עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshe44100,

שלום. התקנתי היום את הכרטיס מסך ואני משתמש בפרמייר פרו CS5 WIN 7 PRO 64BIT וזה לא נותן לי לשנות למרקורי GPU כאילו הכרטיס לא נתמך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. Started by MemoreXx,

שלום, נאי מעוניין בכרטיס מסך AGP חזק, לכן ראיתי ב- eBay את הכרטיס למכירה. http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-6800XT-256-MB-DDR3-AGP-New-6800-GT_W0QQitemZ140054985244QQihZ004QQcategoryZ67864QQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכרטיס, במחיר כזה אני חשוב שזה מחיר מצחיק מאוד לא? אז אני שואל האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הספציפי הזה משם? (כן אני מאוד רציני) תודה לעזרה והדעה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by rivking,

יש לי בעיה במשחק SC נכנסתי למשחק שמתי הכל על HIGH ורזולוציה 1280X1024 והיו לי בעיות של ארטיפקטים... (זה לא בעיה של מעלות כיוון שהכרטיס 52 בנוחה ו-67-70 במאמץ זה טמפ' נורמליות...) אחר כך חשבתי ואני לא יודע למה זה עלה לי בראש שבגלל שמתי על הגדרות גבוהות הכרטיס מסך לא מסוגל להתמודד והורדתי את זה להגדרות הדיפולטיות שהמשחק מגדיר לי וזה עדיין לה עבד ואני מקבל את זה: מה אפשר לעשות לעזאזל? יש לציין שזה גם קרה לי ב-DIRT אבל זה איכשהו נעלם אני אפילו לא זוכר אולי אחרי כמה פעמים שעשיתי למשחק RELOAD... מי שעדיין לא הבין מדובר הכרטיס: Sahppire X1950PRO 512MB (מיפרט) ומי שבא להגיד: "הX1950PRO כרטיס דפוק גם ככה" שיילך לה***** ויספים במקום אחר תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yuval1101,

אני חדש פה, אז אני לא כלכך מבין, לכן אני צריך אתכם שתכיסו אותי לעניינים, בשביל זה אני צריך שתענו לי על כמה שאלו בסיסיות: 1.מה זה אוברקלוק ואך עושים זאת? :s05: 2. מזה פתיחת צינורות ואיך עושים זאת? :s05: ואם כבר אתם פה אז אם תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס מסך עדיף?: GEFORCE 6800GT או X800 GTO2 או X800 XL וגם אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב: GEFORCE 6800 (הרגיל, לא ה GT) או X800 XL או X800 GTO2 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  5. יש לי מחשב עם מעבד i5 דור 3, 8GB DDR3, לוח gibabyte h77-ds3h, מסך view sonic 24" 75hz, וקשיח HDD. אני רוצה להריץ עליו fortnite וחשבתי להוסיף לו כרטיס מסך. הבעייה שיש כ"כ הרבה, ואין לי מושג איזה... אז אם אני רוצה שיהיה כרטיס שיוכל לשמש גם למשחקים -סבירים- הבאים שהילד (כרגע בן 10) יגדל אליהם (ולהעביר אותו למחשב חדש בעתיד) איזה דגם כדאי? חשבתי על 1060 אבל אין לי מושג איזה מהם. תודה על כל עזרה אייל

6. Started by Itamaro,

יש לי רדאון 9800 פרו, 256 ביט וקיבלתי באקווה מארק 3 ציון של 37,188. זה נחשב טוב?

7. Started by aytek,

שלום, אני בונה מפרט למחשב דל תקציב (אינטרנט, אופיס וסרטים). לוח האם שבעל החנות המליץ לי עליו הוא Gigabyte GA-945GCMX-S2 (המעבד של אינטל). באופן כללי הלוח נראה לי מתאים אבל יש בעיה אחת. ממה שקראתי עליו, יש לו שתי memory slots לזיכרון במהירות עד 667Mhz וכתוב שם עד 2GB זיכרון. יש מצב שלא אוכל להרכיב עליו 4GB בעתיד? אני לא רוצה להגביל את עצמי בהמשך לשדרוגים. אם זה המצב, מישהו יכול להמליץ לי על לוח דומה עם אפשרות הרחבה ל-4GB ויותר. אולי גם זיכרון 800Mhz...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בינתיים הכרטיס היחיד שמצאתי בארץ הוא 6800gt של INOVISION השאלה אם הוא משתווה לכרטיס כמו albatron או club3d?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by haviv822,

שלום חברים יקרים קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, עם הכרטיס 5870 של ג'יגהבייט שנראה כך: המאוורר השמאלי בתמונה משמיע רעש מציק שאם אני מפסיק אותו ע"י נגיעה עם היד יש שקט מפליא. משהו שמע על הבעיה או נתקל בה בעצמו ? אפשר לדרוש מחברת המחשבים החלפה של הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by shlomibandit,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה.. הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidia שאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exit יש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  11. http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2615 פתרון ה Upper-Mainstream של נווידיה צפוי להכיל 16 צינורות עיבוד ומהירויות 375/1000. הPCB זהה לחלוטין לזה של הGT, ולכן תיתכן אופציה לפתיחת צינורות. כמו-כן, בנצ'ים ראשונים (למרות שלא פורסמו) מצביעים על יתרון ל7800GS מול 6800U.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יעבוד עם מסך LG 22" W2253TQ תודה

13. שלום.. יש לי מחשב+מסך LCD, והתחילה תופעה מוזרה: מדליקים את המחשב, והמחשב נדלק ועולה בצורה תקינה, אבל המסך משנה את הנורה שלו מירוק(פעיל) לכתום(לא פעיל - כאילו הכבל לא מחובר, או כאילו המחשב על Sleep). המחשב עם לוח GigaByte, וכולל שתי יציאות וידאו onboard DVI ו-VGA. המסך מחובר למחשב בעזרת כבל ה-DVI. ניסיתי לנתק את הכבל ולחבר אותו בחזרה.. אולי הבעיה במגעים, אבל זה לא שינה כלום. כיוון שעם המסך הגיע גם כבל VGA, שמעולם לא היה בשימוש, ניתקתי את כבל ה-DVI, ובמקומו חיברתי את כבל ה-VGA, מהיציאה האנלוגית של המחשב, אל הכניסה האנלוגית של המסך. והמסך חזר לפעול. אז קודם כל זה אומר שהמסך לא דפוק.. זה כבר טוב עכשיו לשאלה שלי.. אומנם זה אומר שהמסך תקין, אבל עדיין יש 3 אפשרוי…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. Started by Armageddon1,

P-4 1.6mhz לוח של אינטל 512 rdram כאילו יש מצב שהכרטיס ינוצל עד המקסימום או לפחות קרוב לזה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. היי חברים, חבר שלי רוצה לרכוש כרטיס מסך עד 900 ש"ח. המפרט שלו: Q6700 Gigabyte P35-DS3L 4GB ddr2 FSP 400W עד עכשיו המפרט החזיק 9800GTX אותו הוא מעוניין לשדרג. 1) על מה כדאי ללכת? 2) האם הספק יעמוד בעומס?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by adi518,

עדכון ענק! יצא ממש לפני זמן קצר דרייבר 331.65. הדרייברים האלה מביאים איתם עדכון ל Geforce Experience לגרסה 1.7 שמפעיל את ה SHADOW PLAY החדש !!! זה מיועד לבעלי כרטיסים סדרה 600 ומעלה. מדובר פה בעצם בתחליף משמעותי ביותר ללכידת גיימפליי.. למעשה אין צורך יותר ב FRAPS שמעמיסה על המחשב יתר על המידה. כל הפרטים כאן: http://www.geforce.com/whats-new/art...ble-october-28 ההורדה של הדרייברים החדשים עדיין לא מופיעה באתר של נבידיה, אבל פורסם קישור בתגובות: http://us.download.nvidia.com/Window...glish-whql.exe עריכה: הרגע ניסיתי את זה... פשוט מדהים! בכלל לא מרגישים ירידה ביצועים.. כאילו כלום!

• 90 תגובות
    • 23.2k צפיות
  17. קניתי לוח אם חדש (בעקבות הקודם ששבק חיים - פרטים נוספים בפורום לוחות אם, מעבדים וזכרונות), הכולל כרטיס מסך OB. לוח האם הוא GA-MA69GM-S2H של gigabyte המבוסס של 690 של AMD ומכיל כרטיס מסך של ATI, וכן יש לי את הכרטיס מסך החיצוני הישן שלי, 7100 המבוסס על GEFORCE (של POINT OF VIEW, אם זה מעניין). האם כדאי להיצמד לכרטיס ה-OB או להפעיל את החיצוני?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  18. קניתי לפני כמה חודשים נייד של hp מחו"ל וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה חיצוני שמתחבר לנייד דרך כניסה מיוחדת. קוראים לכרטיס HP Expresscard Hybrid ATSC/NTSC TV Tuner w/Remote & Receiver for Windows Vista וברצוני לדעת אם ניתן לחבר אותו ל"יס" ולצפות בטלויזיה דרך המחשב סוף סוף. אני חושד שצריך אולי כמה כבלים שלא קיבלתי אותם עם המחשב. זהו מפרט המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00892544&lc=en&cc=il&dlc=he&product=3370377&os=2093&rule=35785〈=he ולבסוף אני רוצה להגיד תודה לכל מי שיעזור לי לשפוך אור על העיניין הזה.

19. לאחר התבוננות חפיפה מצאתי את כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4550, 512mb DDR3, up to 1Gb with HM, 64Bit, HDMI, Low profile, PCI Express 2.0, Passive, Retail ב260 שקלים מומלץ? או שניתן להשיג משהו עדיף במחיר זהה, או להוסיף קצת ולקבל יותר? יש לי מסך 24" FULL HD יש לי מעבד 3000+ 64 BIT הכרטיס מסך הנוכחי הוא X800GT כפי שאתם רואים המחשב בגיל 5-6 בערך תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by master,

היי לכולם, בניתי לדודה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD 1.6 זיכרון 256DDR ולוח אם GIGABYTE ומה שחסר לי זה כרטיס מסך. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות ה- 100$. עזרו לי בבקשה אני צריך עזרה דחוף, אני צריך לקנות את הכרטיס ביום ראשון. תודה, MASTER/

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by liata,

היי, מישהו יודע מה הכרטיסי מסך הכי טובים כרגע שעדין עובדים בממשק AGP*2 ..... ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by doreiny,

שלום לכולם עם שידרוג המחשב החדש שלי צריך לבוא גם כרטיס מסך חדש וטוב השאלה היא האם אני צריך 7800gt כי יש לי lcd שמגביל אותי ברזולוציות 1280X1024 או שאני יכול להסתפק ב 6800gs לרזולוציות כאלה? את ה 6800gs אני משיג במחיר של 1200 שח ואת ה 7800gt במחיר של 1900 שח

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by moog,

ה PALIT ב 530 ו ה Gigabyte ב 590 הפליט יותר מהיר DDR 3 וקלוק 450 לציפ אבל הקרור השקט של גיגהביט זה מה שאני מחפש משהו יודע את רמת הרעש של הקירור של הפליט? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by X_Dror,

שלום כולם, מה קורה? אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד Geforce 6800 Ultra של Leadtek אבל לפי מה שנוכחתי לראות הוא נמצא רק אצל פנדס, אך אני לא רוצה לקנות מאתם בגלל סיבות מסוימות. אתם מכרים עוד חנות בארץ אמינה שיש בה את ה- 6800 Ultra של Leadtek? אם לא אני פשוט אצטרך לקנות את זה של XFX. תודה!

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by liranfa,

יש לי X300SE ואני לא מרוצה מהביצועים שלו בכלל :-[ יש דרכים לבדוק למה? אולי זה בעיית דרייבר? ומה ההבדל בין קטליסט לדרייבר של ATI?

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.