עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי רק 460 שקל ומצאתי את הכרטיס מסך הזה הוא שווה ב460 שקל? http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by MazKyDaLoK,

חברה אני צריך עזרה דחופה : יש לי כרטיס מסך fx 5200128mb אני מחפש כבר הרבה זמן DRIVER טוב ואני לא מוצא... בכל המשחקי רשת שאני משחק css , soldier of fortune 2 ה FPS נורא נמוך... אודה לכם מראש אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש מצקי.

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by NoamHa,

שלום. ישנה חברה לכרטיסי מסך בשם HIS. משום מה הכרטיסים שלה זולים בצורה מיוחדת ביותר. משהו שמע עליה? האם היא חברה טובה? בעיקרון יש עליה 2 שנים אחריות. תודה, להתראות.[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 11:03:24 הכרטיס הזה:http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10202 הוא לא טיפה זול מידי? האם יש פה משהו לא תקין? או שזה באמת XTX מלא?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. המפרט שלי הוא ככה: INTEL PENTUM 3 800 256-SDRAM RADON 9000 PRO 128 MB HD 20 GIGA אני לא מבין למה אני לא עובר את ה- 40 פריימים ?!?! זה כרטיס מסך פי שתיים יותר טוב ממה שהיה לי RIVA TNT ועם הריבה גם הייתי מגיע ל40 פריימים בקאונטר סטרייק מה נסגר?? יש לי WINDOWS XP PRO

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים ברמה גבוהה מאוד אבל לא במחיר גבוהה אני יודע שזה לא תמיד אפשרי 1500 שקל גג תעזרו לי כמה שאפשר...

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by zobi12,

מה זה צינורות עיבוד העם זה מוליכים מהזיכרון שמתחברים למעבד של הכרטיס מסך? אני שואל כי בא לי לעשות משהו מענין עם הכרטיס מסך שלי

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by דנדן,

חברה אני הולך לקנות מחשב חדש, והולך להשקיע בכרטיס מסך עד 800 שקל בערך, מה עדיף, לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ולחכות קצת עד להוצאה של הכרטיסים שתומכים בDX10 או לקנות משהו נורמלי בתקציב שציינתי?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by havlin,

שלום מהי החברה או החברות המומלצות ל-8800gtx ומאיזה חברות כדי להיתרחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by yuyudodo,

עדיף מKSP תנו בראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה. השאלה היא האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין החברות השונות. ראיתי שXFX יעלה לי יותר זול מהחברות המובילות. אני לא עושה אוברקלוק, מעניינים אותי הביצועים של הכרטיס במצב רגיל.

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by ohadbx,

עוד מידע לגבי הקנייה שלי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136938.0 בקיצור- אני קונה כ. מסך חדש, כנראה GF6600GT. הבעיה היא שאני מתלבט בין 3 חברות- לידטק, ג'יגהבייט וגיינוורד, שלושתן עם שם טוב ואין הפרש גדול במחירים (בפנדה לפחות). אמרו לי לברר כרטיס של איזה חברה יעבוד הכי טוב עם הלוח אם שלי, יש בזה אמת או שסתם שטויות?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  12. EVGA נותנים שנה אחריות אבל הבנתי שיותר טובים ואכותיים. INNO3D עם שנתיים, עדיף ללכת עדיין על EVGA? תודה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום לכולם מפרט המחשב שלי: מעבד AMD XP 2500 לוח אם ABIT NF7 Nforce2 כרטיס מסך Gainward mx440 64MB שאלתי היא אם ברצוני לשחק ברזולוציה של 1024X768 עם כל הDETAILS על FULL במשך השנה הקרובה האם הדבר יתאפשר עם הכרטיס הנ"ל או לא. דגם הכרטיס הוא : TI4200 64MB AGPX8 לינק לאתר שבו מצאתי את הכרטיס : http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CHAINTECHTI4200&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=8

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  14. יש לי מחשב P4 2.4 512RAM וכרטיס מסך RADEON9550 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של GEFORCE מהאתר הזה www.ksp.co.i מישהו יכול להמליץ לי בבקשה כרטיס עד בערך1100 שקל? תודה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  15. זה המפרט שלי: P4 2.4 512MB radeon 9550 256MB חברה צריך המלצה לכרטיס מסך( של GEFORCE )עד אלף שקל . איזה כרטיס טוב אפשר לקנות בסכום הזה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  16. הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים. (הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D) אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש. תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו.... תודה.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Raped,

שמעו בהתחלה הזמנתי 8800 GTS 320 MB ביטלתי אותו מהזמנה והזמנתי מחנות אחרת את הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 מה אתם אומרים אליו? הוא מומלץ? מה "ההבדל" שכולם מדברים אליו פה תודה.

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  18. רוצה לצאת לקנות מה עדיף בבקשה תשובה מהירה.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  19. אחי הביא לי היום אתה ה RADON 9000 PRO 128 MB מארצות הברית עכשיו התקנתי אותו והכל טוב... אני מריץ 3DMARK ואני מקבל בקושי 2400 נקודות איך זה יכול להיות אני צריך לקבל הרבה יותר לא? המחשב שלי הוא PENTUM 3 800 256 SD-RAM HD 20 GIGA איך זה יכול להיות?? ואפילו במשחק קאונטר סטרייק אני לא מגיע איתו ל 100 פריימים?? מה כבר יכולה להיות הבעיה???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אוקי אבא שלי הזמין לי כרטיס מסך חדש סוף סוף זה הכרטיס PNY VCQFX3000-PB Quadro FX3000 256MB 256-bit DDR AGP 4X/8X Video Card - Retail עלה פול........אבל לא נורא אחרי כמה שנים של סבל עם גיפורס 2 גם לי מגיע לא? רציתי לשאול כמה זמן הכרטיס הזה יזחיק לי למשחקים חדשים..נראה לי שדי הרבה לא? בכללי כמה זמן הוא יחזיק לי ברזולוציות גבוהות.. תודה מראש :ם

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם אני לא טועה ראיתי כמה פעמיים אצל כרטיסי ATI שכמה שתשים AA גבוהה.תמיד זה לא יהיה הכי חלק כמו אצל נוודיה. מי שיודע בדבר והיה לו את שניי סוגי החברות שיענה תודה ותראו תמונה שלקחתי מפורום משחקים לזה אני מתכוון. [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by liran_85,

שלום אנשים, קיבלתי את המסך היום בבוקר והתקנתי אותו והכל כמו שצריך..... עכשיו אני רואה בסדר חוץ מהפונטים.... לדוגמא ב winamp אני רואה לא הכי בברור מה רשום.... וגם בתוכנה כמו mirc ה font השתנה לגמרי.. רואים לא כל כך ברור אולי כדי לציין שיש לי כרטיס מסך geforce 4 ti4200 יש לו חיבור של DVI וחיברתי את המסך עם DVI..... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני אשמח מאוד בתודה רבה לירן,

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by djzander,

מזה PCI-e ואם זה מתאים לכניסה רגילה ?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת עם יש עוד חברה שמיצצרת כרטיסי מסך חוץ מ-ATI וNVIDIA?? רציתי לדעת גם עם יש קירור כבר שאפשר לקנות ל6600GT ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ;D שלום לכל חברי הפורום חזרתי עם ה 9800 PRO של MSI כי לא היה ספיר... ב KSP עכשיו הגעתי הביתה,יש לי GF 4 MX440 מה עליי לעשות להסיר דרייברים הכיצד ? אגב מה אתם אומרים על הכרטיס ? ??? אני עוד מעט מעלה לכם תמונות :-*

• 84 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.