כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היה קשה אבל כאן Brazuka [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום.. אני מתלבט בין nVidia Based: GeForce 7800 GSX לבין ה- ATI Based: Radeon X1800 XT לא הבנתי מה ההבדל בניהם ומי מתעלה על מי... אז מה יותר שווה לקחת? בין אם בגרסאות ה256MB או ה512MB... תודההה
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי אני מנסה מהאתר הרשמי להוריד וזה נותן לי רק 77 מגה הורדה , ידוע לכם היכן ניתן להורידו?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחזיק ב- GeForce 3 Ti200 עוד מהתקופה שנחשב לאחד מהכרטיסים היותר מתקדמים בשוק. קניתי את הכרטיס מתוך כוונה להישאר איתו הרבה זמן, עד שאהיה חייב לשדרג.. ואני חושב שאולי הגיע הזמן.. אומנם אין לי בעיה עם המשחקים הכי חדשים שיוצאים היום.. אבל אני מרגיש שבקרוב זה לא יהיה ככה. רציתי לדעת איך ה3 ti200 משתווה לכרטיסים המובילים בשוק היום.. ואם אתם חושבים ששווה לשדרג או להמשיך לחכות. תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין להתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA..אבל ברצוני גם להתקין DRIVER CLEANER 3 ע"מ למחוק באופן מוחלט את שאריות הדרייברים הקודמים. ניסיתי להתקין DRIVER SWEEPER, שמשום מה מסרב לפעול על WIN VISTA...לכן אני רוצה לנסות DRIVER CLEANER...הבעיה היא שאני לא מוצא קישור \ ו\או הורדה של התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כידוע לכולם DOOM 3 פועל טוב יותר על כרטיסי אנווידיה עכשיו השאלה היא האם זה רק בגלל שהוא מבוסס על OPENGL או גם כי הוכנסו בו אופתימיזציות שלא יופיעו במישחקים שמובוססים על המנוע של דום וכך כרטיסי ATI יהיה שווים יותר במשחקים אלו ? תווווודה
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המחשב שלי: intel pentium 4 2.80 GHz לוח אם: palomar ms-6763 agp 8x memory: 512 ddr
-
- 14 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המסך שלי נהייה מטושטש בחלק העליון שלו, זה בא לידי ביטוי כשמנסים לקרוא טקסט ברבע העליון של המסך הוא נראה מטושטש מאד. זה ממש דופק לי את העיניים... השאלה שלי היא אם יש טעם לתקן אותו איכשהו, אם זה בכלל אפשרי או פשוט לקנות מסך חדש?
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אחרי שאני יוצא ממשחק כששיחקתי זמן רב אני בודק את הטמפרטורה והיא מראה לי שהכרטיס עומד על 66 מעלות. מהירות לבה = 675MHZ מהירות זכרון = 1060MHZ במצב WINDOWS(מנוחה) הוא נמצא ב-54 מעלות. האם זה נורמלי?(למי שמבין)
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8800GT 512M ורציתי לדעת בכמה זיכרון הכרטיס מסך שלי משתמש בשעת משחק כבד כמו CRYSIS וכדו'
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך מ7300SE לHD4670 אני לא משדרג יותר כי המערכת שלי חלשה מפרט Motherboard Name Intel Glen Ridge D915PGN CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) North Bridge Intel Grantsdale i915P South Bridge : Intel 82801FB ICH6 וזיכרון 1.5 GB DDR וספק MONO MODE , מודל ATX - 480 , הספק: (לפחות מה שרשום 480) אז יש הבדל גדול והאם זה יפעיל לי4 DEVIL MAY CRY על S"HIGH +AA4 ברזולוציה 1200 על 1600 ויהיה צבר בקבוק תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום מחפש לשדרג כרטיס מסך. מפרט מלא בחתימה. מעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדיי, החדר של המחשב מאוד חם, רעש לא בעייתי.... בנוסף אני מחפש לשדרג מעבד ל-Q9XXX יד-2, צריך לקחת את זה בחשבון של צריכת החשמל ? מעדיף לא לשדרג ספק אם לא חייב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. שוב אני מצטער על הדאבל פוסטינג לא יקרה שוב- והנה לא הקפצתי אלא ערכתי. מבקש את סליחתכם מנהלים יקרים.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך טובה לחבר את ה PS2 שלי למחשב בהתחלה חיברתי אותו דרך הכרטיס טלויזיה שלי עם כבל רגיל שמקבלים עם ה PS2 ומשום מה הכל עבד לאט רואים ממש הילוך איטי ניסיתי בעוד מחשב עם אותו כרטיס טלויזיה וזה עבד לאט גם... מה לעשות ? תודה מראש,עידן.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני קונה מחשב לגיימיניג, ואני מתכוון לשחק על 1080*1920, יש את 560ti ב 900 שקל של gardia ואת 570 ב 1300 שקל. השאלה אם באמת שווה להוסיף את ה 400 שקל האלה, שזה סכום לא מעט של כסף לטובת ה 570? או שגם ה 560ti יעשה את העבודה ( לפחות לשנתיים הבאות). תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם יש לכרטיס המסך תפקיד כלשהו בעריכת הוידאו !! כלומר האם מחשב עם כרטיס מסך טוב יותר יערוך יותר מהר בתכונת עריכה כמו PINNACLE STUDIO ?? שני הכרטיסים הם 8400GS VS 8500GT
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה סוגי כרטיסים: 1 Asus Geforce 4 TI4800SE V9280S2 TVD 128MB DDR VIVO DVI Retail VideoCard 2 ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card 3 Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB מי יתן ביצועים טובים יותר ואיך הכרטיסים של אסוס והכרטיס הזה בפרט?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מישהו בדק אותם? האם הם עושים בעיות? אני כרגע עם Catalyst 3.2 (בגלל ש-3.6 ו-3.5 עשו לי בעיות) והכל עובד, אבל האם בכל זאת כדאי להתעדכן? כל מי שהתקין אותם מוזמן לתת חוות דעתו בכלליות, ובפירוט לגבי בעיות תאימות (אם קיימות). תודה.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חיברתי את הכל, והתקנתי דרייברים של ATi שתומכים בזה, אך לצערי התמונה מופיעה בשחור לבן. נתקלתי בבעיה זו בעבר בשימושי ב-98, והבעיה נפתרה ע"י שינוי סוג הכבל (או משהו דומה) ל-Composite Video Out. לצערי אבל אני לא מצליח למצוא את הפראמטר ב-XP. אנא הושיעני!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מקבל תמונה שחורה אבל יש אודיו , אך אין וידאו האם הסיבה היא הכרטיס מסך onboard ? אם אני מנסה מספר פעמים להגדיל ולהקטין לבסוף אני מצליח , אני לא מבין מה הסיבה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התחדשתי היום ב2 מסכי Samsung S23C650D הגדרתי Eyefinity וזה פשוט לא זה... יש לי כמה שאלות / בעיות 1. בשונה מ-Extended Desktop כשאני מגדיל חלון מסויים לכל המסך הוא פשוט נמרח לי על 2 המסכים בעוד שאני רוצה שהוא יופיע בגודל מלא רק על מסך אחד, אפשר לסדר? 2. המסכים לא מחוברים כמו בExtended Desktop משמע החלק המת של המסך (פלסטיקה בין המסכים) עדיין נחשב כחלק מהתצוגה ודברים מסויימים לא מופיעים (מקווה שהצלחתם להבין...) 3. יש אפשרות שהמצב הזה יופעל אוטומטית רק במשחקים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך 460GTX 1G ראיתי שיש לו גם כניסת מיני HDMI...השאלה שלי פשוטה...האם בעזרת מתאם מיני HDMI ל HDMI אני יקבל קול (תמונה בכל מקרה)? אני יודע שבמתאם DVI ל HDMI אני יקבל רק תמונה אלה אם כן אני יחבר את הכרטיס מסך דרך כבל נוסף spdif רק אז יהיה שמע גם.. הקטע שאין לי בכרטיס חיבור פנימי spdif ויש רק מיני HDMI מה שכעיקרון אמור גם לעבוד... יש למישהו ידע והוא ניסה כבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חשבתי על זה:http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=8866&affiliate=zap בעיקר בגלל שהוא שקט, אבל אני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך מהליבות החדשות של Nvidia אתם חושבים שאני צריך? המחשב עתיד להריץ 1080P.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אוקיי המפרט שלי הוא: E8400 EP45 DS3L 4GB RAM RADEON X1800XT 512MB Enermax Noisetaker 535W מסך 22" של אסוס, אני חושב שהדגם הוא VW222U. אני חושב שהכרטיס מסך כבר לא סוחב מספיק במשחקים החדשים, אז כמה שאלות: 1) יש טעם לשדרג עכשיו את הכרטיס בתקופה הזו? או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים בקרוב? 2) יש תיכנונים לירידות מחירים כלשהן שכדאי לחכות להן? 3) שוב, השדרוג הוא למשחקים אז - קנייה של כרטיס מסך חדש תתן בוסט במשחקים? או שהמעבד גם נחשב "חלש" היום? התקציב לא כ"כ מוגדר, זרקתי 800 ש"ח כי ראיתי את כל סוגי ה- HD4XXX בטווח מחירים הזה, אני אשמח לקבל המלצות, ואם יש כרטיסים מומלצים במחירים גבוהים יותר (אבל ההשקעה שווה) אפשרי להעלות את התקציב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-