עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sh_idan,

מה אתם מציעים? אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל זה מיועד למשחקים

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by junta,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 400-500 שקל גג שיתמוך לי במסך מחשב ובLCD. מעבד Intel Core 2 Duo 6300 ואם יש עוד פרטים שצריך לדעת תגידו לי ואני ארשום תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by sh_idan,

קניתי מסך דק, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו כל עוד אני עדין יכול להחליף אותו אז ככה, המסך הוא של proview 17 דגם tft-hd-772 זמן תגובה של 16 מלי שניות נשמע לי בסדר, בהירות 200 או 250 וחדות 400 בקשר לחדות ולבהירות, אני לא ממש יודע מה המשמעות של המספרים אז תרגישו חופשי להגיב ולבקר תודה, צום קל, וגמר חתימה טובה לכולם !

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  4. חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] לוח אם של אינ…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. Started by deking,

יש לי ספק Enermax Liberty 400w ורציתי לשאול אם הוא יחזיק את ה-8800 gt ..? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by -yooy-,

מחפש דרייבר nvidia geforce 9400 gt בבקשה תודה לעוזרים

7. אני צריך מסך LCD טוב שרמת הקרינה שלו נמוכה ושכמה שפחות פוגע בעיניים בשביל אבא שלי 10X

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  8. הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. חבר'ס מה הכי שווה לקנות ולמה ... Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB מה זה הדי 3 הזה ?!?! זה נחוץ?! SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Sapphire Radeon 9600 256MB Abit Siluro Geforce FX 5200 128MB הוא ממממש זולללל 450 שקל פחחחח לא שווה אבל אתם יודעים ...תגידו מה נראה לכם לפי דעתכם.. Leadtek Winfast Geforce FX 5200 Ultra MyVIVO 128MB DDR מה זה האולטרא הזה ?! ALBATRON Geforce 5700 Ultra 128MB ALBATRON Geforce 5700Q 256MB

10. Started by nice-1,

המסך שלי מתחיל לעשות גליצ'ים כזה הוא מתחיל לעשות טיק כאילו הוא קופץ רזולוציה-- עושה רושם שהבעיה בספק, גם יש לו בעיה לקום מstandby.. מרגישים שהוא לא מצליח להתניע כזה.. בכל אופן, אני אפתח אותו כנראה היום בערב להסתכל אבל אני מתחיל להכין את עצמי... אני צריך מסך 17" כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף, עדיף diamondtron ד"א המסך שיש לי עכשיו הוא דרעק גם ככה Sony Multiscan100sx ישן ישן ישן 15"

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tamirmal,

אני קצת נדפקתי עם המצב שלי עכשיו....קניתי מחשב חדש עם לוח אם Asrock 945i775GZ נראה לי ומעבד intel 2.66 805 dual core ו512 זכרון...עכשיו השגתי אותו במחיר טוב והשקעתי עוד איזה 300 שקל בלוח אם ASROCK DUAL VSTA שבו אני יוכל לחבר את הכרטיס מסך שלי ATI 9600XT 256MB שעלה לי 1100 שקל בזמנו............ אבל הלוח אם נדפק בחיבור...לא שמתי לב ובטעות חיברתי אדמה למקום שלא צריך...וגם אבא שלי הכניס DDR 2 למקום של DDR 1 והפעלנו את המחשב....בלאגן אז החזרתי את הלוח האחר חיברתי והכל פועל (איזה מזל שהזכרון לא הלך) אז נתקתי עם לוח עם סלוט AGI (זה PCI EXPRESS x4 לא?) וקצת כסף...300 שקל לכרטיס מסך...לא שווה לי להשקיע יותר כי עוד כמה חודשים אני מתגייס אני יודע שבתקציב הזה אפשר לקנות רק איזה 6200 …

12. טוב ככה יש לי GT6600 PCI-E של ג'יגה בייט רציתי לשאול איך אני מחבר אותו לטלויזיה ואיזה כבלים צריך? אני אשמח אם תביאו לי את השמות המלאים שאני אוכל למצוא פה: http://www.zap.co.il/goto.asp?sog=C-Cable ותסבירו לי איך לחבר...אני אשמח מאוד תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pakomako,

קניתי את הכרטיס מחול וקיבלתי אותו סוף סוףף אבל עכשיו בעיה חדשה אין לי פה את הכבל שמתחבר לספק pin 6 אם אני יחבר את הכרטיס למחשב בלי הכבל עלול לגרום איזשהו נזק או שזה סתם יוריד לי טיפה בביצועים או טיפה הרבה ?? בבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש.

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. כבר עברו מעל חודשיים שאני עם וינדוס 7 64 ביט והדריבר היחידי שעובד לי הוא 9.7 , הכרטיס הוא 4870 512MB של GIGABYTE ניסיתי הכל , DRIVER CLEANER או איך שלא קוראים לזה פשוט הכל , הסרות התקנות מחדש שום דבר לא עזר , קיבלתי תוצאות נמוכות לכרטיס שלי בVANTAGE וFPS נמוך מן הממוצע במשחקים בנעוץ של הדריברים לעיתים רחוקות מישהו מגיב לי ואני חייב עזרה , תודה מראש בזמן ההתקנה , אחרי שאני בוחר באיזו שפה להתקין את הדירבר ולוחץ INSTALL זה נעלם ונותן לי את השגיאה הזו This program Did not run correctly blalallalbllalb לא יודע מה לעשות T_T

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. תגידו איזה מבין הכרטיסים האלה הוא הכי טוב... או שתציעו לי משהו יותר טוב שלא יעבור את ה-1600 לAGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=10548 או זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA682&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 חברה תעזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  16. חברה אני צריך עזרה, אני צריך לצרוב קלטות וידאו דרך המחשב (צריך כרטיס) במילים אחרות אני צריך כרטיס שאני אוכל להעביר איתו קלטות וידאו ולצרוב אותן על דיסק DVD. הכרטס חייב להיות מKSP במחיק סביר (200-300 ש"ח) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. תקשיבו אני לפני כמה ימים התקנתי את קריסטל 4.11 של ati ,העליתי תמחשב מחדש והוא עלה אך הראה לי צג שחור. אני ניסיתי הכל שחזורים,דרייבירים פחות טויבם לא עזר :-\ פירמטתי תמחשב התקנתי כל מה שדרוש התקנתי את קריסטל 4.11 והוא עשה לי אותה בעיייהה!!!!!!! אז החלטתי להתקין קריסטל 4.10 ושאני מעלה משחקים איתו המסך קופא ולא מאפשר לשחק יש לי רדאון 9600 xt :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  18. חברה אלהלן דחוף כל מיש יכול לתת לי תשובות כמה צינורות עיבוד יש ל 5900 האם יש לו 8 צינורות בדומה ל9800פרו או שרק 4? מה המהירויות שעון של ה5900 הרגיל לא המוחלש שימו לב!!! האם המהירויות הם 850 לזיכרון ו301 לליבה? מה השם של הליבה בכרטיס 5900 הנ'ל ? האם השם של הליבה הוא במקרה NV35??? ודבר אחרון בקשר לצינורות עיבוד אני קצת מבולבל בנוגע לאם יש לכרטיס ארבע או שמונה צינורות עיבוד אז ככה וזה רק למבינים שבנינו... רשום לי דבר כזה תסבירו לי מה אומר כל אחד... PIXEL PIPELINS 4 TMU PER PIPELINE 2 עכשיו השאלה שלי האם לפי זה אפשר להסיק שיש לי 8 צינורות עיבוד כי יש לי 4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט והTMU זה מכפיל את ה4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט שהכרטיס 256 ביט ובגלל זה יענו יש לכרטיס 8 צינו…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  19. מה קורה אז ככה כמו כולם הורדתי את הדריור הזה והתקנתי וכרגיל אני משחק בקבוצה שלי הידועה לשם DLD במשחק כמובן call of duty ברשת ופשוט המשחק נטקע כול איזה 2 דקות וזה מחייב ריסט מה זה השטיות האלה איך ATI פיספסה את זה אני ממש בשוק מקקווה שיצא תיקון ומהרר!!

20. Started by Adielion,

כי יש לי עדיין מחשב עם הפלטפורמה הזאת בבית, אולי יש לה עוד סיכוי לקום לתחייה?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by Raped,

סליחה על הכתורת פשוט כל מי שהזמנתי ממנו כרטיס מסך דפק אותי עכשיו יש ל skypc במלאי 8800GT 512MB של חברה Palit איך החברה הזאת טובה ? תגידו לי איך היא אני הולך עכשיו לוקח תכרטיס תודה

22. Started by Raped,

הזמנתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום רק אין בו כרטיס מסך הזמנתי מחנות אחרת BFG GeForce 8800GT 512MB OC2 עכשיו זה יגיע עוד הרבה זמן קיצור חבר של דוד שלי יש לו חנות מחשבים הוא הציע לי להיום להביא לי Gigabyte GeForce 8800GT 512MB יענו לא OC רגיל ב1350 שקל זה דגם טוב?

23. Started by shimon956,

מה קורה חברה הנה קחו לינק http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-991-040224m-013831c.exe וזה השינויים בדריור שמה שנראה לי שיש הרבה http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_43_Release_Notes.html

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. שלום לכולם אני רואה סרטון ביוטיוב פתאום אני רואה פסים על המסך ונעלמים .. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והופ . אין פסים ! אחר כך התקנתי תדרייבר האחרון ושוב חזרו הפסים..... אין לי מושג כבר מה לעשות חברה! הנה הסרטון שמופיע הפסים: http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related

25. Started by roiv11,

ככה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מסך - 2253BW של סמסונג. וההתלבטות היא אם לקנות צמד כרטיסי מסך של gtx 460 (כדאי 700mb או 1gb?) לבין כרטיס מסך אחד מדגם 5870 (או שכדאי 5850?) ועוד כמה שנים שמערכת תיהיה פחות חזקה והמחירים ירדו לשדרג בעוד אחד , כמובן שאם אעשה את זה אקח בחשבון שעלי להשקיע בספק חזק. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.