עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Driver Irregularities May Inflate nVidia Benchmark Scores Extensive testing at ExtremeTech has uncovered irregularities that indicate nVidia may be artificially inflating 3DMark03 benchmark scores for its new GeForceFX 5900 Ultra. Testing details and screen-shots tell the story. http://www.extremetech.com/article2/0,3973,1086025,00.asp

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by Pop3Sail,

שלום! תראו אף אחד לא מזכיר את זה... אבל אם אפשר להפוך 9800 לxt אז למה אי אפשר 9600???????????????? אז מה שאני רוצה זה שכולם יחפשו ביחד ביוסים ל9600XT וננסה להפוך ת'כרטיסים האלה לfucken 9600 XT =] וגם נהיה הראשונים שניסינו הבעיה העיקרית זה למצוא ביוס... מישהו מכיר מקום עם ביוסים לכרטיס הזה? :\

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by eyal.s,

שלום לכולם, לפני כמה זמן הלך לי הכרטיס מסך. ואני מחפש כיום כרטיס מסך חדש, המחיר שלי כרגע היה עד 500, הסתכלתי קצת בפורום וראיתי שאנשים ממליצים להוסיף עוד 100 שקלים ולקנות 450GTS שהמחיר שלו עומד על 640 ש"ח. כמו כן ראיתי שיש כרטיס מסך 440GT שגם הוא DDR5 עם 1G. אך הוא עולה 535 ש"ח. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבדל בין הכרטיסים, אני מעוניין לחסוך כל שקל והאם שווה להשקיע עוד מאה ומשהו שקל כדי לקנות את ה450GTS או שיש לכם המלצות על כרטיסים אחרים. בתודה אייל.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by elilosky,

על מה אתם ממליצים לי מישהו אמר לי ששוה לי Sapphire ATI Radeon X1300 PCIe 256MB מה אתם אומרים?

5. Started by tgen,

מה ההבדל בין video memory ל- Memory Bus? ואיזה מהם חשוב יותר ויותר משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by Cupid Me,

חבר'ה יש לעוד מישהו בעיה בהתקנה של ה-CCC 7.1? ההתקנה עוצרת במקום להרבה זמן וכלום לא קורה תודה

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by avivbiton11,

האם שווה לקנות כרטיס dx10 או שהיום יותר שווה עדין ה 9?? והאם כל המשחקים היפים שהולכים לצאת בשנה הקורבה פלוס מינוס כמו לדוגמה far cary2 (מקווה שרשמתי נכון) יעבדו dx9 ?? והאם זה יהיה אותו דבר? שאלה אחרונה: מה ההבדל בין dx10 ל 9??

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  8. פעם חשבתי שהתפקיד שלו הוא רק לחשב פוליגונים אבל הבנתי שהוא מאוד משפיע על התצוגה של המסך... האם זמן תגובה, למשל, יכול להיות שונה בין כרטיסי מסך (על אותו מסך)? בכמה כרטיס המסך משפיע בתצוגה רגילה (לא משחקים אבל הפרדת צבעים, הגדרות תצוגה וכיוצא...)? האם כרטיס המסך משפיע גם על תצוגה סטטית? (יש לי בעיה עם המסך שהוא מציג תמונה אבל כשאני מזיז את העיניים, לאו דווקא כשיש תנועה על המסך, ישנו עיוות כלשהו בצבעים שקשה לי להסביר).

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by sergey_kendis,

MSI 8800GT 512MB OC GDDR3 DX 2xDVi PCI-E 2.0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403 ובכמה הוא יותר טוב מה-Gigabyte 8600GT 256MB

10. מעוניין להחליף את הכרטיס הנ"ל מיכוון שהמשחקים נהיים יותר ויותר תובעניים חשבתי לשדרג משהו לשנה שנה וחצי ואז שוב לשדרג. כמובן שאני לא רוצה להתפשר על איכות הגרפיקה כרטיס שיריץ את כל המשחקים היום על very high ברזולוציה הנ"ל אגב סתם לידע הכללי הכרטיס שלי לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל כיום? מפרט מחשב: Motherboard : ASRock ConRoeXFire-eSATA2 LGA 775 Intel 945P ATX Intel processor : Intel Core 2 Duo E6300 Memory : OCZ Gold Series 2GB DDR2 667 Dual Channel Hard Drive : Maxtor 250gb sata2 16 mb buffer Hard Drive : Maxtor 320gb sata2 16 mb buffer Optical Drive : LG GSA-4167B Graphics : asus 8800 320mb Power Supply : Antec TruePower 2 430W Monitor : Dell 20" 2007WFP תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  11. " In Gothic 2 a character had around 1.200 polygons. In Gothic 3 a character has 12.000 polygons. " מה זה אומר מבחינת הכרטיס? איזה חלק אחראי לחישובי פוליגונים ולא הקטע של ההצללות ופונקציות של פילטרים וכולי? מה היחידות שמודדים את הכוח שלו?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  12. ממי שאני קונה את המחשב ראיתי שיש לו GTX280 זה יכול להיות מעניין יש למישו משו להגיד בנושא??

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by yoni_r,

רציתי לקנוצת את ה9600 אך לבסוף החלטתי לקנות לוח עם pci express אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בסביבות ה-600 לא יותר! של pci -x ומה יהיה יותר טוב הכרטיס עם ה pci express או ה9600

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by born_blue,

איזה מסך (שבע עשרה אינץ') lcd הכי טוב למשחקים עד 1700 שקל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by guy25,

אני הולך להוציא על הכרטיס: NVIDIA GeForce FX 5900-Asus V9950 TD 2000 ש"ח הכרטיס נותן את התמורה הבאה: All-new CineFX 2.0 engine DDR memory with 256-bit bus and AGP 8X interface ASUS proprietary online GameFace technology DirectX 9.0 & OpenGL 1.4 nView multi-display technology High valued software bundle Memory Clock 850MHz Engine Clock 400MHz Max.Resolution 2048x1536x85Hz שווה את הכסף??

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  16. זאת המערכת שלי: Q9300 @ 3Ghz 4GB Geforce 8800GT antec 500W אני שוקל לקנות כרטיס מסך באזור ה-800-1000 שקלים. האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק? תודה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  17. שלום רב לכולם. היום קיבלתי hd 5670 של sapphire, שיחליף gts 250 של gainward. אני רוצה לתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בתחום, לפני שאני שאני יורה לעצמי ברגל. אני יודע שאני צריך להחליף פיזית את הכרטיסים, להפעיל את המערכת במצב בטוח ואז למחוק את הדרייבר הישן. השאלה: איך בדיוק אני מוחק את הדרייבר (דרך מנהל מערכת, או איזה תוכנת צד שלישי)? והאם אני צריך לחפש בנרות (בין התיקיות במערכת) את השאריות של אותם דרייברים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. שלום חברים. השקעתי לא מעט במחשב החדש שלי ומשום מה בהרבה מאוד משחקים אני רוצה פוליגונים בזמן משחק , הכוונה היא שיש שיבושים בזמן המשחק. יש משחקים שזה יותר חמור , יש משחקים שזה פחות אבל ממכונה כמו שקניתי לו הייתי מצפה שזה יקרה. משחקים שאני נתקל בתופעה הם : BattleField2 , NBA Live06 , Far Cry למשל... המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Sunbeam Samurai SILVER Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN X 2 תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  19. הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by Oranili,

משתגע ולא מוצא ! בNVIDIA אין .. תודה לעוזרים |כן|

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  21. שלום לכולם, זו שאלה יותר תאורטית מכיון שהכרטיסים עדיין לא יצאו, אבל למשל עם ה 2080TI, האם תהיה בעיה עבור המעבד על רזולוציה של 3440X1440 (עם מסך 34 אינץ) מעבד 8700K עם 6 ליבות ו 12 נימים, אני עם SSD וכל מה שצריך, כרגע אני עם 1080TI . לפי חיפוש באיטרנט כנראה שלא : אבל אני שואל גם עבור רזולוציה של המסך שלי 3440X1440 וגם שואל לגבי הכרטיסים העתידים לבוא, לדוגמוא RTX 3080 שנגיד אמור להיות חזק מספינת הדגל הנוכחית ב30 אחוז

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. Started by Jack_g,

אני מחפש כרטיס מסך לא משנה איזו חברה הכי חשוב שהוא שיהיה PCI ושהאיכות TVOUT שלו תהיה טובה ושיהיה לו דרייבר ל WINXP למה אני מחפש כרטיס כזה, נשבר לי כבר מהאיכות של ה NVIEW של GFORCE לפני הכרטיס המסך שיש לי עכשיו שהוא: TI4800SE LEADETK היה לי כרטיס מסך TI4400 LEADTEK ןהשתמשתי ב TVTOOL והייתי מרוצה יחסית מהאיכות של הTVOUT אבל בכרטיס החדש אפילו הגירסא החדשה של הTVTOOL לא מזהה את הTV CHIP שלי שהוא PHILIPS 7108. אז אני לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלהשיג איזה כרטיס PCI זול שיעשה את העבודה. חברה תמליצו מה לעשות אולי אפילו יש לכם פיתרון כלשהו לגבי שיפור האיכות הנוכחית של הNVIEW. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by dan_dekel,

ובכן... ההבדל התקציבי בינהם לא גדול... וה6200 ה128bit בדיוק עם אותם נתונים כמו ה6600 רק עם 4 צינורות שניתן בקלות לפתוח ל8... השאלה היא האם זה עד כדי כך בטוח.....? בעצם.. נשאל את זה ככה: מה יותר עדיף? 6600 או 6200?

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by Zod,

שלום, הסרתי והתקנתי דריבר כדי לעדכן אותו. אחרי שהסרתי על DRIVER CLEANER זה עושה לי את זה... http://img144.imageshack.us/my.php?image=adqm7.jpg מה עושים? *הכרטיס זה 7600GT של MSI

• 13 תגובות
    • 809 צפיות
  25. טוב אז ככה אני בונה מחשב שיעודו למשחקים כאשר אני מנסה לאפשר כרוס פייר עתידי ע"מ לשפר את הביצועים במשחקים בעתיד לא ע"י קניית מחשב חדש...אלא ע"י הוספת כ.מ.. לכן חשבתי על הצירופים הבאים- E8400,GA-EX38-DS4 ,4850-בעתיד להוסיף עוד 4850... E7200,GA-EX38-DS4 ,4870-בעתיד עוד 4870.. בהנחה שהתקציב שלי די מוגבל על איזה מהצירופים כדאי לי ללכת...?והאם כרוספייר של 4850 בעוד כמה שנים יחזיק משחקים טוב? והאם ההבדלים בין CF4850-CF4870 כאלה משמעותיים? (וסתם ככה שאלה על הדרך-מה אתם חושבים על הלוח אם-יאפשר CF טוב..? איך הוא בכללי..?) עכשיו יהיה לי מסך 22 אינצ',כרגע לפחות בשנה בקרובה אני אהיה עם כ.מ אחד שיספיק לי די והותר. מקווה שהבנת את השאלה שלי.. תודה רבה לעוזרים,כי אני בדילמה מלא ז…

• 6 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים