עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חיפשתי בכל רחבי האינטרנט, מנועי חיפוש ומה לא! פשוט לא מצאתי... רק 1950XTX. ושאלה חשובה נוספת, היא שראיתי כאן בנצ'מארקים של X1950PRO: http://www.trustedreviews.com/graphics/review/2006/10/19/Sapphire-X1950-Pro/p3 ואני לא מבין מה זה CrossFire שמכפיל את הביצועים?!!

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by Oranili,

משתגע ולא מוצא ! בNVIDIA אין .. תודה לעוזרים |כן|

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  3. כול סדרות ה9800, כמו שאנחנו מכירים אותם, הוציאו שלוש גרסאות מומהרות יש את הKO יש את SSC ויש SC כאשר SSC זה הכי מהיר, אחר כך KO ואחר כך SC מי שרוצה שיעיף מבט באתר שלהם http://www.evga.com/articles/400.asp עכשו השאלה, מישהו יכול להעריך מתי יגיע לארץ? שימו לב שדרך האתר שלהם, ניתן כבר לקנות אותם, אבל זה כנראה רק לאנשים שגרים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by Zod,

שלום, הסרתי והתקנתי דריבר כדי לעדכן אותו. אחרי שהסרתי על DRIVER CLEANER זה עושה לי את זה... http://img144.imageshack.us/my.php?image=adqm7.jpg מה עושים? *הכרטיס זה 7600GT של MSI

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by bogeo8,

אהלן חברה אני חדש פה בפורום ותהיתי עם אתם אולי יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי עם הכרטיס מסך אז ככה לפני איזה חודש נשרף לי הכרטיס מסך שהיה לי ונאלצתי ליקנות כרטיס חדש אז חשבתי עם כבר ליקנות חדש אז ליקנות אחד טוב אז קניתי amd asus EAH6870 1GB GDDR5 התקנתי אותו במחשב ועשיתי פורמט והתקנתי windows 7 ואת הדרייברים של הכרטיס מסך אז הכל טוב ויפה התקנתי כמה משחקים כמו gta iv ו dirt 2 . ואז נכנסתי לgta שמתי תגרפיקה עד הסוף ואיך שאתי לשחק הכל התחיל להיתקע חבל על הזמן אז חשבתי אולי עם אני יוריד את ההגדרות טיפה אז הכול יהיה בסדר אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות הכל נתקע ואני מקבל איזה 25-30fps במשחק אבל הבעיה היא שהכל נתקע לא רק ב gta אלה גם בכל המשחקים האחרים אז בבקשה תעזרו לי ליפתור …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by creative,

אני יודע שAGP הוא X8 וPCIE X16 מזה אומר ה סימן כפול הזה?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by send2moran,

הבנתי שיש תמיכה ביציאת אות HD מהכרטיס , אך האם יש אפשרות להשתמש בכרטיס ככרטיס טלויזיה ?האם יש אפשרות ל- VideoIn ? ולמי שיש את הכרטיס אשמח לתגובה לגביו איך הוא. ... תודה.

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  8. אני מנסה להרכיב מפרט ב 1500 למחשב לילדה בת 10 ולהורים שלי שהשימושים שלהם זה אינטרנט, אופיס, ICQ, מוזיקה וקצת סרטים ואולי בעתיד משחקים קלים המתאימים לגיל הזה של הילדה. הדילמה שלי נעוצה בעניין של הכרטיס מסך. האם כדאי לקחת כרטיס בנפרד, או שהכרטיס HD3200 שבא משולב בלוח האם יעשה את העבודה. כמובן שאני רוצה שיהיה חיבור DVI ו VGA. מה אתם אומרים? שווה ללכת על לוח אם Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 שמגיע עם ה HD3200 שעלותו 446 ש"ח או ללכת על לוח אם Gigabyte M61PME-S2P NForce430 ולהכניס GFORCE 9400 שהעלות הכוללת תהייה טיפה יותר גבוהה במשהו כמו 50 שקלים. השאלה האם ההבדל יהיה מהותי או שהלוח עם הכרטיס המשולב בהחלט יספיק? תודה

9. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתבלט לגבי הכרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI או PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI הבדלי הביצועים שלהם משמעותיים? אני רוצה לקנות גם מסך 22", שתי הכרטיסי מסך יעבדו איתו טוב? תודה!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by Lapland,

מישהו יכול להביא לי ? פשוט קראתי פעם ועכשיו אנלא מוצא ומישהו יכול להביא לי השוואה שלו ושל HD4850 ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by lox,

hi im buying a new pc and like evrybody else im confused... should i buy 6800gt and stay with it or buy 6600 and wait until the next generation? and is it mater if the card is agp or pci express(for the feature)k and whats the featurs of the next generation video cards anyway? thanx bye

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  12. חברה, רציתי לדעת איך כרטיס המסך - GeForce 7100/ nvidia nForce 630i אני לא כ"כ מבין בכרטיסי מסך וכל זה.. רציתי לדעת אם הוא טוב או לא וכל מיני המלצות והערות עליו.. בנוסף אני קונה מחשב לחבר והוא לא ממש משחק הרבה אני רוצה להביא לו כרטיס מסך בסיסי שנגיד המשחק הכי חדש אצלו יהיה gta san andreas בסביבות האיכות הזאת כרטיס מסך בסיסי כמו - Radeon HD 4670 512MB GDDR3 HDMI יספיק לו?! תודה רבה לכםם דרך אגה היום הצטרפתי לאתר מקווה שתעזרו ליי...

13. Started by א מ י ר1,

צהריים טובים יש לי בעיה שאני מפעיל משחק מסוג 4 call of duty לאחר כחצי שעה המחשב נכבה הטמפ של הכרטיס בדרך כלל היא 56 מעלות במצב רגיל האם הטמ"פ סבירה למצב מנוחה?והאם מישהו יודע בכמה מעלות הכרטיס מנתק את המחשב אם בכלל? נתוני המחשב והכרטיס הם Field ValueField Value Adapter String GeForce 8600 GT Video Adapter WinFast PX8600 GT(NVIDIA) (512 MB) Field Value CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2305 MHz זיכרון פנימי 2G

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  14. יש לי כרטיס GAINWARD GeForce FX 5200, איך אני יכול לבדוק את מעלות החום שלו ? היה בסיקור פה: http://www.guru3d.com/article/Videocards/88/6/ נכנסתי לHidden Features Patch, והיה כתוב שם שהם עדיין לא הצליחו להפעיל את האפשרות הזאת! אז איך הם בדקו ? אם למישהו יש פאץ' שפותח את זה או משו שבודק, בבקשה תביאו לי! תודה מראש!! נ.ב לא יודע אם זה מחוייב לרשום פה את המפרט, אבל שיהיה: Intel P4 2GHz 400mhz TYAN Trinity 510 S2266 256+512 DDR-SDRAM GAINWARD GeForce FX 5200 WINDOWS XP

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  15. Started by Access Denied,

איך הכרטיס מסך הזה (בתקציב של עד 500 שח) למחשב P4 1.7 עם 512 זיכרון RDRAM?? Asus Geforce 4 Ti4200 V9280TD +TV + DVI מחיר : 470ש''ח Asus V9280 TD NVIDIA®GeForce4 Ti 4200-8X GPU 128MB DDR Video Memory AGP 8X/4X/2X TV-out DVI ואיזה כרטיס בתקציב הזה יתן את תוצאות הכי טובות??

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  16. השאלה היא לגבי כרטיסי המסך ואם כן בכמה המחירים יכולים לרדת???.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  17. זה מראה מסביב לכל צמח או איש או כל דבר שזז.. מסגרת כזו של ריבועים שחודרת דרך אובייקטים כאילו אם יש צמח ומאחורייו בית.. אז זה מראה מסביב לצמח מה שיש מאחרויי הבית... :s05: נראה לי זה קשור לדרייברים! לא יודע מה לעשות!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  18. טוב יש לי 2 כרטיסים זולים יחסית של 6800LE שעולים כמעט אותו דבר אבל איזה מבינהם עדיף? http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=14-170-074&ATT=Video+Cards&CMP=OTC-d3alt1me http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-140-044&depa=0 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  19. אני כבר בתהליכי קנייה של ה 1950 PRO מ- KSP אבל אני רק רוצה ליהיות בטוח שלא יהיה לי צוואר בקבוק... ואתם ממלצים לקנת את הגרסה של ה- 512 ? הוא ינצל ? וחשוב להזכיר שאני משחק עם מסך 17" LCD ורק שתבינו שהמאתיים שקל האלא ממש ממש גבוליים בשבילי...

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by bigdady0,

האם קיים מסך כזה? אם כן תוכלו בבקשה לתת לי את הדגמים שנמכרו בישראל בפרט ואת הדגמים הקיימם בכלל. תודה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by qpalzm,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGMSIX600XT&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1818&aff=Zap מה אתם אומרים? אני חושב שזה כרטיס אידאלי למי שלא יכול להרשות 6600.

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by NTT,

שלום, יש לי ATI HD4870 של GIGABYTE גירסא 512MB, הורדתי את הדרייבר החדש,והמאורר של הכרטיס מסך לא מפסיק לרוץ על 100%!! אני מנסה לשנות פרופיל למאורר של 35% וזה לא משתנה! מה עושים??איך מתקנים את זה? זה עושה רעש מטורף וגלי חום של תנור בחדר! טוב לפחות יש לזה צד חיובי,שיא הטמפרטורה הכי נמוכה: 37 מעלות...

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by shimtey,

שווה קנייה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2459 ???

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  24. חושב כבר כמה זמן לקנות כ.מסך לא ממש צריך את זה דחוף לכן אולי כדאי שאני אחכה למשהו טוב שעומד לצאת בקרוב

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by bullman,

קניתי את הכרטיס ביחד עם המחשב החדש שלי ( אני יודע זו הייתה טעות) ובינתיים הוא לא עובד משהו.. בAQUAMARK קיבלתי GFX:690 פשוט עלוב!! האם מישהו עם כרטיס דומה קיבל ציון יותר נורמלי או שזה כרטיס חרא (אני יודע מה אתם חושבים)?! כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים