עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bakshi1,

היי רציתי לדעת איזה דרייבר פועל הכי טוב לכרטיס שלי (יתאים מכול הבחינות ויעבוד בלי בעיות) הכרטיס: x1950pro .

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  2. אין לכם מושג איזה סיפור זה למצוא כרטיס טוב במחיר טוב בארה"ב.. כל פעם שמצאתי איזה 6800 ב-100 דולר או פחות הייתי עם הראש בעננים אבל אחרי כל השמחה מסתבר שזה מוצר פגום שהחברה תיקנה ומי שקונה את המוצר הזה כל האחראיות עליו.. כמעט קניתי 6800 אולטרה ב-130 דולר אבל כנראה זה היה בשיא של המבצע וכשחברה של אחי הגיעה לחנות המוכר אמר לה שהכרטיס אזל בכל הרשת.. אז בסופו של דבר קניתי: XFX GEFORCE 6800 XTREME 256MB GDDR3 AGP DUAL DVI/TV-OUT ב-120 דולר. אני יודע שכמה פה אמרו לי שהביצועים של ה-XT כמעט כמו של ה-6800 הרגיל וזה בזבוז כסף.. אבל אין מה לעשות זה מה יש.

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by Tommy,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס שהזמנתי LEADTEK 6800NU עכשיו שאלה לי אליכם .. איך פותחים צינורות ואיזה תוכנת אוברקלוקינג הכי מומלצת ?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  4. שלום לכולם. הגדרתי ב MSI AFTERBURNER שיציג לי ערכים של FPS וגם 1%+0.1% LOW את הFPS הרגיל הוא מראה לי אבל את ה 1% +0.1% הוא לא מראה לי במשחק... אני מפספס משהו? מצרף תמונה של ההגדרות. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  5. יש לי חבר שצריך כרטיס מסך, משדרג ממובנה כנראה של אינטל. די ננעלתי על ה-HD 5570 GDDR5 או GT 240 GDDR5, הקטע הוא שאני צריך אותם (או משהו יותר חזק אם תצליחו למצוא) מחנות בבאר שבע. ספק כוח הוא לא מגבלה (לא בכרטיסים מהטווח הזה), הוא משחק על 1280X1024, על XP ככה שלא משנה אם זה יהיה DX10 או 11. בהצלחה

6. שלום רב, רכשתי לי כרטיס מסך חדש - Gigabyte Radeon 9600 Pro ואחרי שהתקנתי אותו ואת הדרייבר התחילו הבעיות: מסביב לסמן העכבר יש ריבוע עם שורות. יש "שגיאות" בתצוגה בכל מני תוכנות וגם שולחן העבודה. במשחקים יש המון בעיות בתצוגה (שורות, פסים, צבעים...). זה מה שראיתי עד כה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. ניסיתי גרסאות שונות כולל כמובן את הגרסא האחרונה. ניסיתי גם הדרייברים של Gigabyte וגם של ATI - אך הבעיה נשארת. אם אני מעלה את Windows ב Safe Mode רואים הכל כרגיל ואין את הבעיות (אך כמובן שמשחקים לא ניתן לבדוק ב Safe Mode). אודה אם יש עצות כלשהן מה צריך לבדוק, לשנות או להתקין כדי לנסות ולפתור את הבעיה... תודה מראש! עדכון: הוספתי שאלה כתגובה אחרונה...תודה!

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by ice2k,

שלום , האם מישהו נתקל בבעיה של STUTERING - תנועה לא חלקה של הגרפיקה במשחקים על 6800NU - מן קפיצות קטנות מדי פעם - קפיאות קטנות של התמונה לפחות משנייה - כאילו המשחק מגמגם קצת... והאם ידוע על פתרונות לבעיה ? (לוח אפוקס NF3 , זכרון ADATA סטיק בודד , ספק 400 , אטלון 64, מספר גירסאות דריברים כולל הבטא האחרונות , ביטול אופציות AGP מתקדמות בביוס , הורדת פרטים מלאה במשחקים , ושום תוכנה שפועלת ברקע כמו אייסיקיו וכו' , ניסיתי גם ספק 500 וזכרון KINGSTONE CL2).

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by RT2,

שלום, חיברתי היום את ה6600GT השני, והטמפרטורות של שני הכרטיסים קפצו ב10 מעלות.. במנוחה הראשון הוא 64 מעלות, והשני 70... במאמץ 70 ו76.. האם זה נורמאלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. שלום הכרטסי מסך שלי ללא OC ב60 מעלות במנוחה, כלומר כשאני לא מפעיל יישום שדורש מאמץ כבד [משחקים וכו'] האם יש בעיה ? חם מדי ? זאת שאר המערכת שלי לוח 965p ds3 מעבד e4300@3.1 זכרונות gskill 800mhz cl4 והשאר בטח לא חשוב.. תודה..

10. הזמנתי את הradeon 9100 של sapphire וראיתי עכשיו שהradeon 9100 של connect3d יותר זול בכ100 ש"ח כדאי לנסות להחליף? ועוד שאלה איך זה הגיוני שהConnect3D 9000 Pro 128Mb DDR עולה יותר מConnect3D 9100 128Mb DDR Bulk

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. יש דגם של כרטיס שנקרא XFX HD 6870 BLACK EDITION כשחיפשתי עליו מידה בגוגל ראיתי אותו בשני צורות . מה זה אומר ומה ההבדל? http://www.techfresh.net/xfx-radeon-hd-6870-black-edition-graphics-card-shipped-in-europe/ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150507 תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by ANTIVIRUS,

לינעול!

