עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. אני חדש.. פישפשתי פה בפורומים בעקבות המלצה של מישהו מKSP , סוף סוף אתר ופורומים רציניים ויש לי כמה שאלות לגבי המחשב שאני מתכנן לקנות הכי חשוב לי כרגע זה לדעת: 1 מה ההבדל בין החברות שמייצרות כרטיסי מסך? אני מתלבט בין החברות: XFX LEADTEK GAINWARD ומישהו אמר לי שיש לו של ג'יגה בייט.. אבל לא ראיתי באתר שלהם שקיים כזה כרטיס (PCX להזכירכם ולא AGP), מה אתם ממליצים? האם ההבדל היחיד הוא בקירור שלהם ורעש? מה עם אמינות ואחריות? אני ממש ממש מחפש המלצות וכל מי שדיברתי איתו שזה בעצם חנויות מחשבים אומר שהכרטיסים שלו טובים (בעצם... 6800 חייב להיות כרטיס טוב.. אפילו אם הוא מיוצר בקלקיליה לא?) 2 אולי אולי במקרה יש מישהו בארץ שמוכר וגם נותן אחריות של BFG?? 3 אני גם לא יודע איזה …

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by rozenasfffyhvega616,

קניתי לא מזמן את הכרטיס הזה, למחשב Q6600 2 ram וכו'. כל פעם שאני מריץ משחק (נוסה על crysis וgrid) אחרי בין דקה לשלוש דקות(תלוי אם אני שם על high או מדיום) המסך קופא, מתחילים להופיע תמונות מהמשחק (לא סקרין שוטים אלה נניח גלגלים כתמונה) ואז המסך פשוט מתחיל להחליף צבעים וצורות לא מוגדרות ואז או שמכבים מהכפתור או שמצליחים לצאת בקונטרול אלט דיליט. בגלל שבזמן האחרון ביליתי הרבה בחנויות מחשבים(חוסר קבל מתאים מהספק ואז שריפה של הספק והחלפתו) רציתי להתייעץ לפני שאני הולך לטכנאי.לפי דעתי זה התחממות של הכרטיס כי מערכת הקירור במחשב לא הכי טובה. אם למשהוא יש הצעה מה לעשות או איך לבדוק טמפ' של הכרטיס מסך אני אשמח לקבל אותה תודה

3. Started by gun007,

שלום כולם, בבקשה כל מי שנכנס ויודע שיגיב למה אין הרבה זמן.. אני צריך לדעת מה יותר עדיף 9600 SMART של פאליט או 9500GT של פאליט? מה יותר טוב מבינהם? ועוד שאלה ה 9600 SMART זה אומר 9600GT SMART ?? בבקשה תענו במהירות !!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. יש לי לוח שתומך X16 בשני סלוטים (X1 ו X3) שם נמצאים הכרטיסי מסך ועדיין אני רואה שב GPU-Z (חלונות 8), כרטיס אחד פועל ב X16, והשני ב X8, הגיוני? יש דרך לתקן את זה?? אני יודע שבחלונות 7 עם X79 היה איזו בעיה והיה PATCH וכו' מישהו יודע משהו לגבי פה??

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  5. אהלן! אני צריך כרטיס מסך PCI-E שיעזור לי לערוך/לקודד סרטים מDV לDVD (בייתיים לא בכמות היסטרית) שיפעיל משחקים כמו PES ופיפא בצורה טובה שתהיה לו יציאת DVI + VGA או שיגיע עם ממיר לVGA ושיהיה נחמד, ספונטני, קריר, ויצרוך חשמל נורמלי. אני מניח שעד 600 ש"ח. המחשב שאליו הוא יצטרף מכיל: מארז של HEC ספק איכותי 400W (לא זוכר את השם אבל יש לו אחד) אינטל 6700 לוח גיגה ביט GA-965G-DS4 2X1GB של טווינמוס דיסקים קשיחים: IDE SEAGATE 160 GB SATAII WD 250 GB וחדש חדש SATAII WD 500 GB הIDE הולך לצאת לפנסיה בקרוב. צורב SATA של LG המסך שלי הוא 19" של SAMSUNG 959NF מסוג CRT - לא הולך להתחלף בקרוב... עד עכשיו השתמשתי בONBOARD של אינטל. יש לי הצעות של noacomp: כרטיס מסך כולל קירור מיוחד ובגירס…

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by yousux,

http://www.hardwaresecrets.com/news/cat/3#3301 http://www.hardwaresecrets.com/news/cat/3#3238 סוף סוף יוצאים כרטיסים מיוחדים של ה 4870.. למישהו יש מושג מתי נראה אותם פה ובכמה ? נראה שהטוקסיק נשאר יותר נאמן למקור ומוציא את האוויר החוצה גם.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by BeBless,

למכירות קיים מדור הTRADEZONE http://hwzone.co.il/tradezone/index.php ננעל.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by omri671,

היום קיבלתי מחשב חדש שקניתי וקניתי שתי 560GTX TI ובמנהל התקנים ובלוח בקרה שלנווידיה מופיע שיש לי רק אחד והמאווררים של שתיהם עובדים התקנתי את כול הדרייברים תודה לעוזרים זה המפרט: >Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 < >Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3< >Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window< >Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail< >Samsung 2GB DDR3-1333 X2< >Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3< >Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 X2 < >LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by Bakshi1,

היי רציתי לדעת איזה דרייבר פועל הכי טוב לכרטיס שלי (יתאים מכול הבחינות ויעבוד בלי בעיות) הכרטיס: x1950pro .

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by אוריפ,

אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט שעולה מקסימום 300-400 ש"ח... יש לכם המלצה? השימוש העיקרי הוא להקליט מ-VCR למחשב...

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  11. אין לכם מושג איזה סיפור זה למצוא כרטיס טוב במחיר טוב בארה"ב.. כל פעם שמצאתי איזה 6800 ב-100 דולר או פחות הייתי עם הראש בעננים אבל אחרי כל השמחה מסתבר שזה מוצר פגום שהחברה תיקנה ומי שקונה את המוצר הזה כל האחראיות עליו.. כמעט קניתי 6800 אולטרה ב-130 דולר אבל כנראה זה היה בשיא של המבצע וכשחברה של אחי הגיעה לחנות המוכר אמר לה שהכרטיס אזל בכל הרשת.. אז בסופו של דבר קניתי: XFX GEFORCE 6800 XTREME 256MB GDDR3 AGP DUAL DVI/TV-OUT ב-120 דולר. אני יודע שכמה פה אמרו לי שהביצועים של ה-XT כמעט כמו של ה-6800 הרגיל וזה בזבוז כסף.. אבל אין מה לעשות זה מה יש.

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by srolik,

צריך עזרה דחוף .... למישהו יש מסך דק של חברת COMPAL חמשעשרה או שבעעשרה אינץ אני חייב לדעת קצת יותר פרטים או נתונים או תמונה עליו , לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אפילו לא באתר של COMPAL תמונה או מפרט אם מישהו מכיר מקום כזה או שיש לו מסך כזה אשמח לעזרה ...

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by Tommy,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס שהזמנתי LEADTEK 6800NU עכשיו שאלה לי אליכם .. איך פותחים צינורות ואיזה תוכנת אוברקלוקינג הכי מומלצת ?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  14. קראתי ש750 WATT לא מספיק חזק זה נכון?

15. רכשתי היום ספיר R9800PRO עם 128MB ואמרו לי שזה הדגם עם ה256BIT אבל אני רוצה לברר בעצמי אז מה הדרכים? תודה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Darkey,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון ככה שאני ישמח אם יעבירו את זה במקרה שטעיתי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מכיוון שהביצועים בעייתים בגיימינג המחשב שלי : מפרט intel p4 2.8ghz מעבד asus p4s800 ddr 800mhz לוח אם maxtor 80gb 7200rpm דיסק קשיח ddr 512 400mhz זיכרון radeon 9200 128mb ddr+tv כ.מ חשבתי להתחיל בזה שאני ישנה את הכרטים מסך למשהו שעולה בסביבות ה800~ שקל אלא אם אני יכול להשיג משהו זול יותר עם ביצועים יותר טובים בנוסף לזה אני אשמח לקבל עוד עצות אם כדאי לי להחליף עוד דברים,בכל מקרה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כמו wow,hf2 על 1024x768 עם הכל על לפחות מדיום,ואם זה יהיה אפשרי אז אולי אפילו עם 2AA... למרות שזה כבר נראה לי יותר מדי לגרוטאה הזו :< בקיצור אני צריך כרטיס מסך ב800 וע…

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  17. היי, חבר שלי קונה מחשב חדש וננעל על ה 1950XTX עם512 GDDR4. במעבד לעומת זאת, הוא מוכן להשקיע הרבה פחות, ולכן הוא לוקח את ה 6300 של אינטל. שווה לא להשקיע ולקנות גם את ה PHYSX? הו יראה שיפור בביצועים?

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי 9800 פרו של 3DCLUB משום מה אין איזו תוכנה בפנים של tune האם אני אמור לקבל אולי בכלל אין כזאת יצוין שהקופסא הגיע מקורית וסגורה באריזה המקורית

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by stone cold,

מי שחשב שרק לאינטל יהיה Ray Tracing פשוט טעה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30523 תאמת היה צפוי מעניין מה AMD תציג ומתי יגיעו כרטיסים שמסוגלים לסחוב Ray Tracing בביצועים ומחיר נורמלי לערכתי ייקח לפחות שנתיים אם לא יותר

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  20. אפשר לקבל תצוגה גם בכרטיס המשמש לפיזיקה (המשני) כאשר הוא מחובר לטלויזיה, מערך של שני כרטיסי NVIDIA ? * הלוח אם שלי תומך ב CF ולא ב SLI .

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by mc_elad,

איזה כ.מסך כפול ליבה יותר טוב???? אני די בטוח שאין מה להשוות אבל עדיין ל- 9800GX2 יש תוצאות יפות http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13 תודה מראש למגיבים אם למשהו יש השוואה בין הביצויים של הכרטיסים זה יהיה נחמד

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  22. אהלן! בניתי מפרט למערכת לעריכת וידאוAVID MC - Intel Core i7 930 2.8Ghz Tray GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET Scythe Mugen 2 - Infinity SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze Samsung 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1000GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS LG GH22 SATA x 22 Black reative Audigy SE ANTEC P193 כמה שאלות לגבי הכרטיס מסך: יש לי כרגע GEFORCE 9600GT, לפי מה שהבנתי מכל מיני דיונים פה ובפורומים אחרים, אני לא חייב לרוץ להחליף אותו בכרטיס QUADRO. עכשיו, יש לי גם כרטיס GEFORCE 9500GT. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את שני הכרטיסים הללו בSLI ולקבל ביצועים שווים או יותר טובים מהQUADRO 580FX שאני שוקל לקנ…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by 144144,

שלום לכולם, חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את: XFX GeForce 8800 GTS Extreme Video Card - 640MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card במחיר של 340 דולר! זה באותו מחיר של כרטיס עם 320MB בארץ. האם יתכן? האם הזמנה של מוצר כזה בדואר כדאית? תודה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. Started by t d,

שלום, אני בעל כרטיס מסך sapphire radeon 9800 pro 128mb 256bit אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס, וראיתי שיש באתר של ati את catalyst 4.9 , תיארתי לעצמי שזה הדרייבר שאני צריך, אבל ראיתי שיש גם באתר של sapphire catalyst 4.9 ששוקל פחות מבחינת מקום... מה ההבדל בינהם, איזה אני צריך להוריד...? בנוסף ראיתי שיש איזשהו דרייבר עם סימנים של "אומגה" איזה דרייבר זה? האם הוא עדיף? ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  25. שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים הבאים? ואם כן איזה מהם עדיף לקנות? Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable (1 Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 (2 תודה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים