיד). עכשיו התבלבלתי מגלל המתאם שצריך לחבר האם זה לוקח מהאיכות או שזה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקי תראו..... יש לי CF 4850 עושה לי המון המון בעיות זאת אומרת ריצודים וכאלה דברים, אפילו FS 2004 אני לא יכול להריץ בלי ריצודים! החלפתי כרטיסים לא עזר, פירמטתי מיליון פעם אפילו עברתי לויסטה לא עזר, ניסיתי כל מיני דרייברים לא עזר אז שמתי לב רק היום שהכרטיסי מסך נופלים כאילו אין מה שיחזיק אותם הנה תמונה כאשר שני הכרטיסים "נופלים": http://www.uploadfileyou.com/files/456v5z7kjpq49kis9fsj.jpg http://www.uploadfileyou.com/files/uxb9zv7ergmi86lg1jj9.jpg וזה מה שקורה כשאני מחזיק אותם: http://www.uploadfileyou.com/files/eq6us57w3n0x2iv05epw.jpg אולי זה ישמע אידיוטי, אבל אם הכרטיסים ככה יכול להווצר מצב שהחיבור לא טוב וזה מה שגורם לכל הריצודים ולהפרעות? בבקשה עזרה.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמה תרתי משמה יש לי כרטיס של ATI ספייר 1800x הקיצר שהוא במצב "מנוחה" זאת אומרת סתם ישומי ווינדוס רגילים אינטרנט וכאלה הטמפרטורה שלו היא 71 מעלות עכשיו אם אני מריץ משחק ומשחק בו משהו כמו 10 דקות הטמפרטורה קופצת ל 93 מעלות!!! ומתחילים לי ריקושטים במשחק למשל אם הדמות מחזיקה אקדח אז יורד מלמעלה קו אנכי (נראה כאילו הנשק קשור מחוט מהתקרה). הדרייברים הכי חדשים המארז מאוורר היטב תראו במפרט של המחשב שלי הטמפרטורה של המעבד היא 43 מעלות הדיסקים הקשיחים הם 36-39 רק הכרטיס מסך רותח !! מה אפשר לעשות האם יש איזה כרטיס מסך שכבר בא מהחברה עם קירור מסיבי איכותי ? כי גם ככה אני מתכנן להחליף אותו ברקוב אם יש אמלצות אשמח לשמוע תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי אני מנסה מהאתר הרשמי להוריד וזה נותן לי רק 77 מגה הורדה , ידוע לכם היכן ניתן להורידו?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחרי שויתרתי על הזדמנות לקנות את שני הכרטיסים של R9 270X שמתי לב שיש כרגע מבצע על הR9 290 של MSI בגרסת הTWIN FORZR ב1900 ש"ח דרך TMS, עכשיו לגבי התקציב שלי הצלחתי למשוך אותו לכיוון ה2000 ש"ח. האם כדאי להשקיע בכרטיס הנ"ל, אין לי יותר מדי ניסיון עם הכרטיסים של AMD, לפי קריאה בפורום, הכרטיס נחשב ככרטיס מאוד חם ואף מגיע לכמעט 100 מעלות. לפי קריאה של ביקורות, הכרטיס חזק ומגיע לכ75 מעלות בזמן מאמץ אבל צורך כמעט 388W בזמן מאמץ. האם הספק כוח שלי SEASONIC S12II 520W יוכל להחזיק את הכרטיס? האם שווה לקנות את הכרטיס הזה? מצטער על החפירות הרבות לגבי התייעצות, תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, נעזרתי בפורום מפרטי מחשב לקניית מחשב עבודה למסחר היומי אבל נשאר לי רק לקבל החלטה איזה כרטיס מסך לקחת! הכרטיס/ים צריכים להיות בעל יכולת להפעיל 4 מסכים(המסכים קיימים כבר NU 20" עם יציאות DVI) ואין צורך שיתמכו בגרפיקה מיוחדת או משהו.. הכי פשוט והכי זול שאפשר. זה המפרט שנבנה עבורי על ידי smalul(תודה!) רק נשאר לבדוק אם הכרטיס שבמפרט מספיק או שעדיף משהו אחר? תקציב לכרטיס/ים: 700 ש״ח~ מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1354/ 1327 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 Fatal1ty-B85-Killer - ASRock - Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - In…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
התחדשתי היום ב2 מסכי Samsung S23C650D הגדרתי Eyefinity וזה פשוט לא זה... יש לי כמה שאלות / בעיות 1. בשונה מ-Extended Desktop כשאני מגדיל חלון מסויים לכל המסך הוא פשוט נמרח לי על 2 המסכים בעוד שאני רוצה שהוא יופיע בגודל מלא רק על מסך אחד, אפשר לסדר? 2. המסכים לא מחוברים כמו בExtended Desktop משמע החלק המת של המסך (פלסטיקה בין המסכים) עדיין נחשב כחלק מהתצוגה ודברים מסויימים לא מופיעים (מקווה שהצלחתם להבין...) 3. יש אפשרות שהמצב הזה יופעל אוטומטית רק במשחקים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם R9 280X VAPOR X פתחתי את הCPU-Z וכתוב בכלל 7970 .. () מה זה ?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הבא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov האם ניתן לחבר אליו כל כרטיס מסך? (760, R9, 7950 וכו' )? או שיש כאלה שלא ניתן? עזבו כרגע עניין של ספק.. השאלה אם פידזית אפשר לחבר והם יעבדו? תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני פונה לאנשהו במשחק כל המסך מטשטש ואני לא רואה כלום הבעיה פחות רצינית ככל שאני מעלה את הרזולוציה אבל אז הכרטיס לא סוחב הבעיה היא רק במשחק הזה לא היה לי אותה אף פעם עד עכשיו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 756 צפיות
-