עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ישראל760,

שלום! לפי מה שהבנתי יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך חדש, שיחקתי במשחק יחסית איכותי "gta v" אז בהתחלה המשחק היה מגיב טוב ואחרי 10 דק' בערך זה היה נהיה מקוטע, אז נגעתי בכרטיס מסך, ואז המסך נתקע לגמרי, אז הפעלתי מחדש המסך והמסך לא הראה כלום, הבאתי אותו ל"תקן מחשבים" הוא אמר לי שיש בעיה במגעים, אוקי חזרתי יותר מאוחר חיברתי את המחשב הוא עבד הפעליתי את המשחק והוא הגיב מאוד לאט נגעתי נגיעה ממש קטנה בכרטיס ושיניתי רזולצייה במשחק ואז המסך התחיל לרצד ממסך "intel" לכחול וכולי' כיביתי את המחשב ואז הוא לא נדלק לגמרי. יכול להיות שהכרטיס מסך נשרף?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by Fucking Angel,

כרגע יש לי X300 radeon אני מחפש כרטיס מסך PciExpres משו באזור ה2,000 שקל

• 13 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 gigabyte oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס על מנת לעשות מערך sli ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני משחק על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 על הגדרות ultra עם כל הפילטרים האם אני ירגיש שינוי משמעותי ב-fps ברגע שאני יוסיף עוד כרטיס? ???

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  4. Started by KKK,

שלום חבר'ה בעוד כמה זמן אני אקנה כרטיס מסך והתקציב שלי יהיה בערך 1100ש"ח אז הבנתי שהכרטיס הכי טוב במחיר הזה הוא 6800GS ובגלל שאני לא המבין הכי גדול אז רציתי לדעת אם הכרטיס יתאים לי למפרט שלי P4 3.0GHz 915p combo-fr 512MB RAM הכרטיס הנוכחי X300 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by KiDi,

שלום, קניתי לא מזמן מסך מחשב תומך HD הבנתי שכדי לצפות בשידורי HD צריך גם סרט שתומך, גם כרטיס מסך שתומך וגם מסך. סרט ומסך יש לי, אני לא יודע אבל אם הכרטיס תומך. ASUS Radeon 9600XT יש לו יציאות DVI ו VGA. תודה.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by taavor,

המפרט שלי e7500 2.93 G41 2GB ספק ג'נרי יש מצב אני מחליף בנתיים יש לי 550 ASUS AX מהמחשב הישן... תודה אנשים... אה שכחתי זה בשביל משחקים הרבה וסרטים טיפה עד 600 ש"ח תודה מסך 17" CRT כנראה בקרוב 24 LCD

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by TheShadow,

עדיף לקחת גיין וורד ULTRA 2200 במחיר של ליקטק GT? במקום הלידטק? אני יעשה בזה OC כבד יותר משל לידטק GT? הכוונה נגיד אני יגיע עם הלידטק לOC מסויים ועם הULTRA ל אותו OC אז עדין לידטק יקח במידת החום הנמוכה שלו? עם איזה כרטיס אני יוכל להכגיע לOC גבוהה יותר בלי תוספת קירור?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  8. צריך המלצה לכרטיס לשימושים בפוטושופ....

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by iveco,

מה עדיף לקחת RTX 3060 עם 12 גיג'ה או 4060 עם 8 ג'יגה ? המחיר שלהם דיי זהה 1430+-

10. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5816 יש לי כבל אחד שהתאים ל- 5200 ובצד שמתחבר למחשב היו 4 פיני מתכת ואחד פלסטיק עכשיו בכניסה של המחשב יש 7 או 8 פינים ממתכת ואחד מפלסטיק אז החיבור לא מתאים האם הכבל הזה מתאים? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5816 האם יש בו כמות פינים נכונה? (דרך אגב הכ.מ החדש שלי הוא X1550) יש לי מתאם מהחיבור 7 פינים (שיש בכ.מ 1550) לחיבור s-video או איך שלא קוראים לו (כמו החלק הצהוב בכבל אצל נועה מחשבים) אז אפשר גם שתמליצו לי על אחד ששני הכיוונים שלו הם כאלה תודה מראש לידור.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by deth213,

האם 7900GT, 256MB, 256bit יותר חזק מ-8600 ? וכנ"ל לגבי 8800 ? אני מתלבט לגבי 7900GT יד שניה או משהו מסדרה 8, איזה כרטיס מסדרה 8 כבר יותר חזק מה-7900GT ? תודה 8)

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by yoni1234,

אני היום מזמין את הכרטיס מהמסך החדש שלי ודיברתי עם בעל החנות בטלפון והוא עורר בי שוב פעם ספק לאחר שהחלטתי ללכת על ה SAPPHIRE מה שתכננתי לקנות : Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP המוכר אמר שכדי כבר לקנות את הPOWER COLOR שהוא DDR 2 והוא בפחות כסף: ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? POWER COLOR אז החלטתי להיכנס לאתר של SAPPHIRE ולבדוק אם זה באמת לא DDR2 או שרק באתר של החברה הם לא ציינו את זה בקישור : http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 לפי מה שהבנתי זה גם DDR 2 . רציתי רק לבדות איתכם אם זה נכון. ובכלל בכללי על איזה מבניהם כדי ללכת . תודה ואשמח לתשובה מהירה. החברה שאני קונה ממנה זה : KSP למעוניין לדעת.

13. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה! אני בטוח ששאלו פה כבר מיליון פעם ואתם בטח מתעייפים כבר אבל: אני זקוק לכרטיס חדש וחזק, עד 1500 ש"ח בערך. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: MSI 915G Neo2 מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz זיכרון ראם: 2GB חשבתי על ה Nvidia GeForce 7950GT בעיקר, ופחות על ה 8800 כי הם יקרים מאד... השאלות הן: 1. האם כדאי לקנות עכשיו את הכרטיס או שבקרוב הולכים לרדת המחירים משמעותית ושווה לחכות ולקנות את ה8800 בבמחיר דומה או את ה 7950 במחיר נמוך יותר? 2. איזה כרטיס יתאים לי יותר? תוצרת Leadtek או gigabyte, או משהו אחר? 3. האם כדאי ללכת בכלל על משהו מהכרטיסים של ATI באותו המחיר בערך? מחכה לתשובה, תודה רבה מראש (: [br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 12:02:44 שכחתי להזכיר שמדובר על PCI EXPRE…

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  14. http://www.tomshardware.com/hardnews/20050526_155843.html

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by BAR - moah,

אני מתלבט בין sapphire hd7850 oc ל- sapphire hd7750 ultimate. חשוב לי שלא יזלול חשמל ויהיה חרישי ב IDLE, וניתן יהיה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים כדוגמת DIABLO 3 ו- Dragon AGE 2 במסך 23 אינץ' (FULL HD). האם מישהו התנסה באחד מכרטיסי המסך הנ"ל ? איזה מהכרטיסים נותן תמורה טובה יותר למחיר ? (אני מודע להפרש המחירים ביניהם). או שכדאי להמתין עוד חודש-חודשיים ליציאת gtx660 ולקוות לנפילת מחירים בעקבות כך ? מעבד: i5 3450 ספק כח: seasonic 520 watt תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by ariebel,

ראיתי אותו ב 692 שקלים! שווה עוגייה? או שכבר ללכת על זה? IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 ? (שם החנות, פנו אליי בפרטי, if you care )

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  17. Started by vor,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום\חנות\... שאפשר להשיג בו מסך קטן, אני מדבר על 12 אינץ ומטה, הרעיון הוא לשים מסך קטן על השרת שלי למטרת הצגת לוגים ותפעול יום יומי, ושלא יתפוס הרבה מקום בחדר. חשבתי על מסופים של קופאיות, טרמינלים ישנים, מישהו יכול לעזור ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by Radeon38,

שלום חברים אחרי בירור קצר.אני ראיתי את חברת קלאב 3D וחברת אסוס מוציאות גרסה עם קירור מעניין והבנתי מדיונים שאלה גרסאות שקטות יחסית.הנה הכרטיסים http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=726&l4=0&model=2614&modelmenu=1 http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DDO~8~0.htm האם יש כרטיסים נוספים עם הקרור הזה או שאלה היחידים מבחינת ה 1 גיגה זיכרון. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by Pop3Sail,

שלום! תראו אף אחד לא מזכיר את זה... אבל אם אפשר להפוך 9800 לxt אז למה אי אפשר 9600???????????????? אז מה שאני רוצה זה שכולם יחפשו ביחד ביוסים ל9600XT וננסה להפוך ת'כרטיסים האלה לfucken 9600 XT =] וגם נהיה הראשונים שניסינו הבעיה העיקרית זה למצוא ביוס... מישהו מכיר מקום עם ביוסים לכרטיס הזה? :\

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by eyal.s,

שלום לכולם, לפני כמה זמן הלך לי הכרטיס מסך. ואני מחפש כיום כרטיס מסך חדש, המחיר שלי כרגע היה עד 500, הסתכלתי קצת בפורום וראיתי שאנשים ממליצים להוסיף עוד 100 שקלים ולקנות 450GTS שהמחיר שלו עומד על 640 ש"ח. כמו כן ראיתי שיש כרטיס מסך 440GT שגם הוא DDR5 עם 1G. אך הוא עולה 535 ש"ח. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבדל בין הכרטיסים, אני מעוניין לחסוך כל שקל והאם שווה להשקיע עוד מאה ומשהו שקל כדי לקנות את ה450GTS או שיש לכם המלצות על כרטיסים אחרים. בתודה אייל.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by online,

לאחרונה קניתי מסך 17 אינטש של סמסונג מדגם 730B: המסך נהדר מהמון בחינות, אבל מאחר שאני רגיש לאור, הוא בהיר לי מדי (גובה התאורה שלו הוא 300cd/m), ואני מתקשה לקרוא ממנו ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024). אני מעוניין להחליף אותו בדגם פחות בהיר. דיברתי עם אחד מהכותבים של Tom's Hardware, והוא המליץ לי על L1980Q של LG. המסך הזה נמכר בארץ, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בתצוגה. אשמח אם מי שמכיר את המסך יוכל לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם הרזולוציה הטבעית שלו (גם כן 1280x1024) נוחה יותר מרזולוציה דומה במסכי 17 אינטש? 2. האם הוא מתפקד טוב ברזולוציות נמוכות יותר? אני מתכוון בעיקר ל-1024x768. 3. איך איכות התמונה שלו ביחס למסכים אחרים? 4. איך הבהירות שלו? האם היא באמת נמוכה מדג…

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מסתובב בפורום שלכם לאחרונה במטרה לאגור קצת ידע על הרכישות הבאות שלי, והחלטתי להצטרף היום.. יש בפורום הזה כמות ידע עצומה! ככה: אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת מחשב שיש לי כרגע ואצטרך את עזרתכם עם הקושיות הבאות: 1. ארצה שהכרטיס החדש יתאים בכלל לקונפיגורציה הנוכחית. 2. ארצה שיוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים והכי חזקים שיש. 3. ארצה שיהיה ניתן להריץ אותם על מסך 24" שלי, בצורה חלקה. (1920X1080) 4. ארצה שמחירו לא יעלה על 1000 שקל. 5. הכי חשוב: האם זה בכלל אפשרי עם המערכת שלי ? או שיש צורך להתחיל מחדש ולהחליף הכל? 6. *אין לי הבנה כמעט כלל בנושא המודיפיקציות והקולינג. המפרט כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 2.4GHZ, 8MB Cache ז. פנימי : 2GB DDRII 1066Mhz Kingstion …

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  23. הכרטיס ALBARTON NVIDIA GEFORCR 8800GTS 320MB PCLE http://www.skypc.co.il/pl_product~8800GTS~8~0.htm והמסך שאני קונה מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm תודה לכל מי שעוזר דעתכם חשובה לי!

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by muki,

עם T.V out תודהה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  25. שלום יש לי מסך דק LG FLATRON L1720B השאלה היא כזאת מה הרזולוציה המוממלצת למסך זה אני יודע שהמקסימום שלו זה 1280X1024 אני מת על הרזולוציה הזאת אבל אמרו לי שאני הורג ככה את המסך והוא לא ישרוד הרבה ברזולוציה הזאת יש אמת בדבר? תודה לעונים סרגיי

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים