כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הי, אין לי כניסת svideo בטלויזיה, אז אני מבין שאני צריך ממיר ל-rca. איפה ניתן לקנות ? כמה זה אמור לעלות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי היות והוא לא מעלה לי משחקים חדשים כגון Watch Dogs. חשוב לי שהכרטיס יכלול תמיכה ב-DirectX 11. כמו כן, המחשב מחובר לטלוויזיה בתצורת HDMI לצורך צפייה בסרטים. המחשב שלי: מערכת הפעלה: Windows 8.1 PRO מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: DFI LANParty BI P45-T2RS ספק כח: Standard Workstation 550W מסך: Acer X223W זיכרון ראם: 4GB DDR2-800 קישור לספק: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=17429 התקציב הינו 600-700 ש"ח וגמיש במידה ודורש זאת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ובכן... ההבדל התקציבי בינהם לא גדול... וה6200 ה128bit בדיוק עם אותם נתונים כמו ה6600 רק עם 4 צינורות שניתן בקלות לפתוח ל8... השאלה היא האם זה עד כדי כך בטוח.....? בעצם.. נשאל את זה ככה: מה יותר עדיף? 6600 או 6200?
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מדובר על 7800GT מומהר מהמפעל, אם אפשר להגיד גם כמה ה 8800GTS יותר חזק ממנו? והאם הוא יסחוב חלק קריסיס?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט שכלל במקור כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI ומי שמרכיב לי את המחשב יחליף לי אותו לאותו הכרטיס רק מתצורת Diamond. מה ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מתוך firing squad: הכתב שם בטוח שהוא שרף את הקשרים שלו עם יצרני הכרטיסים וכעת הוא לא יוכל לכתוב כתבות בנושא... http://www.firingsquad.com/hardware/ati_nvidia_hdcp_support/
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי חברס היום היתחדשתי לי בX800GTO הכול ניפלא חוץת מזה שהקירור שלו אחד המכוערים וצריך החלפה לעניניינו.. ברשותי מסך 19 אינץ ומסך 5 אינץ של סוני למסך הגדול כניסת VGA למסך הקטן כניסת AV חיברתי את המסך הגדול לכרטיס הדלתי הכול עובד פיקס התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס הכול טוב בנוסף לזה קיבלתי גם מתאם מאס וידאו ל RCA ברשותי כבל AV לכן ניסיתי לחבר את המסך הקטן תחילה חיברתי צד אחד למתאם ואז את המתאם לכרטיס מסך ואת הצד השני חיברתץי למסך הקטן עובד! הבעיה היא : שאני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה שלי בלי התחל בלי אייקונים בלי חלונות בלי כלום נטו רקע! והוא בשחור לבן! מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בבית טלויזיה מעולה - מסך שטוח של טושיבה, צבעים יותר חדים מכל LCD שראיתי עד עכשיו (לא בסרטים אלא בערוצים הרגילים שמשדרים 4:3, וכן גם לי לא ברור איך זה עדיין 4:3) אבל לצערי היא מהבוקסות של פעם ולא LCD עם יציאת VGA/DVI. לכן אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך comopnent וככה לפחות אני אראה את המחשב בצורה נורמלית. מישהו יודע משהו על זה? תודה ;-)
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם SLI של 8800GTS 512MB מוגבל בביצועים במסך 22? אוברקיל ?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בימים אלו אני מרכיב מחשב חדש שיעודו המרכזי הוא ניגון של תכני מולטימדיה (כולל FHD) וכן מעט מאוד גיימינג. חשוב לי מאוד נושא השקט ולכן כל הכרטיסים הרלוונטיים הם בעלי קירור פאסיבי. הכרטיסים העומדים על הפרק הם: Gigabyte ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR3 PCIe ₪270 Sapphire ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR3 PCIe ₪236 Sapphire ATI Radeon HD4650 Silent 1024MB DDR2 PCIe ₪347 PowerColor ATI Radeon HD4650 Silent 512MB DDR2 PCIe ₪268 Connect3D ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR2 PCIe ₪221 מהו הכרטיס המומלץ ביותר מבניהם? האם קיים הבדל מהותי בין כרטיסי HD4550 לבין HD4650? ישנם הבדלי ביצועים בין כרטיסים בעלי זכרון DDR2 לבין כרטיסים בעלי זיכרון DDR3? והאם ג'יגה זיכרון הוא רק טריק ש…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי אני פשוט לא יכול יותר, אני עוד מעט תופס כיסא וזורק אותו על המחשב, ולוקח את המסך ועושה לו נפילה חופשית בקומה 7! הTVOUT שלי, שלאחר מאמצים רבים אולי (אם אתם זוכרים פתחתי על זה שהTO שלי היה בשחור לבן איזה שלושה ת'רדים) החלפתי כבלים מצבים תוכנות הכל בסוף שנאי הייתה הבעיה, קיצר שזה מאחוריי עכשיו הTO פשוט עובד מתי שבא לו!!!!!!!! אני עומד להשתגע ולפעמים הוא לא עובד בכלל אפילו אחרי כמה ריסטרטים! מה יכולה להיות הבעיה, דריברים הכי עדכניים R9000 SAPPHIRE בבקשה תעזרו לי, אין לי הסבר לבעיה הזו! :s07: :s07: :s07:
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה מסך דק 19 אינצ' ראיתי מסך לא יודע את הדגם שלו של סוני שחור יפה ומה טווח המחירים שלהם?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה יש לי מחשב בין איזה 3 שנים, ועם הזמן הוא ניהיה יותר איטי על אותם משחקים, אז חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך שלי לאחד קצת יותר טוב התקציב שלי הוא 500 שקל, הייתי עושה אתזה לבד אבל בגלל המפרט שלי אני לא יודע איזה כרטיס יעבוד ואיזה לו, איזה יעשה צוואר בקבוק ואיזה לא כי אני באמת לא מבין בדברים האלה.... המפרט שיש לי כרגע: mb: gigabyte p35-ds3 2gb ram e6750 core 2 duo 2.66GHZ GEFORCE 8800GT אז ככה.. אני כולה משחק בWOW ככה שאני לא צריך איזה מחשב מפלצת, ובאמת שיש לי בעיה בתקציב אז אם אפשר להוציא מזה משו זה יהיה מעולה. כרגע המשחק רץ על ההגדרות הכי גבהות בDX11 והמשחק עובד טוב, אבל באיזורים קצת עמוסים הוא מקרטע בטירוף. תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בעקבות החדשה שפורסמה היום באתר גיליתי את ה L1780Q שקולע בדיוק לנתונים שאני מחפש. באתר היצרן (www.lge.com) לא הצלחתי למצוא את הדגם הספציפי הזה, אבל כן מצאתי את ה L1780U שדי דומה ל L1780Q. ניסיתי לחפש בגוגל השוואות על שני הדגמים הנ"ל אבל קיבלתי הרבה אתרים בשפות זרות. בכל מקרה, מישהו יכול לספר לי קצת על ההבדלים בין הדגמים ? ועוד שאלה קטנה, לגבי האחריות של LG, מישהו יודע את האתר שמספק אחריות ל LG בארץ ?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היום התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. הדרייבר של כרטיס המסך קורס שוב ושוב ברמה שפשוט אי אפשר לעבוד עם המערכת. הכרטיס הוא GeForce GTX 560 Ti והדרייבר המדובר הוא הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של נווידיה (301.42 WHQL). אני לא יודע אם זה קשור אך היום התקנתי ווינדוס SERVER 2008 R2 במחיצה אחרת במחשב, כמובן שלמערכת הזו אין דרייבר רישמי של נווידיה אז השתמש בדרייבר שמיועד לווינדוס 7 והכל עבר בהצלחה. שוב אינני יודע אם יש קשר, אני לא חושב שיש אבל אני בכ"ז מציין זאת. כמובן שניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר (הסרה ממנהל ההתקנים, הרצה של DRIVER SWEAPER ואח"כ CCLEAN) והתקנה מחודשת שלו, מה שלא פתר את הבעייה. ניסיתי שוב הסרה מוחלטת וחזרה לדרייבר ישן יותר (דרייבר הבטא האחרון שקיים באתר של נווידיה, 301…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
משהו יותר טוב אז לא יודע למה אף אחד לא הזכיר את זה אבל ראיתי X800XL ב- 1620 שקל ב- PANDAS והסתכלתי גם על REVIEWS שלו ב- TOMSHARDWARE ונראה שיש לו ביצועים מצויינים שפחות או יותר שווים ל- GF6800 GT. אז אם ה- GTO עולה 1400 וה- X800XL עולה 1600 ש"ח, למה אף אחד לא ממליץ עליו? יש איזשהם בעיות עם הכרטיסים האלה? לגבי ה- GF6800 GS שיוצא ל-AGP עוד שבוע גם שמעתי אבל יש לי ספקות לגבי NVIDIA. מה אתם חושבים? תודה! עריכה: יש לי : 1GB RAM AMD 64 3000+ התקציב בסביבות ה-1400 או 1500.
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קודם כל מצטער על זה שהדבקתי שתי הודעות באותו נושא פשוט האקספלוור שלי נתקע וחשבתי שזה לא שלח את ההודעה רציתי לשאול קראתי באיזה מקום שמסכי LCD בראים יותר לעין האנושית אך במקום אחר קראתי שאם קצב הריענון הוא פחות מ70 אז המסך מזיק לעינים האם זה נכון???
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אמרו לי להעביר לפורום מתאים יותר אז הנה הבעיה: זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן, אין OC. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרגע שני כרטיסי מסך שמיועדים לסרטים ומשחקים - 1.HD6530D - שהוא בעצם הגיע עם המעבד AMD החדש שקניתי. 2. HD5670 - כרטיס מסך בעל 1GB. אני מתלבט עם איזה מהם לעבוד, כאמור, בעיקר לסרטים ומשחקים (פיפא, פרו וכו'). מה אתם ממליצים? (שניהם בחיבור HD)
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך t240 של samsung ורציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי יחזיק אותו (6600gt agp 128mb) אני מעוניין לראות סרטים לגלוש באינטרנט... משחקים לא ממש באים בחשבון כרגע אשמח אם תוכלו לענות לי תשובות עינייניות ומהירות מפניי שאני רגע לפי הקנייה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הכוונה לצפייה בסרטים ומשחקים ברזולוציה הטבעית של המסך. תודה ! ליאור.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK06 עים geforce 7950gt 256mb ועים מעבד אטלון 4200 5800 זה טוב?
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
צריך לבחור כרטיס מסך חדש - מה יותר טוב? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עולה 1490 ש"ח או eVGA 6800GS 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4381 עולה 1525 ש"ח תודה!
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-