כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום. מפרט: AMD3200+ 2.0GH 1 ג'יגה זיכרון 400MHZ X800XL WD 120 GB SATA עכשיו עקב הכניסה של DX10 לתחום המחשבים אני חושב על שידרוג לכרטיס מסך תואם-תומך DX10..עכשיו האם יש יש עוד דברים עליהם אני צריך לדעת כדי שהמחשב שלי יתמוך? לדוגמא אולי שהמעבד לא מספיק חזק? או אולי הזיכרון לא יספיק עבור משחקים שדורשים DX10? או אולי משחקים DX10 יעלו רק על ויסטא?.. אני ממש לא יודע..
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
רק שהוא שוקל 10.5 קילו http://www.tgdaily.com/2006/05/06/ibuypower_19inch_sli_notebook/ תתפלאו הוא לא כזה יקר. במיוחד מול הXPS הנייד של דל או מחשבים אחרים של אליינוור או וודוPC.
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני אוטוטו קונה מחשב נייד, אבל יש לי התלבטות. לאחד יש כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ולשני היותר טוב שאותו אני רוצה לקנות יש Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics אני גיימר ממוצע, וקראתי קצת לגבי הכרטיסי מסך האלה ואני מודע לכך שהם לא חזקים במיוחד אבל יהיו בסדר בשבילי בכל אופן. השאלה שלי היא כזו קראתי שאין משמעות כל כך לכרטיסים כאלה בכל מה שקשור לזיכרון שלהם......וזה לא מהותי בכלל, האם זה נכון? השאלה השניה... הכרטיס הראשון תומך ב DIRECTX 11 והשני ב DIRECTX 10.1.... השאלה עד כמה זה מפריע בטווח הרחוק?? האם עוד שנה וחצי אני לא אוכל להעלות עוד משחקים שיתמכו ב DIRECT X 11?? מאד חשובה לי תשובה מקצועית, כי על זה הקניה יכולה ליפול. תודה על התשובות!!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
או.קי אני כמעט בתוך שאני קונה היום בערב את הכרטיס מסך אז בבקשה לענות מהר האם הכרטיס מסך הזה כדאי: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGIGFX6600&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 לאחר בירורים גיליתי שזה גיפורס 6600 הרגיל עם 128 מ"ב ו-128 ביט והוא הכי זול שמצאתי בכל בחנויות כולל איפה שאני גר(אילת) אז ככה הוא כדאי? האם הוא יחזיק לי בערך לעוד שנה זאת אומרת שייפעיל לי גם משחקים בעוד שנה? המפרט שלי הוא כזה: מעבד:P4 2.4 לוח אם:P4S8X זכרונות:512M"B PC 3200 של A-DATA כרטיס מסך:ג'יפורס 4 440MX עם 64M"B ו-32BIT דיסק קשיח:120 גיגה SATA של WD דיסק קשיח שני:20 גיגה ATA של MAXTOR ספק כוח:230W ג'נרי +צורב די וי די וסידירום אבל זה לא קשור תודה מראש עריכה:סידרתי את הלינק
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם asus p5q-pro ושני כרטיסי מסך gigabyte 4850. ה CF עבד עד עכשיו בסדר גמור ועכשיו משום מה איך שאני נכנס לוינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה: (מצורפת תמונת ההודעה) בדקתי וכל החיבורים בין הלוח אם לכרטיסים בסדר.וגם הגשרון בין הכרטיסים מחובר היטב מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי האם יש כרטיס מסך חדיש יחסית שעולה בסביבות ה450 שח שעולה על ביצועיו של ה radeon 9600 pro ? מחירו של 9600pro הוא בסביבות 450 שח נכון ? אבל זה כרטיס קצת מיושן נכון ? אז מה שאני שואל, אם יש לי לוח אם לא חדש, עם agp x8 ואני צריך כרטיס מסך חדש בסביבות 400-450 שח (ולא יותר בשקל!) אז כדאי 9600pro אם עדיין יש כאלה ? או שיש כרטיסים חדישים יותר שמתחרים בביצועים שלהם ?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Windows Vista ultimate דרייברים לא עידכנתי כבר חודשיים(לכרטיס מסך). מפרט בצד ואני משתמש ב WMP11 עם איזה קובץ REG שאיתו הצלחתי להפעיל פורמאט mkv. עכשיו ניתן לציין שיש לי על המחשב גם Windows XP Pro עם נגן VLC שהתופעה מתרחשת בו גם. יש למישהו רעיון? נ.ב אם אני מוריד רזולוציה אותו דבר קורה, הקירטועים לא מפסיקים.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מצטער על החזרה ל 2005, אבל יש לי תהיה קטנה (בתור אחד שלא מבין ממש בכרטיסי מסך): יש לי על הלוח אם את ה 6100 ונפל לידי ה 6800GS . האם שווה הרעש הנוסף שהוא יעשה לי במארז למחשב שכל תכליתו הינה סרטים, PDF ולימודים ? האם אני ארגיש ביצועים יותר טובים ב סרטי HD ? או פידיאפים כבדים במיוחד ? אשמח לתגובות...
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אפשר לגרום לכרטיס מסך שלא תומך בSM2.0 לתמוך בSM2.0 ? הכרטיס המדובר הוא RADEO 9250 .....
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום ! אתמול רכשתי מנוי לצפייה במשחקי ה nba דרך האתר שלהם www.nba.com ומשום מה דרך המחשב שלי רואים ברמה ירודה מאוד ... ודרך המחשב של אחי רואים באיכות מצויינת לפי מה שהבנתי האיכות שידור שלהם היא HD עכשיו המחשב שלי הוא ממש ישן (לפני 4-5 שנים) שעלה בסביבות ה 2500 ש"ח כאילו פנטיום 4 ללא כרטיס מסך (עם כרטיס מובנה על הלוח) מחשב ישן בקיצור ... והמחשב של אחי הוא חדש יותר בהרבה שעלה בסביבות 6000 ש"ח עם כרטיס מסך שלפני שנתיים היה בין הטובים שיש ... וכו ... אז השאלה שלי היא עם בשביל לצפות במחשב שלי באותה איכות כמו במחשב של אחי אני צריך לקנות כרטיס מסך כמו שלו או שיש עוד דברים שאני צריך לשפר במחשב שלי ?? אתם חושבים שלמעבד יש כל קשר לזה ?? אשמח לקבל תשובה תודה רבה מראש .
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני שואל עבור סטודנט לאדריכלות (אחי), שרוצה לרכוש מחשב יעודי לעבודות מן הסוג הזה. AutoCad AutoDesk SketchUp Pro Maia וכן הלאה תודה!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך דק LG FLATRON L1720B השאלה היא כזאת מה הרזולוציה המוממלצת למסך זה אני יודע שהמקסימום שלו זה 1280X1024 אני מת על הרזולוציה הזאת אבל אמרו לי שאני הורג ככה את המסך והוא לא ישרוד הרבה ברזולוציה הזאת יש אמת בדבר? תודה לעונים סרגיי
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
זה יקל על הדילמה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חבר'ה, הכרטיס הזה חזק לרזו' כזאת למשחקי מחשב? או שאני צריך לשחק איתו בעיקר על 1600, תאמת אין לי בעיה לרדת ברזו' אבל לפי מה שהבנתי מסך עם HD, ברזו' הלא טבעית שלו הוא ייראה מוזר ומגעיל גם במשחקי מחשב S:
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לכרטיס מסך שיתן לי את התמורה הכי טובה ל500 ש"ח. אני לא משחק במשחקים כבדים מאוד, אבל רצוי שיהייה 1GB זיכרון. המטרה- להריץ את SC2 בהגדרות בינוניות+ המערכת כנראה תכלול את הפריטים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td]לוח אם ASRock 970 Extreme3 [/td] [/tr][/table][/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td][table] [tr] [td]מעבד AMD AMD FX-4100 Box [/td] [/tr][/table][/td] [td][/td] [td][/td][/tr][/table] תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי... אני צריך עזרה ממי שמבין טוב במסכי LCD... הזמנתי P90F 19" שהתגלת בו בעיה... בקיצר אני יוכל לקבל מסך 19" P95F+ רק בעוד חודש... ואין מצב... אני לא בא לעשות השוואה בין המסכים אני רק רוצה לדעת אם שווה לי לקחת ViewSonic VG500 Cotrast 400:1 Response Time: 16ms. Pancel Surface: Anti-glare Frequency Fh:30~62kHz, Fv:50~75 Hz VGA up to 1024x768 non-interlaced Consumption 30W (max) Brightness 250 cd/m² (typ) Humidity 1090% (non-condensing) Meets TCO'99 and ENERGY STAR® standards. Three-year limited warranty on parts, labor and backlight. Auto image adjust, contrast, brightness, color adjust (9300K, 6500K-default, user color), information (mode, model number, serial number)…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה HTPC ואני מתלבט איזה כ. טלוויזיה להקטלה אני רוצה: Leadtek WinFast DTV2000 H PINNACLE Studio 500-PCI version 10 WinTV-PVR-150 Hauppauge
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לרוכשים של הכרטיס המדהים הזה האם ידוע לכם על רעש שמגיע מהכרטיס? ניתן לבדוק זאת ע"י הפעולות הבאות: לגלגל את הגלגלת בעכבר ולהקשיב לכרטיס. לכתוב משהו תוך כדי ולנסות לשמוע. משומה בכרטיס שלי יש את הרעש המדובר מן רעש סטטי רציתי לבדוק גם אם אצל אחרים הרעש נמצא
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה HD4870 אחרי ששנים תמכתי דווקא בכרטיסים של NVIDIA מה לגבי מנוע פיסיקאלי בכרטיסים של ATI האם 4870 תומך במנוע פיסיקאלי? למי שיש כבר את הכרטיס מה דעתו? תודה,
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עם 3.10=3421 עם 4.2=3851 ואפילו לא הגדרתי הכל על OPTIMAL PERFORMANCE, השארתי את זה על BALANCED. מה אתם אומרים על זה?
-
יש לי Celeron D בOC עד 3.6Ghz 512MB זיכרון וכרטיס 9550. ספק Thermaltake 360W עם 18A על קו 12V אני רוצה לעשות שידרוג מכסימלי למחשב הנוכחי , כדי להחזיק מעמד עד ל- direct x10 , Vista , DDR3 כלומר עד אמצע השני של 2007 - עוד שנה , שנה וחצי אני גם אשדרג זיכרון עד 1.5 GB האם הX850XT הוא מספיק טוב , או שכדי לקנות את 7800GS בתוספת של 500 ש''ח ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=XV-X850XT&cart=114590740371548〈=heb האם יש אלטרנטיבות אחרות ? האם היצר PALIT/XPERTVISION הוא בעייתי ? האם היו למשהו בעיות עם PLONTER בתוך ספק ? סליחה על כל כך הרבה שאלות
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה לפני ואחרי אוברקלוק ואלה התוצאות... core:500 mem:595 3dmarks05:9891 core:668.25 mem 738 3dmarks05:10192 מה אתם אומרים? איך התוצאות?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי מצאתי אתר שבודק איזה כרטיסי מסך תומכים ב HDCP ומצאתי את הרשימה הזאת: http://www.gpureview.com/GeForce-8600-GT-card-513.html כאמור מדובר בכרטיסים שמבוססים על NVIDIA 8600GT ורואים שהכרטיסים היקרים יותר תומכים ב HDCP כמו הכרטיס הזה של ASUS: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1642&modelmenu=1 איך הכרטיס הזה?
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-