כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי PHILIPS 22" די פשוט, יש לו אפשרות "SMARTRESPONSE" ו60HZ פשוט מרגיש הרבה יותר חלק מכל מסך אחר כשזה פעיל. בטלוויזיות LG למשל גם יש "TRUMOTION" אבל זאת אפשרות שמוסיפה המון INPUT LAG. בפיליפס זה בכלל לא מוסיף. למה אין אפשרות כזו בדרייבר, שהכרטיס מסך יעשה את זה ? אולי יש איזשהי תוכנה שעושה את זה? אגב אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים ... אז פתחתי פה בכל אופן.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש המלצה לX800GTO מכל חברה שהיא,אבל שישיג את הביצועים הכי טובים בסטוק,שמעתי על הSapphire X800GTO 256MB 256BIT Fireblade שהוא הכי ממוהר אבל אני צריך עוד הצעות,תודה!
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי.. אם תוכלו לעזור לי, הרטיס הוא למטרת עבודה בתוכנות כמו 3dmax, poser ו after effects זה הפרטים על המחשב: מעבד pd820 2.8 2m dualcore 2.99 gb of ram לוח אם msi intel 945gzm3. 7.1 לא יודע אם הבאתי את כל הפרטים הנכונים בכל אופן יש לי את המפרט בדף.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זאת תוצאה טובה בהתחשב שהרזולוציה היא 1024ס768 ? http://img165.imageshack.us/my.php?image=3dmark06vu9.jpg הכרטיס הוא x1900xt 256 mb
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה הוא כרטיס ה AGP הטוב ביותר שאני יכול להשיג עד סכום של 1600 אישית אני מעדיף ATI אבל כל המלצה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב שמעו אני כרגע על 7300GT , עד יום ראשון שני במקרה הטוב אני תקוע איתו ... הכל התחיל שלשום כשהפעלתי בטעות PHYSX BENCHMARK במשחק DARKEST OF DAYS ואז זה נתקע ודפק לי את הצבעים במחשב , עשיתי ריסטרט ולאחר מכן הופיעו מלא ארטיפקטים ובמקרה הטוב הצלחתי להגיע לשולחן העבודה .. הוצאתי את המחשב מהחשמל וחיכיתי מספר דקות , הכל חזר לקדמותו , אמרתי ננסה לשחק שוב ונכנסתי למשחק .. שיחקתי מספר דקות בהם הופיעו ארטיפקטים מעטים ואז בום המחשב קרס ( יש לציין ששום רכיב שלי לא נמצא באוברקלוק בזמן שזה קרה) אחרי כיבוי נוסף של המחשב והוצאתו מהחשמל ליותר זמן נכנסתי לשולחן העבודה ולא היו שום בעיות , אתמול גם כן לא היו בעיות והיום - הפעלתי את המחשב לאחר שלא רצה להגיע שוב לשולחן העבודה ללא ארטיפקטים ( י…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
finally the day came.. its all right here under my nouse and im wanderin if i can plug my old screen to it as well as in use the 23" for gaming and the good old 19 to stay at the dektop/internet/w/e cuz physicly i can plug them both.. but the 23 runs ona bigger resolution so how would that effect the 19" 1? help here
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אממ הרוב רשום בכותרת..רציתי קצת פרטים על מחירים שיש שם..אמינות...איפה לקנות. וגם איזה כרטיס שווה? (תצורת AGP ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX5200 128MB. הכרטיס ישן וחלש ואפילו לא מעלה לי את הדמו של פיפא 09 שיצא. הנה תמונה של המפרט של הכרטיס מסך שלי: http://www.siz.co.il/up.php?i=imjdtjymjrm2.gif אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 300 ש"ח. אני משחק בעיקר בפיפא או אם היה עובד לי אז PES וגם לפעמים Need for speed. ראיתי את הכרטיס הזה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708111 מה אתם אומרים? אשמח לשמוע תגובות והמלצות. תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe vs Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail מבחינת ביצועים? אני לא גיימר אני עורך וידיאו מה עדיף? האם אני צריך 512 מב? אשמח לתשובה מהירה אני כנראה מזמין ביום ראשון.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום, בכמה וכמה מהפרטים המומלצים שבאתר מופיע הלוח אם הבא: SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty כאשר במספר חנויות יש דגם דומה, רק ללא ה HDMI בכמה עשרות שקלים פחות מהדגם עם ה HDMI. רציתי לדעת, מה זה HDMI, למה זה טוב ומי צריך את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שמעתי ש175.16 בעניין אבל אני לא ידוע, אני מחפש דרייברים שיעבדו לי טוב עם קרייסיס וורהד, אני עם סוג של בטא דרייברים (הראשונים לפיזיקה). תודה!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וככה כולנו נדע איך HL2 ירוץ לנו על המחשבים.. אז בבקשה תורידו FRAPS ותגידו לנו איך זה עובד לכם על המחשב (אני ראיתי שלרוקפורד ולעוד אחד זה כבר סיים להוריד)
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
חשבתי בהשקעה מינימלית לשדרג את המסך הישן שלי ל CRT חדש 600 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4412 מה אתם אומרים עליו ?
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האם המומחים יכולים ליעץ לי על כרטיסי עריכה איכותיים שיש היום בארץ? מה אתם יכולים להגיד על הכרטיסים הבאים: Compro VideoMate leatdek winFast PVR2000 תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מחקו אותי בפורום מפרטים, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, המערכת שלי כרגע היא AMD64 3000 לוח אם nvidia 300 1K RAM geforce 6600 השאלה שלי היא אם אני אשים כרטיס משך חדש (תולוי בתקציב - בין geforce 7900 לבין 8800) אני אצתרך לשדר רכיבים אחרים כלשהם? אני מחליף את הלוח אם כי אין בו pci-e, יש מצב שהמעבד לא מספיק יחזק לתמוך בכרטיס מסך? אשמח גם להמלצה ללוח אם זול וטוב.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש כרגע מסך 15" דק. נתקלתי במותג CMV שבמסגרת נסיונות חדירה לשוק נותן מסך עם נתונים טובים בהרבה מאחרים ברמת המחיר (1700-1800), ואפילו ממסכים יקרים יותר, וגם אחריות ל-3 שנים. למישהו יצא להתעסק איתם ויכול להמליץ עליהם / להזהיר מפניהם? ואם כבר פתחתי אשכול (לא רוצה סתם להכביד על הפורום) - אני משתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, פוטושופ, ואולי אפילו איזה "שולה המוקשים" כשבא לי באמת להתפרע. יש סיבה שה-9200SE לא יענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב בדיוק היום הלכתי לממש אחריות וגיליתי שעברתי את התקופה ב5(!) ימים.... לכן אני צריך תחלופה בבערך אותו מחיר(650 שקל בערך) לא ממש משנה לי חברה ועדיף משהו עם קירור אקטיבי כי המארז דיי צפוף וחמים המפרט PD 2.6 775 1GB DDR2 לוח אם Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש את ATI של AMD שמוציאה את הצ'יפ של הכרטיס מסך הוא לא שונה באף אחת מהחברות שמוציאות את הכרטיס השאלה שלי מה כל כך שונה בלוחות עצמן, בכרטיס עצמו אם יש בכלל כלומר למה הכרטיסים של SAPHIRE ו ASUS יותר יקרים מ GIGABYTE ו POWERCOLOR (לא משנה מי באמת יותר יקר או יותר זול) ואלו הבדלים לפעמים של יותר מ 100 שקל, מוזר לי, יש באמת משהו שונה או שזה רק השם של החברה כמו מרצדס שאני משלם הרבה בגלל זה (ואין לי מרצדס, הלוואי היתה לי) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel i5-3470 3.2ghz 8 GB Ram SeaSonic M12II 520 Bronze 520W והכרטיס שיש לי כרגע : ati radeon hd 4870 זקוק לכרטיס באותה רמה או יותר טוב להפעלת המשחקים החדשים שיוצאים כיום.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 4850 של פליט (סוניק). ומסך 22 של אסוס (הדגם רשום במפרט). התקנתי לא מזמן את סאן אנדריאס,וכשאני משחק ברזולוציות שיותר גבוהות מ 1024/768 - יש קטעים שהמסך נהפך שחור...וכשאני מזיז את העכבר לזויות אחרות זה מסתדר, ושוב, חוזר במקומות מסויימים... שוב, זה קורה רק במשחק הזה,... השאלה היא אם זה דרייברים או המשחק, או הכרטיס.. כי במשחקים אחרים (ויותר כבדים יש לציין) זה לא קורה.. אודה לתשובה.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך ג'יפורס 4 ויש לו אפשרות לצפות בסרט מהמחשב בטלוויזיה באמצעות חיבור tv out, ובמקביל להשתמש במחשב, זאת אומרת במחשב הסרט ממועזר ורואים אותו רק בטלוויזה. יש לי כרטיס מסך X300LE ורציתי לדעת האם האופציה הזאת קיימת בכרטיס המסך שלי ואם כן איך אני מפעיל אותה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך מפצל שיאפשר פיצול של אות מכרטיס מסך למסך ולמקרן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-