עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 6600GT,

לפורום שלום, התקנתי אתמול את המערכת הפעלה החדשה של מייקרוסופט , הכל עבר סבבה התלהבתי , אבל אז שהתקנתי את המשחק האהוב עליי פרו אוולושיין 6 נתקלתי בבעיה , כל פעם שאני מתחיל לשחק המשחק הופך להיות איטי הפריימים זזים לאט ויש תקיעות קטנות כל הזמן. הכרטיס מסך שלי הוא ati x1900gt התקנתי והסרתי דרייברים אותה בעיה , למישהו יש רעיון? תודה...

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  2. 7600GS Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP הוא זה X1650 Pro 256MB DDR2 TV, DVI, AGP שתיהם כמעט באותו מחיר אז מה כדאי?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by HuGeMouTh,

HD2600XT של GECUBE תראו איזה גוף קירור ענק, פי 2 יותר גדול משל X1950PRO http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=193&prod_cat_id=196&prod_id=66137 sapphire הוסיפו גם את שאר הכרטיסים כולל הנתונים שלהם. HD2600 ו HD2400 יהיו גם ל AGP (וזה סופי). http://www.sapphiretech.com/is/products/browseproducts.php?pcat=3 באתר של sapphire כתוב את כל המידע על הכרטיסים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by roco,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO ואני לא מצליח לחבר אותו לטלויזיה, הטלויזיה מסוג CRT והיציא שיש לי בכרטיב מסך הוא S-VIDEO של 7 פינים ויש לי איתו מתאם של RCA שאותו חיברתי את המחשב לטלויזיה ומשום מה אני לא רואה . השמח אם תעזרו לי בנושא.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. כרגה חשבתי על LEADTEK WinFast PX8600 GT TDH 256MB PCI-E ב775 ש"ח

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, צריך כ.מסך AGP*8 עד 500 ש"ח, וזכרון של גיגה של DDR1 , מה הדבר האופטימלי בשביל שניהם?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. שלום, יש לי לוח אם שלא תומך ב- PCIe ולכן אני נאלץ לרכוש כרטיס מסך AGP. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 600 ¤ שמיועד בעיקר לסרטים. אשמח לקבל המלצות לכרטיסים. תודה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by dudemeister,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by zahi,

שלום עכשו אני משחק halo 2 ב ויסטה וזה משחק פצצות ממליץ לכולם לשחק בו

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  10. איזה מסך יותר טוב ? מה ההבדלים בינהם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5911 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7307

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by lmlm,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV300&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 1580 :o

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by tamiravigan,

כותרת... יש לי לוח G965 והוא כולל כ.מסך X3000 אני רוצה להפעיל משחקים עם T&L ואי אפשר... קראתי איפשהו שיש דריבר שתומך. אני רץ על ויסטה אולטימט 64... מאיפה מורידים את הדריבר הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. היום אני אמור לקבל את המחשב שלי והוא יגיע בלי כרטיס מסך מכיוון שרציתי לקנות X1950 XT 512 שעולה 1350 ש"ח והוא יהיה במלאי רק בעוד שבועיים. אז בפניי עומדות שתי החלטות: 1. האם לקנות כרטיס זול מאוד זמני עד שיגיע הכרטיס שאני רוצה. או 2. האם יש מתחרה ראוי באותו המחיר לכרטיס X1950 XT 512 של חברת POWERCOLOR ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  14. האם זה מתשלם יותר ונותן תמורה יותר טובה כמו ש ATI טוענת ? האם היא נותנת יותר בצועים מה 8800GTS ? אשמח לקבל באנצ'ים לא רשמיים ואובייקטיבים שמשווים את הכרטיס לכרטיסים האחרים. אשמח גם לחוות דעת המקצועית שלכם בנושא אם כדי לקנות את 2900XT ולא 8800GTS.

• 43 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by vourt,

היי, עברתי השבוע מכרטיס x1900 ATI לכרטיס של NVIDIA 8800GTS. אחלה כרטיס אבל נראה - או שהההתקנים של VISTA עדיין לא מלאים, או שNVIDIA פשוט על הפנים בחיבורי TV OUT. אין אפשרות לעשות פרופילים, ובCLONE חייבים ששני התצוגות יהיו באותה רזולוציה.. מה שאני מחפש זה בקיצור תצוגה במחשב של 1280, ובטלויזיה של 1024 (SVIDEO) עם אפשרות להפעיל משחקים שיראו על מסך הטלויזיה ולא על המחשב... יש למישהו טיפ או כיוון איך לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  16. יש לי מסך 22" asus mw221 (בן חודש) כשאני מזיז חלונות, או משחק במחשב, יש מן הילה צהובה מסביב לחלונות, או מסביב לעצמים תלת מימדיים, בכיוון שמנוגד לכיוון אליו אני מזיז את החלון. זה ממש בולט בoblivion, למשל, ונראה רע. שאר המערכת: 8800gts 320mb, e6600, vista, ubuntu, 2gb mem - הבעייה היא גם בחלונות וגם בלינוקס. זה מצב חריג? יש לכם אותה בעייה? מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  17. שלום לכולם. בחיפושי אחרי המפרט המושלם לדרישות שלי חשבתי על 8600GT מקורר פאסיבית כדי לקבל מחשב שקט יותר. עכשיו בניגוד ל7600GT של זמנו, רק לGYGABITE יש כרטיס כזה היום. אז השאלה שלי היא האם זה טוב לכרטיס כזה להיות עם קירור פאסיבי, או שקירור אקטיבי יהיה טוב יותר. כמובן שהמארז (AURORA ככל הנראה לפי כל ההמלצות בכל העולם) יהיה מאוורר מספיק, אז השאלה היא פשוט השוואתית אחד מול אחד - פאסיבי מול האקטיבי - מי עדיף? מצאתי את ה8600GT הזה של GB באתר של חנות בשם WELLCOM. ראיתי אותם בדרך לעבודה ונכנסתי לאתר שלהם ומצאתי. אז מישהו יודע עלייהם משהו? טובים? לא טובים? מומלצים או לא? המון המון תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by Blue Eyes,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  19. למבינים שלום אני מתעניין בכרטיס מסך מעולה לסרטים לראות דרך מקרן קדמי שהוא מקרין על מסך גדול 100" המחשב שלי חזק AMD 580 + מעבד כפול 4800 כיום משתמש ב-7900 נבידייה סרטים שאני רואה הם XVID /H264 / HD הרבה UPSCALE מרזולוציה 608X350 לרזולוציה 720P זה מצריך כח עיבוד וטיפול נכון בסרטים +דיוק עיבוד . הסיבות שאני צריך כרטיס טוב יותר : 1. מסך גדול רואים כל עיבוד לא נכון 2. כרטיס חדש יכולות עיבוד משופרות 3. הכרטיסים החדשים מטפלים טוב יותר בניגודיות וטיפול בשחור ( מניסיון מסידרה 5 רואים שיפור גדול לסידרה 6 מסידרה רואים שיפור ענק לסידרה 7900 + יכולות UPSCALE) יש לזכור מדובר במסך גדול שבו כל עיבוד לא נכון לא נראה טוב . אני מאוד הודה לאנשים טובים שמסבירים למה לבחור כרטיס זה …

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום! הבעיה שלי היא שהאתר שלהם מאוד מעורפל בכל הנוגע לדרישות המערכת. הם נותנים מפרט מומלץ אבל לא מינימלי. בהתקנת המשחק על המערכת הקיימת שלי: intel pentium 4 1.8GHz 768MB ram וכרטיס מסך שאינני זוכר את שמו אבל שהוא לא מספיק טוב (אולי זה היה geforce 7700 אבל אני לא בטוח) בכל מקרה השדרוג המתבקש לדעתי הוא ל: NVIDIA GeForce 7600GT שלפי מה שהבנתי, למרות שמספרו הסידורי נמוך מה 7700 הוא הרבה יותר טוב.... (בכל מקרה שכחתי לציין שאני צריך AGP ולא PCIE) פה יש דרישות מינימליות http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/tech_info.html אבל הם לא רשמיות: System: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent RAM: 512 MB Video Memory: 128 MB Hard Drive Space: 10000 MB Other: nVIDIA® GeForce 5700…

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  21. ם 1200+-? האם ישנו כרטיס אחר מומלץ יותר?

22. אוקיי אז ככה מכוון שישנם מלא דגמים,ואני לא ממש מעודכן בסוגים זכרון וכדומה.. אשמח לקבל חוות דעת והמצלצה לכרטיס מסך בטווח מחירים 500-700 מסדרת ג'פורס סאתר המצויין הזה קיימים מלא חוות דעת על סוגים שונים רק הבעיה שישנם כרטיסים יקירים מאוד אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס בהתאם לתקציב שלי ו אם יש אז מפרט כולל השוואה ובחינת ביצועים במשחקים שונים...

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  23. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ואופיס ועושה בו גם שימוש רב לצפיה בסרטים וסדרות. רציתי כרטיס עם יציאת DVI כי הבנתי שחיבור מסך דרך יציאה זו משפר מאוד את חדות הטקסט והוידיאו. האם אכן אני זקוק לכרטיס ואיזה? [אני רוצה גם שתהיה לי אפשרות פה ושם לשחק, אף שבאמת זה כמעט לא קורא!] אין לי הבנה בתחום, אשמח לתשובותיכם המלומדות!

• 14 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by gil_k,

אני עומד לקנות מחשב חדש עם 8800GTS 640MB, וראיתי שיש לחנות את Sparkle ב 2050 שקל. ורציתי לשאול האם Sparkle היא חברה טובה? תודה, גיל

• 9 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים