כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
חבר טס לארה"ב ויוכל להביא לי את הכרטיס הזה שנראה לי משתלם. מה דעתכם? האם זה מאוד בעייתי שזה הקירור הישן? אני לא רוצה להשקיע הרבה. אולי בסכום כזה לא כדאי 8800? http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3435454&CatId=3670 כדאי להוסיף ל http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3897642&CatId=3670 ?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר פלשטישן 2 כמו לרובכם אני חושב.... טוב ניגש לבעיה הגרפקיה במכשיר התישנה וזה לא מה שזה היה פעם העם יש דרך לשפר את הגרפיקה אני יודע שמעתי על כל מני כבלים שמשפרים והתבלבלתי.... אז אני שואל אותכם. עכשיו הגרפקיה של ה ps2 יפה אבל הטלויזה הורסת אותה העם יש איזה כבל שמשפר ?!
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 מישהו מכיר את הכרטיס הזה, לא כל כך הבנתי אם יש לו חיבור VGA רגיל? מישהו יודע מה כוללת האריזה שלו?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בוקר טוב. רכשתי את המחשב שלי לפני כחודשיים עם הכרטיס הנ"ל. [למשחקים] רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס, כמה זמן הוא יצליח להחזיק את המשחקים עד שיתחיל לזייף?... ובכלל דעתכם עליו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולא מצליח להחליט מי יותר טוב LG L1710B או Samsung SyncMaster 171s
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, הגשתי בקשה להצעת מחיר לאיזה ספק. בין יתר הרכיבים, ביקשתי כרטיס מסך מסוג: LeadTek Winfast GEForce 4 TI4200 My Vivo 128MB DDR שקיבל אצל הח'ברה כאן ביקורות מצויינות. הבחור חזר אליי ואמר שאין לו את Leadtek אבל יש לו את Gainward Geforce 4 TI4200 Golden Sample Ultra / 650XP 128MB DDR. חיפשתי כאן התייחסות ל gainward ומצאתי רק לדגם 4600 שהוא אמנם מצויין אבל אפעס קצת יקר לי. לכן אני פונה ושואל אתכם, בדגם 4200 יש חשיבות לנושא? להתעקש על leadtek או שאפשר ללכת בראש שקט על ה- Gainward?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה המצב.. הכותרת אומרת הכל.. מישהו כבר ניסה את ה 4.1 ויכול להגיד איך הם?
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך של ATI. בהחלפת דרייברים לכרטיס מסך, האם עליי להסיר איכשהוא את הדרייבר הקודם, או שההתקנה של החדש תעשה זאת בעצמה ? האם להתקין לאותה ספרייה כמו הדרייבר הקודם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הכרטיס הוא Radeon 9250 256MB 128Bit של חברת ספיר תומך ב-AGP 8X. הלוח אם הוא INTEL GARIBALDI D850GB . מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שהלוח אם תומך ב-4X, אני לא מבין בלוחות אם אבל שמעתי שחלק מלוחות האם בעלי תמיכה ב-4X יכולים "לקבל" גם כרטיס של 8X, האם גם הלוח אם שרשמתי לעיל יכול לקבל כרטיס כזה? עוד שאלה אחת בהזדמנות, שמעתי שההבדל בין 4X ל-8X מבחינת ביצועים הוא לא כל כך ממשי, האם זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים 19 או 17 תחליטו אתם עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר ל…
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן לפני 5 שנים שזה פחות או יותר המפרט שלו: מעבד : Intel Pentium D 3.0 Ghz לוח אם : Gigabyte GA-8i945p-pro זיכרון : 3GB כרטיס המסך שלי כרגע הוא Gigabyte 7600gt , אני לא גיימר אבל אני אוהב משחקים הבעייה שאין לי יותר מידי זמן לזה, כרגע הבחירה שלי היא כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה סבירה בעלות של עד 500 ש"ח , הסיבה כי אני מתכנן לקנות מחשב עוד שנה וזה הסכום שאני מוכן להשקיע. איזה כרטיס מסך כדאי בגדר התקציב ותואם את הלוח אם? כמו כן השאלה שלי אם אני יכול באופן תיאורטי לקנות כל כרטיס מסך עם חיבור PCI? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה עדיף במידה ויש לי AGP וזה רק לשדרוג זמני? האם הX850XT PE AGP יציג תוצאות טובות יותר מהX1600 ומה7300 7600? מה כדאי ? מבחינת מחיר יש לי X850XT PE שאני מביא בסביבות ה600 שקל.. השאלה אם כדאי היחס מחיר-ביצועים להשקיע עוד 300 נגיד..
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי אני פשוט לא יכול יותר, אני עוד מעט תופס כיסא וזורק אותו על המחשב, ולוקח את המסך ועושה לו נפילה חופשית בקומה 7! הTVOUT שלי, שלאחר מאמצים רבים אולי (אם אתם זוכרים פתחתי על זה שהTO שלי היה בשחור לבן איזה שלושה ת'רדים) החלפתי כבלים מצבים תוכנות הכל בסוף שנאי הייתה הבעיה, קיצר שזה מאחוריי עכשיו הTO פשוט עובד מתי שבא לו!!!!!!!! אני עומד להשתגע ולפעמים הוא לא עובד בכלל אפילו אחרי כמה ריסטרטים! מה יכולה להיות הבעיה, דריברים הכי עדכניים R9000 SAPPHIRE בבקשה תעזרו לי, אין לי הסבר לבעיה הזו! :s07: :s07: :s07:
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה היתרונות של ה-LCD לעומת המסכים הישנים יותר ה-CRT יש לקחת בחשבון שאין לי בעיה של מקום על השולחן, רציתי לדעת מה היתרונות הנוספים של המסך הדק מלבד המקום.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
המפרט שלי ASUS P5K/EPU E8400 2GB RAM ספק TT 500W מסך 22 אינץ רחב ברזולוציה של 1680X1050 והכרטיס הנוכחי ASUS EN 8800GT יש לי כרגע 1500 שקל וחשבתי לשדרג או ל 5770 או ל 5850 עכשיו המכיר של ה 5770 היא חצי מה5850 ואני רוצה לדעת אם יש הפרש משמעותי בין שני הכרטיסים האלה. כעקרון אני זה בשביל משחקים אבל לא CRYSIS נגיד [לא סובל תמשחק] אלה כמו BFBC2 MW2 ושאר המשחקים שהולכים לצאת. ואם בכלל הכרטיסים האלה יתנו ביצועים טובים במערכת שלי? מה משתלם יותר?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס מסך שהוא יצא ב1200 שקל ועכשיו אני לא ממש מרוצה כי אני רואה שיוצאים דגמים שאוכלים אותו ובמחיר של 200 שקל יש פי 5 עליו אז אני צריך המלצה לכרטיס חזק של Nvidia במחיר עד 400 ש"ח תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הבנתי שאני יכול לשים שני כרטיסים לא בהכרח מאותה חברה אך כן מאותו דגם. יש לי בורד עם 3-WAY SLI והייתי רוצה להוסיף כרטיס שני. ברשותי 260 GTX של EVGA וראיתי שיצאו גם מודלים "מומהרים" מאותו דגם. האם יש לי אפשרות לקנות כרטיס "מומהר" ולחבר אותו במערך? תודה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה חברה אמינה ושתיתן גם באנדל טוב.. 3 שנים אחריות גם.... מה אתם מציעים לי ?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך Lcd של LG הנה הקישור : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1436229 האם כדאי לקנות את המסך או לא????
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש אתר אשר מבצע השוואה מבחינת FPS ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: אח שלי קנה מחשב חדש דנדש שעלה לא מעט ואני מתחיל לחשוב שאולי עבדו עליו שם! למה הוא קנה כרטיס FX5200 שאני יודע שהוא לא פצצה אבל הוא ביקש כרטיס 256MB של NVIDIA ונתנו לו את זה...אחרי בירורים שעשיתי גיליתי ש ה FX5200 הוא בכלל 128 ולא 256 אבל שאני פותח את מאפייני NVIEW של NVIDIA כתוב שם סוג אפיק AGP 8 וזכרון פנימי 256MB שגם אותי זה דיי הפתיע! אז איך תסבירו את זה שהמוכר של המחשב שלו והמאפיינים במחשב שלו הם היחידים שטוענים שהכרטיס הזה הוא 256 ולא 128 כמו שכל החנויות והאינטרנט כולם טוענים?! אולי יש כמה דגמים שאני לא יודע עליהם? וכן זה בטוח FX5200 ! שאלה שנייה: אני קונה מחשב עזבו תמפרט..ולדעתי עלה הרבה מאד למחשב ללא מסך...P4 3.0 64 bit 160 GB sata2 עניינים...כל החידוש…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם GALAX זה חברה מוכרת? מה הייתם חושבים מחיר הגיוני לGALAX 1660 SUPER משומש? אני מחפש להשתדרג מGTX1050, אני סבבה עם משומש, עד 800 ככה עדיף לסגור על 600
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי שאלה כללית לי אין את הבעיה אבל חשבתי על זה שאם יהיה למסך שלי פיקסל שרוף אז ב KSP לא מחליפים עד 4 אז יש דרך לשרוף פםיקסלים למסך? זה יהיה מאוד שימושי אם אתה רוצה להחליף מסך חח ;D
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מדבר גם מבחינת איכות תמונה, גם מבחינת איכות הקלטה וגם מבחינת הפיצ'ארים. למען הדוגמא אני משווה Winfast 7800GT 256MB ViVo Extreme מנגד כרטיס טלוויזיה ב-600 ש"ח. אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-