כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
היה לי 6800LE שהיה מציג לי סרטים בטלביזיה בלי שום בעיות (קליק ימני על הסרט ואז הצג בטלביזיה וזהו - יש סרט). לצערי הכרטיס נשרף השגתי לי 9600XT. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב שיוציא גם וידאו לטלביזיה, הוא מוציא את האות ב-1024X768. כמובן שהטלביזה הפשוטה שלי לא מציגה כזאת רזולוציה ומה שקורה זה עם העכבר אני יכול להזיז את התצוגה כך שכל פעם אני רואה רק חלק מהמסך. הבעיה היא שאי אפשר לראות ככה סרטים! אני לא יכול לראות את כל הסרט!!! מישהו יודע איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שהמחשב יתיחס לטלביזה ברזולוציה נורמאלית?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ את FS2004, אני רוצה לקנות כרטיס שיריץ לי את הסימולטור + התוספים על הגדרות גבוהות אבל גם לא להשתגע עם הכסף... חשבתי בהתחלה על ה-8800GTS 320MB אבל חשבתי שאולי יש כרטיס DX9 שיתן לי פחות או יותר את אותם ביצועים בהרבה פחות כסף... תודה לעוזרים. *הכרטיס מיועד למחשב חדש... לא להתייחס למפרט, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס שנמצא אצל KSP.. שם אני אקנה כנראה את המחשב.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=524370 אני רוצה להביא מתנה לחבר (כי למשפחה יש AGP). יש לו X300 או X400 - המחשב לא בטוח. בכל מקרה, למה הוא מקביל בג'יפורס? כי אני לא מבין בסדרת הXx00 של ATi...
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם 7600GT יעמוד ברוזלוצית משחק של 2007WFP? WIDESCREEN רזולוציה דיי גדולה וכמובן במשחקים כמו CALL OF DUTY, STALKER, BATTLE FIELD, GHOST RECON ועוד.. או שאצטרך לשדרג את הכרטיס מסך..?
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את הכרטיס ב750שח: ASUS GeForce 7600GS Silent 256MB AGP DDR2 חיברתי אותו למחשב , עשיתי פורמט מלא למחשב. התקנתי דרייברים הכי מעודכנים שיש מהאתר של NVIDIA. הורדתי גם עידכונים ללוח אם שלי. וגם ל CHIPSET. בדקתי ב 3dmark2006 וכל הזמן הFPS שם על 6-9.... נכנסתי למשחק Counter-Strike Source ושם הFPS גם לא יציב. הוא 15-30... אני חשבתי שהכרטיס מסך הזה יותר טוב מה 9600XT שהיה לי. אבל מתברר שהוא אותו דבר... כי גם ב 9600XT היה לי בדיוק את אותם ביצועים. מאוד יתאכזבתי מ NVIDIA... מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz MotherBoard: ASus P4P800 SE 768MB DDR @400MHz 120GB WD אני אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש tmp2. נ.ב לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce 6600GT 12…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש כרטיס למחשב חדש. שימושים: גרפיקה, עריכת וידאו, אנימציית פלאש. ללא משחקי 3D, ללא OC. מפרט מחשב: מעבד E6600 לוח: לא סגור, כנראה 965P-DS4 של ג'יגב בייט. זכרון 667MHZ 2G מסך: כנראה DELL 2007WFP על מה אתם ממליצים? 7900GS, או 8600GTS, או X1950PRO או משהו אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברת ASUS וGECUBE לא טרחו לשים בכרטיסים שלהם דיודת ניטור טמ"פ לידעתכם
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ככתוב בכותרת : מסך : LCD פיליפס בריליאנס 200 W בגודל 20 אינץ' כרטיס מסך : ג'יפורס 6200 טורבו קאש הבעיה : בחיבור אנלוגי הכל בסדר , המסך מזוהה כראוי התצוגה תקינה . בניסיון לחבר דרך DVI מקבל אין אות ( NO SIGNAL ) ניסיתי לחזור לדרייברים המקוריים של הכרטיס מסך ניסיתי לחבר אנלוגי ולשנות מהמסך לDVI ולחבר לא עזר רעיונות ? תןדה מראש עפר.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה. לפני כשנה קניתי X1900GT כלשהו. אחרי חצי שנה הוא התחיל להתחרפן עליי והלכתי לממש אחריות. החנות ה...אמינה...הביאה לי כרטיס...(שלי היה של POWERCOLOR) של ספיר שהיה ברור שהמדבקה של ספיר הודבקה על המדבקה המקורית (ראו את הציור ממתחת...ושהחור למאוורר לא התאים)...בשיא טיפשותי לא רשמתי מספר סיריאלי וכך חזרתי הביתה לגלות כרטיס שעושה ארטיפקטים מטורפים ובלתי שחיק לחלוטין. הלכתי לסניף אחרת של הרשת סיפרתי את הסיפור שמתי אותו שוב לתיקון...אחרי שבוע באתי וגיליתי להפתעתי הרבה שהכרטיס שלי הוחלף בX1950XT (סיפור אמיתי!) שמח וטוב לב חזרתי הביתה...אבל מה? עליה וקוץ בה... אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ולא משנה מה עשיתי (כולל אוטומייטד קלוק קונפיגוריישן יוטיליטי)...המהירות ליבה היא 500 והמה…
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
נתקלתי בפורטל אחד שיחרור של DX10 לXP. אם למישהו יש את 2 הדברים האלו תנסו לראות אם זה עובד: http://rapidshare.com/files/32094902/Dirkt_X_10_Cracked_fuer_windows_XP.rar מישהו בדק ואומר שזה DX9 ,מנהלים תנעלו.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5159 וזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5266 יש הבדל מסויים או שזה רק בגלל הייצרנית? ומה השוני ב GDDR3 ל DDR3? תודה..
-
- 8 תגובות
- 546 צפיות
-
-
geforce 8800 640mb או 320 מגה? אני משחק במשחקים כמו נייד פור ספייד קאנטר ומשחקים חדשים שיוצאים שיצא נגיד GTA חדש או נייד פור ספייד חדש גם command and conquer 3 sims 2 rollercoaster tycoon 3 משחקים כאלה בערך... אני אוהב לשחק על הגדרות טובות מאוד שרואים ממש טוב יש לי מסך 19 LCD מה יותר עדיף בשבילי? קונה מחשב ב5500 עדיף 5200 עדיף כמה שפחות... אני סגור על מעבד AMD [כניראה 5600] עם לוח m2n-e תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם יש כאן חברה שהם בעלי הכרטיסים 8800\8600\8500 וכבר ניסו לשחק בדמו של lost planet(שאני כמעט בטוח שהוא הדמו הראשון ששוחרר שתומך בdx10...) בכל מקרה אני אשמח לשמוע איזה כרטיס יש לכם , ואיך הוא רץ ... אפשר להוריד את הדמו כאן: http://www.gamershell.com/download_19165.shtml ולאנשים שאין להם כרטיס שתומך בdx 10 \ויסטה: http://www.gamershell.com/download_19164.shtml
-
- 46 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מכין מצגת, הכוללת תזמון, ואפקטים עם סאונד. אני רוצה להמיר את המצגת (pptx) לקובץ וידאו על מנת שאוכל להציג את המצגת בטלויזיה. (29 אינצ') ניסיתי מספר תוכנות אך רובן עשו את העבודה בצורה לקויה למדי... הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בעקבות מסעי למציאת מסך CRT איכותי, מצאתי מישהו שמוכר את המסך הנ"ל. מישהו מכיר את הדגם? אגב - דגמים נוספים שנתקלתי בהם בחיפושי - Samsung 959NF / Viewsonic p225F תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אז ככה איזה מבין הכרטיסים הבאים: Leadtek 8800GTS 640MB או BFG 8800GTS 320MB OC2 יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים-הכי חשוב תמורה מחיר OC יותר גדול עתיד גדול יותר יותר תמיכות האם מצדיק ההפרש של ה-400 ש"ח ביניהם לטובת ה-leadtek?
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המסך LG L1970HR, מסך מעולה יש לציין. יש לי כרגע מחשב מאוד ישן, פנטיום 3, 775 MHZ אני חושב, ובו כרטיס מסך ישן מסוג :Nvidia GeForce4 MX-440 אני מעוניין להחליפו למשהו הרבה יותר טוב במחיר סביר, אין איזה גבול למחיר, אבל שיהיה משהו טוב שיוכל לנצל משהו מהמסך הזה. אני יודע שיש לי אפשרויות מעטות, וזה קשור גם ללוח-אם, איך בודקים איזה בדיוק יש לי, אין לי מושג. הכי חשוב שהוא יהיה עם חיבור DVI-D. תודה לעוזרים נדב
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
של חברת GECUBE אין לי חיישן בדקתי הכל התוכנות האפשריות Sesnors vIew Everest בדרייבר של ATI ATI TOOL .. אין לא מראה.. יש איזה מכשיר שבודק טמפ משהו ? .. אפשר לשים חיישן?
-
- 13 תגובות
- 665 צפיות
-
-
8600GT : תדר ליבה-540MHZ 256MB DDR3 128BIT תדר זיכרון -1400MHZ מחיר- 686 ש"ח 7900GS : תדר ליבה-525MHZ 256MB DDR3 256BIT תדר זיכרון-1440MHZ מחיר-930 ש"ח בהנחה שאני משחק רק משחקי DX9 האם לא עדיף לקנות כרטיס מסדרה חדשה לשוק הנמוך מאשר סדרה קודמת לשוק הגבוה? השיקול שלי הוא כזה: אני צריך לקנות מחשב בשבועיים הקרובים וחבל לי להשקיע כסף ב 8800GTS 320MB בלי לדעת איך הוא מריץ משחקי DX10 לדעתי כדאי לקנות כרטיס טוב עבור DX9 וכאשר יהיו משחקי DX10 וכרטיסים בשלים יותר אז להחליף כרטיס. השאלה שלי איזה מבני שני הכרטיסים טוב יותר? (בלי התיחסות ל-עלות)
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מאוד חיובי לגבי קניית Geforce 8800GTS 320MB של חברת Leadtek והוא עולה היום בין 1600 ל1700 שקלים. לפני היציאה של ה8600GTS\GT חשבתי על לקנות את זה דווקא, אבל בגלל הביצועים ומפני שאני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב החלטתי שאני מתאמץ ומגדיל את התקציב שלי. עכשיו אני מסתכל על 8800GTS שנשמע נפלא, אבל למה לקנות ממש עכשיו אם בעוד יומיים אולי יתוודא לי שיש כרטיס טוב יותר של ATI\AMD באותו מחיר? תהיתי, וחיפשתי תשובה באינטרנט אך לא מצאתי. האם יש כרטיס חדש של AMD שיצא ב14 במאי במחיר 1600 שקל? אם כן מהו? והאם הביצועים צפויים לעבור את ה8800GTS? ועוד שאלה בהקשר: האם המחירים של ה8800GTS ירדו בשבוע הקרוב בגלל ההשקה של AMD? או שלא שווה לחכות ולבדוק? לצורך השיקולים שלכם אני חייב לציי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב 1950XT 512 MB הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 אז ח'ברה מה יותר טוב 1950 XT הוא X1950 CrossFire למרות שיש לX1950 CrossFire יתרון בגלל שיש לו DDR4 לעומת הDDR3 של 1950 XT תודה נתנאל
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפיה בסרטים בעיקר, חלקם HD. את כרטיס המסך אני אחבר לטלוויזית LCD בגודל 32" לכן צריך שהכרטיס יאפשר להפעיל רזולוציה גבוהה מאוד. הכרטיס ישמש גם למשחקים אך מעט מאוד ונכון לעכשיו, זה החלק השולי בין השיקולים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמתאים לדרישות שלי.
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה יצרנית הכי טובות בכרטיסי מסך בבקשה מי שיכול לסדר לי אותם מההיצרנית הכי טובה ליצרנית הכי פחות טובה ואיזה יצרניות הכי כדאי ללכת על במחירי השוק הבינוני
-
- 9 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מישו יכול בבקשה להגיד לי איזה כרטיס מסך של ATI מקביל לכרטיס מסך 7600GT של Nvidia? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אני כרגע עובד עם ויסטה.....והורדתי את הדרייבר האחרון ל 6800 גי טי לויסטה שאלתי היא האם ניתן לראות את לוח הבקרה כמו באקס פי כאילו רגיל? אני לא מצליח......ועוד שאלה אני על 800 על 600 על crt ואני מקבל 85 הרץ......... ובאקס פי אני מקבל ברזולוציה הזו 100 הרץ וזה ממש מפריע לעיניים מישהו יודע למה זה ככה?ואם אפשר לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-