כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אולי זו שאלה מטומטמת... אבל אין לי כל כך מושג בזה. אח שלי יכול לשלוח לי כרטיס מסך מארצות הברית. אני חושב ללכת על 6800 הם זולים בהרבה שם 280 דולר לכרטיס של ג'יגהבייט) אבל יש הבדלי מתח בין הארץ לארצות הברית, נכון? מה יקרה אם אחבר כרטיס זה למחשב בארץ? האם הכל יעבוד רגיל או שהכרטיס יעלה בלהבות וישרוף תוך כדי כך גם את חדרי?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14911 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14910
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תוצאות של צמד הדגמים החדשים מבית AMD הגיעו אל מאגר הנתונים של מבחני ה-3DMark השונים, ומגלים לנו לאילו ביצועים נוכל לצפות במחירים של 200 דולר ופחות בעידן החדש עד סוף החודש אנחנו אמורים לקבל את מלוא הפרטים הטכניים ואולי אפילו לזכות בהזדמנות לרכישה ממשית, אך בינתיים – אנחנו נאלצים להמשיך ולהסתמך על הדלפות ופרטים חצי-רשמיים בכל הנוגע לכרטיסי המסך החדשים והמסקרנים של AMD, שמבטיחים לעשות את המהפכה שלה השוק הבינוני-נמוך היה זקוק. בהתבסס על תוצאות חדשות שעלו למאגרי הנתונים של מבחני ה-3DMark Fire Strike וה-3DMark 11, ובהתבסס על נתונים שצויינו באופן רשמי בידי AMD בעצמה במצגת שהוצגה לעולם לפני כמה ימים, באתריםvideocardz.com ו-tweakers.net הרכיבו פרופיל עבור דגמי ה-Radeon R…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
למשחקים כבדים... קחו בחשבון שיש לי ספק 300 וואט של HEC אז... אם חייבים לשדרג ספק תנו לי כרטיס וספק באלף, ואם ממש אבל ממש שווה לחרוג קצת, זרקו הצעות.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר איזה כרטיס מסך הכי חזק יש ל AGP פשוט הכרטיס שיש לי עושה לי בעיות ואני רוצה לשדרג אותו כבר.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם asus p5q-pro ושני כרטיסי מסך gigabyte 4850. ה CF עבד עד עכשיו בסדר גמור ועכשיו משום מה איך שאני נכנס לוינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה: (מצורפת תמונת ההודעה) בדקתי וכל החיבורים בין הלוח אם לכרטיסים בסדר.וגם הגשרון בין הכרטיסים מחובר היטב מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מי שחשב שרק לאינטל יהיה Ray Tracing פשוט טעה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30523 תאמת היה צפוי מעניין מה AMD תציג ומתי יגיעו כרטיסים שמסוגלים לסחוב Ray Tracing בביצועים ומחיר נורמלי לערכתי ייקח לפחות שנתיים אם לא יותר
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מתכנן בחודשיים הקרובים לקנות כרטיס מסך, לצורך זה אוכל להפריש מהמשכורת שלי כ-1000 ש"ח בחודש לצורך קנייה. לכל המוקדם שאוכל לקנות, זה בסוף החודש הזה, לכן אם צפוייה הוזלת מחירים בקרוב, אין לי בעיה לחכות. זה יהיה מצוין אם כרטיס המסך יוכל להפעיל משחקים על הגדורות גבוהות גם בעוד שנתיים-שלוש. תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W *** חשוב לציין שאני משחק כרגע מעט מאוד והמשחקים החשובים לי שאני רוצה שיפעיל זה דיאבלו 3 וכל המשחקים שיצאו עד כה בהגדרות הכי גבוהות ולכן אולי כדאי לקנות כרטיס מסך זול ולעדכן תוך שנה כאשר הוא לא יוכל לסחוב? בכזה מצב יש לחלק…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה ניתן עוד לעשות, כדי להציג בטלוויזיה בצבעים ? ניסיתי כמעט הכל. הכל עבד יופי עד שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס ה- ATI RADEON 9600 PRO שלי מה ניתן לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום ! אתמול רכשתי מנוי לצפייה במשחקי ה nba דרך האתר שלהם www.nba.com ומשום מה דרך המחשב שלי רואים ברמה ירודה מאוד ... ודרך המחשב של אחי רואים באיכות מצויינת לפי מה שהבנתי האיכות שידור שלהם היא HD עכשיו המחשב שלי הוא ממש ישן (לפני 4-5 שנים) שעלה בסביבות ה 2500 ש"ח כאילו פנטיום 4 ללא כרטיס מסך (עם כרטיס מובנה על הלוח) מחשב ישן בקיצור ... והמחשב של אחי הוא חדש יותר בהרבה שעלה בסביבות 6000 ש"ח עם כרטיס מסך שלפני שנתיים היה בין הטובים שיש ... וכו ... אז השאלה שלי היא עם בשביל לצפות במחשב שלי באותה איכות כמו במחשב של אחי אני צריך לקנות כרטיס מסך כמו שלו או שיש עוד דברים שאני צריך לשפר במחשב שלי ?? אתם חושבים שלמעבד יש כל קשר לזה ?? אשמח לקבל תשובה תודה רבה מראש .
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה למחשב גיימינג חדש. הכסף לא משחק פה תפקיד רק הביצועים. מי משני אלה מתפקד יותר טוב במשחקים של היום לדוגמא:bf3,dirt 3,crysis 2 וכד' כמובן שמתוכננת הפעלה על ההגדרות הגבוהות ביותר
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, מה עדיף לקנות, את ה-GeForce 7600 GT בגירסת 256MB או את ה-GeForce 7600 GS בגירסת 512MB? ולמה? אשמח אם תוכלו לפרט גם על הכרטיסים הנ"ל, כלומר מהירות ליבה, שעון וכו'. הכרטיסים עולים אותו הדבר - בדיוק אותו דבר. תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של ELSA. היום התקנתי את הדרייבר החדש 76.41, אז ככה הכרטיס עומד על טמפרטורה דיי רגילה 60 במנוחה.. אבל הבעיה היא שכל דרייבר שאני מתקין מעל 70 הכרטיס פשוט ניתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ולפעמים קורה שהוא בכלל ניתקע. אז השאלה שלי האם יש דרך לפתור את זה? או שזה בעיה בכרטיס שלי? תודה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לאחר שקניתי את BF3 וראיתי שהוא לא עובד הכי טוב בעולם אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר רציני בתקציב של 1000 שקל בערך המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU 6400 @ 2.13GH 4GB זיכרון DDR2 כ. מסך נוכחי 5750 ספק כוח crosair tx 750W מסך 22" אני מתלבט בין כרטיסי המסך האלה: http://tms.co.il/product/10197 ואח"כ אני יוכל לפתוח אותו ל6970 לפי המדריך שבנעוץ או את הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/10709 מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב עם המפרט הבא : מעבד : Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB לוח אם : ASUS P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333 זיכרון : G.SKILL 2x4GB G.Skill NT Dual Channel ספק כוח : ZUMAX דגם ZU-400W 12 הנה המפרט שלו באתר היצרן מארז : CoolerMaster עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך מספקי חזק כדי להריץ את המשחק BATTLEFIELD 3 על כול ההגדרות הכי גבוהות עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 זה מה שהמסך שלי תומך ומעבר לרזולוציה הזו אני לא משתמש , התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1200 ש"ח אבל אני רוצה שהוא יענה על הצורך הזה של לשחק במשחק הזה ב MULTIPLAYER עם מקסימום שחקנים (64) על ההגדרות הגבוהות ביותר עם FPS בממוצע לפחות מעל 40 אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור בכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בנתיים מסך 19 אבל עוד מעט אעבור ל22 או 23(לא בטוח) אני רוצה כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים על VH בעוד כמה שנים וגם עכשיו(אם אפשרי בתקציב הזה) ואם אני כבר פה אז אם מישו יוכל להסביר לי מה ההבדל בביצועים בין 512 ל 1G אם יש בכלל ומה עדיף NVIDIA או ATI ?? ואם יש משו לשנות במפרט או שמישו מוצא משו יותר זול... תודה מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 920 (2.8GHz) : HDX920XCGIBOX - BOX ¤1061 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ¤377 כרטיס מסך: [..] GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL ¤859 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤275 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BL…
