עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tal249,

אני לא מכיר את הכרטיס radeon אבל שמתי לב שמדברים עליו כאן הרבה מישהו יכול לכתוב לי לאיזה מכרטיסי ה- geforce אפשר להשוות את radeon 9000 והאם זה יהיה כרטיס מסך טוב למחשב- amd 2000 256ddr לוח אם gigabyte ga 7vax amd מבחינת צוואר בקבוק שהחומרה הנ"ל תיצור. האם הוא תומך או לא ב-direct x חדש שיצא ומה זה משנה אם לא? אני מחפש את הכרטיס מסך הטוב ביותר לתקציב של עד 700 שקל. בתודה.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by JFord,

שלום, היום התקנתי GTA IV על המחשב, והתאכזבתי מאוד מהביצועים שלו על המחשב שלי. יש לי מעבד Q6600 @ 2.8Ghz, וכרטיס מסך Radeon X1950XTX 512MB. מההגדרות במשחק אפשר לראות שאני חייב יותר מ512MB על הכטיס בשביל לשים את ההגדרות על High. (בגלל הרזולוציה). ובכלל הייתי חייב לשים 3GB ראם במקום 2 בשביל שעל LOW המשחק ירוץ בסדר. אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש בשביל המשחק, אבל אני מפחד שגם הכרטיסים החדשים לא יעזרו.(לא סתם אנשים בוכים על הכובד של הגרפיקה). הבנתי שהHD4780 יותר טוב מהGTX260. השאלות שלי הן: א) האם עדיף GTX260 עם 800 מגה על הHD4780? ב) האם בכלל זה ישנה משהו בהשוואה לכרטיס שיש לי? כדאי פשוט לשכוח מכל העניין ולחכות לכרטיס יותר טוב? אני אשמח אם אנשים שניסו את הGTA החדש יגיבו. עוד לא…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by JoniBm,

המפרט הרצוי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪436 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪83 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪759 קשיח למח…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. מה לדעתכם צריך לשדרג? תקציב: 800 שקל גג. (הכל מופיע במפרט בצד, המסך הכי למטה ויש לי 6GB RAM).

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by david85,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, ואני יכול להרשות לעצמי להוציא 2000 שקל, והשאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות??? radeon 9700 pro או geforce fx החדש שיצא בקרוב בקרוב???? תרשמו לי בבקשה מה הבדלים בין הכרטיסים כי לפי מה שחברים אמרו לי ההבדלים הם עצומים והג'י פורס לוקח בגדול... והאם משחקים כדום 3 ואנריל 2 שיצאו בשנה בקרובה יעבדו לי על פול גרפיקה בצורה חלקה עם ביצועים טובים עם המחשב שיש לי...? תסתכלו במפרט מחשב שלי.. תודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx .. עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770 תודה=]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roeybaron,

-

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by Dante_9,

אמצע השבוע אני יקבל את המחשב החדש. מה הדרייברים המומלצים ל- Leadtek - Geforce 6600GT + Gigabyte GA-K8NS Pro? ועוד שאלה על הדרך: האם הכרטיס מסך הזה תומך בנושא הזה של לראות גם את ה- TV OUT וגם את המסך מחשב בו זמנית?

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by benor,

יש לי Geforce2 MX200 איזה דרייברים הכי טובים בשבילו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NightWing,

http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=88&cat=5&subcat=13 נשמע הגיוני ? מישהו מכיר את החנות הזו ?

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  11. איזה כרטיס מסך היה הכי טוב ואיזה ספק דרוש בישבילו? GeForce GTS 250 או GeForce 9800 לרזולוציה:1920x1080 מפרט מחשב: i7 920 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R OCZ DDR3 6144MB מארזEnermax Uber Chakra ECA5001 ספק:מה יספיק???

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. המחשב שלי או שמע נומר הכרטיס מסך שלי כבר לא לכבודו של 3DMark 2003 :AR15: לא נתן לי להריץ שום מבחן. ויחסית הכרטיס שלי ישן אך טוב יש לי את ATI Rage Fury Pro 32MB VIVO

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. בבקשה תייעצו לי בפרטי מאיפה כדאי לקנות 6600GT במחיר סביר ושל איזה חברה הכי שווה - עם מהירות קלוק טובה והכי חושב עם בנדלים של משחקים בעיקר DOOM3..... בברכה,

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by sernapo,

אני רוצה לקנות כרטיס על מנת לחבר 2 צגים במקביל למחשב. קראתי כאן ש-X1600 עדיף בנושא זה על 7600GT. א. למה?(לפי הנתונים ה-7600 נראה מבטיח יותר...) ב.אני לוקח בחשבון גם שימוש במשחקים על הכרטיס ולא רק אפליקציות של ריבוי מסכים... ג.אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין: Dual link DVI-I/ Single link DVI-I.... תודה...

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by danieltrt,

אני חושב לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק איך ה4830 בהשוואה ל2900GT שלי. :s05:

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by FPSbanana,

מה יהיה יותר טוב מבניהם מבחינת ניצול טוב של הכרטיס מסך אפקטים??

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. אני רוצה לשלוח תמונות איזה אתר צריך או שלא משנה?

18. מדובר על כרטיסי FX ו - 9500 ו - 9700 כמה שיותר מפורט עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by lipa,

http://www.vr-zone.com/?i=3551&s=1

20. Started by WhiteLen,

היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. שלום לכולם הלך לי הכרטיס AGP במחשב ישן של אחי P4 2.4 עם 512MB זכרון איזה כרטיס מסך כדאי לקנות שיריץ את רוב המשחקים בצורה סבירה עד 450 שקל +-

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by Titan777,

חוץ מזה שלדעתי הOC של המעבד מגביל את התוצאה, הSM2.0 שלי יחסית נמוך. למה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. בס"ד שלום יש לי כרטיס מגה בייט 512 geforce 8600 gt אני רוצה להחליף לכרטיס יותר טוב לא בהרבה יותר טוב אבל יש כמה מגבלות , המעבד שלי , או עוד כמה דברים שאני לא מבין בהם...(כל מיני חפירות שחבר שלי חפר לי).. אז ככה , זה המעבד : intel core 2 duo E7200 2.53 GHZ 4.00 GB RAM אם צריך לפרט עוד משו תגידו לי ואני יפרט (גם תסבירו לי איך להגיע למידע הז וכ'ו)... אני לא רוצה לשלם יותר מ300 שקל.. שמעתי למשל על ה 8800 gts ?? 9500?? תודה לכל מי שעוזר... ואגב אל תציעו לי מהכרטיסים החדשים כי המחירים שלהם מטורפים בשבילי..

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. אוקיי נתחיל מהמפרט שלי: מעבד Pentium 4 3Ghz כרטיס מסך GeForce 6600GT 1GB זיכרון עכשיו יש לי כמה שאלות 1. האם זה מספיק טוב בשביל להריץ חלק סרטים 720P? 2. מה המקודד הכי טוב לHD? (יש לי כרגע את החבילה CCCP) 3. איזה כרטיס מסך מומלץ לצפיה בסרטים 720P והאם הוא יותר טוב מבחינת משחקים מאשר ה6600GT תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by GamePad,

עזרתי לחבר לחבר את הנייד החדש שלו (fujitsu ) לטלויזיה, בהתחלה הכל היה בסדר ראיתי את הדסקטופ על המסך של הטלויזיה וכשניסיתי להריץ סרט ראיתי את החלון של התוכנה אבל אין זכר לסרט :o ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס אבל התוצאה היחידה שהגעתי אליה הייתה שראיתי רק את הרקע של הדסקטופ בלי שום דבר עליו : בבקשה עזרתכם..

• 0 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.