עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יותר משתלם הכרטיס הזה במידה והפלטפורמה שלי מתאימה? (מעבד Q9500 גיגה זיכרון DDR2 667 , לוח אם P43)

2. Started by scarymovie,

סתם לידע כללי הרוב ממליצים פה על 7600GS למשל הדגם הזה:http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=9057 הוא טוב? כי הוא 128BIT וראיתי לחיבור PCI-E שיש 256 BITS וGDDR3 מה אתם אומרים על זה? ------ ושמעתי ש6800XT לAGP הוא מין גירסא של 6800LE ? מה אתם אומרים על זה: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=268341 ?

3. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי השבוע G FORCE FX 5900ULTRA של ASUS במאפייני מסך הטמפרטורה של הGPU היא בממוצע 65C צלזיוס שזה ביחס למעבד רגיל גבוה מאוד הייתי מעוניין לדעת אם זאת טמפרטורה סבירה למעבדים האלה (FXULTRA) תודה לכל התותחים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ykg,

יש ברשותי כ.מסך 8800 GTS שעבר OC ע"י היצרן (MSI). הזמנתי מחשב חדש והטכנאי אמר שעוד בהתקנה מופיעים לי נקודות וקווים אדומים,הוא טוען שהכרטיס היה כבר בשימוש (הזמנתי מ-newegg בארה"ב) ושהכרטיס דפוק. יכול להיות שהקווים מופיעים בהתקנה כי עוד לא הותקנו הדרייברים של הכרטיס? נשמע לי קצת לא הגיוני שNewegg ימכרו לי משהו משומש. משהו מכיר את התופעה? נשמע לכם הגיוני? המחשב תחת אחריות ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה ,כי אני לא כזה מבין בזה. הזמנתי בחנות שנחשבת לאמינה.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by The-Devil,

יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך בדיוק אותם נתונים 9600XT 256MB השאלה היא איזה חברה יותר כדאי לי???? Sapphire או GigaCube

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. זה היה רק עניין של זמן, והנה זה קורה: ה-GTX 1070 העוצמתי מקבל גירסה מקוצצת אשר מותאמת במיוחד ללוחות ומארזי Mini-ITX לכתבה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by swisaman,

המפרט העכשווי בצד,הכרטיס מסך HD5850 עובר למחשב אחר ואני ממילא מרגיש צורך לשדרג אותו. כותרים חדשים לא עובדים על הגדרות מקסימליות וזה משהוא שאני כן רוצה,התקציב הוא כ2000 ש"ח. אני משחק על רזולוצייה של 1680x1050.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  8. שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by arikbaron,

מה דעתכם על הכרטיס הזה והאם הוא שווה 1250 שח (באולסייל ב10 תשלומים)? ???

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by NightElf,

שלום, יש לי כ. מסך X1900GT. ויש לי שתי בעיות איתו. שאני בודק בתוכנת EVEREST אני רואה שהטמפ' בזמן מנוחה היא סביב ה-70 מעלות. האם זה בעייתי? ואם כן איך אני פותר את הבעיה מבלי להרכיב משהו על הכרטיס (לא רוצה לפגוע באחריות). דבר שני לפני זה היה לי nvidia והיה דיי ברור איך לחבר את הטלויזיה היו הגדרות והכל. איזו תוכנות יש ככאן? תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. Started by borg,

האם כרטיס מסך 6800GT 256Bit 256MB מייצר יותר חום מכרטיס מסך 6600GT 128Bit 128MB? אם כן, בכמה? לפי מה שהבנתי, 6600GT 128BBit 128MB של Gigabyte עם קירור פאסיבי מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות. איך אפשר להיפטר מהחום הזה בלי מאוורר? מישהו יודע לאיזו טמפרטורה מגיע 6800GT 256Bit 256MB עם קירור פאסיבי?

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  12. פשוט נשרף לי הכרטיס מסך onboard

13. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by LRa,

מישהו יודע איך זה נעשה מהרגע שיש לי את הביוס עצמו??? תודה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by ObakeFilter,

שלום לכם, בעזרתכם הנדיבה קניתי את ה-Gigabyte Nvidia Geforce 9600Gt, כרטיס מסך מצויין לכל הדעות. אבל יש בעיה קטנה, ברגע שאני מפעיל את המחשב, אני מקבל את ההודעה הבאה, והכרטיס מתחיל לעבוד בעוצמה קטנה מאוד (פחות משליש מעוצמתו המקורית, לפי דעתי) - למרות שהספק שלי בעיקרון אמור להתמודד עם הכרטיס - http://img514.imageshack.us/img514/9790/21532626006.jpg חרשתי על האינטרנט וגיליתי שאני אמור לעדכן את ה-BIOS שלי (אני יודע שזה מסוכן, אבל אני נואש), לכן פניתי אליכם, כדי לקבל סקנד אופיניון. האם תוכלו לעזור לי? לוח אם - GA-EG45M-DS2H מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz מסך - LG W2271TC (למקרה שזה יעזור)

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  16. מי שעוקב אחרי חדשות החומרה וחדשות המחשבים בכלל, בוודאי כבר שם לב שהדלפת מידע מחברה אחת לא תשאר ללא הדלפה נוספת מהחברה המתחרה. זה ככל הנראה בשביל לשמור על הלקוחות ועל בעלי המניות של אותה החברה מרוצים. גם הפעם אנחנו רואים את זה, לא עבר הרבה זמן מהדליפה של המידע על ה G84 וה G86 וכבר אנו רואים רמיזות על המתחרים שלהם מצד ATi. G84 וה G86 הם הליבות שעליהן יהיו מבוססים כרטיסי ה Mid העתידיים של Nvidia. מה שמייחד את כרטיסי הדור הבא, זה התמיכה ב DX10 ATi לא נשארה ללא תגובה והחליטה כנראה לידע אותנו על המתחרים של אותם הליבות החדשות של Nvidia. הידיעה הופיע באתר The Inquirer. האתר טוען כי הליבות החדשות של ATi (ה R6X0) יבואו כבר ברבעון הראישון-שני של השנה הבאה. כמובן שליבות אלו יביאו אי…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

מי יותר טוב ה-7600GT או ה-FX6800GS?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by ilanb0,

עד עכשיו חשבתי שכרטיסי מסך תוקעים לסלוט בלבד. ראיתי תמונות של כרטיסי מסך שיש להם חיבורים של חוטי חשמל ללוח. מה בדיוק זה עושה? האם זה לא מספיק לתקוע אותם לסלוט?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  19. לאו דווקא למשחקים (חשוב לי רק שיוציא אות איכותי לטלויזיה), עד 400 שח קיים דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by idDFdd,

אוקי תראו, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. עם 4850 CROSSFIRE... לוח X48 אני לא מצליח להגיע איתו לביצועים טובים מה להגדיר בהגדרות? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל אני חייב עזרה! תודה.. למי שיש CF 4850 יוכל לעזור לי? להגיד לי איך הוא הגדיר והכל ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  21. או לפחות 2 בו זמנית? http://ksp.co.il/?uin=36001 האם יש יותר טוב ממנו? זה בשביל פרסום דיגיטלי בעסק, צריך משהו חזק עם לפחות 2 יציאות hdmi שיעבדו בו זמנית

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. תשמעו אני לא כל כך מבין בביצועים של כרטיסי מסך, ורציתי לשאול מזה fps?-נראה לי שזה משהו שקשור בביצועי הכרטיס במשחק..... ואם מישהו יכול להסביר לי כיצד ניתן לבדוק כמה fps מנוצלים במשחק??? תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1409 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=768 האם יש שני דגמים למסך הזה? באתר הרשמי מופיע רק הדגם עם המעמד המלבני

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. הכרטיס תומך כמובן ב directX11 שאין גירסה כזו לXP ? והמקסימום שניתן זה DX10 ? תודה למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מיתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב המפרט והכל מוכן ואפילו הכסף דוד שלי אמור להרכיב להזמין הוא ספק. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחכות לכרטיס החדש או שעכשיו כבר אזמין 4870 אחד רגיל ועוד חודשיים עוד אחד מה דעתכם? אם שווה לחכות אז כמה זמן בערך ומה יהיה מחירו בארץ ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.