עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cousinIT,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שעולה לא יותר מ500 (לא בדיוק) ושתומך בטוח 100 אחוז בDIRECTX9 אם אתם מציינים כרטיס תוכלו בבקשה לציין אם הוא טוב בהשוואה ל.. וגרוע בהשוואה ל... חשבתי על 9100 אבל הוא תומך ב9?

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  2. תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by jkigel,

אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל ואשמח להמלצות ולביקורות. תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by aviram20,

היי חברס היום היתחדשתי לי בX800GTO הכול ניפלא חוץת מזה שהקירור שלו אחד המכוערים וצריך החלפה לעניניינו.. ברשותי מסך 19 אינץ ומסך 5 אינץ של סוני למסך הגדול כניסת VGA למסך הקטן כניסת AV חיברתי את המסך הגדול לכרטיס הדלתי הכול עובד פיקס התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס הכול טוב בנוסף לזה קיבלתי גם מתאם מאס וידאו ל RCA ברשותי כבל AV לכן ניסיתי לחבר את המסך הקטן תחילה חיברתי צד אחד למתאם ואז את המתאם לכרטיס מסך ואת הצד השני חיברתץי למסך הקטן עובד! הבעיה היא : שאני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה שלי בלי התחל בלי אייקונים בלי חלונות בלי כלום נטו רקע! והוא בשחור לבן! מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  5. מהו כרטיס המסך המומלץ ביותר, עם יציאת HDMI, באיזור ה-700-800 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by urinka,

הי אני רוצה לבנות HTPC הבסיס הולך להיות P3 אני רוצה לדעת עם לקנות כרטיס טלביזיה רגיל או שצריך משהוא מיוחד כדי שאני יוכל להקליט סרטים מהממיר ואם יש עוד חומרה חשובה שאני צריך לגעת עליה אז בבקשה תגידו לי תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by ConspecT,

אהלן, אז ככה יש לי מחשב בין איזה 3 שנים, ועם הזמן הוא ניהיה יותר איטי על אותם משחקים, אז חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך שלי לאחד קצת יותר טוב התקציב שלי הוא 500 שקל, הייתי עושה אתזה לבד אבל בגלל המפרט שלי אני לא יודע איזה כרטיס יעבוד ואיזה לו, איזה יעשה צוואר בקבוק ואיזה לא כי אני באמת לא מבין בדברים האלה.... המפרט שיש לי כרגע: mb: gigabyte p35-ds3 2gb ram e6750 core 2 duo 2.66GHZ GEFORCE 8800GT אז ככה.. אני כולה משחק בWOW ככה שאני לא צריך איזה מחשב מפלצת, ובאמת שיש לי בעיה בתקציב אז אם אפשר להוציא מזה משו זה יהיה מעולה. כרגע המשחק רץ על ההגדרות הכי גבהות בDX11 והמשחק עובד טוב, אבל באיזורים קצת עמוסים הוא מקרטע בטירוף. תודה לעוזרים =]

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by nahonh,

התקציב שלי הוא גג 500 ש"ח ואלו הכרטיסים שיש בטווח המחירים שלי לכן אבקש לדעת איזה יותר טוב והאם ההשקעה(ההפרש בינהם הוא 100 ש"ח)כדאית

9. Started by AFIK10000,

אני יכול להסיג מסך LCD קטן

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  10. תודה מראש לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by cyberX,

מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון רוצה להחליף כרטיס מסך, האם המפרט יעשה ל-9600GT צוואר בקבוק ? או שהחיבורים לא מתאימים (כל ה-PCI-E ואלה אני לא מתמצא בזה כל כך..) תודה.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by dany_my,

איזה מבין הכרטיסים עדיף? (כרגע מסך 19" בקרוב מחליף ל 32")

13. Started by Discreet,

על כמה להשים את המתח של הAgp כרגע הוא עומד על 1.5...האם כדאי לעלות אותו ל1.6 Volt??

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by swisaman,

היי, אני עומד להזמין את הGTX670 מחול,וחשבתי על החנות tigerdirect יש שם מגוון אפשרויות עד 400 דולר, http://www.tigerdirect.com/sectors/campaigns/include/nvidia_gtx670.asp?srkey=gtx670 אני צריך את הגירסא הכי טובה שאפשר לקנות לOC,שתיהיה שקטה גם... עכשיו,יש לי שאלה קטנה,איך הולך כל עניין המכס והמעמ?לא הזמנתי משהוא מחול אף פעם כך שאני לא מתמצא בזה.. tigerdirect שולחים לארץ נכון?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  15. msi 9800 pro 128 mb או xfx 6800 128 mb תענו מהר ככל האפשר!!!

