כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
האם ההבדלים ביכולות של כרטיס מסך הרקולס 9700 לכרטיס בגרסת הפרו משמעותיים? האם ההבדלים שווים את 300 ש"ח ההפרש?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה ומהי הדרך הפשוטה והזולה לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להשיג במחיר מוזל את שני הפריטים הבאים: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=9950 http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ לגבי העכבר והמקדלת אין לי בעיה, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בקשר למסך. אני גיימר דיי כבד ורציתי לדעת האם אתם חושבים שכדאי לי לעשות את המעבר מCRT לLCD. אני יודע שלמסכים רגילים יש 2-3MS, ונראה שדי מצמצמים את הפער במסכי LCD, האם אתם חושבים שאני ארגיש בהבדל בין המסך הזה לבין הF700P שיש לי כרגע? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האם אני יכול עם הכרטיס מסך שלי (כנסו למפרט ותדעו) לחברו לטלויזיה עם כן איך ??? תודה מראש! :saint:
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום כולם מיתלהבים מהכרטיס . אבל האם לכרטיס הזה יש VIVO, כלומר גם TV OUT וגם TV IN ? עכשיו, מה הרזולציה במצב של TV OUT ? 800 כפול 600 או , יותר? תודה
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הורדתי דרייברים של DNA גירסה 3.6.5.1 קראתי כתבה בGAMESPOT שהם ממש טובים מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אז ככה שמתי 10 שקל בטופס משוגע של ווינר ולקחתי 5322 שקל אז החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ושמתי עין על הכרטיס הזה http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80X256V.htm אז בבקשה אם תוכלו להגיד לי איך הכרטיס הזה נחשב או המלצות על אחרים ואם תוכלו לשים לי בבקשה גם השוואות..... תודה חולה עליכם אחים שלי
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
סתם בשביל להוציא עצבים.. למה ATI הדפוקים לא שמו שיידר מודל 3 בכרטיסים החדשים שלהם? רק בגלל זה אני קונה 6800GT במקום X850XT PE !!! ואם אפשר לקבל הסבר על השיידר מודל הזה כי שמעתי שבמשחקים בעתיד שישתמשו בו הכרטיסים של ATI שלא תומכים בו פשוט לא יפעילו את המשחקים לדוגמא יש לי כרטיס מסך כרגע GEFORCE 2MX (איזה חרא אה?) והוא לא מריץ ט'יף 3 _רק_ בגלל שהוא כותב שהכרטיס מסך שלי לא תומך בצלליות פיקסל 1.1
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי ליידע על מקרה שקרה לי , הזמנתי לפני כחודש באתר כרטיס מסך חדש מסדרת 8800 לפני כשבוע, מחירו היה 1780 שח , מאז עלה האתר החדש ההזמנה שלי נעלמה ואיתה גם אני ממאגר הלקוחות וכרגע מחירו של הכרטיס עלה ל-1910 שח, לטעמי מהלך ממש לא אתי מה גם שהמחירים שם משתנים כל שעה כמו מניות, חבל!!
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
להחליף כרטיס לסידרה 77 תודה
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני קצת בדיכאון, כי קניתי לאחרונה 2 מסכים 22'', בנוסף ל-42' אינץ' שיש לי. יש לי כרטיס מסך TwinTech GeForce 9800GT עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת HDMI. עכשיו אני יודע שאי אפשר להציג 3 תצוגות בו זמנית עם הכרטיס, ולכן שיערתי שיהיה אפשר לברור באילו יציאות לבחור. אבל לא זה המקרה. כאשר כל האמצעים מחוברים, אני מקבל תמונה איכותית ברזולוציה מלאה באחד מהמסכים ה-22 שמחובר ב-DVI, בעוד שבטלוויזיה ובמסך השני אני מקבל את אותה התמונה, ברזולוציה נמוכה (כאילו ה-DVI השני וה-HDMI הם אותה יציאה). עכשיו הפכתי את הקונטרול פאנל, הורדתי דרייברים, עשיתי הכל! ועדיין לא מצאתי את האופציה לברור מאילו יציאות להוציא את התמונות. בבקשה, אם מישהו מכיר את זה ויכול לעזור לי - אני מודה לכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה גירסת 330 וקיבלתי תוצאה של 7200 לפי השוואות שראיתי באתר זה הרבה יחסית למערכת שלי משהו יכול להסביר לי מה קורה פה? ועוד שאלה : אני רוצה להחליף את הכרטיס ל 9700PRO רציתי לדעת עד כמה שיפור יהיה לי בביצועים תודה
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חשוב לי שלפחות יהיה אותו הדבר ולא פחות טוב. אני שואל מפני שנתנו לי המלצה בפורום מחשבים ניידים, למחשב נייד עם הכרטיס הזה. אני עובד כיום עם פרמייר 6(כן, התוכנה הישנה שיצאה ב- 2001) וכרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. התוכנה עובדת טוב עם כרטיס המסך הזה. המחשב שהמליצו לי עליו, הוא DELL Latitude E5520 וכרטיס המסך שלו, כמו שכבתי כבר, הוא Intel HD Graphics 3000. האם פרמייר 6 תעבוד לי יופי עם כרטיס המסך הזה? תודה רבה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקרה שאני מקבל או את זה או את זה.. ולא משנה המחיר. איזה מהם יותר טוב? asus 9600gt 1gb htdi או gigabyte 9800GTX+ 1gb שניהם 256 ביט
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
דרייברים חדשים ....71.60 "משופצים" על OC מכובד ביותר עם קירור NV SILENCER6 ...... פשוט יופי של כרטיס ..... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז ככה, קיבלתי את המחשב שלי לפני שבוע בערך ורציתי להגיד שה LG F900P מסך מ-ד-ה-י-ם!!!! אין לו שום בעיה לעבוד על 100 הרץ.... הוא יכול גם על 120 אבל לא רצתי להיסחף...!!! אני עכשיו על 1280X1024@100HZ וזה מדהים!!! אבל אתם חושבים שהיה עדיף את הVIEWSONIC???
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
האם המערכת שלי (מפרט רשום למטה) תתמוך בשדרוג לאחד מכרטיסי המסך הבאים: - GeForce 8800GT - GeForce 8800GTS - GeForce 9800GT - GeForce 9800GTX לחילופין, אשמח להצעה של כרטיס מסך מקסימאלי שהמערכת שלי מסוגלת להפעיל או שלא יווצר צוואר בקבוק. את שאר הרכיבים אין לי כוונה לשדרג כרגע. עריכה: מבקש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 300 ש"ח (+/- 50 ש"ח) בעל הביצועים הטובים ביותר לגיימינג. אפשר גם יד שניה. עדיפות ל Nvidia. מי שמגיב, בבקשה לצרף גם השוואות מול כרטיסים אחרים על הסקאלה. הכותרת שונתה בהתאם. תודה, וסליחה אם אני משגע אתכם אני פשוט חייב להיות סגור ב- 100%. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט כבר הרבה זמן ואני רוצה כבר להחליף את הכרטיס מסך שלי רציתי לדעת עכשיו אחרי שיש קצת יותר פרטים על GTX 470 האם כדאי לקנות GTX 470 ב-1600 ש"ח (KSP) או HD5850 מסך SAMSUNG 2333SW 1920X1080 ספק Sseasonic 650W מעבד I5 750
-
- 62 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר כלשהו ובמקום לראות תמונות זה מה אני רואה http://www.mytempdir.com/707223 למה זה ? מה צריך לעשות כדי שהתמונות עצמן תופענה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי 1200 ש"ח אני רוצה כרטיס טוב שיספיק לי ל 3 שנים בערך שיפעיל תמשחקים החדשים לפחות על הגדרות בנוניות (ואת רוב הישנים על גבוה). נגיד המשחק CRYSIS בטלפליד החדש (לא זוכר תשם) Test Drive Unlimited Alan Wake ועוד איזה כמה שאוכים לצאת . ויש לי שאלה (לא רוצה לפתוח על זה דיון): גיפורס 7600GT מריץ את F.E.A.R על הגדרות הכי גבהות(נגיד יש לי מערכת מספיק טובה )? אפיקpci-e .
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
I recently bought a Nintendo Gamecube in the US and I want to connect it to my computer monitor since none of the Televisions in my house support NTSC. I've got an MSI Ti4600 card with ViVo, I know I'm supposed to connect the Gamecube's RCA video connector to the Video-In RCA connector I got with the card but I have no idea how to get the computer to display via the Video In. I'd appreciate it if anyone could let me know how to make the Gamecube display on the computer monitor properly.
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx 400 128mb וסתם.. רציתי לבדוק אותו בתוכנה. קיבלתי ציון: 168. איך זה בשביל הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-