כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיס יתמוך בDX10? קניתי לפני 3 שבועות 1900XT וראיתי בדרישות המומלצות של CRISIS שצריך DX10
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ולחבר אליו מצלמות אבטחה, האם מלבד הכרטיס היעודי יש צורך בכרטיס מסך בנוסף והאם כרטיס מסך OB מספיק. אם כן יש חשיבות האם זה NV או ATI? לא ידעתי לאן לפוסתת את זה.. אם יש צורך תעבירו. תודה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
7600GT מחיר - זול יותר ( 1110 שקל במקום 1250) קופקטי יותר (17 ס''מ אורך במקום 20.5 ס''מ) - מתאים לכל מארז קר יותר וחיסכוני יותר - צורך לפחות 2A פחות - ניתן בקלות להישתמש ב ספק 360W X1800GTO מהיר יותר כאשר משתמשים בפילטרים (256 רוחב ערוץ במקום 128) מהיר יותר בהרבה ב OBLIVION - מייצג אולי משחקים חדשים ? יותר טוב ב OC- ניתן לעלות מתח בתוכנה ולהגיע ל OC של 50% במקום 25% במקרה של 7600GT יש יציאת VIVO בכל הדגמים טכנוליגיאת AVIVO - השאלה אם משהו ראה הבדל מעשי באיכות של וידאו ? HDR+AA אפשרי , אך ביצועים איטיים מידי אפילו למשחקים נוכחים חסרונות של שני הכרטיסים מערכת קירור רועשת מאוד ב 3D דעות ?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קיבלתי לידי שני כרטיסים: matrox millenium g400 agp 16 MB עם ערכה חיצונית ללכידת וידאו ומשמשת גם ככרטיס טלויזיה איכותי מאוד - לכידת הוידאו יוצאת מאוד איכותית אך הבעיה היא ש הכרטיס אינו מבצע כיווץ אלא מעביר את הוידאו ישר אך לא כקובץ רציף אלא מחלק את הוידאו לקבצים בנפח 2 GB - מגבלת FAT 16 הידועה לשמצה כי הכרטיס הוא משנת 1998-9 בערך האם ניתן לעקוף מגבלה זאת ולקבל קובץ אחיד - נפח הוידאו הוא בערך 2 GB ל 10 דקות. * כרטיס זה משתמש ב צ'יפ של חברת צורן הישראלית - ללכידת הוידאו. כרטיס שני הוא matrox millenium pci 2MB עם כניסה להתקן חיצוני ללכידת וידאו כפי המוזכר למעלה האם מישהו יודע האם לכרטיס זה יש את אותן יכולות של הכרטיס הראשון? אני רוצה לחבר אותו במחשב שלי עם כרטיס גיפורס 4 שישמ…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איזה כרטיס כדאי לקחת ATI Radeon HD 3650 או GeForce 9500 GT איזה מהם יתאים יותר למשחקים קלים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והסתבכתי עם כול הדברים החדשים. מכיוון שאני מתכון לקנות כרטיס מסך חזק וחדיש השאלה שלי היא כזו, מהוא כרטיס הדגל של הדור החדש? והאם הוא הגיע כבר ואם לא אז מה הצפי? תודה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המערכת היא HTPC שמחוברת למסך 37 SAMSUNG LA450 ומריצה את המשחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות מקסימליות. Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz Sapphire HD 4670 512MB DDR3 שכרגע קיים ונותן חווית משחק מצוינת WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black אני רוצה לשמוע מה הכרטיס מסך עד 700 ש"ח שיתן לי להרגיש הבדלים משמעותיים בהרצת משחקים לא מבחינת קרטועים או נפילות.אלא לגבי חדות תמונה ואיכות. ואם יש לכם משהו שטיפה יחרוג וישפיע משמעותית יתקבל בברכה. תודה
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הרצתי מבחן ב 3DMARK2001SE וקיבלתי תוצאה פשוט חבל על הזמן . זה מוכיח שכל ה RADEONים למיניהם כולל ה 9800XT הם זבל במיוחד לעומת ה GEFORCE2 MX400 32MB( :smiley4): התותח שלי!!! הנה התוצאה מה אתם אומרים על המספר העצום הזה: 1343!!!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ,התחלתי להתקין עליו את כל הדריברים, ונתקלתי בבעיה. הורדתי את הדריבר החדש מהאתר של נוידיה(260.99) התקנתי אותו ועשיתי ריסטרט למחשב, אחרי שהמחשב עלה הופיע לי מסך שבו אני יכול לראות רק חלק קטן מהרקע של שולחן העבודה(את המרכז של שולחן העבודה) אבל את השורת משימות, איקונים ועכבר, אני לא מצליח לראות. עשיתי ריסטרט וזה לא עזר, הפעלתי את הווינדוס במצב safe mode (שבו הכל עבד כרגיל) הסרתי את הדריבר והתקנתי שוב אבל גם זה לא עזר. אני חושב שהמחשב לא מצליח לזהות את הכרטיס... הוא רושם שלי שהוא מזהה כרטיס פשוט וג'נרי... יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה, דביר.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שאני בונה. בכללי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6, מעבד Intel Q6600, ספק Thermaltake ToughPower 600W, זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL4. באופן כללי אני לא משחק במשחקי מחשב אבל עובד הרבה עם המחשב וידאו ותוכנות גרפיות. מכוון שאני משקיע מאוד בחומרה חשוב לי גם שכרטיס המסך יהיה טוב (עד כמה שניתן בסכום כזה) עם מערכת קרור שקטה. מכוון שהמפרט החדש אמור לשרת אותי בערך 3 עד 4 שנים (אני לא נוהג להחליף כרטיס מסך כל שנתיים!), האם כדאי לחכות לסידרת הכרטיסים החדשה עם DX10 או פשוט לקחת כרטיס טוב תומך DX9 שישרת אותי בשנים הקרובות ולנצל את ירידת המחירים של הכרטיסים "הוותיקים". אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי NVIDIA ו - ATI (אם אפשר גם לינקים)…
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס עד 1200 שקל...לagp... אני משחק הרבה במשחקים (quake, fear , doom) מה אתם ממליצים? תודה...
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הPS3 מחובר ישירות למסך מחשב בHDMI איך אני עובר בין המסך של המחשב ל מסך של PS3?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אבא שלי הלך לחברה שאנחנו קונים מהם חלקים למחשב ושם המליצו לו על מסך MAG LT865A, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למסכים אחרים. המסך הוא 18" עם איכות תמונה טובה (אני עובד עליו כרגע), אבל אני לא ראיתי מסכים של יונדאי או בנק ואת איכות התמונה שלהם. אפשר קצת פרטים עליו ואם הוא שווה? המחיר שמציעים לי כרגע הוא בסביבות 3000 (לא שאלתי, אבל אם זה חשוב אני אשאל).
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש ב Evga 560Ti Superclocked עם הספק שלי? הספק הוא:(Topower TOP-650P5 (650W ויש לו שני +12v כל אחד 20A וכתוב יחד 45A*/40A המחשב שלי: 2.4GHz@ Core2Quad Q6600 Intel DP965LT Motherboard 1x4GB DDR2 667MHz Leadtek 9800GTX 512MB תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
בעקבות החדשה שפורסמה היום באתר גיליתי את ה L1780Q שקולע בדיוק לנתונים שאני מחפש. באתר היצרן (www.lge.com) לא הצלחתי למצוא את הדגם הספציפי הזה, אבל כן מצאתי את ה L1780U שדי דומה ל L1780Q. ניסיתי לחפש בגוגל השוואות על שני הדגמים הנ"ל אבל קיבלתי הרבה אתרים בשפות זרות. בכל מקרה, מישהו יכול לספר לי קצת על ההבדלים בין הדגמים ? ועוד שאלה קטנה, לגבי האחריות של LG, מישהו יודע את האתר שמספק אחריות ל LG בארץ ?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
http://www.engadget.com/2008/07/03/amd-radeon-hd-4870-x2-images-leaked-rumored-for-august-release/ כן כן אני מקווה שזה אמיתי ואם כן אני נותן ביטול לשני ה4870 שהזמנתי....[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 18:14:45 *עריכה* אבקש מהמנהלים בבקשה לסגור/למחוק - נצפה כבר בידיעה המודבקת.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קודם כל מצטער על זה שהדבקתי שתי הודעות באותו נושא פשוט האקספלוור שלי נתקע וחשבתי שזה לא שלח את ההודעה רציתי לשאול קראתי באיזה מקום שמסכי LCD בראים יותר לעין האנושית אך במקום אחר קראתי שאם קצב הריענון הוא פחות מ70 אז המסך מזיק לעינים האם זה נכון???
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא :Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB DDR3 DualDVI ברצוני לדעת העם הוא יחזיק רזולוציה של 1680x1050 (במישחקים)? תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בלית ברירה אני מחפש אלטרנטיבות לדרייבר של ATI הרישמי. אשמח אם מישהו התנסה בדרייברים של אומגה. http://www.omegadrivers.net/ati.php
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף בין כרטיסי המסך שלי ושל אחי, מה צריך לעשות לפני שפיזית מחליפים את הכרטיסים? צריך לעשות uninstall לדרייברים של הכרטיסים ו.. ? והאם מספיק לעשות את זה כדי להסיר את הדרייבר: תודה.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מאחר וכהרגלי אני קונה מסך לכמה וכמה שנים טובות, אני מעוניין לרכוש מסך LCD רחב בגודל 24" או לא רחוק. חשוב שיוכל להציג רזולוצייה של 1900X1200 לפחות ושניתן יהיה לקרוא טקסט בקלות ברזולוצייה זו. עוד דבר חשוב - קצב ריענון גבוה (MS נמוך כמה שניתן) כך שאפשר יהיה גם לשחק מבלי לאבד מהחוויה. לגבי תקציב - אני מצפה למחיר גבוה מאוד ומוכן להשקיע אבל ממש לא בהגזמה פראית כמו מעל 15K
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בצער רב, הכרטיס מסך שלי נפטר ויש צורך להחליפו בחדש. המחשב נקנה לפני כ 3 שנים המפרט הורכב ע"י חברי הפורום המפרטים: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte P35 DS3L כרטיס מסך Asus 8800GT 512mb זיכרון - 4GB כמו שאמרתי - הכרטיס מסך שבק חיים לפני מס' ימים. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות בכרטיס מסך כי אני חושב שאין צורך - כשהמחשב היה תקין לא נתקלתי בשום בעיה להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (Starcraft 2,Crysis, Black Ops וכ"ו) ללא כל בעיות מיוחדות. למחיר - בדקתי וכרטיס זהה עולה כ 1000 ש"ח, אך מכיוון שעברו ר 3 שנים, האם קיימים כרטיסים המעניקים את אותם ביצועים בפחות כסף ? אני לא רוצה כרטיס שיפגין ביצועים פחותים יותר מה ASUS בהרצת משחקים. בנוסף אני עובד עם שתי מסכים, כך שאני צריך כרטיס עם 2 יציאות (D…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכרטיס מסך חדש, אבל מהמדריך לרכישה שנכתב כאן לא ברור לי האם אני יכול או לא יכול לרכוש כרטיסי מסך באיזור ה400W ולצפות שהם יעבדו בצורה תקינה. כעקרון אהיה מרוצה עם כרטיס מסך שביצועיו ניתנים להשוואה ל9600GT, אבל לפחות מהרשימה בנושא הדביק נראה שאצטרך ספק כח של 400 וואט עבורו. המפרט של המחשב שלי הוא: מארז + ספק Antec NSK4480, 380W מעבד Intel Core Duo E6300B לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H המסך בגודל 22" עם רזולוציה טבעית של 1680x1050. הבנתי ממקור לא מוסמך שכרטיסים מסדרת ה200 של nVidia מספקים ביצועים שקולים עם דרישת כח נמוכה יותר, האם זה נכון? האם כרטיס כמו 220GT יספק ביצועים סבירים עם דרישת כח שהספק יוכל לעמוד בה? כעקרון מסגרת המחיר שלי היא באיזור ה500 ש"ח, א…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-