כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב דיי עדכני: I5 3750i 8gb ram אבל הכרטיס קצת מיושן ל1080p (gtx470) יש לי בעיה של גודל קצת במארז כי זה מארז שולחני.. איזה כרטיס מהסדרות הגבוהות הייתם ממליצים לי שיכנס לכל החבילה? ותודה רבה...
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני כשנה וחודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X1900GT. לצערי לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות ורק עכשיו כשהשתחחררתי קלטתי שהוא פשוט נדפק נגמרי ויש לו ארטיפקטס. התקשרתי לחנות (KSP) ואמרו לי "כתוב בחשבונית" הסברתי לבחור הנחמד שאני מחזיק את הכרטיס מסך ולא כתוב שום דבר בקשר לתקופת אחריות של הכרטיס. אז הוא ענה "אז זה שנה" ניסיתי לשאול אותו ממי ניתן להשיג תשובה ברורה. והוא ענה שהוא התשובה הברורה. אז איך אני באמת מברר?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי השואה בין שני המסכים הנ"ל כמו כן, מישהו יודע האם הAOC עובד ב-85HZ ברזולוציה של 1280*1024 ? בתודה מראש. נ.ב איך המסכים הנ"ל לעומת iyama pro 1401 ?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה הנתונים שעליי לבדוק או להשוות בעת קניית כרטיס מסך במאמר של השאלות תשובות רשום כי כרטיסים בינוניים עם זיכרון גדול זה סתם כדי למשוך את הקונה וזה לא באמת משפיע אז על איזה נתונים כן עליי להסתכל שאני בא לקנות כרטיס כי מבחינתי הכל נראה אותו דבר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב: 500 שקל ג"ג כולל משלוח , אלא אם כן זה בתל אביב או רמת גן... הצרכים: להריץ משחקים חדשים בקצב פריימים נורמלי, כרטיס שיספיק לי לאורך זמן (שנה + ) חשבתי על רדיאון 9000, אבל המחירים שלו בשמיים בארץ. על מה אתם ממליצים בסדר גודל הזה? תודה ביי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת כרטי DUAL HEAD שיהיה ברמה יותר גבוהה מה GE2TI ושיכלול יצאת TV צריך המלצות.... והאם כל כרטיס בעל יצאת DVI + VGA הוא DUALHEAD???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז החלטתי שאני רוצה לעדכן את הדרייבר של הכ"מ לכבוד הגרסה החדשה ולכבוד FALLOUT3 (לראות אם יש שיפור) עשיתי כמו שהיה רשום בפוסט, עשיתי הסרה אח"ך SAFE MODE ועם הדריבר סויפר הורדתי את השאריות והתקנתי את הגרסה החדשה, שידרגתי מ 8.7 ל8.11 ועכשיו הוא לא נותן לי להפעיל את ה CCC וכשאני מנסה להכנס הוא נותן לי את ההודעה הבאה (מצורף למטה). וכשאני מנבה להכנס לADVANCED MODE התוכנה לא מגיבה בנוסף ניסיתי לחזור לגרסאות קודמות של הדרייבר כמו 8.7/8.8/8.9/8.10 וכל אותה שגיאה וגם באחת מהפעמים שהתקנתי את 8.11 המסכים שלי הפכו לאחד וורוד ולאחד ירוק בהיר (משהו נחמד ופסטלי אבל לא לטעמי) עצות רעיונות מישו ...... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לשדרג כ. מסך שלי לכרטיס חזק יותר. אני נוטה לכיוון GTX 570 או עפילו על זוג כאלה, שמארך שלהם יעלה בסביבות 3000 ויכול להחזיק לעוד כמה שנים את המשחקים של היום ברזולוציה 1920X1080. אז יש לי כמה שאלות וישמח אם תענו לי, תודה. 1. האם ספק כח שלי יכול להחזיק כרטיס אחד או שניהם או שאני צריך להחליף ספק? אני לא מתכנן המהרה. 2. האם בכלל לוח אם שלי יכול לסחוב SLI? כוונה לסלוטים של PCI-E. זה הלוח שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov 3.האם יווצר מצב של צבר בקבוק ממערכת יחסית חלשה לכרטיס או מארך ויהיה הגבלה בביצועים? אולי אני צריך לשדרג עוד רכיבים לשיפור בביצועים? זה בגדול, בטוח יהיו לי עוד שאלות ספציפיות לעניין. כשקניתי מפרט זה היו לי בעיו…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כרטיס המסך החדש של AMD, ה-Radeon RX 6600 XT 8GB, הפך זמין לרכישה באופן רשמי ואנו מבחינים כי חלק ממחירי הדגמים המוצעים בחנויות מצליחים להפתיע לטובהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי DVD Rom במחשב, וקניתי לא מזמן Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 Mb ויש לי 2 שאלות: 1) יש לו VIVO? 2) מה תהייה האייכות של הדי ווי די אם אני אחבר תמחשב לטלוויזה, אם משהו יודע..?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני בעל כרטיס מסך sapphire radeon 9800 pro 128mb 256bit אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס, וראיתי שיש באתר של ati את catalyst 4.9 , תיארתי לעצמי שזה הדרייבר שאני צריך, אבל ראיתי שיש גם באתר של sapphire catalyst 4.9 ששוקל פחות מבחינת מקום... מה ההבדל בינהם, איזה אני צריך להוריד...? בנוסף ראיתי שיש איזשהו דרייבר עם סימנים של "אומגה" איזה דרייבר זה? האם הוא עדיף? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
או במילים אחרות כרטיס של 200$ ל כרטיס של 500$ או 0$ http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&no=39 יש לי 6800LE והלוואי שהיה לי רבע מהידע הזה, אלוי מישהו פה עשה איזה סופטמוד קטן ויכול לתת לי טיפים ועצות איך להתחיל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי ATI HD 4850 4GB RAM E8400 ללא OC ומשום מה כמעט כל משחק שאני משחק בו נותן לי את אותו השגיאה מסך שחור ושומעים את המוזיקה(וגם היא תקועה נראה לי ) ורק ריסט פותר את הבעייה הרצתי בדיקה של 3DMARK 2006 וזה עבר את כל הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לזה ?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קדימון רשמי של יצרנית השבבים מספק חותמת רשמית להדלפות הרבות - מוצרי Arc Alchemist הראשונים יהיו זמינים לרכישה ברבעון הראשון של 2022לכתבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה ממש ממש קטנה של כן או לא, האם לפי המעבד והכל, התוצאה הזאת ב 3DMark 2001SE טובה? לפי דעתי זה יותר מדיי טוב, אתם לא חושבים? AMD AthlonXP 1600+ (1400MHz( MSI Geforce4 Ti4600 256 DDR PC2100 WindowsXP score: 9919 וזה בלי הטוויקינג שלי, עם הטוויקינג אני יכול להגיע ל 10500. אני שמעתי על אנשים שקיבלו עם AthlonXP 1900+ מתחת לתוצאה הזאת, זה ייתכן?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהדרביירים קורסים כניראה ניראה לי שזאת הבעיה ,כל נגן FLASH וסרטונים גם מיו טיוב שאני שם על מסך מלא המסך מחשיך ונתקע .. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
i work in dual! one tv out and the second DVI and from the DVI i get a normal picture with colors but in the TV i see in black and white!!! can some1 plz help me! = \ :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להסביר למה משמש יציאה בלוח אם מאחור S/PDIF Output בצבע צהוב צורת RCA ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני חודש באותו יום הרצתי אותו על 3dmark05 הוא נתן לי 6000 היום החלפתי מארז וספק של ריידמקס באותו הספק הספק הפעלתי את ה-3dmark05 וקבלתי 5700 ירידה של 300 נקודות משמעותיות במשחק....יש לציין שהמחשב עבר פירמוט בגלל שהחלפתי את הארד דיסק 80 גיגה ל250 גיגה שהוא מהיר יותר...איך זה יכול להיות
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מתכנן בזמן הקרוב (חנוכה) לקנות מחשב הארד-קור גיימינג שיכיל את כרטיס המסך 260GTX 216 Core. אני מתכנן גם לבצע לו OC ל-700 לליבה ו-2400 לזכרונות. בכל מקרה, האם כדאי לחכות לינואר-פברואר בהם ככל הנראה תשחרר nVidia כרטיסי מסך חדשים שעלולים להיות טובים יותר או לנצל את הפור ולקנות את המחשב עכשיו? (אני לא יודע על הוצאות לאור אחרות שקרובות עד מאוד למועד בו אני תכננתי עד עכשיו לקנות את המחשב אז אני שואל ספציפית פה) אגב, המסך ככל הנראה יהיה Philips 24" 240PW9EB. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בת'רד של 3DGOD בנושא כרטיסים מומלצים הוא נתן שלושה כוכבי זהב - X1300Pro לכרטיס למשתמש מתחיל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0. הכרטיס בא עם 256M וזיכרון GDDR3. עם משלוח הכרטיס עולה 415 ש"ח. ב-440 ש"ח כולל משלוח ניתן להשיג 7300GT עם 256M DDR2. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1609. בכל ההשוואות שמצאתי ה-7300GT טוב יותר (למשלב-VGA Charts אצל Tom's Hardware בדף http://www23.tomshardware.com/graphics.html. לצורך הבדיקה עברתי על כל הבנצ'ים ברזולוציה של 1280x1024) אבל שם ה-x1300Pro עם DDR2 ולא GDDR3. למשהו יש השוואה או ידיעה עד כמה משפיע המעבר ל-GDDR3, או ששוה להשקיע עוד 25 ש"ח ולקחת 7300GT (ואז שלושת הכוכבים של ה-1300 כבר פחות מנצנצ…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
על כמה לדעכתם הכי כדאי מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך אפשרי לשים את האוברקלוק ב MSI AFTERBURNER ??? מבחינת ה core clock ו memory clock תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
תמליצו על כרטיס שניכנס בסלוט PCI וגם עובד טוב ושיתמוך ב-HARDWARE T&L
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום רב,יש לי שאלה בנוגע לסדרת כרטיסי מסך. מה ההבדל בין הכרטיס מסך מסדרת GRFORCE לבין הכרטיס מסך מסדרת QUADRO? שמעתי שQUADRO מתאים ל3D וGFORCE מתאים לגיימינג,QUADRO גם מתאים לגיימינג?אם כן,האם יהיה הבדל ביניהם בגיימינג? אם אני לא טועה GFORCE משתמש בDIRECT X,במה QUADRO משתמש? אני צריך לדעת על הנושא יותר לעומק אז אני צריך כמה שיותר הסברים ופרטים על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים. עריכה:יש לי עוד שאלה,האם יש כרטיסי מסך מסדרת QUADRO שהם אותו הדגם כמו GFORCE? כלומר,ידוע לי שיש כרטיס מסך מסדרת GFROCE שהדגם שלו הוא GTX 560 TI,האם יש כרטיס מסך מסדרת QUADRO שהוא בדיוק אותו הדגם? או שהכרטיסי מסך מסדרת QUADRO הם יכולים להיות רק מהדגמים האלה: FX 5800,FX 4800,FX 3800 וכו' וכו'.?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-