עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by faza,

קניתי כרטיס מסך חדש gigabyte hd 5750 SL (הדגם השקט ללא מאוורר) לאחר התקנתו הוא לא מוציא תמונה משום יציאה. על הכרטיס יש חיבור לספק כוח ובקופסא הגיע מתאם מכפיל עם חיבור מתאים למסך. האם צריך לחבר לכרטיס מסך את ספק הכוח? למה מגיע מפצל ל 2 חיבורים לספק כוח? מה שלא עשיתי לא הצלחתי להוציא תמונה. אפשר עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. שלום לרוכשים של הכרטיס המדהים הזה האם ידוע לכם על רעש שמגיע מהכרטיס? ניתן לבדוק זאת ע"י הפעולות הבאות: לגלגל את הגלגלת בעכבר ולהקשיב לכרטיס. לכתוב משהו תוך כדי ולנסות לשמוע. משומה בכרטיס שלי יש את הרעש המדובר מן רעש סטטי רציתי לבדוק גם אם אצל אחרים הרעש נמצא

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by סער_שי,

ובכן, קניתי כרטיס מסך... שאני די משוכנע שהוא לא שיא הטכנולוגיה (6200LE). בכוונתי לקנות עוד כמה חודשים כרטיס קצה בחו"ל, אולי איזה X1950 כשמחירו יהיה יותר סביר. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אני כן אצליח בינתיים להנות ממשחקים. האם משחקים כמו HALF LIFE 2 יצליחו לפעול בתחום הסביר? יש לי מעבד E6400 דנדש עם אוברקלוק רציני, ככה שגם רציתי לשאול כמה מהנטל נופל עליו אם כרטיס המסך מקרטע. הבנתי שברזולוציה נמוכה התפקיד שלו גדול יותר. פחות אכפת לי הרזולוציה ויותר הANTIALIASING. אז אשמח לדעת יותר מה ניתן להוציא מהכרטיס הזה ומהמערכת בכלל.

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  4. ואם כן או לא? אז לאיזה כרטיס הוא בערך משתווה?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by rantri,

מה דעתכם על המסך CTX LCD 15'' S500 www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=2836 אני ישמח גם לשמוע הצעות נוספות באותו סדר גודל...

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  6. חיפשתי בכל רחבי האינטרנט, מנועי חיפוש ומה לא! פשוט לא מצאתי... רק 1950XTX. ושאלה חשובה נוספת, היא שראיתי כאן בנצ'מארקים של X1950PRO: http://www.trustedreviews.com/graphics/review/2006/10/19/Sapphire-X1950-Pro/p3 ואני לא מבין מה זה CrossFire שמכפיל את הביצועים?!!

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by mistaarvim,

לכל בעלי 1950XT, ישנה בעיה עם הדרייברים החדשים של ATI, אי אפשר לעדכן ל6.11! אפשר רק לעדכן מהדרייבר שנמצא על הדיסק. ובכן הינה הפיתרון! Windows XP x86 X1950XT_611_FINAL_W32-v11.zip Windows XP x64 X1950XT_611_FINAL_W64-v10.zip בעיקרון מה שצריך לעשות זה להוריד את אחד הקבצים, לפי מערכת ההפעלה שלכם. להוריד את העידכון מהאתר של ATI\AMD 6.11 להפעיל את ההתקנה, זה כותב לכם לאיפה אתם רוצים להתקין תתקינו, כשזה נכנס להתקנה פשוט תלחצו על ביטול. תלכו לתיקיה של ההתקנה ופשוט חלצו לשם את הקבצים, לפי מה שכתוב בקובץ README הנלווה. תהנו

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by Jack_g,

אני מחפש כרטיס מסך לא משנה איזו חברה הכי חשוב שהוא שיהיה PCI ושהאיכות TVOUT שלו תהיה טובה ושיהיה לו דרייבר ל WINXP למה אני מחפש כרטיס כזה, נשבר לי כבר מהאיכות של ה NVIEW של GFORCE לפני הכרטיס המסך שיש לי עכשיו שהוא: TI4800SE LEADETK היה לי כרטיס מסך TI4400 LEADTEK ןהשתמשתי ב TVTOOL והייתי מרוצה יחסית מהאיכות של הTVOUT אבל בכרטיס החדש אפילו הגירסא החדשה של הTVTOOL לא מזהה את הTV CHIP שלי שהוא PHILIPS 7108. אז אני לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלהשיג איזה כרטיס PCI זול שיעשה את העבודה. חברה תמליצו מה לעשות אולי אפילו יש לכם פיתרון כלשהו לגבי שיפור האיכות הנוכחית של הNVIEW. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by Zod,

שלום, הסרתי והתקנתי דריבר כדי לעדכן אותו. אחרי שהסרתי על DRIVER CLEANER זה עושה לי את זה... http://img144.imageshack.us/my.php?image=adqm7.jpg מה עושים? *הכרטיס זה 7600GT של MSI

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by eladbu,

יש לי רדאון 9800 פרו והשתמשתי ב ATITOOL 2.4 ל OC קטן הגעתי ל 2650 לאחר עלאה קטנה כאשר לפני התוצאה היתה 2300 האם התוצאה משפרת את היכולות ובמה זה מתבטא! או בשביל האינדיקציה בכמה פריימים כללית זה יכול להעלות לי את רמת המשחק! עוד שאלה היא מדוע הATI TOOL לא עולה לי ישר עם העלאת המחשב מה שאומר שאני חייב להעלות אותו כדי לקבל את ה OC או שאין צורך לפתוח את התכנית? שמתי לב שהכרטיס לא נתקע לי במהלך משחקים אבל המחשב עם דלת פתוחה אבל יותר חם ב 2 מעלות האם זה סביר?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by KF,

שלום לכם.. יש לי כרטיס מסוג: ATI RADEON 9600XT 128MB בזמן שאני משחק באיזה משחק שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ 62 מעלות... האם זה בסדר ? האם הכרטיס יכול להישרף בקרוב ? המאורר של הכרטיס מסך לא פועל כבר כמה חודשים טובים ובנתיים לא קרה כלום.... בכל מקרה עוד פחות מחודשיים אני קונה כרטיס מסך חדש... אז אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס הנ"ל קירור... אז האם הכרטיס מסך הזה ישרוד בלי המאורר ועם 62 מעלות בזמן משחק ? תודה...

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  12. חברה, רציתי לדעת איך כרטיס המסך - GeForce 7100/ nvidia nForce 630i אני לא כ"כ מבין בכרטיסי מסך וכל זה.. רציתי לדעת אם הוא טוב או לא וכל מיני המלצות והערות עליו.. בנוסף אני קונה מחשב לחבר והוא לא ממש משחק הרבה אני רוצה להביא לו כרטיס מסך בסיסי שנגיד המשחק הכי חדש אצלו יהיה gta san andreas בסביבות האיכות הזאת כרטיס מסך בסיסי כמו - Radeon HD 4670 512MB GDDR3 HDMI יספיק לו?! תודה רבה לכםם דרך אגה היום הצטרפתי לאתר מקווה שתעזרו ליי...

13. אני מחפש מסך של ויוסוניק מהחדשים של עד 4000 שקל 19 אינץ' לפחות מ8 MS וקונטרסט של יותר מ1600 לפחות אם מישהו יכול לתת לי המלצה אז תודה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  14. שלום רב. אני מתלבט קשות בין כרטיס מסך ATI 6870 של ASUS לבין NVIDIA GTX570. אני יודע ששניהם תומכים בתלת מימד אבל אם אני כבר משקיע במסך תלת מימד רציתי לדעת אילו מבינהם עדיף ואולי אם מישהו מכיר משהו שיותר עדיף לתלת מימד איכותי עם משקפיים. (סרטים וגיימינג). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by ולרי88,

מה הייתם קונים עם היו אומרים לכם את.?! 6600GT 128 GDDR3 או Radeon X800GT 256 gddr3 ...(agp slot)

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  16. אני כבר בתהליכי קנייה של ה 1950 PRO מ- KSP אבל אני רק רוצה ליהיות בטוח שלא יהיה לי צוואר בקבוק... ואתם ממלצים לקנת את הגרסה של ה- 512 ? הוא ינצל ? וחשוב להזכיר שאני משחק עם מסך 17" LCD ורק שתבינו שהמאתיים שקל האלא ממש ממש גבוליים בשבילי...

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by Magiclog,

היי , יש לי חבר שזה המפרט שלו: דגם מעבד: קור 2 דו אינטל E7,500 לוח אם: אינטל G-31 זכרון: 4GB 2X2GB DDR2 800 דיסק: 250 SATA2 כרטיס מסך: NVIDIA 7050 (PCIX) כרטיס קול: 701 H-D כרטיס רשת: 1GB + אלחוטי לא כל כך הצלחתי להוציא ממנו את הדגמים של הכרטיס מסך\זכרונות וכו... לפי מה שאני יודע,הכרטיס מסך הנוכחי שלו הוא מובנה. העניין הוא שהוא רוצה לשחק במשחק כמו Skyrim - על דרישות סבירות,שיציג כמו שצריך התקציב שלו זה בסביבות ה500 ש"ח. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by DarkIDevil,

אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים, הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כשזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של OVER TEMP, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז זה מה שעשיתי, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט/ריסט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GT…

19. יש לי 6600 של גיגה בייט אני יודע שכולם פותחים פילטרים והכרטיס עובד עד מלוא החוזקה שלו במשחקים !! או שמכבים פילטרים כדי שהמשחק יאלהה ולא יתקע וכו.. וכו.. איך תפילטרים האלה בכלל פותחים סוגרים לעזאזאל אלל!?!?!?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  20. אני רוצה להחליף בין כרטיסי המסך שלי ושל אחי, מה צריך לעשות לפני שפיזית מחליפים את הכרטיסים? צריך לעשות uninstall לדרייברים של הכרטיסים ו.. ? והאם מספיק לעשות את זה כדי להסיר את הדרייבר: תודה.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, חבר אמור להביא לי מארה"ב כרטיס מסך חדש (http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1082) עכשיו, יש דרך לוודא שהכרטיס בא עם מתאם DVI-VGA??? ואם לא, איפה אפשר לקנות כזה מתאם?

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שR600 של ATI יהיו לו יותר מ 500 מליון טרנזיסטורים! כבר נאמר שהוא יהיה כרטיס גדול ,חם אבל 500 מליון טרנזיסטורים זה טירוף (לG80 יש 700 ?) לא לשכוח שיש שמועות שהוא יצרוך יותר מ 250+ ווט. פרטים שכבר נאמרו על R600: R600 יהיה לו יתר מ 700MHZ קלוקים (בליבה?) יצרוך יותר מ 250W נדחה לשנה הבאה, יהיו לו 64 REAL PIPES. קירור ייחודי חדש והוא יהיה 80 ננומטר (G80 90 ננמוטר?) פרטים: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34799 למידע על G80 ש ZR ZONE הביא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205649.0

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  23. תתחילו להרביץ תגובות...

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  24. ברשותי מסך 17 אינץ' CRT שהתצוגה בו כהה מדי לטעמי, גם בהגדרות המקסימום. ברשותי כרטיס מסך X1600, כך שבעזרת ה CCC העלתי את הבהירות בעבודה רגילה ובווידאו. כשאני מנסה להעלות את הבהירות תחת "3D Fullscreen" זה לא משפיע על המשחקים בכלל. ניסיתי גרסאות שונות של דריברים, וגם התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP)

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  25. X1900GT\r580 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX19GT256V&affiliate=zap חוות דעת על הכרטיס ו EDITOR'S C00LING M0D* שאעשה לו,אני קורא לו SNAKEPIT *קירור שנבנה על ידי בלבד ואנסה להוציא עליו פאטנט,[glow=red,2,300]FATAL1TY IS a N00Bster!!![/glow]

• 10 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.