כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
לצערי הבנתי שה1950CF כבר אזל אז אני מתלבט ,אני לא מעוניין כרגע בDX10 .. חשבתי על GF7900GS או 7600GT ולהשאר עם עודף או ה1950PRO . אם למישהו יש רעיון נוסף ,בבקשה.... עדיפות שלי זה ATI אבל לא "נעול" THANKS
-
- 13 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? PALIT GEFORCE 7300GS 256MB או Gigabyte Ati Radeon X1300 128MB שניהם במחיר של עד 300 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר להרכיב מיפרט מחשב בIQPC > וראיתי את שני הכרטיסים האלו זה LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL שעולה 770 או זה HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שעולה 1140 ש"ח והוא אפילו לא DX10 איזה כרטיס כדאי יותר לדעתכם ? ההפרש' של 400 ש"ח לרדאון מוצדק ? האם הוא חזק יותר משמעותית ?
-
- 65 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הורידו בנועה את הX1950CT =((( באסה. טוב, מי התמזל מזלו וקנה?
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לפני 8 ימים אמרתם שהכרטיס 2900XT אצלכם בבדיקה , מה קרה לו
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
משיהו יכול לתת מידע עלים כמו תאריך יציאה ,מחיר,תכונות וכדאי לי לקנות 8XXX או לחכות לכרטיסים האלה?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המדריך מסביר כיצד לאלץ את המסך לעבוד בתדר רצוי, מיועד בעיקר למסכי CRT. אילו בנינו שיש להם את מערכת ההפעלה החדשה- "ויסטה" עם מסך CRT, סביר להניח שסובלים מכאבי עיניים. כאשר נכנסים למשחק כלשהו ההרצים נופלים ל 60Hz מה שיוצר כאב ראש מיד וגם משנה את גבולות המסך. בעבר תוכנות כמו ReForce היו פשוטים ועשו את העבודה, אבל התוכנה לא עושה כלום ב Vista והמומחים יותר גם מכירים את השיטה ב DxDiag, שנתנה לשנות גם שם את התדר במשחקים מבוססי DirectX. כאמור גם היא לא קיימת בויסטה. אחרי חיפוש ארוך מצאתי דרך לא מסובכת מידי כיצד לאלץ את תדר העבודה של המסך, התיסכול הארוך החיפוש אחר הפיתרון גרם לי לפתוח את המדריך הזה. אז מה צריך? כרטיס מסך של ATi או של Nvidia. מסך מעצבן, רצוי CRT. תוכנה נחמדה…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם... לדוד שלי שעכשיו קנה מחשב יש gf5500. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד ולכן אין לו שימוש בכרטיס, והוא הסכים לתת לי אותו.(לי יש מובנה) בלוח אם שלו יש כרטיס מסך מובנה. המטרה שלי לקחת את הכרטיס מסך שלו ושהוא ישתמש במובנה. השאלה איך אני עושה את זה? חיפשתי בביוס אופציה להפעיל את המובנה ולא מצאתי... האם למישהו יש מושג? דגם הלוח: giga byte GA-8VM800PMD-775 קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=39829
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
1. LeadTeak GeForce 8800 with 640 2. Readon 512MB 2900xt מה אתם אומרים??... אני מפחד ללכת על הרידאון מאוד~!! כי כולם עד עכשיו אמרו לי לא לגעת ברידאון ורק עכשיו שה 2900xt הזה יצא כולם אומרים לקחת אותו.. תעזרו לי פלייייייז.. אני רוצה כרטיס מסך שאני הכי פחות יצטרך לעשות לו OC כי אני מפחד עליו וגם על המעבד.. אני לא אוהב לעשות OC ואם אני יעשה לכרטיס מסך זה יהיה בעתיד ולא עכשיו כי OC מקצר את החיים בחצי לא? ובבקשה תציינו למה את X ולא את Y. תודה רבה לכם!!!
