כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב נוסף בקרוב. רציתי לשאול לגבי הכרטיס מסך שכתוב בכותרת לעיל. מחד גיסא, הוא נמצא טוב בסקירות והציג יכולות מרשימות הן בטמפרטורה, הן בביצועים והן ברעש. עושה רושם, כי הכרטיס הזה נועד בשבילי. אני קונה מסך LCD 32 אינץ' ומכיוון שזה 1GB הוא יעבוד עליו יופי. אך מאידך גיסא, אמרו כאן אימרות שליליות נגד PALIT, היבואן לא משהו והכרטיסים נהרסים מהר? אני ישמח לפתוח דיון בעניין באם לא, הייתי שמח שתמליצו לי איזה כ.מסך נועד בשבילי מTMS מחשבים.. אני רוצה לעשות מחשב שייועד גם למשחקים וגם לHTPC וגם לעבודה משרדית.. הוא אמור לשדר קבוע על SAMSUNG 226BW ולהראות סרטים באופן קבוע על LCD 32INCH THOMSON. כמו כן, רצוי מאוד שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה על ה32. תודה מראש,…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המפרט: AMD Athlon XP 2500+ GEIL 768 (256X3) ספק עם 480 watt ThermalTake לוח GA-7VA-C השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך חדש ל AGPX8 בתקציב של עד 1200 ש''ח כרגע יש לי 9600XT 256MB 128Bit אם כדאי להשקיע אז תציע על איזה כרטיס. או גם לחכות ל 7600GT שייצא לחיבור AGP X8 תודה לעוזרים...!
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב השבוע לפלטפורמה החדשה של ה 775 יש לי בינתיים 865 (לוח) הכרטיס מסך שלי הוא giga-byte 5900xt 128mb 256 bit עכשיו אחריי השדרוג אני מביא את הכרטיס הבא: GV-NX66128D שהוא giga-byte 6600 128mb 128bit האם ה 6600 הזה חיותר טוב למרות שהוא בגירסה החלשה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר... השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ??? תודה מראש נ.ב הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איזה משחקים למשל ירוצו עליו? הנייד הוא DELL 830D תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה GPU והיא מראה שהטמפרטורה על 80 מעלות ומהירות המאוור בין 24 אחוז ל27 אחוז איך אני מעלה את מהירות המאוור כדי להוריד בטמפרטורה..?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן משנת 1996 (שעדיין פועל דרך אגב!!!!), אני יודע את רוב המפרט שלו חוץ מהכרטיס מסך! תמיד רציתי לדעת את הדגם, פעם ניסיתי להתקין EVEREST חחח אבל לא הצלחתי טוב לא רציתי להויצא את הכרטיס מסך וכל זה. אז הנה קצת מידע: * הכרטיס מחובר לחיבור PCI * יש לו יציאת VGA תמונה של הכרטיס מצורפת. תודה לכל העוזרים!!! נ.ב אם צריך עוד מידע\משהו אחר שיעזור לזיהוי אל תהססו לשאול\לבקש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
gigabyte or shappire http://tms.co.il/product/5674 http://tms.co.il/product/5701 מי נותן ביצועים טובים יותר ?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה חודשים מחשב בשביל עבודה ואינטרנט, ועכשיו אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים. אני לא מתכוון לשחק במשחקים הכי כבדים בשוק, אני חושב, ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך הכי מטורף שיש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: זיכרון פנימי: 2 GHZ מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 לוח אם: אני לא לגמרי זוכר, אבל איזשהו לוח אם מקורי של אינטל, והכרטיס מסך שלי מובנה עליו. אני לא לגמרי יודע את הטווח מחיר שאני רוצה, בגלל שאני לא ממש יודע מה השוק מציע היום ובאיזה מחירים. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים באופן חלק, אבל כמובן שאני לא רוצה כרטיס במחירים מופקעים. אני מניח ש1000-1200 שקל זה גבול עליון, אבל אם יש משהו במחיר נמוך מזה שיעשה את העבודה כמו שצריך, כמובן שאני אקפוץ עליו. תודה …
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש שני כרטיסי מסך באותו מחיר 6800xt 128 mb או 6600gt 128 mb מה יותר חזק ומומלץ לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, זיכרון 160M - SDRAM. כרטיס מסך: GEFORCE 3 טיטניום 200 - 128M DDR. שאלתי היא: האם יש קשר בין סוג הזיכרון המחשב לסוג הזיכרון בכרטיס? כלומר, אם היה לי במחשב זיכרון 160M - DDR, האם זה היה משפיע לטובה על ביצועי כרטיס המסך?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני בונה מחשב שיעודו למשחקים כאשר אני מנסה לאפשר כרוס פייר עתידי ע"מ לשפר את הביצועים במשחקים בעתיד לא ע"י קניית מחשב חדש...אלא ע"י הוספת כ.מ.. לכן חשבתי על הצירופים הבאים- E8400,GA-EX38-DS4 ,4850-בעתיד להוסיף עוד 4850... E7200,GA-EX38-DS4 ,4870-בעתיד עוד 4870.. בהנחה שהתקציב שלי די מוגבל על איזה מהצירופים כדאי לי ללכת...?והאם כרוספייר של 4850 בעוד כמה שנים יחזיק משחקים טוב? והאם ההבדלים בין CF4850-CF4870 כאלה משמעותיים? (וסתם ככה שאלה על הדרך-מה אתם חושבים על הלוח אם-יאפשר CF טוב..? איך הוא בכללי..?) עכשיו יהיה לי מסך 22 אינצ',כרגע לפחות בשנה בקרובה אני אהיה עם כ.מ אחד שיספיק לי די והותר. מקווה שהבנת את השאלה שלי.. תודה רבה לעוזרים,כי אני בדילמה מלא ז…
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
הכרטיס הזה מוצע למכירה ב- KSP במחיר של 370 ש"ח. מישהו יודע אם הכרטיס הוא גרסא מוחלשת או הגירסא הרגילה?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חבריםי, בהינתן מערכת מעבד intel 3G 1core+2G ram על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי ללכת שהמעבד לא יהיה צוואר בקבוק (המקסימאלי, ללא תלות במחיר) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הנסיקה של הביטקוין גוררת עניין גדול בשלל מטבעות קריפטוגרפיים, ועם המחסור החמור בכרטיסי מסך שולחניים מודרניים - נראה כי מחשבי גיימינג עם כרטיסי RTX 3000 הופכים לתחליף לגיטימילכתבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
של NVIDIA? יש כבר שמות,מחירים משוערים ותאריך צפוי?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך lcd טוב אני ישים לב להבדל (בעת שימוש בסרטים,עבודה בhtml) כאשר אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי מ geforce4 128 ל Club3D ATI Radeon 9600 256MB מבחינת החדות,יופי התמונה ואיכות התמונה באופן כללי??
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי נייד מחדש ibm המסך נחמד מאוד בהיר חד וכו' אליש לי כמה אזורים קטנים (2-3) שבהם הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא לחוץ אלו לא deadpixels נכון ? האם יש דרך לטפל בבעיה (לא חמור) בנוסף האם יש כללים שעלי לזכור בקשר למסך של הנייד? תודה מראש urich
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
רציתי לשאול מבחינת הכרטיס הזה.איך הוא מבחינת יכולות? מה מקסימום רזולוצייה שאני יכול לשחק בו? למי הוא דומה מבחינת ביצועים לכרטיסים הנוכחיים של NVIDIA ......האים אפשר לשחק בקרייסיס על מקסימום רזולוצייה במסך 24 אינצ........והאים אני יכול לכוון בסטינג על מקסימום במשחק קרייסיס בכרטיס הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
משומש של ASUS עם DVI ,TV ו VGA הבחור לא יודע מזה OC והוא רק משדרג ל FX 5500 תודה ...
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים, הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כשזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של OVER TEMP, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז זה מה שעשיתי, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט/ריסט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GT…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-