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה באטל פילד 3 מתקרב ולפי מה שהבנתי כדי להריץ על הגדרות של high ו medium צריך יותר מhd4870 512 מה שיש לי כרגע מה שאני מתכנן כרגע לקנות זה gtx580 שמעתי שזה כרטיס מסך מצוין למשחקים או hd6950 כרגע אני לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך מבחינת ביצועים מה יותר שווה לי לדעתכם? דרך אגב בשביל לחסוך שאלות מיותרות המחשב שלי זה q9550 מעבד corssair 550vx ספק כוח לוח אם של P5q asus זיכרון 4 גיגה 800 mhz וזהו כאילו אני חושב שהספק יספיק לדעתי כי אני מכיר חבר שקנה את הgtx ויש לו 520 v של corssair
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
השאלה היא למה המהירות שעון רק עכשיו הגיע לסביבות ה 1גיגה הרץ עם הדגם החדש של ATI זה לא הכל אותו דבר? ה CPU והמעבדים שעל הכרטיסי מסך? זה הכל טרנזיסטורים למה לא מוציאים כרטיסי מסך על מהירויות שעון של 3 גיגה כמו מעבדים ..ואפילו יהיה אפשר לעשות אוברקלוק איכותי I7 920 עולה 1500 שקל ואפשר להגיע איתו ל 3.6 גיגה כרטיס מסך עולה 3000 + ובאזור של 700 מגה הרץ תחשבו כרטיס מסך עם מעבד בסגנון I7 ישבו לך במחשב שני מעבדים שרצים ב 3+ גיגה הרץ אחד על הלוח ואחד בכרטיס מסך 0O האם זה רק עניין של קירור? ומזעור שיתאים לשטח של הכרטיס מסך? הרי הכרטיס מסך הוא דיי ענק ולפי דעתי יש עליו מספיק שטח בשביל לשים כל מה שצריך ואפילו יהיה אפשר לדפוק קירור סטוק בול כמו שיושב על המעבד אגב עלה לי רעיון ע…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי שינה את תדירות התצוגה בווינדוס ל100HZ ומסך הLCD שלו עושה עכשיו מסך שחור, איך אני מחזיר את תדירות התצוגה ל60HZ בלי שיש לי מסך CRT? (ניסיתי SAFE MODE - לא עובד). תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הראשון הוא http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=7546 עם קירור של זלמן. השני הוא עם קירור רגיל (מקורי). מה כדאי לקחת? (שני הגרסאות עולות כמעט אותו הדבר) כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מתחמם מאוד ואיך הקירור של זלמן שווה משהו?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט המחשב E7200 לוח-p43 ds3l זיכרון-2gb ספק מארז nsk4480 380waAntec אשמח ללעצתכם לא למשחקים ןלא לאוברeלוקינג.. רק לצפייה בסרטים hd
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה HD4870 אחרי ששנים תמכתי דווקא בכרטיסים של NVIDIA מה לגבי מנוע פיסיקאלי בכרטיסים של ATI האם 4870 תומך במנוע פיסיקאלי? למי שיש כבר את הכרטיס מה דעתו? תודה,
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שהיה לי קריסטל 4.10 אז המחשב שלי עבד פיקס ושהתקנתי את קריסטל 4.11 נהיו לי בעיות(משחקים קופאים,צג שחור שעולה הווינדוס וכל זה) אז רציתי לשאול אם אני יקח תדריביירים של אומגה הם יהו טובים לי? תביאו בבקשה גם קשיור(יש לי רדאון 9600 אקס טי)
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כרגע יש לה את ה300sft של סוני(20 אינטש' טרינטרון דור ראשון שעבר זמנו). השימוש העיקרי הוא גרפיקה דו-מימדית סטנדרטית. אפשר LCD(בתנאי שיש איפה לראות אותו קודם באזור המרכז). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-