עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Paradox,

הזיכרון ראם על כרטיס מובנה במחשבים ניידים משתנה ממחשב למחשב? או שבכולם אותו דבר? כי אצלי יש 32mb במחשב נייד וזה נשמע לא הגיוני..

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  2. איך עושים סדר בכל זה. זה בסך הכל דגם אחד?!

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  3. שלום, כשקניתי את המחשב, ביקשתי כרטיס מסך ASUS 8400GS 256MB. כשקיבלתי את המחשב, הסתכלתי על הכרטיס מסך והוא באמת נראה (פיסית) כמו המסך שביקשתי: הכרטיס האחרון המופיע כאן http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=551 אבל בהגדרות שאני רואה במחשב רשום שיש לו 512MB. חיפשתי באתר של ASUS ואין כרטיס מסך כזה !! כלומר כרטיס מסך שנראה פיסית כמו זה שיש לי, אבל עם 512MB!! עבדו עליי?

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by fggtr29,

מה זה ROPS ו- TMUS. מה זה נותן לי בסרטים ובמשחקים ? לשם מה זה משמש ?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  5. שלום חברה זה המערכת שיש לי לוח אם: Gigabyte 945GCM-S2L מעבד : INTEL PENTIUM 4 3.00 זיכרון: 2G ram DDR2 533 כרטיס מסך: אממ חזק Inno3D GeForce 9800GTX+ 512MB ספק : Corsair VX550W Power Supply אז מה אתם אומרים יהיה לי צואר בקבוק גדול? אפשר לתת דוגמא נגיד איך קריסיס או הGTA IV החדש ירוץ אצלי עריכה: הספק שקניתי יחזיק את המערכת הזאת? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by grasec,

Hi Guyz, Im getin A GTX275 and everyones keep sayin i must get the ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 so it would work 500W SPU wont be enough

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  7. יש לי כרטיס 8800GT 512M ורציתי לדעת בכמה זיכרון הכרטיס מסך שלי משתמש בשעת משחק כבד כמו CRYSIS וכדו'

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by Director,

שלום לפי ביקורת שראיתי באתר מסויים ה-XFX לוקח את ה סאפיר . (גם ב-OC גם ב-ביצועים) מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. אותי זה הצחיק

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by SyndromE,

שוחררה עוד חבילת PhysX, קישורים להורדה ישירה: * Two new levels for Warmonger—Tombstone and Asylum * Crazy Machines 2—Featuring GPU-accelerated NVIDIA PhysX effects * Dark Basic Fluids Demo by Kenneth Bugeja * Dark Basis PhysX Soft Body Demo by Kenneth Bejega * NVIDIA PhysX Screensaver * Badaboom Media Converter 1.0 * Power Director 7.0 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects * TMPGENC XPRESS 4.6.2.266 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects הוראות הפעלה קישור להורדת החבילה מאנוידיה תהנו...

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  11. Started by nivster,

שלום לכולם, יש לי תקציב עד סביבות ה-500 ש"ח לכרטיס מסך חדש (יכול להיות גם יותר). אני די סגור על זה שאני רוצה nVidia, אבל אני מתלבט מאיזה תוצרת, והייתי רוצה קצת עזרה בזה. הדרישות הכלליות הן לכרטיס עם 128 מגה לפחות, ו-AGPX8. רצוי גם תמיכה ב-DDR ויציאת טלויזיה, ואם אפשר VIVO אז בכלל טוב. תודה!

12. Started by dogday,

איך הוא?? אני יכול לקחת אותו ב 1800 ואת הספיר ב 1600. הקירור שלו יותר טוב משל ספיר?? וגם המגהרצים {MHZ} יותר גבוהים?? זה הכרטיס{אל תתיחסו למחיר אני לא קונה משם}!!!: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=839&catcode=20 תודה רבה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by loopital,

ברשותי PNY Quadro 4 980XGL, שמור כמעט ללא שימוש. מעוניין להחליפו תמורת משהו אחר. הצעות ל: XXX

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by zpd,

איך ניתן לאבחן מהיכן התקלה.הצבע האדום נעלם ואז התמונה מורכבת משני צבעים וכמובן שזה נראה זוועה.החלפתי מסך לחדש , החלפתי גם כרטיס מסך,ניקיתי את הסלוט של כרטיס המסך,החלפתי כבל מסך. שום דבר לא עוזר.השקעתי יותר מדי כסף במחשב מכדי שאחליף אותו בחדש. יש לי לוח INTEL 845HV,כרטיס מסך ELZA, פנטיום 4 1.5 G,זכרון 256 M, תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  15. תגידו של איזו חברה ה - GeForce 5700 הכי טוב ??? וכמה הוא עולה ????????? ואם כבר פתחתי תר'ד אז תגידו לי גם של איזו חברה הכי טוב ה - GeForce 5200 128MB .. ??? וכמה הוא עולה ??????

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by oren,

איזו חברה עדיפה יותר? המחיר הוא 260 ש"ח לכל אחד מהם ואני מתלבט בין החברות. תודה.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  17. זה מסך CRT בעל שפורפרת דקה במיוחד

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  18. Started by pinkmasta,

שלום , אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' , המסך צריך להיות לצורך משחקים בעיקר. רק אם אפשר תפרטו היכן ניתן להשיג את המסך שאתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. Started by BINI,

מחשב שלם שהזמנתי צריך היה להגיע בימים הקרובים, אלא שבפתאום מתקשר אליי איש המכירות של החנות ומודיע לי שהמסך הנ"ל איננו במלאי שלו ושיגיע רק באמצע מאי...קצת התבאסתי שצריך עכשיו לקנות מסך ממקום אחר אבל אמרתי יאללה לא משנה, רק מה - אני בודק בכל חנות אחרת שאני מכיר...ולאף אחד אין את המסך הזה...! מה הוא אזל לגמרי מהארץ??

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by X1000P,

מאיפה אני מוריד את הדריבר 4.9 החדש... הורדה ישירה אבל בלי קונטרול סנטר הזה.. ושאני מוריד בלי הקונטרול סנטר הזה אז אני צריך למחוק את הדריבר הקודם?ואז להתקין את החדש?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by mb74ever,

אני צריך לקנות כרטיס מסך, רציתי לדעת מה עדיף ומשתלם יותר ה9600XT של חברת ספיר עולה בסביבות ה570 ש"ח וה5900 של ג'יגה בייט עולה בסביבות ה670 ש"ל האם ההפרש מצדיק את הפרש הביצועים? והאם יש כרטיס מסך יותר משתלם מאלה(AGP כמובן) שעולה עד 700 ש"ח?

22. Started by alextomin,

שלום. בדרייברים של NVIDIA יש לי אפשרות רק AA*4 ו AA*8... ב AA*8 המחשב שלי קורס יש למישהו רעיון איך שלים AA*6?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, ומצאתי את עצמי מתלבט בעיקר בסוגיית הכרטיס מסך. אני לא משחק הרבה במחשב, רק מדי פעם (ובמשחקים יחסית דיי ישנים...TF2 וסוגיו) לעומת זאת, דרושה הרצה חלקה לגמרי של קבצי 1080i. כמה שאלות: בפורום מפרטי מחשב המליצו לי על כרטיס ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe אבל ראיתי שאין לו HDMI אלא רק DVI. האם זה משפיע בצורה כלשהי על איכות התמונה? (כלומר, בחיבור המחשב לLCD בחיבור DVI TO HDMI) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. צריך דרייבר לכרטיס radeon 4850 לוינדוס 7 - 64bit - מצטער אם אני לא במקום הנכון

• 5 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.