עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gico,

בניגוד לכרטיסים אחרים הכרטיסים הנ"ל יודעים להוציא סאונד מיציאת ה-DVI גם ל-HDMI דרך מתאם. השאלה שלי: האם נדרש מתאם מיוחד של ATI לצורך העניין או שכל מתאם DVI2HDMI יידע לעשות זאת? ואם נדרש מתאם כזה האם מי שקונה כרטיס BULK ללא מתאם מוותר על האפשרות של HDMI שכולל SOUND בתוכו, או שניתן להשיג את המתאם המיוחד הזה בנפרד? עריכה: מחיפוש ברשת נראה שזה אכן מתאם מיוחד של ATI: קיראו את התגובה בשעה 7:30 PM בלינק המצורף: http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=625040 ואם כך השאלה השניה עדיין בתוקף.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by NoobPCUser,

שלום, יש לי מפרט מחשב בן שנתיים אני חושב. Q6700 ASUS EP43 NVIDIA GTX 260 האם הכרטיס שלי עדיין טוב להרצת משחקים? מתי לפי דעתכם יגיע זמני להחליף אותו?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by coolmeen,

אהלן חברה, אני מתכנן כנראה לקנות 7800gs. השאלה היא האם הכרטיס הנל יהווה "צוואר בקבוק" למעבד שלי שהוא athlon 3200+ xp רגיל, כמו כן אני אשמך אם תביאו לי חנויות עם המוצר הנל. תודה.

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by asili,

אני לא מצליח לפתור את בעיית הגאומטריה אז או שהבעיה רק אצלי או שפשוט המסך הוא כזה אני לא מצליח ליישר את התמונה כלומר הקצוות לא ישרים משהו שעובד על 1280X1024 ב90 ריפרש רייט יוכל למסור לי את ההגדרות שהוא כיוון בSHAPE אני אובד עצות מכה לתשובה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  5. אסוס, Gigabyte ו-PowerColor הן הספקיות הראשונות שיציעו לכם כרטיסי גיימינג מהדור החדש של AMD עם המהרה מהמפעל ומערכי קירור ואספקת מתח משופרים לכתבה

6. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי מחשב חדש של אח שלי שיש לו שם כרטיס מסוג 1950xt 256mb ואני רוצה להעביר אותו זמנית למחשב שלי את המפרט אפשר לראות בצד <--------- אבל מה בנוסף לזה שהכרטיס מחובר לחריץ של ה pcie הוא גם צריך כבל חשמל מהספק שיחובר אליו והכבל הזה יש לו יציאה מרובעת כזאת שאין אותה בספק שלי במחשב הזה... זה מוזר לי מאוד מישהו יכול להסביר את התופעה ? תודה מראש,עידן.

7. איזה כ.מסך יכול היום להריץ משחקים על גרפיקה הכי גבוה הx1800 gto יכול כי אני רוצה מחשב טוב אבל יש לי תקציב של 4500 -5000 שקל אבל רצוי 4500 ו אני רוצה לשחק במשחקים בגרפיקה הכי גבוה

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by hotshot,

שלום לכולם, האם משתלם לבצע SLI אוCF (להשגת ביצועים טובים יותר למשל לגיימינג)? למשל, יצא לי להבחין שבמחיר של כ-1500ש"ח אפשר לקנות כרטיס מסך יחסית חזק כמו: Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI או לחלופין (ב-100ש"ח פחות) לעשות CF של שני כרטיסי: Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X ולקבל כ-35% יותר בביצועים (כמובן שיש הבדל בהספק הנדרש ובטמפ' לרעה במקרה של SLI/CF). אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא כגון: כדאיות, האם אפשר לעשות SLI/CF עם כל זוג כרטיסים (כמובן שמאותו סוג ATI/nVidia), הבדל טכנולוגי (כי הרי מדובר בכרטיסים ישנים יותר לעומת כרטיס חדיש), דגשים למי שעושה SLI/CF מבחינת ספק כוח, מארז ואוורור וכל טיפת מידע אחרת שאפשר להוסיף. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by yoni1234,

אני היום מזמין את הכרטיס מהמסך החדש שלי ודיברתי עם בעל החנות בטלפון והוא עורר בי שוב פעם ספק לאחר שהחלטתי ללכת על ה SAPPHIRE מה שתכננתי לקנות : Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP המוכר אמר שכדי כבר לקנות את הPOWER COLOR שהוא DDR 2 והוא בפחות כסף: ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? POWER COLOR אז החלטתי להיכנס לאתר של SAPPHIRE ולבדוק אם זה באמת לא DDR2 או שרק באתר של החברה הם לא ציינו את זה בקישור : http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 לפי מה שהבנתי זה גם DDR 2 . רציתי רק לבדות איתכם אם זה נכון. ובכלל בכללי על איזה מבניהם כדי ללכת . תודה ואשמח לתשובה מהירה. החברה שאני קונה ממנה זה : KSP למעוניין לדעת.

10. יש לי X1950XT ושאני משחק Supreme Commander - Forged Alliance אחרי משהו כמו חצי שעה\שעה המסך נכבא פתאום... הדרייברים הכי חדשים... מופיע לי הודעה שהכרטיס בטמפ' גבוהה מידי באמצע שאני משחק...מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. היי, אני דיי לא מעודכן בענייני הכרטיסים, אני רוצה להבין מה אומר כל תו שמגדיר את הכרטיסי מסך יש איזה מדריך או משהו שיכול להסביר לי מה אומר כל מאפיין של כרטיסי המסך? תודה

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  12. שלום. הזמנתי fx 5700 LE 128Mb/128bit של PALIT והוא היה אמור להגיע בתחילת השבוע לחנות. אבא שלי התקשר לברר בחנות מה קורה איתו (ועם עוד כמה דברים) ענו לו שהכרטיס והדברים האחרים יגיעו לקראת סוף השבוע. ורצה לעניין אותו באפשרות אחרת: להוסיף 120ש"ח (במקום 250ש"ח) למחיר של ה- fx 5700 LE 128Mb/128bit (של PALIT)( קישור - http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700le.html ) ולקבל- fx 5700 -V- 256Mb/128bit (גם כן של PALIT)(שימו לב: גירסאת V)( קישור: http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700.html ) בחנות נאמר לי גירסאת V אבל לא מופיע כאן. אל תתייחסו. ושאלותי אליכם הן: 1.המחיר כדאי? 2. איזה שיפור הכרטיס הנ"ל יתן לי בהשוואה ל LE? 3.לאיזה ATI הייתם משווים אותו? תודה רבה. אין צור…

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by BAR - moah,

אני מתלבט בין sapphire hd7850 oc ל- sapphire hd7750 ultimate. חשוב לי שלא יזלול חשמל ויהיה חרישי ב IDLE, וניתן יהיה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים כדוגמת DIABLO 3 ו- Dragon AGE 2 במסך 23 אינץ' (FULL HD). האם מישהו התנסה באחד מכרטיסי המסך הנ"ל ? איזה מהכרטיסים נותן תמורה טובה יותר למחיר ? (אני מודע להפרש המחירים ביניהם). או שכדאי להמתין עוד חודש-חודשיים ליציאת gtx660 ולקוות לנפילת מחירים בעקבות כך ? מעבד: i5 3450 ספק כח: seasonic 520 watt תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Driver Irregularities May Inflate nVidia Benchmark Scores Extensive testing at ExtremeTech has uncovered irregularities that indicate nVidia may be artificially inflating 3DMark03 benchmark scores for its new GeForceFX 5900 Ultra. Testing details and screen-shots tell the story. http://www.extremetech.com/article2/0,3973,1086025,00.asp

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by Pop3Sail,

שלום! תראו אף אחד לא מזכיר את זה... אבל אם אפשר להפוך 9800 לxt אז למה אי אפשר 9600???????????????? אז מה שאני רוצה זה שכולם יחפשו ביחד ביוסים ל9600XT וננסה להפוך ת'כרטיסים האלה לfucken 9600 XT =] וגם נהיה הראשונים שניסינו הבעיה העיקרית זה למצוא ביוס... מישהו מכיר מקום עם ביוסים לכרטיס הזה? :\

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  16. טוב אז המחשב שלי Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8500 GT 4 גיגה זיכרון על שני סלוטים 667.0 MHz G-PRO P-4 500W ATX12v (DR-B500E) ספק מסך samsung syncmaster p2370 אתמול קניתי אותו , הוא עם fullhd לא ממש יודע עם זה קשור לכרטיס מסך שימוש משחקים/סרטים מחיר 1000+

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by demultiplexer,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TITANIUM 4200 VIVO של חברת SUMA אבל אבד לי הכבל VIVO מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  18. שלום לכם כמו שרשמתי אני מחפש מסך דק איכותי וטוב והכי חשוב שלא יגרום לי לבעיות בעיניים היום יש לי את הסוני HX73S ואני רוצה לעבור ל19 אינץ איכותי אפילו יותר מהסוני שלי. לפני שקניתי את ה17 היה לי את ה19 דגםHX93S שהוא היה על הפנים ונלחמתי להחזיר אותו בזמנו ואף הצלחתי אז אני לא רוצה ליפול שוב. מבחינת מה הוא יעשה משחקים, סרטים פחות עבודות אופיס(כתב קריא ביותר )וכו' פה ושם גרפיקה. מבחינת תקציב בלתי מוגבל לגודל 19 אינץ לא רוצה מעל הגודל הזה. האם יש מסך כלשהו שהגודל נקודה שלו הוא פחות מ0.29? או 0.26 כמו ב17 כי סהכ זה גורם לתמונה להיות פחות חדה...או שאני טועה והחדות מספקת? אותו דבר לגבי הרזולוציה אם יש משהו מעל הנורמה של 1280X1024 זה יהיה מעולה. ראיתי שהמון ממליצים והולכים על …

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by shaks,

יש לי GEFORCE 7800GT של LEADTEK עם VIVO התקנתי את כל התוכנות חיברתי את הכבל המפצל הזה ואליו חיברתי לS VIDEO IN את הS VIDEO מהטלויזיה ואני מפעיל את התוכנה של WINFAST PVR שהגיעה עם הכרטיס ואני לא רואה כלום על המסך וזה לא מקליט לי (זה מקליט רק שחור...) איך אני עושה שזה יקליט ושיראו את מה שרואים בטלויזיה יש לי דרך אגב HOT עם זה משנה עם ממיר דיגיטלי אין לי תחיבור הצהוב והלבן והאדום בכרטיס מסך יש לי בכרטיס את החיבורים הבאים: S VIDEO IN SVIDEO OUT PR OUT PB OUT Y OUT S OUT

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by generalA,

מישהו יודע אולי איפה אני משיג כבל S-video עם 7 פינים שבצידו השני מתפצל לחיבור בננה צהובה ול- S-video עם 4 פינים חשוב מאוד !!!! ובאיזו חנות...

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by Silencer,

התחלנו מהלך לריכוז הידע בתחום החומרה הנדרשת למחשבים לגרפיקאים, ויש הרבה מחלוקות בנוגע לכרטיסי המסך המומלצים לעריכה גרפית סוגים שונים. אם יש כאן אנשים שמבינים בנושא - נשמח לקבל עזרה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451237.0

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by ban26,

יש לי מסך lcd של LG L1730S משחקים אני רואה מצויין . אבל סרטים באיכות (DVD RIP ) אני לא רואה טוב יש עיוותים מריחות. רצתי לדעת האם זה כך ואין מה לעשות או שזה בגלל הכרטיס מסל של FX5200? או בגלל שיש לי מחשב ישן מעבד חלש.? אז אם מישהו יכול לעזור אני יסמך :-[

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  23. אני מתכנן בחודשיים הקרובים לקנות כרטיס מסך, לצורך זה אוכל להפריש מהמשכורת שלי כ-1000 ש"ח בחודש לצורך קנייה. לכל המוקדם שאוכל לקנות, זה בסוף החודש הזה, לכן אם צפוייה הוזלת מחירים בקרוב, אין לי בעיה לחכות. זה יהיה מצוין אם כרטיס המסך יוכל להפעיל משחקים על הגדורות גבוהות גם בעוד שנתיים-שלוש. תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W *** חשוב לציין שאני משחק כרגע מעט מאוד והמשחקים החשובים לי שאני רוצה שיפעיל זה דיאבלו 3 וכל המשחקים שיצאו עד כה בהגדרות הכי גבוהות ולכן אולי כדאי לקנות כרטיס מסך זול ולעדכן תוך שנה כאשר הוא לא יוכל לסחוב? בכזה מצב יש לחלק…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  24. היי, האם יש צורך לחבר את ה ATX4p לחיבור SATA דרך הספק בשביל מערך GTX 660 ? חיפשתי קצת ברשת, חלק אומרים שלא חלק אומרים שכן אשמח להרחבה קצת בנושא הסיבה היחידה שאני לא פשוט מחבר ובודק בעצמי היא בגלל שיקח לי דיי הרבה זמן להוציא חיבור SATA מהספק כי כל הכבלים מסודרים מאחורי המארז וצריך סבלנות בשביל להחזיר את הכבלים חזרה לאיך שהיו

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by idani1983,

שלום, קניתי מחשב חדש INTEL D820 1 גיגה וקניתי כרטיס מסך 7800GT שהתקנתי אותו לבד שאלה ראשונה :חיברתי את כבל החשמל של ה PCI לכרטיס והתקנתי והכול נראה כשורה (אין שום הודעות או משהו) אבל איך אני יכול להיות בטוח שהוא מקבל את כל החשמל שהוא צריך בסביבות ה 350 WATT מהספק, האם כל ספק נותן את המתח הזה או שיש כאלה שנותנים פחות? שאלה שניה : הרצתי את תוכנת הבנצ'מרק מהאתר לכרטיס מסך וקיבלתי תוצאה של 74 FRAME\SEC ב AVG ו 102 ב MAX וכאשר הרצתי ב X4 קיבלתי 64.5 ב AVG עם 24.4 POLYS\SEC האם זה בסדר{סביר} או שיש איזה שהיא בעיה כמו שהכרטיס לא מקבל מספק מספיק מתח ולכן אינו מנוצל כראוי? תודה ???

• 14 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.