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  16. הכוונה לצפייה בסרטים ומשחקים ברזולוציה הטבעית של המסך. תודה ! ליאור.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  17. שלום לכולם ובוקר טוב התקנתי ווינדווס אקס פי חדש על מחשב לא מפורמט (התקנתי על ספרייה חדשה ורק בשביל להיות בטוח מחקתי את הספרייה הישנה) ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים של כרטיס מסך (ati x1950). תוכנת ההתקנה פשוט עפה בלי שום הודעת שגיעה (ניסיתי את גרסת 9.3 ואף גרסה ישנה יותר - 8.12) יותר מזה, במנהל ההתקנים (device manager) לא מצויין דבר וחצי דבר על מסך!!! כאילו אין לי בכלל כרטיס מסך. אנא עזרו לי לחזור למשחקיי האהובים

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. אני מעוניין ליקנות היום כרטיס מסך לאחר שהכרטיס הישן 8800GTS 640 MB סיים את חייו התקציב בין 600-700 שח השימוש הוא למשחקים חדשים וסרטים AMD 5600 4G זיכרון מערכת הפעלה ווינדוס 7 32BIT MB M2N-E ספק TT TR2-RX450 PP צפוי שידרוג כללי בעוד חודשיים שלושה כך שאני אהיה מעוניין להישתמש בכרטיס החדש גם למערכת הבאה ההיתלבטות שלי היא בין Radeon HD 6770 1024MB GDDR5 GeForce 450GTS 1GB ENGTS450 DC OC/DI/1GD5 תודה יוסי

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם אפשר למדוד את הטמפ של המעבד הגרפי והזיכרונות בדרך תוכנתית או רק עם חישן חיצוני.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות את כרטיס המסך GTX 680 ואני מתלבט בין Asus ל- Zotac. אני אשמח ליותר מתשובה חד משמעית מי טובה יותר (אם יש אחת כזאת) אלא הסבר לגבי ההבדלים בין כל חברה וגם בכללי אם אולי יש חברה טובה יותר משתיהן. תודה מראש, עידו.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  21. אממ, הכותרת בעצם אומרת הכל. אני רוצה כרטיס מסך חזק חזק למשחקים כבדים כמה שיותר שיסחוב כמה שרק אפשר, לבינתיים בלי OC. אבל ייתכן OC בעתיד למקרה ואזדקק, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון.. ומה לגבי PCI-EXPRESS 2.0? האם בתקציב הזה יש משהו שתומך בזה? או שזה חדש מידי ויקר כרגע? פשוט אני לא מעודכן כרגע בכלל עקב הטירונות... אחרי שאני אסיים אותה אני כבר בחצרים ואז כנראה אביא את המחשב איתי.. איזה כרטיסים נמצאים בתקציב שלי שיענו על מה שאני צריך? אני יודע כרגע על 2 כרטיסים מסך חזקים בטווח המחיר שלי שהם: ATI HD3870 GeForce 8800GT אבל בנוסף הייתי רוצה לשאול עוד משהו - ידוע לי שבכמה כרטיסי מסך קודמים של ATI היו בעיות עם הפילטרים. הבעיה הזאת עדיין נמשכת או שהיא נפתרה וכבר אין את הבעיות האלה…

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  22. שלום חברים, יצא לי לקחת חוברת קטלוג של באג ופתאום הופתעתי לראות שם מחשב עם כרטיס מסך HD 8730M האם מדובר על טעות הקלדה? או שאני פשוט לא מעודכן? אם השני הוא הנכון האם מדובר על כרטיס טוב למשחקים? תודה מראש מישהו

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by gun007,

שלום כולם, בבקשה כל מי שנכנס ויודע שיגיב למה אין הרבה זמן.. אני צריך לדעת מה יותר עדיף 9600 SMART של פאליט או 9500GT של פאליט? מה יותר טוב מבינהם? ועוד שאלה ה 9600 SMART זה אומר 9600GT SMART ?? בבקשה תענו במהירות !!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by Itamarro,

שיטטתי לי ונתקלתי בזה: http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16814150139 מה אתם אומרים על המחיר?

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by רוני רו,

היי שמתי לב שיש ירידה של FPS ברגע שיש פיצוצים או שבאים הרבה לירות בי , מדוע זה קורה?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים