עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו בדק אותם? האם הם עושים בעיות? אני כרגע עם Catalyst 3.2 (בגלל ש-3.6 ו-3.5 עשו לי בעיות) והכל עובד, אבל האם בכל זאת כדאי להתעדכן? כל מי שהתקין אותם מוזמן לתת חוות דעתו בכלליות, ובפירוט לגבי בעיות תאימות (אם קיימות). תודה.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by ori83,

קניתי עכשיו מסך MAG 796FD2 ואני לא יודע איך מנקים אותו. אפשר לנקות אותו באופן שוטף או שאסור? עם מה מנקים אותו כשהוא מתלכלך?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  3. כידוע לכולם DOOM 3 פועל טוב יותר על כרטיסי אנווידיה עכשיו השאלה היא האם זה רק בגלל שהוא מבוסס על OPENGL או גם כי הוכנסו בו אופתימיזציות שלא יופיעו במישחקים שמובוססים על המנוע של דום וכך כרטיסי ATI יהיה שווים יותר במשחקים אלו ? תווווודה

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש AMD 939 3200 עם לוח NFORCE4 אני צריך כרטיס מסך טוב עד 1000 ש"ח ואם זה לא הגזמה במחיר הזה אז שיהיה גם VIVO תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by zomo,

שלום אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב מסך חדש השימושים העיקרים שלי הם משחקים ולראות סרטים יש לי 800 שקל תקציב אני רוצה מסך שטוח וראיתי בוואלה שני מסכים שנראים נחמדים אחד 17 710BH LG FLATRON והשני FLATRON 776FM שניהם במחיר שלי ואממ אני מעדיף צבע כסוף אני גר בקריות יאנטו שיהיה חנות בצפון... תנו המצלצות בבקשה ולילה טוב

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  6. חבר שלי קונה כרטיס מסך התקציב מצביע ל REDON9550 עכשיו הציעו לו אחד עם 128 זיכרון שעולה 380 ואחד עם 256 זיכרון שעולה 460.... מה אתם אומרים שווה את ה80 שקל האלה בשביל להכפיל את הזכרון על הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by urich,

טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. שוב אני מצטער על הדאבל פוסטינג לא יקרה שוב- והנה לא הקפצתי אלא ערכתי. מבקש את סליחתכם מנהלים יקרים.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by jhracham,

אז לאחרונה נשרך לי הכרטיס הקיים GeForce 4200 TI... ובמקומו קנינו את ה GeForce FX 5500... הבנתי שיש כמה הגדרות כיוון ב Bios ואני חושב שעל רובם השתלטתי... אולם יש לי אופציה ב Bios שאני לא יודע מה בדיוק לכוון אותה: Graphics Aperture Size... ורציתי לדעת איזה ערך אני שם שם? (הברירת מחדל היה על 64) אם ישנם עוד הגדרות שאתם ממליצים על מנת לכוון אני אשמח לשמוע... ורציתי לדעת גם איזה משני הכרטיסים שציינתי למעלה (4200 TI או FX 5500) לדעתכם יותר חזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by ztahie,

אני בונה מפרט מחשב. מה עדיף מבין שני אלו? אני רוצה מחשב שיעבוד טוב במשחקים כמו DOOM 3,FAR CRY ...לא צריך מחשב "פגז", העיקר שאהנה ממנו במשחקים... לא מתעסק ב- OC 1050-xfx 6600GT 128MB DVI, TV, DDR3 או RADEON X700 PRO 256MB DVI, PCI-E-1180 ???? תודה על העזרה..ואם אפשר גם הסבר על התשובה

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by narlat1,

חבר'ה אני צריך לקנות מסך LCD 15'' למחשב שבחדר של אחותי (כיתה ב') אז לא צריך להיות רציני...תמליצו לי על אחד אמין וטוב אבל לא יקר מדי אין למה להוציא יותר מדי

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  11. אני מעוניין לדעת כי אני מתלבט בין שני כרטיסים ה - X850XT וה - 7600GT (חשבתי להוסיף להתלבטות גם את ה - 6800 כדאי?), וראיתי שהרוב פה ממליצים על ה - 7600GT (יחס מחיר ביצועים ממש טוב) למרות שהוא עובד ב - 128BIT לעומת ה - X850XT שעובד ב - 256BIT ורציתי לדעת אם לא אמור להיות יתרון ל - X850XT בגלל זה? * אם יש לכם רעיונות לכרטיס אחר בתקציב של עד 900 שקל אני אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by cd73,

מי היבואן בארץ של חברת viewsonic

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  13. Started by Ac1D,

שלום, אני צריך אתר או פורום בנצ'מארקים להשוואות של כל מיני כרטיסי מסך. כמו בעמוד הזה, רק ליותר כרטיסי מסך: http://hwzone.co.il/reviews/6800gt/7/ תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. אני רוצה מסך דק 19 אינצ' ראיתי מסך לא יודע את הדגם שלו של סוני שחור יפה ומה טווח המחירים שלהם?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by mrmoti,

צריך לבחור כרטיס מסך חדש - מה יותר טוב? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עולה 1490 ש"ח או eVGA 6800GS 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4381 עולה 1525 ש"ח תודה!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by mdmdmd,

שאלה ראשונה: אח שלי קנה מחשב חדש דנדש שעלה לא מעט ואני מתחיל לחשוב שאולי עבדו עליו שם! למה הוא קנה כרטיס FX5200 שאני יודע שהוא לא פצצה אבל הוא ביקש כרטיס 256MB של NVIDIA ונתנו לו את זה...אחרי בירורים שעשיתי גיליתי ש ה FX5200 הוא בכלל 128 ולא 256 אבל שאני פותח את מאפייני NVIEW של NVIDIA כתוב שם סוג אפיק AGP 8 וזכרון פנימי 256MB שגם אותי זה דיי הפתיע! אז איך תסבירו את זה שהמוכר של המחשב שלו והמאפיינים במחשב שלו הם היחידים שטוענים שהכרטיס הזה הוא 256 ולא 128 כמו שכל החנויות והאינטרנט כולם טוענים?! אולי יש כמה דגמים שאני לא יודע עליהם? וכן זה בטוח FX5200 ! שאלה שנייה: אני קונה מחשב עזבו תמפרט..ולדעתי עלה הרבה מאד למחשב ללא מסך...P4 3.0 64 bit 160 GB sata2 עניינים...כל החידוש…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by ryan_b,

רציתי לדעת איזו יציאה זו (היציאה הצהובה) ולמה היא משמשת תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by skywalker13,

שלום. קראתי לאחרונה את המאמר באתר על הלוח אם החדש של msi ונאמר שם שיש שם 2 כניסות לכרטיס מסך. כלומר אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך לפי מיטב הבנתי. אז לא בדיוק הנבתי... זה באמת אפשרי? ואם כן אז מה זה בדיוק נותן לי?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by tamar,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=201185

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by X-Style,

ההתלבטות היא כמובן בגלל התקציב.. ה3870 קצת יותר זול מה8800GT.. השאלה היא האם יש כרטיס מסך שמשמעותית יותר חזק מהשני? או יותר טוב, יש בנצ'ים בכלל לכרטיסים האלו? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  21. שלום, לאחר יגיעה קניתי כבלים שיתאימו לטלוויזיה שברשותי. יש לי כרטיס מסך של חברת HIS radeon x1950 VIVO בכל מקרה, ניסיתי לתצוגה שמס' 2 יהיה פעיל - לא מאפשר לי . פתחתי את התוכנה היעודית של ati (סיסיסי) ובאפשרות הבסיסית של ההגדרות הוא שואל אותי עם מסך אנלוגי או הטלוויזיה כאשר אני בוחר בטלוויזיה אני רואה ! (כך שאני יודע שהחיבורים בסדר) אבל אז כמובן שאני לא רואה את המסך הרגיל... הלכתי ל"אדוונס" ושם הוא מזהה לי את הטלוויזיה כ"דיסאייבלד" ואני אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" בעזרת הכפתור הימני - אך הכפתור לא מגיב.... חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה. עדכנתי את הדרייברים (וז לא זיהה לי את הטלוויזיה בכלל) . מישהו יכול להושיע ?

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by moshiko4512,

שלום לכולם!! אז ככה יש לי אפשרות לקבל את אחד מהכרטיסים הנ"ל מה מהם עדיף?והאם יריצו משחקים בצורה סבירה כי אני לא גיימר ולא חשובה לי עד כדי כך האיכות? שאלה נוספת היא ,הבנתי שהכרטיסים הנ"ל אינם תומכים DX10 אז השאלה שלי האם בכל זאת הם יוכלו להפעיל משחקים הבנויים לDX10 ופשוט לא יוכלו להשתמש בטכנולוגיה של הDX10 אם ני מגדיר את זה נכון? תודה מראש וסליחה על הבורות!!! :)

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by גיימרית,

עברתי על הת'רדים האחרונים, אבל יש לי סלט ענק בראש אז אני פשוט אשאל ספציפית - אני זקוקה לכ.מסך טוב למשחקים בעיקר (אני פשוט לא מאמינה שR6VEGAS טוען שהכ.מסך הנוכחי שלי לא מספיק טוב בשבילו ). התקציב: 1000 ש"ח, אבל אני גמישה טיפה. (בפרופיל שלי יש את הרכיבים העיקריים במערכת שלי)

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by !DrAgOn~LiGhT!,

מה קורה חברים? אני קונה מחשב לגיימיניג, ואני מתכוון לשחק על 1080*1920, יש את 560ti ב 900 שקל של gardia ואת 570 ב 1300 שקל. השאלה אם באמת שווה להוסיף את ה 400 שקל האלה, שזה סכום לא מעט של כסף לטובת ה 570? או שגם ה 560ti יעשה את העבודה ( לפחות לשנתיים הבאות). תודה לעוזרים!

25. לאחר שקניתי את BF3 וראיתי שהוא לא עובד הכי טוב בעולם אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר רציני בתקציב של 1000 שקל בערך המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU 6400 @ 2.13GH 4GB זיכרון DDR2 כ. מסך נוכחי 5750 ספק כוח crosair tx 750W מסך 22" אני מתלבט בין כרטיסי המסך האלה: http://tms.co.il/product/10197 ואח"כ אני יוכל לפתוח אותו ל6970 לפי המדריך שבנעוץ או את הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/10709 מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.