כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
מחשב שלם שהזמנתי צריך היה להגיע בימים הקרובים, אלא שבפתאום מתקשר אליי איש המכירות של החנות ומודיע לי שהמסך הנ"ל איננו במלאי שלו ושיגיע רק באמצע מאי...קצת התבאסתי שצריך עכשיו לקנות מסך ממקום אחר אבל אמרתי יאללה לא משנה, רק מה - אני בודק בכל חנות אחרת שאני מכיר...ולאף אחד אין את המסך הזה...! מה הוא אזל לגמרי מהארץ??
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה למחשב גיימינג חדש. הכסף לא משחק פה תפקיד רק הביצועים. מי משני אלה מתפקד יותר טוב במשחקים של היום לדוגמא:bf3,dirt 3,crysis 2 וכד' כמובן שמתוכננת הפעלה על ההגדרות הגבוהות ביותר
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי זול שיש לFIFA נטו גרסא 2009. אפשר קצת לחרוג מהתקציב, אבל שהגרפיקה תהיה סבבה. תודה מראש על העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הראשון הוא http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=7546 עם קירור של זלמן. השני הוא עם קירור רגיל (מקורי). מה כדאי לקחת? (שני הגרסאות עולות כמעט אותו הדבר) כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מתחמם מאוד ואיך הקירור של זלמן שווה משהו?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב לי יש מערכת amd 3000 geforce 6600 k8nf 512 mb ובקואנטר סטריק יש לי fps בסמוק 20 כאשר יש לי מלא חברים עם intel 2,4 geforfce 4 512 mb עם 100 fps בסמוק... האם זה יתכן שיש לו מחשב יותר חזק משלי !? או לעוד חבר intel 3.0 x600pro 512mb וגם לו יש 100 fps אני חושב שמהו פה לא בסדר ... ה6600 אמור להיות יותר טוב מati הזה אם למשיהו יש אולי איזה driver להביא או הצאות שיציע תודה לכולם !
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר... השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ??? תודה מראש נ.ב הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מתכונן ליקנות את הכרטיס מסך GTX560 TI הוא נימצא במסגרת תקציב שלי (1000 שקל כולל משלוח) והוא ניראה לי הכי טוב למשחקים (כרגע יש לי 9800GT) עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם יעבוד לי את הלוח אם יש לי MSI - P45 PLSTINUM יש שם חיבורים של PCI EXPRESS אבל אני רוצה להיות בטוח שיעבוד ליפני שאני יוציא 1000 שקל כסף לא בה לי בקלות( 18 שקל לשעה...) תודע לעוזרים PS אני מקווה שאני בפורום הנכון
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כרגע יש לה את ה300sft של סוני(20 אינטש' טרינטרון דור ראשון שעבר זמנו). השימוש העיקרי הוא גרפיקה דו-מימדית סטנדרטית. אפשר LCD(בתנאי שיש איפה לראות אותו קודם באזור המרכז). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הנה השאלות ותודה מראש לעוזרים: 1)PIPELINES - צינורות עיבוד, שמעתי שיש צינורות עיבוד במעבידם וכרטיסי מסך, יש הבדל? (יענו לא שמעתי אני יודע =\) 2)מה בעצם תפקידי ה PIPELINES? (צינורות עיבוד) ולכמה ככול שיש יותר זה יותר טוב? 3)הליבה היא בעצם בצ'יפ (שעליו מונח ההיטסינק) נכון? אז איפה הזכרון ? (מדובר בכרטיסי מסך), הוא בצ'יפ ניפרד או שזה בתוך הליבה של הזכרון ביחד עם מהירות הליבה יש גם מהירות זיכרון או משהו כזה? הסבר בבקשה שאלת EXTRA למי שאין כוח לענות שלא יענה: (יעני זה לא דחוף או משהו כזה) X) איי ג'י פי זה בעצם סלוט שמיועד לכרטיסי מסך, מה הוא בעצם עושה?הוא מעביר את המידע בין הכרטיסי מסך לזכרונות המעבד? (דרך ה NB) או שיש עוד? הסבר בבקשה (לא דחוף אז למי שבאמת אין כוח לא אשא…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני משדרג את המחשב בשביל ביצועי הגרפיקה שלי (פוטושפ לעבודות כבדות מרובות שכבות ואולי בעתיד עריכת וידאו כגון אפטר אפקטס) וגם על מנת לשדרג את חיבור הטלויזיה למחשב שלי (כרגע כאשר תזוזה מהירה בסרט יש ריצוד קל במסך הטלויזיה). שידרוג המחשב לפוטושופ יהיה על ידי תוספת של 8 ג'יגה לזיכרון הראם וחשבתי גם לשדרג כרטיס מסך. אחרי בדיקות מרובות והשוואה עיקרית בין נתוני ה-cuda והזיכרון בביטים הגעתי לכרטיס gtx660 הבא: http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22414&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וזה המפרט הנוכחי שלי שלי: מעבד אינטל 3.2GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD לוח GA-H77-D3H GIGABYTE דיסק קשיח טושיבה 500GB זיכרון C…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפי מה קובעים עם הכרטיס מסך יוגבל ע"י המעבד או כל דבר אחר?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה בפורום ותהיתי עם אתם אולי יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי עם הכרטיס מסך אז ככה לפני איזה חודש נשרף לי הכרטיס מסך שהיה לי ונאלצתי ליקנות כרטיס חדש אז חשבתי עם כבר ליקנות חדש אז ליקנות אחד טוב אז קניתי amd asus EAH6870 1GB GDDR5 התקנתי אותו במחשב ועשיתי פורמט והתקנתי windows 7 ואת הדרייברים של הכרטיס מסך אז הכל טוב ויפה התקנתי כמה משחקים כמו gta iv ו dirt 2 . ואז נכנסתי לgta שמתי תגרפיקה עד הסוף ואיך שאתי לשחק הכל התחיל להיתקע חבל על הזמן אז חשבתי אולי עם אני יוריד את ההגדרות טיפה אז הכול יהיה בסדר אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות הכל נתקע ואני מקבל איזה 25-30fps במשחק אבל הבעיה היא שהכל נתקע לא רק ב gta אלה גם בכל המשחקים האחרים אז בבקשה תעזרו לי ליפתור …
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אממ יש לי HD4870 1GB TOXIC, ואני לא כל כך מבין בהגדרות שבCATALYST אז באתי לשאול :] ואגב איך הטמפ'? בשביל TOXIC זה קצת חם לא ?
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce4 ti4800se כשאני מוציא לטלויזיה גודל המסך די קטן, כשאני מנסה להגדיל יש לי רק שני מצבים (כלומר שאין אפשרות לשים את הסמן באמצע, או קטן או גדול), וכשאני שם על הכי גדול המסך מתחרבש, למה? דרך אגב, עד לפני שבוע היה לי ti4200 וגם היו רק שני מצבים אבל זה עבד טוב במצב הגדול מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייה תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
סליחה שזה מאוד ארוך אבל זה חשוב לי מאוד תודה על הסבלנות!! רק כאשר יש הרבה פרטים וגרפיקה כבדה הכרטיס מציג ארטיפקטים:נקודות ירוקות ואדומות,קווים שיוצאים מעצמים ודמיות...שמתי לב שבמשחקים חדשים מאוד כמו call of duty 2 יש ארטיפקטים בשלבים כבדים כשאני עושה 800x600 aax2 directx 9,ולמשל במשחקים עם מנוע פחות כבד ,למשל ב counter strike source רק בשביל בדיקה הרצתי אותו פעם אחת ב1280x1024 aax6 afx16 ורק אז הופיעו ארטיפקטים דומים....אבל כשהרצתי את css למשל על אותה רזולוציה רק עם aax4 וafx8 ,לא היו ארטיפקטים והמשחק רץ חלק...עכשיו זאת לא בעיית חום כי יש לי מאורר שזורק על הכרטיס אוויר,ואת המאורר של הכרטיס מסך עצמו שימנתי לפני כמה זמן והוא מסתובב כמו גדול....עכשיו ניסיתי כל מיני דברים ש…
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו והשתמשתי ב ATITOOL 2.4 ל OC קטן הגעתי ל 2650 לאחר עלאה קטנה כאשר לפני התוצאה היתה 2300 האם התוצאה משפרת את היכולות ובמה זה מתבטא! או בשביל האינדיקציה בכמה פריימים כללית זה יכול להעלות לי את רמת המשחק! עוד שאלה היא מדוע הATI TOOL לא עולה לי ישר עם העלאת המחשב מה שאומר שאני חייב להעלות אותו כדי לקבל את ה OC או שאין צורך לפתוח את התכנית? שמתי לב שהכרטיס לא נתקע לי במהלך משחקים אבל המחשב עם דלת פתוחה אבל יותר חם ב 2 מעלות האם זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 9550 256 מגה 128 ביט ומציעים לי החלפה עליו ל אסוס גיפורס 4 TI 4200 עם 128 מגה זיכרון ו AGP X 8 . מה לפי דעתכם עדיף, הכרטיס שלי הוא חדש לחלוטין והג'יפורס משומש אני יודע שהוא יותר חזק מה 9550 אך הוא תומך רק ב DX 8.1 לעומת ה 9550 שתומך ב DX9 , הדגם הוא ASUS V 9280 בלי VIVO אלא רק עם TVOUT .
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היום התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. הדרייבר של כרטיס המסך קורס שוב ושוב ברמה שפשוט אי אפשר לעבוד עם המערכת. הכרטיס הוא GeForce GTX 560 Ti והדרייבר המדובר הוא הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של נווידיה (301.42 WHQL). אני לא יודע אם זה קשור אך היום התקנתי ווינדוס SERVER 2008 R2 במחיצה אחרת במחשב, כמובן שלמערכת הזו אין דרייבר רישמי של נווידיה אז השתמש בדרייבר שמיועד לווינדוס 7 והכל עבר בהצלחה. שוב אינני יודע אם יש קשר, אני לא חושב שיש אבל אני בכ"ז מציין זאת. כמובן שניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר (הסרה ממנהל ההתקנים, הרצה של DRIVER SWEAPER ואח"כ CCLEAN) והתקנה מחודשת שלו, מה שלא פתר את הבעייה. ניסיתי שוב הסרה מוחלטת וחזרה לדרייבר ישן יותר (דרייבר הבטא האחרון שקיים באתר של נווידיה, 301…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
טוב, אז בזמן הקרוב אני קונה 88GTS- ורציתי לשאול כמה דברים, בקשר לזכרון הכרטיסים- זה לא עובד על העקרון של כמה שיותר יותר טוב? אני מתכוון, אם אני משחק ברזולוצייה נמוכה, בשניהם אני אקבל את אותה התוצאה כי צריכת הזכרון זהה. האירו אותי בנושא דבר שני, האם יש בנצ'ים, או כל דבר שמוכיח\ממחיש את ההבדל במשחקים בין הכרטיסים?עובדות להתבסס עליהן?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, לא מעט זמן אני סובל מבעיה מוזרה במחשב. המפרט: לוחם אם: GA-P31-DS3L: לינק כרטיס מסך 4870 של אסוס: לינק ספק של 500W, לא זוכר חברה ודגם מדויק. זיכרון: 6GB מסך 22'. הכרטיס בן שנתיים, נראה לי, והוא עבד בצורה מעולה על אותה חומרה עד בערך לפני כ-6 חודש, תמיד דאגתי לעדכן דרייבר וגם להוריד עידכונים שוטפים לוינדוס אך הכרטיס התחיל בהתנהגות משונה - קריסה של הוינדוס, חלון כחול, שגיאה לגבי קובץ בשם atikmdag.sys לתקלה הזו מידי פעם קודמת תופעה אחרת - כל המסך מתחיל להתעוות בצבעים, יש כל מיני נקודות בצבעים. אם אני מפעיל מחדש את המחשב מיד, אז העיוות עדיין קיים, עוד לפני שהוינדוס עולה, בשלבי ה-POST, ואז כשמגיע למערכת ההפעלה - קריסה יוצא מצב שאני משחק איתו - מכבה, ממתין קצת, מדליק ומקווה…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי לוח אם דגם DG31PR והכרטיס מסך : Intel® G33/G31 Express Chipest Family והמשחקים שלי לא עובדים עליו משום מה . למה זה קורה? והאם אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש? מעבד כפול ליבה Core 2 Due E7300 2.66Ghz מסך 19 אינץ
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה הייתם קונים עם היו אומרים לכם את.?! 6600GT 128 GDDR3 או Radeon X800GT 256 gddr3 ...(agp slot)
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לרכוש את הכרטיס הזה , באתר של KSP אני רואה שישנן כמה חברות שמייצרות את הכרטיס , ושהמחירים משתנים. איזו חברה מומלצת? האם זה משנה בכלל? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-