עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה (ממש) לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם המערכת שלי יכולה לתוך בו... איך אני יודע אם המערכת שלי תקלוט את הכרטים? כל הכרטיסים שמתחברים ב-PCIe יעבדו לי עם המערכת? אני ממש לא יודע כי אם כן אז אני יכול לקנות 8600GT אבל אם לא... 7600GT תעזרו לי בקשה!!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  2. האם ההבדל בין radeon 3850 256MB לבין 3870 512MB משמעותי??? מה ההבדל בידיוק?? יש למישהו השוואה בין שנייהם?? ההבדל מצדיק 350 שקל? אם למישהו בפורום יש את אחד הכרטיסים אני אשמח לקבל עליו ביקורת כי אני רוצה לקנות... (אני יותר בכיוון של 3870) תודה, דניאל

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. כסף כסף כסף.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. שלום לכל המשתמשים היקרים, מה עדיף לקנות, את ה-GeForce 7600 GT בגירסת 256MB או את ה-GeForce 7600 GS בגירסת 512MB? ולמה? אשמח אם תוכלו לפרט גם על הכרטיסים הנ"ל, כלומר מהירות ליבה, שעון וכו'. הכרטיסים עולים אותו הדבר - בדיוק אותו דבר. תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter Gigabyte GV-N52128TE GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB/s Graphics Processor Manufacturer Company Name NVIDIA Corporation Product Information http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=products Driver…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  6. אני רוצה HTPC ואני מתלבט איזה כ. טלוויזיה להקטלה אני רוצה: Leadtek WinFast DTV2000 H PINNACLE Studio 500-PCI version 10 WinTV-PVR-150 Hauppauge

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  7. שלום רציתי לברר איזה כרטיס מסך הכי חזק יש ל AGP פשוט הכרטיס שיש לי עושה לי בעיות ואני רוצה לשדרג אותו כבר.

8. Started by Sith_Lord,

כבר זמן מה אני חושב על לקנות כרטיס מסך כדי להחליף את האחד הנוראי שיש לי כרגע, התקציב שלי הוא בסביבות ה950 +- המערכת שלי היא כזאת מעבד Intel Pentium D CPU 2.66GHz לוח אם Asus P5SD2-X ספק כח 450W והכרטיס מסך הנוכחי NVIDIA GeForce 7300 GS עכשיו חשבתי לקנות את Radeon HD3850 אבל 9600gt נראה טוב יותר ומשתלם יותר לפחות האחד שמצאתי (http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2896&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487&) אם למישהו יש מידע לגבי הכרטיס או רוצה לשתף במשהו אני אשמח עכשיו שאלה אחרונה המחשב שלי ידע לנצל את הכרטיס כמו שצריך או שזה דיי אבוד וכדאי לשדרג עד הסוף?

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  9. יש לי X1950XT ושאני משחק Supreme Commander - Forged Alliance אחרי משהו כמו חצי שעה\שעה המסך נכבא פתאום... הדרייברים הכי חדשים... מופיע לי הודעה שהכרטיס בטמפ' גבוהה מידי באמצע שאני משחק...מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by Gico,

בניגוד לכרטיסים אחרים הכרטיסים הנ"ל יודעים להוציא סאונד מיציאת ה-DVI גם ל-HDMI דרך מתאם. השאלה שלי: האם נדרש מתאם מיוחד של ATI לצורך העניין או שכל מתאם DVI2HDMI יידע לעשות זאת? ואם נדרש מתאם כזה האם מי שקונה כרטיס BULK ללא מתאם מוותר על האפשרות של HDMI שכולל SOUND בתוכו, או שניתן להשיג את המתאם המיוחד הזה בנפרד? עריכה: מחיפוש ברשת נראה שזה אכן מתאם מיוחד של ATI: קיראו את התגובה בשעה 7:30 PM בלינק המצורף: http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=625040 ואם כך השאלה השניה עדיין בתוקף.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  11. ברשותי מסך 17 אינץ' CRT שהתצוגה בו כהה מדי לטעמי, גם בהגדרות המקסימום. ברשותי כרטיס מסך X1600, כך שבעזרת ה CCC העלתי את הבהירות בעבודה רגילה ובווידאו. כשאני מנסה להעלות את הבהירות תחת "3D Fullscreen" זה לא משפיע על המשחקים בכלל. ניסיתי גרסאות שונות של דריברים, וגם התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP)

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by pain_killer12,

שלום, ראיתי מספר ויכוחים על זה ולא הבנתי האם סדרת ה8800 תומכת בHD? באתר של לידטק רשום שכן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=313 למטה בצד ימין. האם הם תומכים או לא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  13. הראשון הוא http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=7546 עם קירור של זלמן. השני הוא עם קירור רגיל (מקורי). מה כדאי לקחת? (שני הגרסאות עולות כמעט אותו הדבר) כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מתחמם מאוד ואיך הקירור של זלמן שווה משהו?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by matanaskar,

מפרט של המחשב : AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4800+ Enermax Liberty 400W 2 גיגה זיכרון RAM אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 400 ש"ח עד 450 , כרטיס שקט במצב מנוחה (במשחקים לא מפריע לי שירעיש) . עוד פרט קטן זה שלפני חצי שנה חיברתי לא נכון בחיבור מולוקס(או איך שקוראים לזה) פאנל המחשב נכבה והספק הוציא ריח שרוף, אבל הדלקתי אותו שוב ומאז לא הראה שום בעיות כלשהם כנראה שאיזה נגד נשרף שמה. עכשיו אני לא רוצה לקחת סיכון ,ולכן לקחת כרטיס שלא יהווה מעמסה על הספק.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by argorny,

האם 8600GT מסוגל להציג את מירב הביצועים עם מערכת P4 530 i915P Noisetaker 2 420W אם לא האם HD3650 מסוגל לעבוד יותר טוב בשילוב עם המערכת הנ"ל אם שתיהם לא איזה כרטיס מומלץ ב-400 ש"ח תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  16. המפרט שיש כרגע הוא יצרן Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB יצרן Asus M2A-VM HDMI יצרן Kingstone 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 יצרן WD 160GB SATA II WD1600AAJS יצרן Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail אוקי אז ברצוני כרגע להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס שיתן תמורה מקסימלית לכסף שאני מוכן להשקיע ושיתאים למפרט הזה תודה רבה לעוזרים (אני אישית מעדיף את NVIDIA) אך לא שולל כל אפשרות אחרת

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by eLeVaTor,

שלום.. קניתי לפני יומיים מחשב חדש, ואיתו את המשחק BioShock. יש לי בעיה מוזרה שכשאני משחק במשחק, אז לפעמים יש תקיעות קטנות ומעצבנות, במיוחד שאני משחק על רזולוציה נמוכה כל כך (1024 * 1280). המפרט: Intel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66 GHz GIGABYTE Ep43 DS3L Twintech GeForce 9800 GTX בקיצור.. יש תקיעות מציקות כאלה.. זה בעיקר קורה כשאני מגיע למקומות חדשים והמחשב צריך "לטעון" קטעים חדשים במשחק.. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by adamjo,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסוג זה בעל 512 זיכרון לא הצלחתי להבין מהחיפוש בפורום האם הכרטיס מהחברה הנל מגיע עם קרור זלמן או עם קירור בסיסי פשוט טוב יותר הייתי רוצה שתמנו לי את ההבדלים בין הפאליט לבין חברת סאפיר עם אותם נתונים

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  19. שלום. תכננתי לקנות את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697615 למסך 2007FP, אך בעקבות הכתבה יציאת כרטיסים חדשים בעוד כמה שבועות האם כדאי לחכות ליציאת כרטיסים חדשים? האם צפויה ירידת מחירים כשהם יגיעו? האם יגיע כרטיס עדיף? תקציב עד 400 ש"ח. שימושים: צפיה בHD לא ממש למשחקים

20. לא מצליח להתקין את הדרייבר החדש של ATI 8.9 וגם לא 8.8 ... יש לי 4850 CF . ההתקנה מסתיימת בהצלחה אבל אחרי האתחול ה CCC לא עולה ונותן הודעה ""No ATI graphics driver is installed,......" אני בויסטה 32bit ulti . מישהו מכיר את הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  21. השאלה היא למה המהירות שעון רק עכשיו הגיע לסביבות ה 1גיגה הרץ עם הדגם החדש של ATI זה לא הכל אותו דבר? ה CPU והמעבדים שעל הכרטיסי מסך? זה הכל טרנזיסטורים למה לא מוציאים כרטיסי מסך על מהירויות שעון של 3 גיגה כמו מעבדים ..ואפילו יהיה אפשר לעשות אוברקלוק איכותי I7 920 עולה 1500 שקל ואפשר להגיע איתו ל 3.6 גיגה כרטיס מסך עולה 3000 + ובאזור של 700 מגה הרץ תחשבו כרטיס מסך עם מעבד בסגנון I7 ישבו לך במחשב שני מעבדים שרצים ב 3+ גיגה הרץ אחד על הלוח ואחד בכרטיס מסך 0O האם זה רק עניין של קירור? ומזעור שיתאים לשטח של הכרטיס מסך? הרי הכרטיס מסך הוא דיי ענק ולפי דעתי יש עליו מספיק שטח בשביל לשים כל מה שצריך ואפילו יהיה אפשר לדפוק קירור סטוק בול כמו שיושב על המעבד אגב עלה לי רעיון ע…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by ולרי88,

מה הייתם קונים עם היו אומרים לכם את.?! 6600GT 128 GDDR3 או Radeon X800GT 256 gddr3 ...(agp slot)

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by oli(v)er,

רציתי לדעת נתונים על כרטיס גרפי הזה

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי רדאון 9550 256 מגה 128 ביט ומציעים לי החלפה עליו ל אסוס גיפורס 4 TI 4200 עם 128 מגה זיכרון ו AGP X 8 . מה לפי דעתכם עדיף, הכרטיס שלי הוא חדש לחלוטין והג'יפורס משומש אני יודע שהוא יותר חזק מה 9550 אך הוא תומך רק ב DX 8.1 לעומת ה 9550 שתומך ב DX9 , הדגם הוא ASUS V 9280 בלי VIVO אלא רק עם TVOUT .

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by oded15,

אוקיי אז יש לי בעיה אני מנסה להתקין כרטיס מסך ובהתקנה זה רושם לי SETUP FILED TO RUN INSTALLATION תודה לעונים בבקשה כמה שיותר מהר

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.