עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ROYSE,

שלום לכולם יש לי בבית P4-1.6 של אינטל ולוח RDRAM ו- 384MB זכרון. למחשב הזה מותקן כרגע כ. מסך GF4 64MB כפי שבטח ידוע לכם כבר מזמן לא רצים על המחשב שלי משחקים כמו שצריך..... מעניין למה (כ. מסך GF4 64MB ) אני שוקל לשדרג את הכ. מסך שלי לכ.- xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ובמידה וצריך גם להגדיל את הזכרון אני לא מעוניין כרגע בקניית מחשב חדש וזאת מפני שאני רוצה להמתין שנה עד שירדו המחירים של המחשבים החדשים (עם 2 מעבדים) וניתן יהיה לקנות אותם במחירים סבירים. [glow=red,2,300]שאלתי היא האם יעבדו לי כל המשחקים החדשים לאחר החלפת הכרטיסים בצורה סבירה (אני לא חייב לשחק במשחקים בהגדרות המקסימאליות שלהם)[/glow] אשמח לקבל תגובות והצעות....

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

אתמול הייתי על המחשב, כאשר פתאום המסך היבהב ולמאית השנייה ראיתי משהו שנקרא כמו BSOD(לא ראיתי אחד כבר שנים) והמחשב כיבה את עצמו. הדלקה מחדש - כל המאווררים עובדים(כולל של הכרטיס מסך) אבל אין תצוגה באף אחד מהמסכים. הוצאתי את הכרטיס מסך - Radeon HD 5750 וחיברתי מחדש, לא עזר. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם, וכן כרטיס מסך חלופי ישן (Geforce 8600GT) - עם שניהם יש תצוגה - עם המקורי, יוק. המאוורר של ה5750 עובד כאשר הוא מחובר, אין ריח שרוף, הקבלים והצ'יפים נראים בסדר. הדבר היחיד ה"חשוד" הוא מעין כתם שחור קטן באמצע החיבור PCI-E של הכרטיס - זה קצת נראה כמו טוש שחור ונדמה לי שאני זוכר שהוא היה שם כאשר רכשתי אותו, אבל אני לא בטוח בזה בכלל. מצורפת תמונה של הכתם המדובר, מוקף בעיגול אדום. …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kobi_af,

תגידו יציאת ה dvi מה מחברים לה ... מחברים לה חוט מה lcd ורואים מה שעל המשחב בטלויזיה ..?לא הבנתי מה חשוב היום במסכי lcd למשחקים.? אם יש לי כרטיס מסך שיש לו יציאת dvi אז גם צריך להיות ל ?lcd התבלבתי מהיציאות ...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  5. לפני מספר ימים שאלתי שאלה איזה כרטיס כדי לקנות עבור לוח אם שתומך AGP . ראיתי שיש מספר דגמים שנראו לי מצויינים גם לפי גרף על גבי משחק BF2 . עכשיו השאלה מה באמת כדי לקחת!!!! רציתי לראות מה אנשים אחרים היו לוקחים או שקנו בעבר ולמה אתם הייתם קונים אותו.[/b] תודה רבה זאביק

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by Polonian,

רציתי לדעת איפה אפשר למצוא את ה8800GTS 640MB הכי זול בארץ... נדמה לי שמישהו הביא פעם קישור לחנות שמכרה אותו בסביבות 1800 וקצת, אבל יכול להיות שהזיכרון שלי מטעה אותי. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  7. אני חושב לקנות eVGA GeForce 7600GT CO 256MB שעולה 1,250 ש"ח , האם שווה לי להוסיף 130 ש"ח כדי לקנות, XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition ? ההבדל בין שני כרטיסי המסך: XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition Clock rate:590 MHz Memory Clock:1.6 GHz eVGA GeForce 7600GT CO 256MB Clock rate:580 MHz Memory Clock:1.5 GHz

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  8. תראו אני החלטתי על הכרטיס 8800GT 512MB Heat Pipe של Twintech בגלל שהוא הכי זול. וראיתי שיש ב-100 שקל יותר כרטיס של Leadtek GeForce 8800GT ZL Zalman 512MB מה עדיף? איזה חברה עדיף? תודה.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by amit22,

האם אפשר להוסיף זכרון ל 9800 np ?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO וחיברתי את הטלויזיה אליו עם כבל S VIDEO התמונה עצמה סבבה לגמרי אבל יש הפרעות כאלה בצבע אפור...מישהו יודע מה זה או מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 731 צפיות
  11. קו מחשבי ה-Magnus של היצרנית הפופולרית מתרחב פעם נוספת עם גירסה עוצמתית במיוחד בזמן שאנחנו (וחלק לא קטן מכם, אם לשפוט לפי התגובות) ממשיכים לפנטז על לוח אם קומפקטי יחסית שכולל ליבת GeForce GTX 1070 מובנית בו, Zotac מתיימרת לספק לנו את הדבר הטוב הבא שגם ניתן ליישום ממשי כבר עכשיו – מחשב ה-Magnus EN980, שמשלב את כרטיס ה-Mobile GeForce GTX 980 באריזה הנייחת הכי קומפקטית שניתן להעלות על הדעת. המיני-מחשב החדש יהווה ממשיך דרך עבור ה-Magnus EN970 שזכה לשלל ביקורות חיוביות מוקדם יותר השנה, ויציע שבב Core i5-6400 מרובע ליבות שולחני בתדר של עד 3.3GHz, עד 16GB של זכרון DDR3L בהתבסס על זוג חריצי SODIMM, מחבר M.2 אחד עבור כונני SSD ומחבר SATA נוסף עבור כונן SSD או כונן קשיח ב…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. אם אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים אלא בשביל סרטים HD ועבודה משרדית. האם כרטיס מסך פשוט כמו: GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E יספיק לי?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

