כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הסתכלתי בביקורות ויש סוג שקוראים לו XTX ויש את הסטנדרט. שמתי לב שהסטנדרט בכלל לא משהו ותכננתי עליו. ז"א לפי מה שראיתי קצב הפריימים גבוהה יותר ב 88GTS XFX. מישהו יכול להסביר לי ולתת קישור לכרטיס הזה לקנייה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בחדרר מחשב עם יציאה לטלביזיה.אני עובד עם תוכת TVTOOL ואני ממש מרוצה מאיכות התמונה. הטלביזיה שלי בחדר קטנה 25' , ולפעמים באים הרבה חברה לסלון ואני רוצה להראות סרט. יש לי עכבר אלחוטי , והשאלה היא אם יש איזושהי קומבינה אלחוטית על תדרי רדיו או אלוהים יודע מה , שתחבר יציאת סאונד ווידאו מהמחשב , ותשדר באלחוט לכיוון מקלט שימוקם בסלון ויחובר לטלביזית הביג סקרין. כך גם אוכל לגלוש באינטרנט בסלון. אל תגידו לי שזה לא שווה , כי יש לי יציאה איכותית מהמחשב והאיכות בהחלט שווה כל סכום הגיוני עד אלפיה. מקווה לתשובות חיוביות והמלצות והכוונות , כי נדמה לי שראיתי מכשור כזה בעבר ...
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
זה יספיק בשביל להחזיק את הכרטיסים האלה בצורה תקינה? אני קונה HD6870 או HD6850 עדיין לא בטוח...
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה למצוא מידה שמשווה בין כרטיסי מסך לבין מעבדים של אינטל. ממש מעניין אותי ביצועים של G2030 ניתן להשוות לאיזה כ.מסך? וגם I7 4770S אם אפשר להשוות לכ.מסך כלשהו. תודה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
Hi, I need a PCI-E graphic card for office use (no games), and I need both DVI and standard VGA exits I saw in the sticky that nVIDIA 6200 was recommended is it still the best card in those price range or is there something better now in the same price range ? thank you
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום האם הנאה של המשחק עולה בהרבה כאשר משחקים עם פילטרים ? אם כן איזה כרטיס מסך הכי זול שיכול לאפשר את זה ? אגב איזה פילטרים ? X8 X4 או שכמה שיותר יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג כ.מסך (הישן נפח נשמתו) ויש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיס מסך 460GTX 768Mb. מפרט קיים: e6750 Gigabyte p35-DS3L 4GB hyperx @1066MHz Sea sonic 520Watt silver Antec Three Hundred האם הספק כוח הקיים יחזיק את הכטיס מסך (לא רק מבחינת הספק כולל אלא גם מבחינת האמפר על המסילות)? האם המארז יספק קירור מספק לכ. מסך החדש? והאם במערכת הזו עם ה 460GTX יהיה צוואר בקבוק (מבחינת המעבד או אולי משהו אחר)? ואם יש צוואר בקבוק האם אפשרי לבצע OC במערכת שיפתור את הבעיה (חימום + הספק)? ושאלה אחרונה האם יש יצרן מומלץ עבור הכ. מסך (מהתנסות אישית של מישהו, קראתי ביקורות ברשת)?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3395 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3483 האם ההבדל ביניהם משמעותי?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם תהיה לי בעיה של צוואר בקבוק ? ומה זה הצוואר בקבוק בין מה למה ? בתדרים שהם עובדים ? במהירות ? במה זה ישפיעה ? עם מעבד Q6700 3000 עם OC קטן 6GB זיכרון כרטיס 6950 2G ספיר דרישות ספק החל מ 500W ספק כח ENEMARX 500W LIBERTY
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, אני נעול על הכרטיס הנ"ל לבסוף לאחר חשיבה וירידה מ 4850HD, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 850 ש"ח דרך מור לוי, עם הנחה של 3 אחוז מזומן כלומר +- 820 ש"ח שווה? אני אציין כי פה אין תוספת משלוח מביאים לי את הכרטיס ביד ככה שזה 820 שקל נקי... עריכה: מדובר בגרסת ה 512 MB
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
רציתי לדעת נתונים על כרטיס גרפי הזה
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מי שלא יודע או לא מכיר סופט מוד הופך נמשל ראידון 9700 פרו אז כתוב 9800 זה קצת משפר .. אך שהוא את הביצועים ..., בכל אופן יש אותם באומגה אני אחרי פירמוט והתקנתי את הדרייברים הרגילים 5.2 האם יש ? אומגה 5.2? ... תודה.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס מסך בפחות מ1000 שיעבוד טוב עם כל המשחקים של היום חלק.....רצוי שיעבוד טוב גם בדום 3 ו בhalf-life 2.........מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום\חנות\... שאפשר להשיג בו מסך קטן, אני מדבר על 12 אינץ ומטה, הרעיון הוא לשים מסך קטן על השרת שלי למטרת הצגת לוגים ותפעול יום יומי, ושלא יתפוס הרבה מקום בחדר. חשבתי על מסופים של קופאיות, טרמינלים ישנים, מישהו יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תמיד רואים אותו בכרטיסי מסך.. אבל במה הוא שונה מהרגיל? מה הG מסמלת?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני אוטוטו קונה מחשב נייד, אבל יש לי התלבטות. לאחד יש כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ולשני היותר טוב שאותו אני רוצה לקנות יש Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics אני גיימר ממוצע, וקראתי קצת לגבי הכרטיסי מסך האלה ואני מודע לכך שהם לא חזקים במיוחד אבל יהיו בסדר בשבילי בכל אופן. השאלה שלי היא כזו קראתי שאין משמעות כל כך לכרטיסים כאלה בכל מה שקשור לזיכרון שלהם......וזה לא מהותי בכלל, האם זה נכון? השאלה השניה... הכרטיס הראשון תומך ב DIRECTX 11 והשני ב DIRECTX 10.1.... השאלה עד כמה זה מפריע בטווח הרחוק?? האם עוד שנה וחצי אני לא אוכל להעלות עוד משחקים שיתמכו ב DIRECT X 11?? מאד חשובה לי תשובה מקצועית, כי על זה הקניה יכולה ליפול. תודה על התשובות!!
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מאגרי הנתונים של מבחני הביצועים הגדולים שוב מעניקים לנו הצצה אל דגמים אשר נמצאים בשלבי הכנה מתקדמים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
- 2 followers
-
-
היום באופן רשמי משיקה AMD את כרטיס המסך Radeon RX 6600 XT לגיימינג בעבור קצת פחות מ-400 דולר - האם זה המוצר לו חיכינו? בחנו את ביצועיולכתבה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעתת איך נראה והאם ההבדל בין רזולוציה 1280*1024 ל- 1600*1280 הוא משמועתי?? תודה
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך דק LG FLATRON L1720B השאלה היא כזאת מה הרזולוציה המוממלצת למסך זה אני יודע שהמקסימום שלו זה 1280X1024 אני מת על הרזולוציה הזאת אבל אמרו לי שאני הורג ככה את המסך והוא לא ישרוד הרבה ברזולוציה הזאת יש אמת בדבר? תודה לעונים סרגיי
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכם ושבוע טוב וחופש נעים! ברשותי כרטיס מסך Radeon X1650XT בחיבור PCIeX16 של חברת Powercolor. אני רוצה המון לעשות OC לכרטיס,אך משום מה לא מצליח ... אני ניסיתי כבר את Riva Tuner ו-ATITool,אך שום דבר לא עוזר. שאני מעלה את תדרי הליבה,הציון ב3DMARK05 רק יורד,ואת הזכרונות בכלל לא ניתן לשנות,כי שאני מעלה קצת המחשב עושה לעצמו REstart. יש להזכיר,שהכרטיס כבר שבועיים לא הריץ שום משחק,והטמפרטורות שלו בעבודה בווינדוס עומדות על 47 מעלות +-. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז ככה באטל פילד 3 מתקרב ולפי מה שהבנתי כדי להריץ על הגדרות של high ו medium צריך יותר מhd4870 512 מה שיש לי כרגע מה שאני מתכנן כרגע לקנות זה gtx580 שמעתי שזה כרטיס מסך מצוין למשחקים או hd6950 כרגע אני לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך מבחינת ביצועים מה יותר שווה לי לדעתכם? דרך אגב בשביל לחסוך שאלות מיותרות המחשב שלי זה q9550 מעבד corssair 550vx ספק כוח לוח אם של P5q asus זיכרון 4 גיגה 800 mhz וזהו כאילו אני חושב שהספק יספיק לדעתי כי אני מכיר חבר שקנה את הgtx ויש לו 520 v של corssair
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי זול שיש לFIFA נטו גרסא 2009. אפשר קצת לחרוג מהתקציב, אבל שהגרפיקה תהיה סבבה. תודה מראש על העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ב anandtech http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477 סה"כ דיי שווה ל SLI (באחוזי שיפור כמובן ) לשיפוטכם..
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! אני צריך כרטיס מסך AGP במחיר 550-600 שקל. (ולא יותר) המפרט של המחשב שבשבילו הכרטיס: Intel( R) Pentium( R) 4 CPU 3.06GHz 3.06 GHz, 512 MB of RAM תודה מראש D:
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-