עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אנשים טובים מי שיש לו מושג מה צריך לשנות ברגיסטרי ביכדי לעבור למימשק הישן אשמח לקבל דיווח היה פה כבר בחור נחמד שעזר לי בנושא אבל אני לא מוצא את האשכול טעות שלי שלא שמרתי את התגובה שלו לכן אני זקוק לעזרתכם שוב תודה מראש יוסי[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 21:45:34 היסתדרתי כבר מי שצריך הינה הפיתרון באדיבות SyndromE אפשר לינעול[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies] "SedonaDisable"=dword:00000001 "ContextUIPolicy"=dword:00000001 "TaskbarUIPolicy"=dword:00000001 "CplGroupUIPolicy"=dword:00000001 אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה? 0 = חדש (Default) 1 = קלאסי (ישן) 2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד) * ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "…

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by abcdd,

ככה ניראה המחשב, כרטיס מסך נורמלי לא ניכנס במחשב, בגלל שהמארז לא מספיק גדול מישהו מכיר כרטיסים שמיוצרים למחשב מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by asaf999,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.מסך לכ 3-4 חודשים עד שאני (חבר שלי יותר נכון..) עובר דירה... וכו'... הכ.מסך ישמש בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח, ושיהיה AGP !! זה מה שחשבתי בינתיים , אשמח להצעות הארות והערות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16377 תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by iem,

ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by enzo,

יש לי מין מחבר בצבע שחור שהגיע עם הכרטיס מסך ובחוברת רשום DVI TO VGA . אז זה אומר שזה חיבור DVI למחשב או ההפך כי במסך שיש לי אין כבל שמתחבר ל-DVI אלא רק ל-VGA ובכרטיס מסך יש יציאת DVI. ועוד שאלה שאני לא יודע אם קשורה לפה. יש לי גם חיבור FIREWIRE למה הוא משמש ולאן מחברים אותו?

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  7. Started by shai7654,

השאלה שלי היא כאשר אני מחבר את הdvi לכרטיס איך אני מגיעה להגדרות של hdtv?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  8. סבא שלי הביא לי טלויזית JVC ישנה יחסית שיש לה SVIDEO מאחורה יחד עם V IN/OUT שזה בצבע צהוב ולבן. לכרטיס מסך שלי מאחורה יש יציאת SVIDEO שאפשר לחבק אליה מן דבר מוזר כזה שהיגע עם הכ.מסך והוא כאילו מפצל אותה לשלוש יציאות אחת בצבע אדום,אחת כחול ואחת ירוק ו-SVIDEO נוסף. מישהו מוכן בשם כל הקדושים לעזור לנוב מוחלט ולהסביר לי איך כבל אני צריך,מה מחברים למה ומזה כל היציאות המוזרות האלה? תודה מראש.

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Yuron,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD 19 של Xerox דגם XM319W מה את אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by munkon,

אני בונה מערכת מחשב למשחקים די חזק. כולל מעבד CORE2DUE E6700 זיכרון KINGSTON DDR2 800MHZ 512MB X2 ספק כח 600W ומסך LG1970HR. השאלה - אם לקנות כ. מסך זה שיחזיק כמה שיותר זמן, או כרטיס אחר, כולל התחשבות ב DX10 החדש.. אני לא מתכוון לקנות כרטיס ביותר מ- 800 ש"ח.. אם כרטיס אחר, איזה ולמה.. חשוב לי להבין יתרון אחד על השני.. למה זה הכי חשוב... תודה.

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by amirn,

היי אני מחפש כרטיס מסך שתומך בהאצת סרטי H264 HD הבורד שלי ישן, ותומך רק ב AGP 2.0 - 4X (להחליף בורד לא אופצייה כרגע) האם מישהו מכיר כרטיס מסך - עדיף ATI AVIVO כלומר X1300 או X1600 - שתומך ב-AGP 4X רצוי מאוד שיהייה קירור פסיבי - כי הוא נועד למחשב סלוני שקט, וגם שיתפוס רק סלוט אחד. ראיתי בכמה כרטיסים שכתוב: "an external bridge chip that supports AGP 4x and 8x interfaces" --- מה זה בדיוק EXTERNAL BRIDGE ? *אני לא משחק, אז ביצועי משחקים לא חשובים. רק תמיכה ב-HD ושיהיה מספיק חזק לשטויות של VISTA... תודה

