עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כי יש לי ויכוח עם חבר שאומר שהאקס בוקס לוקח. שהמעבד של NVIDIA טוב יותר והוא מותאם בדיק למשחקים. הוא טוען למשל העשן (סתם דוגמא) נראה טוב יותר. מי לוקח - ואני מתכוון למחשב חדש עם כרטיס למשל 6800 אולטרה או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

יש לי את הכסף לשידרוג , 5870 נכנס בתקציב , אני כנראה יעבוד על מסך ברזולוצית FHD ומעלה ( משחקים בעיקר ) יש לי קונה ב600 ש"ח לכרטיס שלי ולכן החלטתי על הדרך לרכוש את אחד מהכוכבים החדשים של ATI , השאלה שלי זה האם יש משהו אחר שלא שקלתי ( 4890 ?) לפי מה שהבנתי ל5850 יש 200 פחות מעבדי זרימה מל5870 ולכן הוא בטיפה חלש יותר , אבל רציתי לשאול אם זה יספיק לי לרזולוציות של 26" . בקיצור , 5850 - אוברקיל או כרטיס משתלם? אותו דבר לגבי ה5870 ( תוספת של 600 ש"ח למחיר ה5850 , יש את הכסף אבל האם שווה ? ) תודה מראש

3. Started by darkie,

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך בתקציב של עד 400-500 ש"ח המטרה העיקרית היא לשחק בעיקר חלק מהמשחקים החדשים בעיקר COD4 או RA3 שיצא בקרוב. המערכת שברשותי כתובה במפרט בצד והשאלה שלי היא איזה מבין הכרטיסים הבאים ייתן את הביצועים הטובים ביותר לטווח הארוך ובעיקר למשחקים שציינתי. הרשימה היא: ATI Radeon HD2600PRO 256MB AGPוGeCube - מחיר 350 ש"ח. ATI Radeon X1650Pro 512MB AGPוSapphire - מחיר 355 ש"ח. ATI Radeon X800GTO 256MB AGPוPalit - מחיר 365 ש"ח. ATI Radeon HD3650 512MB AGPוSapphire - מחיר 395 ש"ח. ATI Radeon HD2600PRO 512MB AGPוGeCube - מחיר 399 ש"ח. Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP - מחיר 470 ש"ח. Sapphire HD2600XT 256Mb GDDR3 AGP - מחיר 511 ש"ח. תודה.

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. חבר שלי נוסע לארה"ב ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסכום הנ"ל.. הוא צריך המלצות לחנויות בניו יורק סיטי בנתיים יש את החנות www.jr.com ויש שם את הכרטיס הזה ב300$: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3993328 שהוא נראה לי הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה. אם מישהו ימצא משהו יותר טוב או אותו כרטיס של חברה אמינה יותר, ויודע אולי על חנות אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by nanus,

שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by sapir5522,

הוא יהיה יותר חזק מה HD4890? מה יהיה המחיר שלו בערך?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by Shlompy,

nישהו יכול אולי לפרט לי איזה דגמים יש לכרטיס GeForce 6600? הבנתי שיש כל-מיני. כמו GT, LE, ועוד כמה שאני לא זוכר. אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין כל אחד, מה טוב ומה על הפנים, ומה המחירים בערך, אני מאוד אשמח. תודה. שלומי.

8. Started by drorhazan,

נא לענות מהר! אני טס ב-28 לספטמבר לארה"ב ועל מנת לא לעשות מעצמי ליצן גמור שם, הדפסתי הרבה ביקורות/כתבות/מאמרים/מדריכים שלכם. אתם אתר מקצועי מאוד ואני קורא אתכם כבר שנתיים בערך, אבל לא מגיב פה הרבה. רציתי לשאול אם שווה לי להביא כרטיס מסך או כל רכיב חומרה אחר מארה"ב, אני יודע שישנם כרטיסים, כמו סדרת 9 של nvidia, שאצלנו בארץ עולים פי 10 כמעט מבארה"ב. במחשב החדש שקיבלתי מג'ון ברייס צריך לשדרג הכל- זכרון (להוסיף יותר זכרון כי כרגע יש לי רק DDR2 256MB), הארד דיסק (יש לי כרגע רק 80GB של western digital בממשק SATA וכמובן שחייבים להחליף כי 80 ג'יגה זה כלום- אוטוטו יהיה כאן 1TB). ללוח אם שלי (של BIOSTAR) יש 4 יציאות SATA ויציאה אחת של IDE. מעבד- נתנו לנו מעבד סלרון ואני חייב הסבר …

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by ilanb0,

בעבר נאמר לי שיש כרטיסי מסך ברמה טובה המובנים בלוח האם. כמעט עמדתי לרכוש לוח כזה כי שלי התפגר, עד שנמסר לי כרטיס מובנה כזה, משתמש בזיכרון של המחשב. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? האם זו סיבה טובה שלא לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by eliil1,

האם כרטיס כמו 4850 או 9800GTX+ מתאים למסך SAMSUNG T240 ?? תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  11. תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by Shoshan01,

http://ksp.co.il/?uin=20776 זה קירור סטוק? המחיר לעומת המחיר חו"ל משתלם?

13. Started by gangst-R,

החלפתי כרטיס לX1900XTX 512 היום, התקנתי את הדרייברים והכל. הבעיה היא שיש משחקים שלא עולים, NFS קארבון למשל, ברגע שמפעילים את המשחק המחשב עושה RESTART. חשוב לציין שהמשחק פעל טוב מאוד עם הכרטיס מסך הקודם שלי. לעוומת זאת יש משחקים שכן עולים על ההגדרות הכי גבוהות ורצים חלק (הסנדק למשל). תאבחנו לי את התקלה בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך x1600xt יציאת S video 7 פינים . עכשיו אני אדבר על הקבלים שקיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך : קבל שחור S video - 4 פינים . קבל צהוב עם מתאם ל- SVIDEO ( composite ? ) ועוד קבל שהוא 7 פינים ובדיוק מתאים לי ליציאה (חופף את היציאה) של הכרטיס מסך .. אותו קבל מפוצל ל- 3 קבלים אחרים - אדום ירוק וכחול .. נתחיל מזה .. שכאשר אני מחבר את הקבל S video ( השחוק בעל ה- 4 פינים - 2 פינים אודיו ו - 2 פינים וידאו אם אני לא טועה .. ) אני מקבל תמונה מלאה בטלויזיה .. צבעים הכל טוב ויפה .. אך הבעיה שיש לי היא שאני חייב לחבר את מסך המחשב לחיבור הכחול שידוע בשמו VGA , אחרת , אם אני אחבר את הקבל הזה בעזרת מתאם (DVI) ליציאת הוידאו של כרטיס המסך DVI אני לא מקבל תמונה בטלויזיה זתומרת שהטל…

15. Started by psychuil,

או שחבל על ה550 ש"ח שזה יעלה? המחשב שעליו מדובר הוא מחשב עם 5GB 667 RAM ומעבד A64 3.8Ghz. ספק כח יוחלף אםפ יהיה צורך.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA בלבד (אני עובד עם מערכת עריכה שלא תומכת ATI) שלא יעלה על 600 שקל ושיתן לי ביצועים טובים במשחקים למשל אני עובד עם מסך של סמסונג 22 אינץ' על רזולוציה מקסימלית של 1920 על 1200 -מקווה שלא טעיתי ב1200 ,יש משו שאפשר להמליץ עליו זה הספק שלי דרך אגב , , HEC TRT 400 תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך GTX650 Ti Boost 2GB GDDR5 ואני מחפש שווה ערך יותר בזול או יתר בצועים 15% בתוספת 100 ש"ח וכמו כן איזה מעבד וזיכרון ימצו איתו את הפונטציאל

18. AMD משיקה כרטיסי מסך מוזלים לגיימר המודרני - האם ה-Radeon RX 5500 XT הוא מחליף ראוי לסדרות הפופולריות מהעבר? התשובות בפנים לכתבה

19. Started by mokisho,

יש לי X1900XT כרטיס מסך והוא מחובר לשני מסכים LCD אחד מהמסכים לא תומך ברזולציה גבוהה אני רואה בו אבל התמונה בורחת לצד איך אני יכול לסדר זאת יש לי רק את התוכנה של ATI ואני לא מוצא את זה ?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by LIOR42,

ברצוני לקנות כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם זכרון 1GB ושאלתי היא האם היציאה של המסך הסטנדרטי תכנס ג"כ לכרטיס החדש אצלי בכרטיס הישן יש את הכניסה הכחולה המוכרת

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by Lanzar,

נאמר ולא, זה משנה אם אני מחבר שני 8800GT מחברות שונות ?

22. Started by soft40,

השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש, ה 480 עדיין סחב אבל.... בכול זאת עברו שלושה דורות ההתלבטות שלי היתה בין WINDFORCE 770 2GB ל RADEON R9 290 4GB ההבדל היה 400 ש"ח במחיר והאמת פחדתי מקרור הסטוק של ה 290 וקצת מהמחיר. השאלה שלי בעקבות המפרט שיש לי האם המעבד היה צוואר הבקבוק במידה והייתי לוקח את ה 290 כמה שיפור היה בינהם המפרט : INTEL I5 750 ללא OC לוח ASUS P7P55D-E PRO 8GB DDR 3 ספק CROSSAIR 650W מארז Vengeance C70 Mid-Tower Gaming Case אני משחק על 1080P

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה יותר חזק? אחד יותר מהיר אבל 64 ביט,והשני 128,ויותר איטי. מה לבחור? או שיש לכם המלצה על כררטיס במחיר דומה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by natan805,

קודם כל המפרט בחתימה דרייבר CCC11.5b עשיתי אוברקלוק קטן לhd6850 מ 775\1000 ל 845\1190 זה תקין? תוצאה שקיבלתי >>> [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  25. אשמח לשמוע מה חושבים אנשים שעבדו עם המסך הזה לשימוש אינטרנט ואופיס בלבד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.