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקיי אז כככה הכרטיס מסך שיש לי עכשיו (גפורס MX 400) כבר נהרס לגמרי לא רואים כלום בקושי מרוב התישתושים שלו.. יש לי אותו איזה 5 שנים.. הגיע הזמן להחליף למשהו יותר חדש ומתקדם אשמח אם תוכלו לימצוא לי כרטיס מסך מומלץ עד 700 ש"ח לשחקים מסדרת ג'פורס+חוות דעת אישית במידה ויש.. תודה
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לדיון המלא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=145284 רציתי להאיר את עינכם בזה ,כאשר בקופסאות של HD2900XT רשום תמיכה ב UVD אבל בפועל אין לו, ופה זה הטייה שיווקית ואפשר לתבוע אותם ]: למשל: מה דעתכם?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג LCD 26 אינץ', ואין לי מסך מחשב, יש לי רק מסך טלוויזיה, ואני רוצה לחבר את המסך טלוויזיה למחשב באופן תמידי שאני יראה בו גם את המחשב, וגם את הטלויזיה, אני יעביר בין המחשב לטלויזיה על ידי העברת תחנה (HV הוא מה שזה לא יהיה).. איך אני עושה את זה? אני צריך לקנות גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה?(יש לי תקציב של הרבה כסף - 5000) איפה אני מחבר את כל הדברים? תודה מראש לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם... הגיע התקציב למסך. 1. האם מסך 19" מספיק גדול למשחקים ? (יותר גדול יותר טוב ?) ;D 2. מה עדיף למשחקים CRT/LCD (לפי מה שהבנתי CRT עדיף) 3. לפי התשובות לשאלות איזה מסך הייתם ממליצים ? 4. התקציב פחות רלוונטי (רק לשם הכותרת) - יכול להגיע עד 2.5K גג... תודה לכל מי שיעזור בבחירה...
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הורדתי את NVIDIA MONITOR VIEW על מנת לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. אבל מה שאני מקבל זה חלון בגיבריש וכשאני מנסה ללחוץ על הכפתור שאמור להביא אותי לטמפרטורה הוא לא מגיב. משהו מכיר את הבעייה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
זה מה שזאפ נותן כרגע: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4158&DB4147=4150&orderby=price יש עדיפות? אם כן, תמליצו על חנות אם אפשר. רק לוודא: אין טעם לרכוש LCD ב 1000-1200 ש"ח נכון? עדיף להתרחק מפאנל TN ועדיף ללכת על CRT ב 800 ש"ח. לי יש כרגע DELL 2007FP וראיתי כמה מסכים נחותים ממנו אצל חברים. זה נראה לי ממש לא טוב. האם יש בכל זאת דגם עד 1200 ש"ח LCD שיהיה רכישה עדיפה על CRT ב 800?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי מתאים ללוח אם שלי. יש לי לוח אם ASUS P4U800-X והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon 9550 והוא עושה לי בעיות במשחקים כמו CS יענו 40 FPS.... אמרו לי ש NVIDIA FX5200 יהיה טוב אבל אני רוצה לדעת מה הכי טוב בשביל הלוח אם הנוכחי... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm 7600gt sonic הבנתי שה7600gt הרגיל כרטיס מעולה,האם לקחת את הרגיל או את הגרסה של הסוניק? מה ההבדלים ביניהם? וכמה ה 7600gt טוב מבחינת hdr?(אל תציעו לי סדרה 8 בבקשה)
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX66T128D GeForce 6600GT DDR3 ואני שוקל לשדרג אותו ל: PALIT GEFORCE 7300GT SONIC 256MB האם אני עושה נכון בשדרוג הזה?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך כ. מסך , אני מניח שבתקציב הזה אין שיקול לDX10, לכן הייתי שוקל כרטיס מסדרה 7 של NV, שמן הסתם יהיה זול יותר וחזק יותר המטרה היא "משחקים" (עד כמה שאפשר) אין חשיבות לרעש של הקירור עדיפות לDDR3 המלצות?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלי עומד כרגע על 620 מעבד, ו-720 זכרונות.. טמפרטורה ב ATITOOL במאמץ 90 מעלות!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון כאשר אני משחק במשחקים המשחק יוצא לDesktop ומראה לי את ההודעה הבאה הכרטיס באוברקלוק,אין ארטיפקטים,הטמפרטורה במנוחה 50~52 ובמאמץ 58~60 מישהו יודע מה עושים? בתודה מראש ^^ [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש! המחשב יכלול מסך 19" LG שטוח ומיועד בנוסף לצפיה בערוצי טלויזיה. החיבור הוא חיבור אנטנה פשוט לצפייה בערוצים 1,2,10. התקציב לכרטיס הוא עד 200 ש"ח 2 שאלות: 1.האם בעזרת כרטיס TV ניתן לצפות בטלויזיה באיכות טובה? 2.מהו אופן השימוש בכרטיס כדי לצפות בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב אבל רק כדאי להיות בטוח בבחירה של הכרטיס מסך פתחתי את האשכול הזה. אז אחרי עדכוני דריברים חדשים, איזה מבין הכרטיסים עדיף? ??? 2900XT או 8800GTS 640NB ואם אפשר גם לפרט קצת, לא רק להגיד X או Y. וזה גם דיי דחוף לי לדעת כי אני הזמנתי את המחשב ואני יוכל לבקש להחליף את הכרטיס. וממש תודה לעוזרים, גיל.
-
- 63 תגובות
- 3.9k צפיות
-