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by NetSpider,

אבא שלי צריך מסך חדש , והוא מצא כמה הצעות של מסכים יד שניה במחיר טוב . עכשיו המחירים של המסכים האלו כמעט זהים , אך אני לא יודע בדיוק איזה כדאי יותר . אין לי שום ניסיון עם המסכים האלו , כך שאני צריך דעה . 1.iiyama LS902UT Vision Master 1451 Samsung SyncMaster 955DF. 2

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. שלום לכולם, אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שהדגש בו הוא כמה שפחות חלקים נעים (אני לא יכול אפילו לתאר כמה השקט חשוב לי ). בכל מקרה, חיפשתי המלצות פה בפורום על כרטיסים שקטים אבל כל ההמלצות שניתנו הם רק למחשבים סלוניים או לחילופין לאנשים שלא משחקים. אומנם אני לא שחקן מטורף אבל מידי כמה חודשים אני מוצא איזה משחק חדש שיוצא ומבזבז עליו קצת זמן בכל מקרה, לענייננו, אני מחפש את הכרטיס מסך ה"חזק ביותר" בתקציב של 500 שקל בערך עם קירור פאסיבי. בנוסף, אם יש לכם זמן ומעוניינים לעזור לי להבין, הייתי שמח לדעת איפה החשיבות גבוהה יותר, במספר הMB של זיכרון הכרטיס או הDDR3\2 כי ראיתי לדוגמא כרטיסים כמו ה: Radeon 4650 GDDR3 512MB Radeon 4650 GDDR2 1GB ותהיתי האם העובדה שהראשון GDDR3 הו…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  15. האם כדאי לקנות בנפרד כרטיס לכידה או בשילוב עם כרטיס מסך VIVO ? אני מדבר מבחינה כספית (למרות שההפרש לא נראה לי גדול) ומבחינת איכות לכידה ואפשרויות/הגדרות. אשמח לתשובה מפורטת במידה ואפשר. במידה ואני אקנה PCI אני אלך על ה-Leadtek Expert, השאלה היא האם כדאי לקנות בכלל כרטיס מסך VIVO במקום במידה ואני קונה כרטיס מסך חדש (PCI-e כנראה ולא AGP).

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by urielka,

אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by Danman,

מכיוון שאני לא מכיר את החברה הזאת ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש רציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא שווה. תודה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by GuyG,

שלום, אני קונה מחשב חדש (בתקציב מינימלי, בסביבות ה 1500-1800 שקל) כיוון שהמחשב מיועד לשנה המסך שאני אקנה (מחוץ לתקציב) הוא LG 19 9153TR רציתי לדעת אם יש הבדל בין ה 9400GT לבין ה 9500GT כמו כן, רציתי לשאול אם יש הבדל רציני בין גרסאותה DDR2 לבין ה DDR3, ואם כן, מהו (האם זה ישפיע על משחקים קלים). ד"א, כמה וואט כ. מסך כזה דורש?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  19. ניסיתי לחבר בין כרטיס המסך והמחשב לטלוויזיה כדי "לראות" את המחשב על הטלוויזיה כך שיהיה יותר נוח לראות סרטים ואני לא אצטרך לצרוב אותם הטלוויזיה בחדר שלי ואני לא מצליח להפעיל במחשב אופציה של צפייה בטלוויזיה ובקיצר לא עובד מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד?? תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by ilay22,

לפני כמה ימים החלפתי את הכרטיס מסך ל HD4870 ויש איתו תופעה מוזרה: כל פעם בזמן טעינה של משהו עם גרפיקה, בעיקר משחקים, המסך קופץ, התמונה כאילו לשניה יורדת או עולה זה קורה כל הזמן במסך טעינה של CRYSIS ו CNC 3 וגם לפעמים עם סרטים או תמונות.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך עושים שזה לא יקרה?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by StavBN,

אני ארצה לקנות מחשב בעוד כמה חודשים. השאלה היא מתי תצא הסידרה הבאה של ATI? מפני שכבר יהיה עדיף לקנות אותה.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by ישראל 1212,

מה עדיף לי לקנות? כרטיס מסך Zotac GTX650 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 2xHDMI PCI-E או כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הזוטק עולה 710 והג׳יגבייט עולה 670 תודה לעוזרים.

23. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס RADEON 8500LE ןלאחר התקנתצ הדרייבר החדש הציון ירד מ 6050 נק' ל 5900 נק' מדוע? האם הדרייבר לא אמור להעלות את הציון? לא שיניתי כלום בהגדרות הכל אותו דבר והשוויתי גרסא מול גרסא ואלו הם הציונים.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  24. שלום, כשקניתי את המחשב, ביקשתי כרטיס מסך ASUS 8400GS 256MB. כשקיבלתי את המחשב, הסתכלתי על הכרטיס מסך והוא באמת נראה (פיסית) כמו המסך שביקשתי: הכרטיס האחרון המופיע כאן http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=551 אבל בהגדרות שאני רואה במחשב רשום שיש לו 512MB. חיפשתי באתר של ASUS ואין כרטיס מסך כזה !! כלומר כרטיס מסך שנראה פיסית כמו זה שיש לי, אבל עם 512MB!! עבדו עליי?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by daniel1saida,

שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך מ7300SE לHD4670 אני לא משדרג יותר כי המערכת שלי חלשה מפרט Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) North Bridge Intel Grantsdale i915P South Bridge : Intel 82801FB ICH6 וזיכרון 1.5 GB DDR וספק MONO MODE , מודל ATX - 480 , הספק: (לפחות מה שרשום 480) אז יש הבדל גדול והאם זה יפעיל לי4 DEVIL MAY CRY על S"HIGH +AA4 ברזולוציה 1200 על 1600 ויהיה צבר בקבוק תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים