עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מתלבט בין 4 כרטיסי מסך שונים(PCI E), מי שמבין בזה מתבקש לעזור. האופציות הם: 1. LEADTEK 7600GS 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 700MHZ, שלוש שנים אחריות. 450 ש"ח 2. LEADTEK 8500GT 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 490MHZ, תומך DIRECTX10 שלוש שנים אחריות. 470 ש"ח 3. PALIT 7600GS SONIC 256MB DDR3, מהירות מעבד - 450MHZ, מהירות זיכרון - 1000MHZ (מגיע אחרי אוברקלוקינג), שנה אחריות - 490 ש"ח 4. GIGABYTE 7600GT 128MB DDR3, קרור פאסיבי, יד שניה, אין אחריות בארץ (לפי מה שהבנתי) אלא רק בחו"ל. 400 ש"ח מי שמציע מה לקחת מתבקש לנמק כדי שאבין למה האחד טוב מהאחר. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. עד עכשיו אני חי טוב עם CRT 17 של מאג. אני שוקל מעבר לLCD שישמש אותי גם כמסך מחשב, גם כמסך לסרטים וגם לטלויזיה. רציתי לשאול קודם כל האם יש מסכים שניתן לחבר אותם ישירות לממיר של YES (לא דרך כרטיס טלויזיה וכאלה...) ואיזה מסכים מומלצים לגדלים 17 ו19 אינץ'. אני בכוונה לא נותן תקציב כי אני לא יודע מהם המחירים... לגבי האיכות - רצוי גבוהה אבל אין צורך במסכי HIGH END עם מחירים של מסכים בגדלים יותר גדולים. אני בוטח בהמלצות של אנשים פה ומעוניין במסך שנותן יחס תמורה/מחיר - הכי גבוה. אשמח להמלצות ענייניות, תודה מראש, אופיר.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. סתם משהו שתהיתי לגביו קחו לדוגמא את שוק המעבדים, מעבד כמו אתלון 3800X2 עולה 2000+ ש"ח וכעבור שנה-שנתיים יורד ל400 ש"ח. התסריט הוא קבוע - ברגע שמעבד מסוים מתיישן, היצרן מוזיל אותו ומשחרר משהו יותר מהיר במחיר הקודם. כנ"ל בשוק הזכרונות. אבל בכרטיסי מסך, לעולם לא תראו 9800XT ,6800U, 7900GTX או X1950XTX (בכוונה הולך על היי-אנד) בפחות מ500 שקל, מכיוון שהייצור שלהם נפסק הרבה לפני שהם מגיעים למחיר הזה. השאלה למה זה קורה? מה מונע מהחברות לשדרג את השוק הנמוך?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by amig2,

http://www.vr-zone.com/?i=4946&s=1 פורסם אצלם לאר הסרת ה-NDA

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by maoros,

הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. מטרת המסך להפעלת משחקים וסרטים ושייתן מענה חיובי לפיסי3 ואקסבוקס 360 שאני אמור לקבל בקרוב ביבוא אישי כך שאני גם מחפש מסך טוב במחיר טוב

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  7. שלום לכולם, חברה שלי עורכת וידיאו ( עם Avid ) וכרגע משתמשת בכרטיס מסך OnBoard שיש לה על לוח אם P4S61 של Asrock: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 בנתיים הכול עובד כמו שצריך. היא עורכת רק וידיאו - ללא אנימציה. היא כנראה רוצה לעבור לעבוד עם שני מסכים (VGA) ויש לי כרטיס מסך פנוי אבל מאוד ישן - HIS Radeon 7000 64mb: http://www.hisdigital.com/html/7000.htm (לי יש את הגרסא עם 2 יציאות VGA). השאלה שלי היא האם יש דרישות מיוחדות מכרטיס מסך בשביל עריכת וידיאו? אם אין, אין בעיה לעבור לכרטיס הישן נכון? תודה מראש! נ.ב. אני לא יודע אם זה משפיע על התשובה אבל את החומר היא דוגמת בעזרת כרטיס FireWire ויש לה כבר כרטיס טלויזיה (לא שהיא משתמשת בו).

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  8. Started by SharonSx,

אני צריך המלצה לכ.מ. בסביבות ה 600-650 ש"ח שיתאים לחיבור AGP, ושיהיה הכי חזק וטוב שאפשר להשיג במחיר הזה. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואחת ההתלבטויות שלי היא לגבי הכרטיס מסך. אני ככל כנראה רוכש את המחשב בK.S.P. שני הכרטיסים שהכי מתאימים לדעתי מבחינת התקציב ושלגביהם ההתלבטות הם 8600GTS של חברת ג'יגהבייט שעולה 1200 או 1950XT של ספייר שאחרי הנחה עולה 1235. כמובן שכרטיסים אחרים שמתשלמים יותר במחיר הזה יתקבלו בברכה (למרות שאני לא מאמין שיש כאלה). איזה כרטיס משתלם יותר לדעתכם ביחס למחיר? מבחינת השיקול לטווח הארוך זה נראה שה8600 עדיף, אבל מביקורות שאני קורא הXT מציג ביצועים הרבה יותר טובים נכון לעכשיו. בבקשה לא להציע לי להוסיף עוד 500 שקל בשביל 8800 כי זה לא עומד על הפרק. עוד כמה שאלות קטנות: 1. עד כמה ההבדל בין 1950PRO לXT הוא גדול ומורגש? והאם הוא שווה את ההפרש במחיר בניהם? 2…

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by oferl31,

היי Gecube Ati Radeon X1050 256MB AGP נמכר כאן לידי ב- 273 ש"ח . מה שמתאים לתקציב פחות או יותר . זה יכול להריץ משחקים כבדים ? (אני לא מבין כלום במשחקים . זה לא בשבילי) . אשמח לכל חוות דעת . תודה .

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. יש את: bfg geforce 8800gts xfx geforce 8800gts xxx edition albatron geforce 8800gts מה הכי טוב בבקשה? *ביחס לגודל זכרון 320 מגה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  12. שלום לכולם, היום בבוקר הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים ללא בעייה. אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? האם יש בכלל צורך בחיבור ישיר של כרטיס המסך לספק - או שזה טוב רק כאשר מחברים יותר מכרטיס אחד (קוראים לזה SLI אם אני לא טועה)? תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by gueta_o,

של EVGA e-GeForce 8800GTS 640MB Superclocked תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  14. הזמנתי אך טרם קיבלתי מערכת הכוללת בין השאר כרטיס מסך של Leadtek מסוג 8800GTS, עם מעבד E6600, זכרון 2Gb, דיסק קשיח, צורב וספק של Enermax Liberty 400. שאלותיי: 1. האם הספק יסחוב את המערכת הנ"ל? אני שואל מכיוון שראיתי במקום מסוים שספק הכוח המינימלי המומלץ לכרטיס המסך הוא 550W. 2. האם המעבד הנ"ל לא יגביל מבחינת ביצועים את כרטיס המסך? 4. האם נפח הזכרון מספק לעניין כרטיס המסך וביצועיו? תודה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by Master Boo,

אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר. הדרישות, המגבלות והוויתורים: 1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה. 2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי. 3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה). 4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו. אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה32…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, הזמנתי בחברה מחשב חדש שכלל את הכרטיס: 7600GT sonic ועל הקופסא לא כתוב סוניק ובתוכנות שבדקתי( cpu-z, EVERST) לא כתוב את המהירות של הכרטיס אל רק את השם 7600GT ,ללא sonic *ההבדל בין הסוניק לרגיל הוא שברגיל זה 500/1.4 ובסוניק זה 575/1.5 האם יש איזה דרך לבדוק את העיניין ללא פתיחת המארז?תוכנה כלשהיא? עריכה: אם זה עוזר הכרטיס של palit

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by yonlir,

היי לא יודע אם זה הפורום המתאים יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 , ולוח אם P4P800-MX-ASUS כרטיס המסך ON BOARD הכרטיס לא רציני להפעלת משחקים תלת מימדיים. איזה כרטיס מסך סביר אפשר לחבר כדי לאפשר הפעלת משחקים ואיפה ניתן להשיגו באזור השרון בתודה יון

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  18. שמעתי על חיבור של כרטיס מסך שאפשר לחבר אותו ישר לחשמל ואני לא מתכוון ל-TT250W Xpress זה נראה לי מתחבר במקום של PCI-E 6pin מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא קישור אני יודע שכבר יש את זה בכרטיס 7800GT 2Xcore

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. אני לא צריך הרבה מהמערכת שלי. כל מה שאני משחק בו זה enemy territory ו-CS 1.6. אתם חושבים זה יספיק?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by LeonBello,

ממ... בעיה מוזרה עם הדרייברים של סדרת ה8800, משום מה, אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך היישומים, אני חייב להפעיל אותם דרך הדרייברים, למרות שבהגדרות הגדרתי שזה יהיה בשליטת היישום. למישהו יש מושג איפה אני טועה\מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by maor123,

היי חבר'ה, רציתי להתייעץ איתכם בנושא כרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך זול בסביבות 200 שח, לעבודה משרדית. לא משחק משחקים או דברים דורשניים כאלה. השאלה שלי מתייחסת לכרטיסים עם שבב NVIDIA בעל תכונת ה-TurboCache. זה אומר שעל הכרטיס יש זכרון קטן יחסית ואת שאר הזכרון הדרוש הוא משלים מה-RAM. אני מדבר על כרטיסים כמו: Asus nVIDIA GeForce 7300TC 64MB Up To 256MB PCIe EN7300TC256/TD/64M WinFast PX6200 TC TDH supporting 256MB מה דעתכם על כרטיס עם תכונה זו? האם הוא יגזול מהRAM שלי בצורה משמעותית? יש לי בסה"כ RAM של 512 מגה. מה אתם אומרים ? תזכרו שאני צריך את זה אמנם לעבודה משרדית קלה אך הזכרון 512 RAM שיש לי חשוב לי.. ואם כתוב במפרט : 2nd vga output = yes. זה אומר שהכרטיס תומך בשני מס…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  22. Started by pain_killer12,

האם כדאי לקנות את כרטיס הסמך הבא: BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION איך BFG בתור חברה? אני כנראה אשיג אותו במחיר זול, כדאי לקנות? נ.ב אני מתכנן בכל מקרה לקנות 8800GTS אז כדאי את הBFG? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Nirbj,

כרטיס זה מופיע בחנות KSP בבאר שבע בהנחה של 485 שקלים מ 1500 ל 1515 . האם הכרטיס כדאי לקנייה ? ואני מתכוון ביחס לשאר הכרטיסים בסדרה זו. פשוט יש לי אפשרות שקרוב משפחה יקנה את הכרטיס (גר קרוב למקום) הנה מעט פרטים עליו : ‎Model‎ ‎e-GeForce 7950GT KO‎ ‎ Performance‎ ‎NVIDIA GeForce 7950 GT ‎ ‎ 560 MHz GPU ‎ ‎ 24 Pixel Pipelines ‎ ‎ 400 MHz RAMDAC ‎ ‎ Memory‎ ‎512 MB, 256 bit DDR3 ‎ ‎ 1450 MHz (effective) ‎ ‎ 46.4 GB/s Memory Bandwidth ‎ ‎ Interface‎ ‎PCI-E 16X ‎ ‎ DVI-I, DVI-I, HDTV-7 ‎ ‎ SLI Capable ‎ ‎ Resolution & Refresh‎ ‎240 Hz Max Refresh Rate ‎ ‎ 2048x1536 x 32bit x85Hz Max Analog ‎ ‎ 2560x1600 Max Digital ‎ ‎ Requirements‎ ‎Minimum of a 400 Watt power supp…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 6 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים