עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי מסך LCD 20 אינץ' רחב של סמסונג (206BW) משום מה יש לי בעיה להגדיר את הרזולוציה בפורמט של 16:9. בהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק אופציות של 4:3 , מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by GodLike,

שלום. קיבלתי היום את הרדיאון פרו של סאפיר ( מזיגזג ). ראיתי שיש כבל עם צד אחד מפוצל וצד אחד רגיל. זה כבל מתח שמתחבר לכרטיס מסך אחרי זה לספק ואחרי זה להארדיסק. לא הבנתי מה הקטע ולמה צריך את כל הקומבינה הזאת. זה ככה בכל הכרטיסים של ה 9800 pro ?

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by BURTON,

הזמנתי מחשב חדש וביקשתי שיהיה עליו רדאון 9600 פרו לאחר ההתקנה והכל אני רואה שהשם שלו זה radeon 9600 series האם זה השם האמיתי של הפרו או האם זה 9600NP??

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by stone cold,

מי שחשב שרק לאינטל יהיה Ray Tracing פשוט טעה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30523 תאמת היה צפוי מעניין מה AMD תציג ומתי יגיעו כרטיסים שמסוגלים לסחוב Ray Tracing בביצועים ומחיר נורמלי לערכתי ייקח לפחות שנתיים אם לא יותר

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. מתוך התעניינות כללית בנושא , רציתי לדעת האם שווה לקנות לוח אם תומך PCI-E 2 שהוא יקר כיום בישביל לנצל אותו בכרטיסים החדשים שתומכים בו ?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by JONathan144,

אשמח לדעת מה עדיף לקנות. תודה!

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  7. מסכי crt חדשים אינם מספיק טובים למשחקים? למה?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by nadavP3,

הרצתי כמה בדיקות על המחשב שלי והתוצאות הם לא מי יודע מה, ציפיתי ליותר אז כחה 3Dmark03=3666 3Dmark01=13288 3Dmark05=1379 יש לי את הדרברים החי אחרונים להכול (ערקת שווים,כרטיס מסך, וכול שער רחיבי המחשב שלי) אין OC בכלל על המארחת המפרט בחתימה אז העם אילו הם התוצאות שאמורות להיות, או שיש פו איזה בעיה? (עגב, לפני ההרצה הרצתי ADaware וניקיתי הכול, מחקתי TEMPS סגרתי את כול התוחנות\servises שלא היתי צריך)

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  9. אני מחפש את רמת הביצועים הכי גבוהה אשר אפשר לקבל מהדרייברים אשר ניתן להוריד. אני משתמש כרגע בcatalyst 3.9. תודה.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  10. גם דגם ה-Ampere העדכני ביותר זוכה לטיפול במסגרת משפחת ה-AORUS Gaming Box של חברת GIGABYTEלכתבה

11. Started by מוטי,

מדברים פה על מכל מני תוכנות טרידי מרק וכל מני משהו יכל לתת לי הסבר קצר על התוכנות הללו בבקשה יש לי כרטיס מסך די טובGF4 TI 4200 8X אבל במשחקים הוא לא מחליק לי ממש תדמויות עדיין יש קוים זעירים מסביב האים התוכנות הללו קשורות לעניין

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by ran07,

אחרי NVIDIA הבניה שאין לה מענה ראוי לרמת הביצועים של כרטיסי 48XX nvidia משחחרים כנראה באמצע יולי כרטיס GTX 9800+(ליבה החדשה ) אשר אמור לתת מענה ראוי ל HD 4850 מחירו יהיה מוזל ויעמוד ככל הנראה.... 229$ 9800 הרגיל יעמוד על 199$ הנתונים הם מהירות ליבה תעמוד על 738MHz מהירות שעון 1836MHz http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_9800_GTX%2B_To_Fight_Radeon_HD_4850/5896.html

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by RocknRolla,

אני מתלבט בין RADEON 5770 לבין GTX 260.מה עדיף? אני יודע שה-260 קצת יותר יקר אבל האם זה באמת שווה את הכסף? אני ישחק על רולוציה 1280X1024. הספק סוחב ולא יהיה צוואר בקבוק אני בטוח.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by ori83,

קניתי עכשיו מסך MAG 796FD2 ואני לא יודע איך מנקים אותו. אפשר לנקות אותו באופן שוטף או שאסור? עם מה מנקים אותו כשהוא מתלכלך?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by shaked2400,

האם חיבור כרטיס מסך טלויזיה LCD גורם לכרטיס מסך להיתחמם או להפך??

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

בEBAY ... השאלה שלי מי אמר שבאמת הקונה יקבל את המוצר ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2785002421&category=40158

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  17. עד עכשיו זה מה שמשך את עניי IIyama 17 E-431S בסביבות ה1800 BENQ FP71G 8ms גם בסביבות ה1800 LG LCD 17 1730S בסביבות ה1700 (יש לו DVI אבל?) Samsung 17 LCD SyncMaster 710N בסביבות ה1900 (יש DVI?) SONY LCD 17 SDM-HS75 בסביבות ה2000 למרות שזה כבר דיי חורג (יש DVI וכמה MS הוא?) על מה אתם אומרים כדי לי ללכת מכל המסכים שנתתי פה או שיש מסך אחר שעדיף באיזור ה1800 שקל? ועוד שאלה, כדי לי להתאמץ ולנסות לקנות את הviewsonic VP171B? הוא באמת שווה עוד 600 שקל?

18. Started by גיימרית,

עברתי על הת'רדים האחרונים, אבל יש לי סלט ענק בראש אז אני פשוט אשאל ספציפית - אני זקוקה לכ.מסך טוב למשחקים בעיקר (אני פשוט לא מאמינה שR6VEGAS טוען שהכ.מסך הנוכחי שלי לא מספיק טוב בשבילו ). התקציב: 1000 ש"ח, אבל אני גמישה טיפה. (בפרופיל שלי יש את הרכיבים העיקריים במערכת שלי)

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  19. היי חברה, אני מתלבט בקניית כ.מסך חדש ורוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי. (יש פירוט בצד אבל בכל זאת) מעבד: AMD 3700 לוח: DFI nforce4 ut זיכרון: 2X1GB DDR G.SKILL מארז: HEC 6A19 ספק: TT 650W TP מסך: 2007WFP בעקרון יש לי העדפה לATI ודי שמתי עין על ה 4830 של SAPPHIRE שעולה 690 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6919 מבחינת התאמה אני יודע שהוא מתאים, אך כמה קריטי שיש לי מעבד חד-ליבה? ואיך הוא יסתדר עם המסך (רזולוציה 1680X1050)? משחק בעיקר R6, MOTOGP08, CSS, NFS, אולי בהמשך COD5, NFL09, GRID, WINGS OVER ISRAEL. תודה לכולם, יוסי.

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by overload,

המחשב שלי עושה רעשים מוזריים, כשפתחתי את המארז כדי לבדוק מה הבעיה הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך שלי (GF4 440), אני חושב שיש לו בעיה עם המאוורר כי הוא לא מסתובב רצוף, כל שניה וחצי בערך הוא עוצר וזה עושה רעש מעצבן. הוא נשמע כך: וווווו...וווווווו...ווווווווו...ווווווווו המודגש זה הרעש החזק הלא מודגש זה הנורמלי. מה אני צריך לעשות כדי שיפסיק ??? הוא נישמע כמו GF FX5800 U או משהו .

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by StavBN,

אני ארצה לקנות מחשב בעוד כמה חודשים. השאלה היא מתי תצא הסידרה הבאה של ATI? מפני שכבר יהיה עדיף לקנות אותה.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  22. שמעו.. אני יודע שהכרטיס המובנה שלי [6150 256MB] חלש.. אבל גם קארבון חלש.. הוא לא צריך להריץ על קצת יותר מההגדרות הבאות חלק? רזולוצייה: 800x600 Level of detail: LOW Brightness: 52% ללא פילטרים כמובן. וברזולוצייה הזו זה מקרטע... ברזולוצייה 640x480 עם שאר הגדרות הנ"ל רץ חלק.. אבל מגעיל :-X הכרטיס מעודכן לדרייברים הכי חדשים [93] מהאתר של אנוידיה אפשר לעשות משהו כדי לשחק חלק על הגדרות 1024 או לפחות 800x600? [אני על משחק 19"] תודה!

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Cases man,

שלומות! ;D אני צריך המלצה למסך CRT 17'' עד 1200 שקלים

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  24. הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by ceyal99,

אהלן לכולם, יש לי פנטיום 3 ישן, 450MHZ. זיכרון 256MB אני רוצה לקנות לו כרטיס TV ולשים אותו בסלון מחובר לטלויזיה ככה שכל היום הוא יוריד סרטים ויראה אותם בטלויזיה. האם הדבר אפשרי? אם לא מה צריך לשדרג כדי שהוא יעבוד? זיכרון? איזה כרטיס TV לקנות? איך יודעים אם כרטיס TV מתאים לי לפנטיום 3?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.