עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הנה הלינק מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 נראה לי מוזר שהוא כזה זול.. בהתחשב שתכננתי לקחת 7300GT של POV ב420 ..מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by urich,

טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. שוב אני מצטער על הדאבל פוסטינג לא יקרה שוב- והנה לא הקפצתי אלא ערכתי. מבקש את סליחתכם מנהלים יקרים.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. אני הולך על 7600GS של ג'יגבייט וראיתי שתי גירסאות ,אחד עם 256MB ואחד עם 512MB מה ההבדל בביצועים בין 2 הכרטיסים? שווה ללכת על ה512 בהפרש של 150ש"ח?

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by shu sha,

אז היום בשעה טובה הגיעו ללוג'יק הכרטיס הזה מתוצרת אלבטרון... אבל יימח שימם הם דפקו לו מחיר של 1550 ש"ח... ואני התכוונתי לקנות מחשב שם וחיכיתי רק שתגיעה אליהם גרסאת הAGP... והמחיר של 6600GT PCE-I הוא 1300 ש"ח.. הבדל של 250 ש"ח!!! כששאלתי אותם הם ענו לי שהמחיר יהיה כמעט אותו דבר ולא יותר מ50 ש"ח הבדל... קיצר השאלה שלי היא האם לדעתכם המחיר של הAGP ירד בזמן הקרוב? למה ממש כבר בניתי עליו ואין לי עוד 250 להשקיע

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by NaRKoMaN,

מצאתי שיש דבר כזה שקוראים לו quad sli בעזרת שני כרטיסי 7950GX2 איזה תוצאות מטורפות יש לזה 5 טרה פלופ!!!! ביצועים מעולים יותר ממה שהגירסא 9 תהיה! http://www.pcper.com/images/reviews/195/specs_2.jpg

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  6. תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  7. אהלן יש לי מחשב די פשוט עם מעבד dual 2.8 2 ג'יגה ראם מסך 22 ואני מחפש כרטיס לגיימיג קל סגנון league of legends , dota2 , guild wars 2 וכו' חשוב לי שמחיר הכרטיס לא יעלה על 350 ש"ח ושלא יהיה כרטיס חזק מידי שיצור צוואר בקבוק תודה רבה

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by cold,

שלום, כרגע יש לי 9700NP 128MB 256BIT, עכשיו אני מיתלבט אם לימכור את הכרטיס להוסיף כסף ולקנות 9800PRO משומש, או להשקיע את הכסף בקירור וליצרוב ביוס של PRO ולעשות עוד קצת OC?

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  9. סליחה שזה מאוד ארוך אבל זה חשוב לי מאוד תודה על הסבלנות!! רק כאשר יש הרבה פרטים וגרפיקה כבדה הכרטיס מציג ארטיפקטים:נקודות ירוקות ואדומות,קווים שיוצאים מעצמים ודמיות...שמתי לב שבמשחקים חדשים מאוד כמו call of duty 2 יש ארטיפקטים בשלבים כבדים כשאני עושה 800x600 aax2 directx 9,ולמשל במשחקים עם מנוע פחות כבד ,למשל ב counter strike source רק בשביל בדיקה הרצתי אותו פעם אחת ב1280x1024 aax6 afx16 ורק אז הופיעו ארטיפקטים דומים....אבל כשהרצתי את css למשל על אותה רזולוציה רק עם aax4 וafx8 ,לא היו ארטיפקטים והמשחק רץ חלק...עכשיו זאת לא בעיית חום כי יש לי מאורר שזורק על הכרטיס אוויר,ואת המאורר של הכרטיס מסך עצמו שימנתי לפני כמה זמן והוא מסתובב כמו גדול....עכשיו ניסיתי כל מיני דברים ש…

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  10. הציעו לי מסך.. הוא חדש, באריזה, כנראה כולל גם את האחריות, צריך לברר. בקשר למסך עצמו.. לא יכול לתת לכם דגם מדויק, אבל הוא של ViewPoint, 19 אינטש... האמת היא שניסיתי למצוא קצת מידע על ViewPoint ולא ממש מצאתי.. חברה גנרית? בכל אופן, המחיר הוא 1500 ש"ח. האם שווה? השימוש שלי הוא למשחקים, מה שמרתיע אותי במיוחד הוא זמן התגובה הארוך - 16 מילי-שניות. מה אתם אומרים? נדב.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by daviditzhaky,

אחד 3d של סמסונג והשני lg 1680 1050 768mb/1gb תודה לכם

12. Started by crazy_wow,

עד כמה משמעותי ההבדל בין המסכים, בהנחה שאני עובד רק ב 1024x768@85hz ? האם הם זהים חוץ מקצבי הרענון? התנסיתי בעבודה עם ה-F700P, אבל אני רוצה לדעת אם אני אוכל לחסוך את ההפרש במחיר (200 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. אנשים בבקשה תעזרו לי אני פשוט לא יכול יותר, אני עוד מעט תופס כיסא וזורק אותו על המחשב, ולוקח את המסך ועושה לו נפילה חופשית בקומה 7! הTVOUT שלי, שלאחר מאמצים רבים אולי (אם אתם זוכרים פתחתי על זה שהTO שלי היה בשחור לבן איזה שלושה ת'רדים) החלפתי כבלים מצבים תוכנות הכל בסוף שנאי הייתה הבעיה, קיצר שזה מאחוריי עכשיו הTO פשוט עובד מתי שבא לו!!!!!!!! אני עומד להשתגע ולפעמים הוא לא עובד בכלל אפילו אחרי כמה ריסטרטים! מה יכולה להיות הבעיה, דריברים הכי עדכניים R9000 SAPPHIRE בבקשה תעזרו לי, אין לי הסבר לבעיה הזו! :s07: :s07: :s07:

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by ConspecT,

אהלן, אז ככה יש לי מחשב בין איזה 3 שנים, ועם הזמן הוא ניהיה יותר איטי על אותם משחקים, אז חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך שלי לאחד קצת יותר טוב התקציב שלי הוא 500 שקל, הייתי עושה אתזה לבד אבל בגלל המפרט שלי אני לא יודע איזה כרטיס יעבוד ואיזה לו, איזה יעשה צוואר בקבוק ואיזה לא כי אני באמת לא מבין בדברים האלה.... המפרט שיש לי כרגע: mb: gigabyte p35-ds3 2gb ram e6750 core 2 duo 2.66GHZ GEFORCE 8800GT אז ככה.. אני כולה משחק בWOW ככה שאני לא צריך איזה מחשב מפלצת, ובאמת שיש לי בעיה בתקציב אז אם אפשר להוציא מזה משו זה יהיה מעולה. כרגע המשחק רץ על ההגדרות הכי גבהות בDX11 והמשחק עובד טוב, אבל באיזורים קצת עמוסים הוא מקרטע בטירוף. תודה לעוזרים =]

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  15. שלום לכולם! ------------ ברשותי מחשב עם המפרט הבא: motherboard: intel 945 חיבור PCIe processor: 2 * intel pentium dual cpu e2140 1.66 GHz ram:1GB ספק כוח 450W מדגם לא ידוע. מחובר למסך טלויזיה HD 1080p. אני מתכנן להגדיל את הזיכרון ל 2GB. ומעדיף שלא לשדרג את הרכיבים האחרים. המטרה היא לראות סרטים ב HD (יציאת HDMI) ובנוסף לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה (אם אפשר HD אז נהדר) אני לא גיימר שיודע להתעסק עם overclocking וכדומה. השאלה היא איזה כרטיס מסך יהיה הטוב ביותר שבאמת יהיה מנוצל ע"י המחשב (המחשב לא יוכל לנצל כרטיס "חזק מידי" ) שמעתי דעות שכרטיס GeForce 9800GT יכול להתאים וגם שמעתי דעות שלא יותר מ GeForce 9600. אני מקווה שהעברתי את מירב האינפורמציה. אשמח להמלצה ספציפ…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by Enable,

המפרט שלי ASUS P5K/EPU E8400 2GB RAM ספק TT 500W מסך 22 אינץ רחב ברזולוציה של 1680X1050 והכרטיס הנוכחי ASUS EN 8800GT יש לי כרגע 1500 שקל וחשבתי לשדרג או ל 5770 או ל 5850 עכשיו המכיר של ה 5770 היא חצי מה5850 ואני רוצה לדעת אם יש הפרש משמעותי בין שני הכרטיסים האלה. כעקרון אני זה בשביל משחקים אבל לא CRYSIS נגיד [לא סובל תמשחק] אלה כמו BFBC2 MW2 ושאר המשחקים שהולכים לצאת. ואם בכלל הכרטיסים האלה יתנו ביצועים טובים במערכת שלי? מה משתלם יותר?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  17. אז ככה חברים יקרים יש לי 3 כרטיסי מסך שקיבלתי במתנה. 1. GigaByte Nvidia 9800GTX+ 1GB 2.Power Color Radeon HD5770 1GB Gigabyte GeForce GTS 450 1GB.3 הייתי שמח לדעת איזה מהם טוב יותר על מנת לחבר למחשב שלי. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by LM10,

שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX460. היום קניתי כאבל HDMI - HDMI בשביל לחבר אותו לטלוויזיה שלי. חיברתי את הכרטיס ואת הטלוויזיה וזה פשוט לא מופיע לי בחלון של הSCREEN RESLUTION בווינדוס 7. מישהו יכול לעזור לי איך לגרום למחשב לזהות את החיבור? במחשב הקודם הייתי משתמש בכאבל S-VIDEO וזה ישר זיהה את זה בלי בעיות מיוחדות. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 2800 עם כרטיס מסך ATI RADEON 9800 pro. כשאני משחק heroes 5 המסך נכנס למן מצב סטנד ביי (באופן ספונטני) וכלום לא מגיב אלא רק ריסט. ניסיתי לשנות הגדרות בתוך המשחק ואפשרויות גרפיקה שונות, כלום לא עוזר. שמעתי שקיימת בעיה עם הכרטיס מסך הזה בעוד מספר משחקים ושאפשר להוריד את הכח עיבוד מx8 לx6 או 4 וזה אמור לפתור תבעיה. כיצד נעשה הדבר והאם קיימות עוד אפשרויות? נ.ב לאחר הריסט טמפ' המחשב בערך 60 מעלות.. כשאני מציב אוורור בפתח המחשב הטמפ' יורדת לאיזור ה50, והמשחק עדין נתקע.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by Chaos,

מצאתי שילוב משתלם של מחיר זול ואחריות נרחבת. בחנות Comp-IL: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTK66GTPPC&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 מה אתם אומרים? בנוסף, אם מישהו קנה מהחנות בעבר, או מכיר מישהו שקנה ממנה בעבר, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית על טיבה, אם זה מותר על-פי חוקי הפורום. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by GHOST,

מישהו יודע אולי על חנות שיש אצלה במלאי 7800GS?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  22. שלום. אני אמור ביום רביעי הקרוב לרכוש את המחשב הבא: זכרון: 667Mhz DDR2 1024mb Dual-Channel דיסק קשיח: 250GB S-ATA 2 7200Rpm מהירות מעבד: 3.0Ghz כרטיס קול: 7.1CH HD Audio משולב 5.1 כרטיס מסך: ATI 128 onBoard תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול מארז: כולל ספק כוח 400W ATX לוח אם: msi-rc410m2 צורב: DVD±RW X16 כרטיס רשת: משולב 10/100 מעבד: Intel Dual core 925 בתחשב לכרטיס המסך שהוא משולב על גבי הלוח אם, האם משחקים כמו פיפא07, דום, Nfs, Cod ירוצו על המחשב הזה?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by aquarius,

בהמשך למהלך של ATI בהוצאת הX800GT נווידיה תוציא ככל הנראה בנוסף את ה6800XT(האם זה מהלך של הפוך על הפוך GT-XT?) אשר יתבסס על הסדרת ה6800 אך יהיו לו 8 צינורות ונווידיה מתכננת להשיק אותו במחיר הנמוך משל הX800GT ברק 5$ נווידיה תוציא בנוסף עוד כרטיס אשר יהיה בפלח שוק של הX550 הוא יקרא 6500 וכנראה יובסס על ליבת הNV44TC מקור: www.vr-zone.com

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by talvi8942,

מבחינת ביצועים , שקט , וקירור ? HD 6970 BFBC2 Edition 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ http://www.sapphiretech.com/presentation/ או GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.zotacusa.com/zotac-geforce-gtx-570-1280mb-320-bit-732mhz-3800mhz-zt-50201-10p.html או GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3685#sp כמובן המחשב מיועד לגרפיקה ומשחקים ברמה גבוהה+ בטעות נוסף פה אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by Itamarro,

שיטטתי לי ונתקלתי בזה: http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16814150139 מה אתם אומרים על המחיר?

• 10 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים