עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, מעוניין לקנות את הכרטיס בזמן הקרוב (אם לא יצוץ משהו חריג בזמן הקרוב). האם הספק מסוגל להריץ את הכרטיס באופן תקין גם אחרי OC? המפרט בצד כמובן.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. חבר'ה, הכרטיס הזה חזק לרזו' כזאת למשחקי מחשב? או שאני צריך לשחק איתו בעיקר על 1600, תאמת אין לי בעיה לרדת ברזו' אבל לפי מה שהבנתי מסך עם HD, ברזו' הלא טבעית שלו הוא ייראה מוזר ומגעיל גם במשחקי מחשב S:

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by לוח שנה,

השתמשתי בתוכנה, והשינויים תפסו רק לclock info 01 ול02. ל00 לא שינה כלום, נשאר כמו הגדרות היצרן של הכרטיס. גם בMSI AB מראה לי בלוח השעונים (הימני) את ההגדרות של clock info 02, אבל בלוח השמאלי, שאני בודק טמפרטורה ואחוזי שימוש בכרטיס, הוא מראה לי את המהירויות של היצרן. אפשר הסבר על כל זה בבקשה?

4. אני מתכונן ליקנות את הכרטיס מסך GTX560 TI הוא נימצא במסגרת תקציב שלי (1000 שקל כולל משלוח) והוא ניראה לי הכי טוב למשחקים (כרגע יש לי 9800GT) עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם יעבוד לי את הלוח אם יש לי MSI - P45 PLSTINUM יש שם חיבורים של PCI EXPRESS אבל אני רוצה להיות בטוח שיעבוד ליפני שאני יוציא 1000 שקל כסף לא בה לי בקלות( 18 שקל לשעה...) תודע לעוזרים PS אני מקווה שאני בפורום הנכון

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by Magiclog,

היי , יש לי חבר שזה המפרט שלו: דגם מעבד: קור 2 דו אינטל E7,500 לוח אם: אינטל G-31 זכרון: 4GB 2X2GB DDR2 800 דיסק: 250 SATA2 כרטיס מסך: NVIDIA 7050 (PCIX) כרטיס קול: 701 H-D כרטיס רשת: 1GB + אלחוטי לא כל כך הצלחתי להוציא ממנו את הדגמים של הכרטיס מסך\זכרונות וכו... לפי מה שאני יודע,הכרטיס מסך הנוכחי שלו הוא מובנה. העניין הוא שהוא רוצה לשחק במשחק כמו Skyrim - על דרישות סבירות,שיציג כמו שצריך התקציב שלו זה בסביבות ה500 ש"ח. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום, במחשב שלי מותקן כרטיס מסך של חברת MSI דגם R4850-T2D512 לפי האתר של MSI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 23/7/10 ומבוסס על גרסה 8.723 לעומת זאת, באתר של ATI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 13/12/11 וגרסתו 11.12 ב- ATI הדרייבר הוא לכל הכרטיסים, מכל החברות, שבהם צ'יפסט HD4850 וב- MSI זה במיוחד לכרטיס שלהם, של MSI, אבל הוא ישן מאוד. השאלה שלי היא האם להתקין את הדרייבר מהאתר של ATI או מהאתר של MSI? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג כ.מסך (הישן נפח נשמתו) ויש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיס מסך 460GTX 768Mb. מפרט קיים: e6750 Gigabyte p35-DS3L 4GB hyperx @1066MHz Sea sonic 520Watt silver Antec Three Hundred האם הספק כוח הקיים יחזיק את הכטיס מסך (לא רק מבחינת הספק כולל אלא גם מבחינת האמפר על המסילות)? האם המארז יספק קירור מספק לכ. מסך החדש? והאם במערכת הזו עם ה 460GTX יהיה צוואר בקבוק (מבחינת המעבד או אולי משהו אחר)? ואם יש צוואר בקבוק האם אפשרי לבצע OC במערכת שיפתור את הבעיה (חימום + הספק)? ושאלה אחרונה האם יש יצרן מומלץ עבור הכ. מסך (מהתנסות אישית של מישהו, קראתי ביקורות ברשת)?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by LM10,

שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX460. היום קניתי כאבל HDMI - HDMI בשביל לחבר אותו לטלוויזיה שלי. חיברתי את הכרטיס ואת הטלוויזיה וזה פשוט לא מופיע לי בחלון של הSCREEN RESLUTION בווינדוס 7. מישהו יכול לעזור לי איך לגרום למחשב לזהות את החיבור? במחשב הקודם הייתי משתמש בכאבל S-VIDEO וזה ישר זיהה את זה בלי בעיות מיוחדות. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by ron11,

כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov ביררתי בחניות בארץ אם הוא יגיע בקרוב הם השיבו בשלילה אבל ראיתי אתר מכירות בחו"ל מוכר כרטיס זה אתר קניה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125338&cm_re=GTX470-_-14-125-338-_-Product השאלה שלי : כמה כסף יעלה משלוח לארץ +וכמה המע"מ והמכס יקחו כסף על המוצר ,כמה בסכום יצא יותר ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by ToyMan,

היי.. יש לי את המפרט הזה: # (מעבד): Phenom X4 9850 2.5 Ghz BLACK EDITION # Mother Board (לוח-אם): GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 # Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 4GB # Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 500GB 16MB # Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW + SONY Blu Ray BD-ROM עכשיו השאלה שלי אם יהיה לי צוואר בקבוק עם כרטיס המסך: ATi Radeon 6850HD 1GB של שפירא תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  11. Started by Leonardos,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&cat=144 האם הוא שווה את התוספת של 150 ש? איך הוא ב OC? שמעתי שיש לו בעיה באליות המתח

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by dany_my,

איזה מבין הכרטיסים עדיף? (כרגע מסך 19" בקרוב מחליף ל 32")

13. Started by inbizia,

שלום ! אתמול רכשתי מנוי לצפייה במשחקי ה nba דרך האתר שלהם www.nba.com ומשום מה דרך המחשב שלי רואים ברמה ירודה מאוד ... ודרך המחשב של אחי רואים באיכות מצויינת לפי מה שהבנתי האיכות שידור שלהם היא HD עכשיו המחשב שלי הוא ממש ישן (לפני 4-5 שנים) שעלה בסביבות ה 2500 ש"ח כאילו פנטיום 4 ללא כרטיס מסך (עם כרטיס מובנה על הלוח) מחשב ישן בקיצור ... והמחשב של אחי הוא חדש יותר בהרבה שעלה בסביבות 6000 ש"ח עם כרטיס מסך שלפני שנתיים היה בין הטובים שיש ... וכו ... אז השאלה שלי היא עם בשביל לצפות במחשב שלי באותה איכות כמו במחשב של אחי אני צריך לקנות כרטיס מסך כמו שלו או שיש עוד דברים שאני צריך לשפר במחשב שלי ?? אתם חושבים שלמעבד יש כל קשר לזה ?? אשמח לקבל תשובה תודה רבה מראש .

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by owen10,

שלום לכולם... ברצוני לקנות כרטיס מסך מארה"ב ב 200 דולר למשחקים מישהו יכול להמליץ לי? ואולי גם מאיפה? איזה חנות? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  15. שלום רב. אני מתלבט קשות בין כרטיס מסך ATI 6870 של ASUS לבין NVIDIA GTX570. אני יודע ששניהם תומכים בתלת מימד אבל אם אני כבר משקיע במסך תלת מימד רציתי לדעת אילו מבינהם עדיף ואולי אם מישהו מכיר משהו שיותר עדיף לתלת מימד איכותי עם משקפיים. (סרטים וגיימינג). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  16. אז ככה באטל פילד 3 מתקרב ולפי מה שהבנתי כדי להריץ על הגדרות של high ו medium צריך יותר מhd4870 512 מה שיש לי כרגע מה שאני מתכנן כרגע לקנות זה gtx580 שמעתי שזה כרטיס מסך מצוין למשחקים או hd6950 כרגע אני לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך מבחינת ביצועים מה יותר שווה לי לדעתכם? דרך אגב בשביל לחסוך שאלות מיותרות המחשב שלי זה q9550 מעבד corssair 550vx ספק כוח לוח אם של P5q asus זיכרון 4 גיגה 800 mhz וזהו כאילו אני חושב שהספק יספיק לדעתי כי אני מכיר חבר שקנה את הgtx ויש לו 520 v של corssair

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by guy25,

אני הולך להוציא על הכרטיס: NVIDIA GeForce FX 5900-Asus V9950 TD 2000 ש"ח הכרטיס נותן את התמורה הבאה: All-new CineFX 2.0 engine DDR memory with 256-bit bus and AGP 8X interface ASUS proprietary online GameFace technology DirectX 9.0 & OpenGL 1.4 nView multi-display technology High valued software bundle Memory Clock 850MHz Engine Clock 400MHz Max.Resolution 2048x1536x85Hz שווה את הכסף??

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by ravid,

http://uk.news.moneycentral.msn.com/ticker/article.asp?Symbol=US:NVDA&Feed=RTR&Date=20040127&ID=3325005 קשה להאמין אבל ATI מנצחת את nvidia.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by or_cool,

קראתי בFAQ אבל לא מצאתי תשובה אני אומר הראדון חבר שלי מתערב איתי מה יותר טוב?? ולמה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  20. הנה השאלות ותודה מראש לעוזרים: 1)PIPELINES - צינורות עיבוד, שמעתי שיש צינורות עיבוד במעבידם וכרטיסי מסך, יש הבדל? (יענו לא שמעתי אני יודע =\) 2)מה בעצם תפקידי ה PIPELINES? (צינורות עיבוד) ולכמה ככול שיש יותר זה יותר טוב? 3)הליבה היא בעצם בצ'יפ (שעליו מונח ההיטסינק) נכון? אז איפה הזכרון ? (מדובר בכרטיסי מסך), הוא בצ'יפ ניפרד או שזה בתוך הליבה של הזכרון ביחד עם מהירות הליבה יש גם מהירות זיכרון או משהו כזה? הסבר בבקשה שאלת EXTRA למי שאין כוח לענות שלא יענה: (יעני זה לא דחוף או משהו כזה) X) איי ג'י פי זה בעצם סלוט שמיועד לכרטיסי מסך, מה הוא בעצם עושה?הוא מעביר את המידע בין הכרטיסי מסך לזכרונות המעבד? (דרך ה NB) או שיש עוד? הסבר בבקשה (לא דחוף אז למי שבאמת אין כוח לא אשא…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by lamborghini,

מעניין אותי לדעת מה הממורי קלוק והקור קלוק של הכרטיסי המסך החדשים כמו.. radon 9500 pro radon 9700 pro fx 5600 fx 5900 ultra ti 4800se ti 4600 radon 9600 pro נתתי פה רשימה קטנה בבקשה שכל מי שיודע משהו על הכרטיסים האלו או גם אחרים אז שירשום .. תודה רבה.. ;D

22. תתחילו להרביץ תגובות...

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by BONO,

שניהם של סמסונג אחד 17 אינץ והשני 19 אינץ Samsung 757DFX 17 Samsung 19 955DF החלטתי לא להכניס את הדגם Samsung 757NF 17 מכיוון שהנקודה שלו היא יותר גדולה מהדגם שרשמתי ואני לא יודע למה זה יותר יקר (חוץ מהשפופרת כמובן) הצבעים יותר טובים? לא משנה בקיצר אלה 2 מסכים שאני מתלבט ביניהם מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm מי שרוצה לנסות... אני מוריד עכשיו שימו לב השימוש אל אחריותכם בלבד!! האתר קצת איטי תחכו... ועוד דרייבר הפעם לכרטיסי נוידיה שמופיע באתר שלהם!! 61.77 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 פה זה כבר לא בטא אז אין מה להזהיר!! תהנו

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by pc student,

אז שלום חברה לפני כמה ימים מת ךי הכרטיס מסך :'(,בן דוד שלי השאיל לי כרטיס palit fx 5200 ועכשיו קנו לי st lab radeon 9200 האם הוא טוב?

• 10 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.