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אבא שלי בקרוב נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות 8800GTS 640MB ולא 320MB מכיוון שיש לי מסך 20" רחב [1680X1050] המערכת שלי היא כזאת: Amd athlon 64 3000+ gigabyte k8nf-9 1GB DDR 400mhz [2X512mB] x wd80GB 6600gt 500w generic ורציתי לשדרג את המחשב כי הוא בקושי סוחב לי משחקים כבדים על LOW [דוגמא RAINBOW SIX VEGAS על 600X800] אני לא רוצה לבזבז יותר מ750$ כי חלק מזה מהכסף שלי. אז חשבתי לשדרג את לדברים הבאים: 8800gts 640MB AMD 3800X2 seagate barracuda 320GB 7200 RPM Corsair HX520 עכשיו השאלה שלי היא האם המעבד יהווה צאוור בקבוק [אני די משכונע שכן], לכן אשמח לעשות לו OC עם הקירור NINJA PLUS [שכבר יש לי] ואני מניח שאגיע ל2.8 GHZ. האם זה "ימחוק" את הצוואר בקבוק? ואם אפשר לשפר …

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Hungry cow,

שלום כלום ותודה ! יש ברשותי מסך F900P שעבד איתי כמעט שנתיים עכשיו אני חושב, קמתי בבוקר ופתאום ראיתי שבמקום לראות את המסך היני רואה פשוט סגול ירוק וכו, כאילו צבעים מגנטיים, ניסיתי להריץ את ה MENU אבל גם הוא מוסתר, אבל איכשהו הצלחתי לעשות DEGUSS ועדיין יש את הדברים האלה, מה לעשות? אהה ובדקתי חשמל וכבלים, לא זה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by simonsix,

http://www.dailytech.com/DailyTech+Digest+GeForce+8800+Ultra/article6826.htm אנבידיה יורה לכל הכיוונים ופותחת עוד חריצים לקופת המזומנים , תגידו לי איזה כרטיס מסך אתם רוצים,אנחנו נייצר

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. http://www.dailytech.com/Midrange+GeForce+8000series+Launch+Dates+Prices/article6825.htm

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Keman,

http://www.dailytech.com/Midrange+GeForce+8000series+Launch+Dates+Prices/article6825.htm

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by Rafimr,

שלום. ברשותי מערכת שמורכבת מהרכיבים הבאים - כרטיס מסך GF8800GTX של Gigabyte לוח אם Gigabyte 965PDS4 זיכרון Kingston 2GB DDR2 533MHZ מעבד 6400E כונן קשיח Sata 2 320GB WD וספק כוח T,P 600W של TT לא בוצע שום OC במערכת. כל החלקים חדשים והדרייבים מעודכנים יחסית. משום מה אני מקבל כול פעם תוצאה של 9000 ב-3DMARK2006. וממה שבדקתי אני אמור לקבל בסביבות ה-9.5K-10K מבחן של הכרטיס - http://www.ocworkbench.com/2006/gigabyte/GV-NX88X768H-RH/b0.htm אין לי מושג מה הבעיה, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. Started by SmurFin,

הלך לי הכרטיס מסך, X1900XT 512 ארטיפיקים מריחות וכו... לקחתי אותו לחנות המחיר שאני אקבל עליו זה 600 שקל וקניתי אותו ב2400 מה נראה לכם שווה לעשות ? לשדרג ? (שזה אני לא כל כך בטוח אם שווה ) או להחליף לחדש? שווה לחכות שירדו המחירים ולהשאר איתו ? או שלהמיר אותו למשהו אחר ?

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by moshehason,

שלום, יש לי כרטיס מסך navidia geforce mx 440 ( אני יודע, קצת ישן). אשמח לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייבר (שיבוא יחד עם open GL). תודה לקוראים moshe

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by omershak,

שלום לכולם רציתי לשאול האם בשביל פוטושופ כדאי להשקיע בכרטיס מסך רציני או שאפשר להסתפק בכרטיס מסך פשוט יותר והאם יש הבדלים בין הכרטיסים?. בכלל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחשב החדש. אני מתעסק לרוב בפוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש וסולידוורקס. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by segevgabay,

8800 GTX או GTS האם הGTS יספיק?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by oru85,

יש לי חבר קונה מחשב נייד וחשוב לו לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI® RADEON® X1400 אווו NVIDIA GeForce Go 7400 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by CrosS,

עריכה: הסתדרתי כבר תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by Vissor,

יש לי מעבד intel pentium dual core 2.8 ghz זכרון של 1 גיגה 533 מהירות...אני חושב לקנות geforce leadtek 8800 gts 640 mb ..השאלה האם המעבד חזק מספיק בישביל הכרטיס ואם כן עד כמה אני יוכל לנצל אותו...??

• 8 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים