עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roco,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ומיועד רק סרטים בעל יציאות DUAL DVI , ו VIVO עם 512MB 256 BIT במחיר של 1000 ש"ח פלוס מינוס תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. שלום לכולם, 1. אשמח להמלצה לטלויזית LCD 32 אינץ'. אני רוצה לחבר אותה הן למחשב כדי לראות תכנים ב-HD והן לממיר הדיגיטלי של הוט. 2. האם geforce 8800 gts 320 mb יספיק לי או ללכת על הדגם של ה-640 מגה? 3. האם כדי להקליט תכנים מהממיר הדיגיטלי אני צריך כרטיס PVR או שה-geforce עם כניסת ה-video in מספיק?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by hakoki,

וזהו לא מעל כרטיס מסך שיפעיל רק סימס 2 יש המלצות? אמור לעלות בסביבות ה200 שקל ככה,רצוי לציין שהוא ישולב עם ג'יגה זיכרון.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Shafan,

יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  7. Started by 1900GT,

שלום, אני כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא קיבלתי תשובה מלאה. יש לי כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256MB ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה וכל מה שאני רואה במחשב יופיע על הטלויזה. לכרטיס יש VIVO וחיברתי את את הכבל (RCA הצהוב) בינהם (ובדקתי שבמתאם כתוב יציאה ולא כניסה) ולא מופיע כלום בטלויזיה. השאלה מה להגדיר במחשב??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  8. שלום , יש לי כרטיס ATI X1950 יש לי תקיעות במשחקים יש לי FPS נמוך . 100 FPS לפעמים ופתאום יורד ל40 הכל מעודכן דרייבר 7.3 ... התייאשתי . ואפילו שיחקתי על 16 BIT לא עזר יש לי ספק מצוין וגם זכרונות של 1 GB . עכשיו למדתי בחיים לא קונה יותר ATI אני מחליף ל 7900GS ... אל תקנו ATI זה חרא של דבר

• 118 תגובות
    • 8.4k צפיות
  9. Started by roco,

האם יש כרטיס מסך כזה עם 512 MB , ו256 BIT ? ואם יש כרטיס מסך טוב יותר, בערך באותו מחיר לסרטים בלבד?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.8 כרטיס מסך G6600 לוח אם של asus P4s800d והבעיה היא שאני משחק נגיד במשחק lotr bfme2 ולפעמים יש פאשלות קטנות בגרפיקה ולעיתים קרובות המחשב קורס או מראה ארור. עוד דוגמה היא מהמשחק wow לאחר שעה בערך מופעים פאשלות ריציניות בכל המסך ולעיתים המחשב גם קורס. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, פרמטי את המחשב והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. שלום.. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך וזכרונות... לכרטיס מסך הוא נותן 500 שקל בערך. הכל היה טוב ויפה כבר כמעט עמדנו לקנות כרטיס ואז נזכרתי ששכחנו לבדוק פרט קטן.. אין לו PCI-E בלוח אם.. (מחשב מלפני 3 שנים בערך..) איזה כרטיס יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף רק בשביל משחקים ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by Nihility,

מדובר על משקפיים מיוחדות שבשילוב עם דרייבר למחשב הופך כל משחק עם מנוע תלת מימד לחוויה תלת מימדית אמיתית. זה משתמש בסטריאוסקופיה כלומר יותר תמונה נפרדת לכל עין מזווית שונה ואז המשקפיים מוודאות שהעיניים רואות רק את התמונה הנכונה. https://edimensional.com/product_info.php?cPath=21&products_id=29&osCsid=69ba67ace8795a2468e1cbf1b9552e32 עשו על זה כתבה ב tomshardware ואני חייב להודות שאני ממש סקרן בקשר לטכנולוגיה הזאת. עד עכשיו הטכנולוגיה לא יכלה לעבוד על מסכי LCD אבל עכשיו החברה ב edimensional אומרים שהדגמים החדשים שלהם תומכים גם במסכי LCD. זה נראה מרשים ורק מהתיאורים בביקורת אני מתחיל להזיל ריר. זאת הכתבה: http://www.tomshardware.com/2007/04/10/wall_sized_3d_displays/…

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. כמו שכתבתי בתרד הקודם (כן, זה שאף אחד לא ענה לי...) ,אני מתכוון להתחיל לעבוד עם שני מסכים (יש לי רק אחד בינתיים ובקרוב אני אקבל את השני) -שניים של 19". התכוונתי לקנות N6200 של ASUS ולחבר מסך אחד ל-DVI ואת השני ליציאת ה-VGA . הכוונה היא כמובן לראות בכל מסך משהו אחר ולא אותו הדבר בשני המסכים. מכיון שכולם כאן היו נורא נורא עסוקים ולא ראו את השאלה שלי בתרד הקודם אז נרשמתי לפורום של NVIDIA ושם מישהו ענה לי בפסקנות שה-N6200 לא יוכל להציג שני מסכים בו זמנית! יתירה מכך ,הוא גם טען שרק כ. מסך עם Dual DVI יכול לעשות את העבודה........האומנם?.....מצורף הקישור : http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=33172 אה ושכחתי לציין שיש לי חיבור AGP אם זה משנה לגבי הסוגיה. תודה מראש לעונ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Idanbs,

אז ככה בתקציב שלי אני יכול להכניס כרטיס מסך במחיר של פחות או יותר 2400 שקל. ובמחיר הזה אני מביא מחו"ל את הכרטיס 8800GTX במקום לקנות 8800GTS מהארץ. השאלה האם זה כדאי לוותר על האחריות ועל כל הדברים בשביל הכרטיס הזה? אף פעם לא הזמנתי מחו"ל ולכן אני לא מכיר חנויות מומלצות שלא עושות בלאגן ושולחות לישראל.. האם לא עושים בלאגן במכס על דברים כאלה? אני יודע שעל חלקי מחשב לא לוקחים מכס אבל האם יש סיכוי שיעקבו אותו? ואמרו באיזה מקום שבמקרה שמעקבים אז צריך ללכת לשדה התעופה בת"א עם קבלות.. השאלה מאיפה אני מביא קבלות הרי אני מזמין מהאינטרנט

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by yonir,

האם יש איזשהי עדיפות בין כיבוי המסך ע"י לחיצה על הכפתור של ה-power שעליו (כך שהנורית power תכבה) לבין כיבוי ע"י בחירה של סגירה אחרי דקה של חוסר פעולה של המחשב ב-Power Properties- מה שמעביר את המסך למצב שנורת ה-Power מהבהבת? (המחשב בכל מקרה נשאר דלוק) (מבחינת אורך חיים של המסך בעיקר, לא נראה לי שיש שיקולים אחרים חוץ מאולי צריכת הספק זניחה ב-standby)

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. הנה תמונה למה הוא כותב לי את זה ? יש לי את הדרייבר הכי חדש 7.3 ... http://img440.imageshack.us/img440/328/ddfj6.jpg תראו מה הוא כותב ... תודה

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by sirexrv,

מצטער אבל אני לא מבין, היום כשהתמיכה לDX10 עדיין לא נראת קרובה (תקנו אתי אם אני טועה...) והמחירים בערך אותו דבר וב3DMARK 2006 התוצאה לטובת X1950XTX (לפי http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=608&model2=606&chart=231 ההפרש הוא בערך 800 ברזולוציה הכי גבוהה ועם כל הפילטרים) למה בפורום מפרטים בכלל לא "שמים" על X1950XTX ומייד ממליצים על 8800GTS? בגלל התמיכה העתידית? או משהו שלא רשמתי?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  18. היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by danyboy,

אם אפשר אז באזור חיפה תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  20. שלום חברים! כרגע אני עובד עם מסך אחד אבל לצורך עבודתי אני נזקק לשניים. יש לי חיבור AGP (מה לעשות...) וחשבתי לחבר את המסך הנוסף שאקנה ל-N6200 של ASUS שאני מתכוון לרכוש (הכוונה מסך אחד ליציאת ה-VGA ומסך שני ליציאת ה-DVI ). הנה הלינק לכ. המסך: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=155&model=484&modelmenu=1 שם כתוב שהמסך תומך ב- multi-display technology . אה-מה : עובד בחנות מחשבים (חנות אהובה למדי כאן בפורום ..)התעקש שמנסיונו N6200 לא יכול להציג שני מסכים ביחד אלא להציג כל מסך לחוד...והכוונה שלי היא לראות בבת אחת בשני המסכים ,ובכל מסך משהו אחר- לא "cloning". עובד בחנות אחרת טען ההיפך....אז לפני שאני קונה אשמח לקבל חוו"ד מחברי הפורום. תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, כשאני מנסה לתומי לשחק ב BF2, לאחר שהרבה זמן לא שיחקתי משחקים, הכרטיס מסך מתחיל לעשות שטויות: מידע על הכרטיס מסך:

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by roco,

שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by ofir2808,

חברה, יש לי חבר (שקוראים לו בנימין אבל אני קורא לו בני - סתם), אבל באמת יש לי חבר שקוראים לו בני והוא עובד באייבורי מחשבים, הוא אמר לי אתמול שביום ראשון או שני הקרוב מגיעים לאייבורי כרטיסי מסך 8500GT/8600GT, הוא עוד לא יודע מה המחיר אבל אני יעדכן ברגע שאני אדע (אם זה יעניין מישהו כמובן). שבת שלום לכולם.

24. Started by Oranili,

הנה תוצואות ה 3DMARK06 ללא OC מפרט : Amd Athlon64 bit 939 3.2 motherboard: nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board video card : X1950Pro 256MB GDDR3, HDCP Edition ,256-bit (512-bit Internal Ring Bus) Dual DVI (Double Dual-link) HDTV D-sub HDCP DVI to HD(MI) TV support via HD Video Dongle.HDCP decoding for Blu-ray and HD-DVD @1080i video quality. memory : 1 gb http://img120.imageshack.us/img120/5966/ddee1.jpg תוצואות : על 1024X768 ללא AA וגם תוצואות SUPERPI http://rotter.name/User_files/nor/461fbf7e054251e4.jpg

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by simonsix,

http://cgi.ebay.com/Nvidia-GeForce-8600-GTS_W0QQitemZ160106177327QQihZ006QQcategoryZ40161QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 9 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים