עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בישביל שהוא ירוץ חלק אני צריך לשים את הגודל של המסך ל- 512 * 400 ובגודל הזה הוא רץ חלק אבל הגרפיקה ממש גרועה איזה כרטיס מסך צריך ??? יש לי geforce fx 5200

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  2. יש לי ארד דיסק שעושה בעיות אם החשמל יכול להיות שהוא גורם גל לבעיות גרפיקה כי שאני מצליח להפעיל יש קווים אדומים מעצבנים וקצת נקודות ירוקות אני הייתי בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך עד שראיתי שהארד דיסק עושה בעיות אם הספק וצרים לנסות כמה פעמים עד שהמחשב נידלק אבל שאני מוציא תארד דיסק הספק פועל מצוין אבל אין לי איך לבדוק תכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by Spootnik,

אתם מומזמנים לציין איזה ובאיזה חנות אפשר לקנות תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  4. אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל(בגירסת ה-256Mb). אני יודע שבתקציב הזה עדיף לקנות את ה-1950 PRO אבל לצערי אין אותו בחנות שממנה אני קונה את המחשב. רוב ההמלצות שראיתי בפורום נטו לכיוון ה-7900 gs, אבל לפי רוב ההשוואות שראיתי ב-tomshardware ו-anandtech, דווקא ה-1900 gt עדיף במקצת. בעלי 1900 gt האם בעיית החימום/רעש בכרטיס זה מעיבה על היתרון שיש לו על הכרטיס השני? להשוואות בין הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2835&p=1 http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=549&model2=584&chart=196

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by adam1234,

שלום לכולם, הציעו לי 2 כרטיסי מסך באותו המחיר: XFX ATI Radeon 6950 695X-CDFC DualFan 2GB GDDR5 או HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 + DIRT3 אני אשמח לדעת איזה מהם הוא הממולץ ביותר. תודה.

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by tm1988,

רציתי לדעת מה היתרונות של ה-LCD לעומת המסכים הישנים יותר ה-CRT יש לקחת בחשבון שאין לי בעיה של מקום על השולחן, רציתי לדעת מה היתרונות הנוספים של המסך הדק מלבד המקום.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by אבי קורן,
    • 0 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by saarshai,

רכשתי את הכרטיס hd 4850 של ATI לשימוש למשחקים וגרפיקה תלת מימדית, בעיקר solidworks. לפי מה שהבנתי, ישנם כרטיסי מסך ייעודיים לעיצוב ותחנות עבודה, אך הם עולים הרבה יותר באופן קיצוני. הפיתרון הוא softmoding אשר גורם לכרטיסי משחקים לתפקד ככרטיסי "עיצוב" בביצועים יותר נמוכים (אם כי בחלק מהמקרים לא בהרבה). תהיתי אם מישהו כאן מבין בזה משהו, התנסה בזה ומה הוא חושב על הכרטיס הספציפי שקניתי כמיועד ל-softmoding. בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע כיצד לבצע את זה על הכרטיס הספציפי, ולכן אשמח להפנייה או עצה. תודה. עריכה: האם בכלל יש צורך ב-softmodding בכרטיסים התומכים ב-openGL?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  9. שלום לכולם קיבלתי את כרטיס המסך radeon hd2900pro לכרטיס הנ"ל צריך לחבר שתי חיבורי חשמל של 6 pin , בספק שלי יש רק אחד כזה הספק הוא מסוג enermax דגם EG425 , מישהו יודע מה ניתן לעשות , אולי יש מתאם או משהו דומה תודה

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by eXtReMeHaLo,

ה- Mitsubishi 930SB או - Samsung 959NF או - Philips 109P לא צריך להתחשב במחיר זה לא כל כך משנה ואני צריך תמסך למשחקים וסרטים לא דברים אחרים אם זה משנה בכלל תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by fggtr29,

מה זה ROPS ו- TMUS. מה זה נותן לי בסרטים ובמשחקים ? לשם מה זה משמש ?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by Swed,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל והדרישות הם. שיריץ משחקים כמו שצריך על הגדרות סבבה. שיהיה לו DDR3 וזכרון 1 גיגה. תודה לעוזרים !

13. Started by erangi,

יש לי כרטיס מסך (GeForce 8400GS) עם שתי יציאות - VGA ו-DVI. הטלוויזיה שלי היא CRT שמנה מהסוג הישן, ללא חיבור דיגיטלי. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. אני לא שואף לקולנוע ביתי באיכות גבוהה, אלא לאפשרות לראות סרטים שממילא עברו דחיסה. שאלותי: 1. האם יש דרך להמיר את יציאת ה-DVI ל-S-Video, בלי לקנות סטרימר או משהו דומה, שיעלה מאות שקלים? 2. האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך זול שישמש רק לצורך החיבור לטלוויזיה, אבל יעשה את זה באיכות סבירה? השאיפה שלי היא להוציא על זה 100-200 ש"ח. היישום הגרפי הכי כבד שאני מריץ הוא Windows 7, כך שאין לי עניין לשדרג את כרטיס המסך הקיים, אבל לא אכפת לי להוסיף אחד זול. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  14. Started by mdmdmd,

שאלה ראשונה: אח שלי קנה מחשב חדש דנדש שעלה לא מעט ואני מתחיל לחשוב שאולי עבדו עליו שם! למה הוא קנה כרטיס FX5200 שאני יודע שהוא לא פצצה אבל הוא ביקש כרטיס 256MB של NVIDIA ונתנו לו את זה...אחרי בירורים שעשיתי גיליתי ש ה FX5200 הוא בכלל 128 ולא 256 אבל שאני פותח את מאפייני NVIEW של NVIDIA כתוב שם סוג אפיק AGP 8 וזכרון פנימי 256MB שגם אותי זה דיי הפתיע! אז איך תסבירו את זה שהמוכר של המחשב שלו והמאפיינים במחשב שלו הם היחידים שטוענים שהכרטיס הזה הוא 256 ולא 128 כמו שכל החנויות והאינטרנט כולם טוענים?! אולי יש כמה דגמים שאני לא יודע עליהם? וכן זה בטוח FX5200 ! שאלה שנייה: אני קונה מחשב עזבו תמפרט..ולדעתי עלה הרבה מאד למחשב ללא מסך...P4 3.0 64 bit 160 GB sata2 עניינים...כל החידוש…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by Leo101,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 500 ש"ח. האמת התכנון המקורי היה 8800 gt אבל הגעתי למסקנה שאני לא מספיק בבית בשביל לנצל אותו. לכן החלטתי לקנות כרטיס מסך זמני ( הזמני הזה יכול להגיע גם לשנה בשקט) לכן אני שואל מה הכרטיס הכי משתלם בתקציב הזה... המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤936 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤519 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤392 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤277 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤725 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 …

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by SyndromE,

שוחררה עוד חבילת PhysX, קישורים להורדה ישירה: * Two new levels for Warmonger—Tombstone and Asylum * Crazy Machines 2—Featuring GPU-accelerated NVIDIA PhysX effects * Dark Basic Fluids Demo by Kenneth Bugeja * Dark Basis PhysX Soft Body Demo by Kenneth Bejega * NVIDIA PhysX Screensaver * Badaboom Media Converter 1.0 * Power Director 7.0 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects * TMPGENC XPRESS 4.6.2.266 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects הוראות הפעלה קישור להורדת החבילה מאנוידיה תהנו...

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  17. Started by garuffy,

היי, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עבור משחקים חשוב לציין שאני לא גיימר מושבע אבל מצד שני כן משחק ב FARCRY וב - RISING OF DRAGON (אם לא רשמתי נכון, סילחו לי) כיום אני מתלבט בין GTX460 768MB לבין ATI HD4890 VAPOR BATTLESTATION הנתונים של המחשב שלי : ספק מתח של THERMALTAKE 600W TOUPHPOWER מעבד INTEL I3 C540 זיכרון A-DATA GAMING 1600MHZ 2*2 לוח אם GIGA BYTE GA-H55 UD3H ,תודה מראש על העזרה :-)

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by inrock,

שלום לכולם מבקש עצתכם לשדרוג כרטיס מסך לפי המפרט שלי. תקציב 1200-1300 שיריץ משחקים בצורה טובה וחלקה תודה

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש לאחי ויש בעיה עם הfps זהו מחשב i7 עם sli של שתי כרטיס מסך evga 260 הגירסא היותר חזקה שלהם... עכשיו יש לי משהו כמו 100 fps במשחק קאונטר סטרייק שבחשב הישן היה לי 130 וזה היה מחשב לפני חמש שנים... הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם לפני כמה ימים והורדתי בהגרות את הsync למסך מה עוד צריך לשנות בהגדרות? יש לי ויסטה 64 ביט.. כמו כן מופיע לי מד בצבע ירוק רק כאשר אני נכנס למשחק ורשום לידו SLI והוא עולה ויורד כל הזמן איך אני מוריד את זה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  20. ?? כותרת

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  21. זה מה שאמר לי מוכר, באחת החנויות בארץ. הדגם של הכרטיס הוא: geforce 9400GT. למה הוא התכוון בדיוק והאם זה יתכן בכלל?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by crazyfunk,

אני מרכיב מחשב למורה לסאונד שלי.. מאחר והוא לא ישתמש במחשב לצורכי גרפיקה או משחקים הוא יסתפק בכרטיס "חלש" מה שחשוב שיהיה לו קירור פאסיבי.. הדגש במיפרט הוא השקט... סדרת 7xxx יכולה להתאים במידה ולא יקר מידיי... טווח מחירים? 250+ העיקר שיהיה פאסיבי!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  23. מצטער על הבורות יש לי כרגע כרטיס 7300 GT > רוצה לירכוש כרטיס חדש שהוא PCI-Express 2.0 1. האם זה אותו חיבור לוח ולא תהיה בעיה? 2. בהיזדמנות זו איזה כרטיס כדאי יותר לדעתכם? זה http://www.amazon.com/EVGA-512-P3-N977-TR-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B001QCYNW2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-6 או זה http://www.amazon.com/BFG-BFGE98512GTGE-GeForce-Graphics-EcoIntelligence/dp/B00288BH9A/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-11 או זה http://www.amazon.com/Sparkle-SX98GT512D3G-VP-GeForce-PCI-Express-Graphics/dp/B002FU5RRE/ref=sr_1_10?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259698636&sr=8-10 על איזה מותג ללכת?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by MasterDK,

היי לכולם! אני מחפש כרטיס מסך עד 700-800ש"ח שיריץ בצורה סבירה את המשחקים הבאים: Stalker, Metro 2033, The Witcher 2 (אני יודע שהוא עוד לא יצא ולא נראה לי שאני אחכה עד 2011 אז אני מהמר פה) מפרט המחשב בצד. המסך הוא LG 17" בעל רזולוציה 1280X1024 ולא נראה לי שהוא יתחלף בקרוב (גם אם כן לא נראה שאני יעשה שימוש ברזולוציה גבוה יותר). בהתחלה רציתי להגביל את עצמי רק ל NVIDIA בגלל PHYSX וכי אני FAN שלהם, אבל ראיתי של ATI יש יותר דברים להציע במחיר זול יותר לעומת NVIDIA. בכל מקרה אשמח להצעות משתי החברות. תודה רבה מראש וחג שמח! אא וכן, דיי חשוב לי השקט (אין צורך בקירור פאסיבי [למרות שלא יזעיק] אבל שלא יהיה מרעיש מידי), גם תמיכה ב DX11 די חשובה לי כי אני מאמין שזה יתפוס בעוד שנה שנתיים ו…

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  25. ערב טוב פורום תצוגה אני רוצה לקנות בקרוב מסך דק שטוח ( אני רוצה ללכת על אחד של 17 אינץ ) , התקציב כרגע לא חשוב בגלל שאני רק רוצה לדעת מידע אין לי שום ידע במסכים , איך הם פועלים וגם מה השמות של החיבורים שבהם הם מתחברים אז אני כרגע על ידע של אפסי ביותר אפילו מאורפל עד כדי כך שאני לא מבין בזה רציתי לדעת איזה סוגים יש של מסכים דקים , יש סוגים של מסכים דקים ? יש הבדל ביציאות שלהן ?? מה יותר איכותי ? אם יש למישהו את הזמן ואת ההשקעה אולי להסביר ... או שכבר קיים מדריך על קניה נוחה של מסכים דקים בעברית מומזן לפרסם ולדון על כך

• 8 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.