לא הבנתי לגמרי מה זה PCX ומה ההבדל בינו לבין הPCLE ואני צריך שיסבירו לי את כל זה, בהרחבה פליז, וגם, יש הבדל גדול בין הRX850 XT של saphire לבין אותו כרטיס של Powercolor?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by Oranili,

התקנתי את NETFRAMEWORK 2.0 וגם התקנתי מחדש את כל הדרייברים לא עזר http://img77.imageshack.us/img77/7216/96138367la8.jpg 7.5

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by idan_m92,

שלום לכולם צריך כרטיס מסך ב300 שקל עם חיבור AGP . החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך ביגלל שהמשחקים החדשים לא עולים לי אני קונה את הכרטיס בעיקר למשחק css. הנה המפרט intel 1.8 256 ram כרטיס מסך Geforce 4 mx 440 עם 128mb תודה לכל העוזרים.

16. Started by Itzik68,

אני כנראה הולך לקנות את הכרטיס הזה והייתי רוצה לדעת אם יש חסרונות בדגם הזה פרט לעובדה שהוא הכי יקר מבין הוריאציות השונות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Dmoney,

יש לי WinXP Pro וחיברתי אליו כרטיס טלויזיה. עם הכרטיס קיבלתי את התוכנה Studio PCTV Rave של Pinnacle. התקנתי את התוכנה והכל עובד חוץ מ2 בעיות: 1) השלט לא עובד (העין של השלט מתחברת למחשב ביציאת COM...אל תשאלו אותי למה ???). 2) כשאני מנסה למזער את החלון של הטלויזיה המחשב מייד מבצע Reset :-\ מי שיודע מה הבעיה....ואולי אפילו מה לעשות, בבקשה שירשום 10x

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI למסך מחשב ולטלוויזיה. אם אין דבר כזה, אז מה אני עושה ? המפרט מתחת לשמי, תודה רבה על ההצעות

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by Component,

שלום רב, למיר הציעו לי את המסך הזה כתחליף לסמסונג 959NF, אשר לא נמצא במלאי. מה דעתכם? האם הוא שווה 2029 שקלים? איך הוא בהשוואה לסמסונג? בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  20. היי, בזמן משחק בחזרה לטירת וולפשטיין יש בערך 7 ס"מ או יותר של אזור מת מצד שמאל ואיזה ס"מ-וחצי מימין. זה לא היה פעם.(פעם הכוונה כשהיה לי את המסך הקודם ,אותו דגם אבל) יש לי מסך LG F700P שלא מזמן הוחלף בחדש כי בקודם היו בעיות צריך לציין שבניד פור ספיד לדוגמא אין את הבעיה הזאת. ארצה לנצל פוסט זה גם לעוד בעיה. בניד פור ספיד כשאני מפעיל פילטרים עד הסוף או כמעט עד הסוף המשחק לפעמים נתקע,אבל נתקע באלגנטיות(חח,הכוונה היא שהוא לא נתקע ונשאר באותו מקום אלא שהמכונית זזה אבל המשחק לא מראה את זה ,וזה בידיוק למאית שניה) ,הוספתי זיכרון וזה לא פתר את הבעיה. המפרט שלי הוא: AMD 3000+ Gigabyte k8n ultra9 1024 ddr gainward gf6600 תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by galh_5,

עדיין לא ידוע כל כך הרבה על הסדרה החדשה אבל מה שבטוח זה הולך להיות חזק ביותר חברים כדאי להתכונן

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי את ה 7300gs של gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. הורדתי והתקנתי את ה drivers של Nvidia ועדיין לא רואים טוב במשחקים. ב stalker השמים צהובים ומשחק ישן שקניתי dark messiah אפילו לא מראה את הסרטונים בהתחלה. שיחקתי הסרתי ובכיתי עם כל ההתקנים ועדיין לא מצאתי פתרון. אני מחפש כרטיס mid Range רק בשביל כמה משחקים שיצאו באחרונה ואולי חודש הבא את quake wars. התקציב זה באזור 1000. כמו כן מה הקטע של ה 7300 זה כרטיס חדש אולי יש לו איזה בעיה ?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  23. בדקתי בכל מני אתרים על שניהם, אני יודע שה Non Pro עולה 1700 ש"ח וה- Pro בסביבות 2000-2100 ש"ח, אני יודע של- Non Pro מהירות העון או איזו שהיא מהירות אחרת נמוכה יותר ב-100 Mhz - האם זה הרבה או שזה לא כל כך ישפיע? בעיקרון אני יכול לחסוך עוד 400 שקל, השאלה היא אם יש הבדל רציני בינהם. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי ואת המעבד. אני מעוניין לקנות את הGTX 460 ואולי אפילו לבצע עליו OC. רציתי לדעת אם הספק שלי "יסחוב" את הכרטיס הנ"ל. יש לי Corsair 450VX מפרט מצויין בצד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי אחת שהגיע עם הכרטיס טלויזיה אבל לא ממש נוחה למשל אי אפשר להשתיק רק את הטלויזיה ולשמוע משהו אחר , דברים קטנים אבל זה לא נוח... תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.