עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idan1836,

שלום .. קניתי כ. מסך (BULK) וקיבלתי אותו ללא קופסא! הכרטיס הוא רדאון 9600 פרו. איך אני ידע שבאמת קיבלתי אותו??? בהגדרות רשום 9600 SERIES. עזרה בבקשה!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by kilom,

כיצד אפשר לזהות את כרטיס המסך?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. Started by ohad1990,

הזמנתי היום מחשב.. קיצר הבאתי את המעבד: intel core i7 920 2.66ghz 8mb l3 cache s1366 והכרטיס מסך שלי הוא: ASUS P6T LGA1366 CORE i7 intel x58 ddr3 1333 llk אחרי שהזמנתי תמחשב דיברתי עם חבר שמבין בזה קצת והוא אמר לי שהמעבד סוס אבל הכרטיס מסך הוא על הפנים כי זה בעצם כרטיס מסך שהוא על המעבד וזה לא יעלה לי משחקים כבדים. אני יכול לשנות תמפרט עד מחר בצהריים שהמחשב יגיע אליי.. אז אם יש בעיה תציעו לי מה לעשות תודה רבה נשמות ולילה טוב!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מצאתי היום משהו שנראה כמו לוח מודפס של כרטיס מסך. מעניין אותי איזה כרטיס זה (סתם לידע). ניסיתי לגגל כל מיני מספרים שיש על הכרטיס ולא הגעתי לשום מקום. איך אני יכול לזהות מה זה?

5. שלום לכולם יש לי מחשב ישן משנת 1996 (שעדיין פועל דרך אגב!!!!), אני יודע את רוב המפרט שלו חוץ מהכרטיס מסך! תמיד רציתי לדעת את הדגם, פעם ניסיתי להתקין EVEREST חחח אבל לא הצלחתי טוב לא רציתי להויצא את הכרטיס מסך וכל זה. אז הנה קצת מידע: * הכרטיס מחובר לחיבור PCI * יש לו יציאת VGA תמונה של הכרטיס מצורפת. תודה לכל העוזרים!!! נ.ב אם צריך עוד מידע\משהו אחר שיעזור לזיהוי אל תהססו לשאול\לבקש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  6. חבר'ס הכרטיס השרוף שלי הוחלף בחדש ע"י החנות, והוא לא נראה אותו דבר. האם אפשר לדעת איזו חברה ייצרה את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  7. שלום לכולם ! קניתי לפני יומיים כרטיס GeForce FX 5500 256MB 128bit, עכשיו זה היה לפני שגיליתי על הפורום הזה שממליץ בחום לוותר על הכרטיס שקניתי ולהחליפו ב-ATI RADEON 9550, יש לי 2 שאלות: 1. האם אני בד"כ יכול להחזיר את הכרטיס לחנות אחרי שפתחתי את הקופסא והרכבתי אותו ? כי עברו רק יומיים.. ואז אני אנסה להחליף לכרטיס שאתם המלצתם עליו, בשאיפה... 2. איך אני יכול לוודא שהכרטיס באמת 128Bit ולא עבדו עליי ? והוא פועל במהירות הנכונה שלו ? יש תוכנה לבדיקה ? בתודה מראש, pixelim

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. Started by imac,

יש לי מסך RELISYS אבל אני לא יודע את הדגם ולכן אני לא יכול לעשות RR גבוהה כי הווינדוס מזהה אותו כDEAFULT MONITOR אין איזה תוכנה שאומרת לך את הדגם של המסך?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by zaroor,

שלום לכם אחרי כל ההסברים אני מחפש איזה שיטה חוץ מתוכנה שיכולה לעשות נזק , למציאת פיקסל שרוף במהירות בחנות ברגע הבדיקה לפני קנייה ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. מעבד במחשבי: Phenom II X4 840 3.2GHz האם מעבד זה מהווה צוואר בקבוק בעת משחקים? מדוע אני שואל? במחשב שלי הותקן GTS 250 512MB. המסך שלי בעל רזלוציה 1920x1200. המשחק: Need for Speed בעת אירועים דרמטיים [ ] במשחק, ה Frame Rates ירדו ל 40. לכן - החלפתי את כרטיס המסך ל GTX 460 SE ועדיין - אותה תוצאה!!! לכן - נותר לי רק לשאול - האם זהו המעבד בעצם שמגביל את הביצועים??? בכלל - איך אפשר לדעת? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gshoshan,

יש לי כרטיס מסך ATI X800 חדש. לאחר התקנת חלונות המחשב זיהה 2 DISPLAY ADAPTERS חדשים. סירבתי שהוא יתקינם ועידכנתי ידנית את הדרייברים החדשים מבית ATI : 5.4. המחשב זיהה בהצלחה 2 DISPLAY ADAPTERS (ראשי - מחשב, משני - TV). ב RESET הבא המחשב התעקש שהוא מזהה 2 נוספים אך הוא לא מוצא להם דרייברים. הוא משאירם עם סימן שאלה צהוב (במסך HARDWARE PROFILES). למה זה קורה? מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להתקין?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by sevenX,

מה זה אמור להיות? http://service.futuremark.com/compare?3dm05=962772

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by coch,

אהלן לכולם שימו לב שמבדיקה מהירה שעשיתי - אחרי שראיתי את הלינק הזה בגורו, מדובר בכמויות די משמעותיות. כל מי שלרגע שוקל\שקל להזמין כרטיס והוא לא כל כך מכיר ומתעניין בתחום.. להיזהר מדילים כאלה. מדובר בזיופים של ממש. לא אתפלא אם יש עוד דגמים כאלה שרצים להם בין הכיסאות. וכהמלצה ממני, שרוכשים משומש ולא חדש, לא ממליץ להתקרב לאתרים כמו איביי. לא בחומרה לפחות. חומרה כדאי לבדוק פיזית בעצמכם. https://www.guru3d.com/news-story/numerous-fake-nvidia-geforce-gtx-1060-graphics-cards-sold-on-ebay.html

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by Dano,

אנשים תגידו לי מה כדאי לי: 2X512 MB זכרון וכרטיס מסך 6600GT או 512MB זכרון וכרטיס מסך 6800 מה עעדיף לי?

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by bigman84,

אם אני קונה כרטיס מסך ממעמד הביניים, נאמר x1600 של radeon כדאי להשקיע ביותר מ256 מגהבייט זיכרון או שלא תהיה לזה השפעה וזאת סתם זריקת כסף?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by roman85,

שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך AGPx8 Radeon X800GTO כיצד אני יודע שהזיכרון הוא אכן DDR3? תודה.

• 10 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by computer_freak,

רציתי לדעת למה אומרים שבהגדרות של הביוס צריך להגדיר את ה agp aperature size לחצי מהזיכרון ram כי בוא נגיד שלמישהו יש כרטיס x-800 עם 256 מב ראם הוא בכלל לא צריך להשתמש בזיכרון של המחשב (גם כרטיסי מסך עם 128 מב) לא?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by sabach,

יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by abc2007,

שלום לכולם אני מתעניין ברכישת מחשב נייד בעל כרטיס מסך פנימי של אינטל מדגם HD3000 שזה הכרטיס המובנה בדור החדש SANDY של מעבדי אינטל הבנתי שלכרטיס הזה יכול להיות זיכרון משותף של 1.7GB במחשב שיש בו 4GB של RAM,זה גם כתוב פה http://www.intel.com/content/dam/doc/product-brief/xeon-e3-1200-hd-graphics-guide.pdf מחיפוש ברשת מצאתי את הדיון הבא ומתואר בו http://www.computing.net/answers/hardware/how-do-i-set-memory-for-intel-hd-graphics/74833.html שיש המון בעיות עם זה כי אף אחד לא יודע איך "מעלים" את הזיכרון...אחד רושם שזה זיהה לו 128MB אחר רושם 32MB וכד' מישהו יודע האם יש דרך לשלוט על כמות הזיכרון המשותף?אני רוצה להריץ במחשב פוטושופ ואחת הדרישות היא 256MB שמוקצה לכרטיס מסך האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  20. נייד 13 אינץ' קל, דק ומעוצב עם כוח עיבוד גראפי שבאמת מתאים לגיימינג מודרני? מעכשיו יש חיה כזו, רק חבל שהיא יקרה מאוד לכתבה

21. מדריך חדש מפרט כיצד ניתן לקבל תוספת ביצועים משמעותית עבור הכרטיס הגראפי הפופולרי מבית AMD - ולהתקרב לכדי מרחק נגיעה מה-Radeon RX 5700 XT לכתבה

22. ארכיטקטורת Lovelace, על שמה של המתמטיקאית שנחשבת לאחת מאלו שהניחו את היסודות ליצירתם של המחשבים, תהיה זו שתחליף את Ampere עם שדרוג אפשרי נוסף בתהליך הייצורלכתבה

23. אחרי שנתיים תובעניות בתפקיד שבהן הצליח להחזיר חלק מהכוח המסחרי שאבד למפתחת השבבים האדומה, ראג׳ה קודורי יפנה את מקומו באופן זמני לכתבה

24. אז בבקשה : (Car Low + Dragothic Low + Lobby Low) x 10 = total #1 (Car High + Dragothic High + Lobby High + Nature) x 20 = total #2 Total #1 + Total #2 = 3DMarks Score תכנסו ל Details ותעשו את החישוב ... תראו שזה נכון. תהנו.!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  25. שלום שלכולם , באיחור של שנה (ולאחר 4 שנים) הגיע הזמן לשדרג את המחשב . הגישה שלי הוא כזו : חלקים טובים של לפני חצי-שנה עד שנה (לא צריך את החדש ביותר) , שיהיו טובים/מספיקים עד 3 שנים מבחינת הביצוע . יש צורך (אולי) להזכיר כי אני יערוך יודאו HD (ביתי) מתישהו בשנה הבא . אחרי המבוא הארוך הזה -- השאלה שלי פשוטה : יש כרטיסים (כדוגמת Palit GeForce GTX 460 Sonic 2GB ) שמצויידים ב- 1.5 עד 2 GB זכרון . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=30501 עד כמה זה חשוב -- בייחוד אם לא מתכוונים לשדרג כל שנה את הציוד ? אני פשוט ראיתי דעות לכאן ולכאן ואני רוצה להבין יותר ... מאחר ואני יודע שהזכרון בכרטיס מסך חשוב אבל הוא לא הקובע היחיד . אשמח גם לקבל המלצות לכרטי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.