כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי gf 6600 ועד עכשיו הוא עבד מעולה. לאחר התקנת XP, directx 9.0c ודרייברים עדכניים, התצוגה במשחקים מתחילה להראות כל מיני הפרעות, פסים מוזרים על המסך וכו'. במשחק כבד זה קורה מייד, במשחקים דביליים זה קורה לאחר חצי שעה בערך. האם יש דרך לעשות דיאגנוזה לכרטיס מסך עם תוכנה כלשהי? האם יתכן שהמאוורר דפוק? מוזר לי שזה קרה יחד עם התקנת הווינדוס... תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הזה (בטא), לפניו היה לי את 15.4. התקנתי אותו מהאתר של AMD ולאחר ההתקנה הגרסה לא השתנתה ל-15.6 בלוח הבקרה של AMD. למה? בדר"כ אני מתקין דרייברים ככה והכל בסדר. אולי זה השתנה בכל זאת אבל בדרייבר הזה לא רשום?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את הדטנייטור הכי חדש של אנ ווידיה ועקב כך נגרמו לי בעיות ב Nview שאני מפעיל את האנ וויו אני רואה הכל סבבה על המסך טלוויזיה אבל כשאני מפעלי את המדיה פלייר לא רואים כלום זאת אומרת רואים את הכל הווינדוס את המדיה פלייר אבל את הסרט לא במרכז המדיה פלייר יש מסך שחור מה לעזאזל עושים והאם זה קשור בדטטנייטור ?!?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את הדריוור החדש 3.7 והוא עושה לי בעיות ב3dmark03 הוא מריץ לי את הבנצמרק 2 בהתחלה בסדר ואחר כך זה נופל לי 1 או2 fps והבנצמרק ה-3 שזה הטרולים הוא לא מריץ לי אותו הוא אומר שאין לי מספיק זיכרון האם יש למישהו גם בעיה ב-3dmrk 03
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לפני הכל....עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיעזור לי... איך אני "מחזיר" את הדרייבר למה שהיה לי לפני שהתקנתי את ה-77.77??? או אפילו להסיר את הדרייבר ואז אני יתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס? הכרטיס רשום בחתימה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי,התקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי - msi 6600 gt. לאחר החיבור וההדלקה יש לי כמה בעיות- הרזולוציה השתנתה, הכול ענק ומגעיל.. מלבד זאת כל גלישה באינטרנט לדוגמא וגלגול העכבר כלפי מטה מראה את האתר בקטעים ( לא ממש יודע להסביר) אבל משהו לא בסדר..מה לעשות? להוריד את הדרייבר? תמונות: http://i49.tinypic.com/984n0l.jpg http://i47.tinypic.com/2hncps3.jpg
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הייתה לי גירסה 97 ואז ראיתי שמה שהם רוצים להתקין לי באתר זה גירסה 163? כ.מסך Nvidia 7800gt עריכה : הבעיה מפורטת בהמשך... [ד"א : נראה לי גם שלא יעזור לי לחזור גם לדרייבים הישנים???]
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום וערב טוב יש לי כרטיס ATI 4850 עשיתי UNINSTALL לדרייבר 9.12 והורדתי והתקנתי את הדרייבר החדש 10.1 ווידאתי ב-PROGRAMS שהדרייבר הישן של ATI הוסר לגמרי ואז התקנתי את החדש בINFO של הדרייבר החדש לאחר ההתקנה מופיע שזהו הדרייבר 9.12 איך זה יכול להיות?,הרי הסרתי אותו ווידאתי שהוא לא קיים יותר לפני התקנת הדרייבר 10.1 אפשר לקבל עזרה בבקשה? תודה רבה ושבת שלום ליאור
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי כרטיס מסך GF4 TI4800SE והתקנתי דרייברים 41.04 וניסיתי גם 42 וישנה את אותה הבעיה כשאני מעביר לטלוויזיה אז רואים הכל בסדר אבל כשאני שם סרט DIVX בMEDIA PLAYER אז במסך רואים את הסרט ובטלוויזיה רואים רק את המסגרת של הMP ובמקום הסרט הכל שחור ניסיתי עם כמה תוכנות כמו POWERDVD DIVX PLAYA ולא עזר. ולצערי ה TVTOOL 6.84 הכי אחרון לא מזהה את הכרטיס כי הוא חדש מדי בשבילו. תעזרו בבקשה תודה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בכדי להקליט תוכניות מחפש תוכנה שמאפשרת כיווץ ל DIVX תודה הכרטיס הינו ST LAB ןהתוכנה המצורפת אינה מאפשרת כיווץ DIVX גם התוכנה INTERVIDEO WINDVR אינה מאפשרת כיווץ בפורמט זה 2)מה זה PAL-B תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
טוב, אז ככה... היום קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס R9600P. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI - קאטאליסט 3.6 . מיד לאחר שהתקנתי את הדרייברים, נכנסתי למשחק Enter The Matrix ו- NFSHP2 .... בשני המשחקים, לאחר מס' שניות של משחק, המחשב נתקע ורק ריסט חילץ אותי מהמצב המעצבן הזה... זה קרה שוב ושוב...... וכל הזמן לאחר שאני עושה ריסט ועולה הווינדואוז, מופיעה ההודעה הבאה: http://briefcase.walla.co.il/data/e/l/i/b/s/8/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200302152321346746/200307292003088829/Error.JPG לפי מה שהבנתי מההודעה, הבעיה היא בדרייברים... איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת? תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אשמח לשמוע הצעות לכרטיס בטווח המחיר הזה (המחשב ישמש למשחקים)
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקציב שלי עלה לעד 1000ש"ח לכרטיס מסך טוב (PCI-E למרות המפרט שלי), קיבלתי המלצות על GeForce 7600GT 256mb 128bit מה אתם אומרים ? יש יותר טובים במחיר הזה ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מפתחת מוצרי ה-GeForce לא מבזבזת זמן ומשיקה מנהלי התקנים חדשים עם תאימות לחלונות 11, למשחקים מובילים שיושקו רשמית בקרוב מאוד ולעשרות משחקי אינדי חדשים שיהנו משירותי מנגנון שיפור הביצועים המתקדם של החברה בכרטיסי RTX מודרנייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לחברי הפורום הכרטיס מסך מרעיש וברצוני להחליף לכרטיס מסוג GIGABYTE GV-N56GOC ברשותי מחשב ישן מדגם: INTE CORE 2 DOU E6550 ASUS P5B KINGSTON 2*2 DDR2 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2 420 NP האם זה יתאים?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
חזרתי עכשיו מחבר שהרכיב מחשב פצצה עם GTX 480 מחובר למסך iiyama 24 מעבד I7 עם 6 גיגה זיכרון שמתי לו במשחק את ההגדרות הכי גבוהות. מריץ בלי בעיה עם איכות תצוגה טובה מאוד. אבל..גם ה-GTX 260 שלי שמחובר ל-DELL 22 עובד יפה מאוד, אין הבדל של שמים וארץ. בסה"כ שיחקתי בשלב הראשון, סביר להניח שבהמשך יש תצוגות מורכבות שבהם יהיה ההבדל בולט יותר.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אז ככה היום נסעתי לזיגזג לקבל הזמנה... קודם כל על החנות... הגעתי לשם מפ''ת בקו 76 (יצאתי בצומת סביון) מצאתי את הכניסה לישוב ''מונסון'' ולאחר מכן זה כ 10 דקות הליכה... אני חייב לציין שהמקום הזה כ''כ שומם... אין שם נפש חיה בכלל... אז מצאתי את הרחוב שבו אמורה להיות החנות (שנהב מס' 28) ואני מסתכל ומסתכל ומנסה למצוא משהו בולט כדי לדעת שזאת חנות... לא מצאתי חחחחחחח אז התקשרתי ואמרתי שאני שם אבל אני לא רואה שום חנות ואז הוא הסביר לי שזה מול הפרצוף שלי. זה בית פרטי שהדבר היחידי שמציין שזה ''זיגזג'' זאת תוית קטנה (כמו שרושמים בכניסה של בית פרטי...) ועליה כתוב זיגזג... בחיי שצריך משקפיים או משקפת בשביל להבחין בשלט... מבפנים נראת אחלה חנות דווקא... מה ששמתי לב זה מבחר גדול של מוצרי …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהלך מבריק - הרי HAVOK נמצא כמעט בכל משחק כיום. רק מוזר שחברה שבבעלות אינטל משתפת פעולה עם חברה בבעלות AMD http://www.tgdaily.com/html_tmp/content-view-37907-135.html
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ATI הוציאו את תשובתה לסדרת ה6600 של NVIDIA. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040921/index.html
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ה-GeForce 7950 GX2 SLI יוצא בחודש הבא. 1 ג'יגה בייט זכרון DDR3 600MHZ. שני GPU 500MHZ. 600-650 דולר. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505&www.reghardware.co.uk השיפור מול ה-7900GTX: http://images.dailytech.com/nimage/1543_large_7950gx2_.png
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פורום מהונג קונג מספק לנו תמונה ראשונה לכרטיס המסך החדש הבא מבית NVIDIA, שעשוי להיות הופעת הבכורה לליבת ה-GP106 בזמן ש-AMD מתכוננת להשקת ליבות ה-Vega שינסו להתחרות עם NVIDIA בשוק הביצועים העליון של עולם העיבוד הגראפי, נראה שגם ב-NVIDIA מכינים תגובה נגדית בהקדם האפשרי עבור דגם ה-Radeon RX 480 המבטיח ועבור שוק הביניים באופן כללי – עם ה-GeForce GTX 1060, באופן טבעי, שנחשף כעת בתצלום ראשון ועשוי להפוך לרשמי כבר במהלך חודש יולי הקרוב. התמונה הראשונה, שהגיעה מפורום בהונג קונג שעונה לשם HKEPC Hardware, מציגה דגם שנראה דומה בהחלט לדגמי ה-Founder's Edition של ה-GTX 1080 וה-GTX 1070, אם כי חסר את החיפוי הפלסטיקי השקוף של מוצרים אלו. כיתוב GTX 1060 במיקום המיועד לא משאיר …
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב השאלה היא פשוטה האם כדאי 4870 או 4850 בסטנדרט המחשב מחובר למסך 22 asus vw222u אבל שאני רואה סרטים שזה לפחות 3 פעמים בשבוע וסרטי fullhd מדי פעם על מסך 32a550 של samsung שהוא fullhd רזולוציית 1080*1920 איזה כרטיס יותר אידאלי גם במחשבה לעתיד לגבי הרצת סרטים ומדי פעם מששחקים על המסך הגדול לגבי שאר המפרט זה משהו בסגנון הזה q9550 4 (2*2048)giga כרטיס מסך בהתלבטות לוח אם גיגה בייט P45 500 gb hard disk *2 vx550 ac 7pro וזהו בערך אלא אם כן יש משהו ששחכתי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי ספק כוח של Enermax 400W Liberty או איך שלא אומרים את זה ^^ והכרטיס מסך 8800GT עכשו רציתי לשאול לגבי ה9800GX2 אני עושה 90% Trade in על הכרטיס מסך שלי והספק כוח של 900 שקל בערך הכרטיס 9800GX2 עולה בסביבות ה1600+ רציתי לדעת כמה ספק כוח אני צריך? 600 580? ואיזה חברה טובה אפשר לקנות ולא יקרה כי אין לי ממש כסף לבזבז ^^ ולגבי ה9600GT יש לחבר שלי אבל אחרי 10 דקות זה יוצא לו מcrysis ועושה בעיות במחשב כאילו בעיה של חימום נראה לי זה ממש מכבה את המחשב זה בעיה יש תיקון לזה?.... (בדקתי איתו בEverest כתוב שיש לי 99 מעלות או יותר נכון 96 בערך שהוא בcrysis מה שכן אין לי קרור של מעורר יש לו עם פלטה גדולה כזאת הנה תמונה של הכרטיס: http://www.ixbt.com/video3/images/g94-2/gigabyte-960…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED נראה לי ממש אחלה למערכת AGP.. מחכה לשליח.. 1500 שקל כולל משלוח 3 שנים אחריות נקנה מנועה :-) המערכת AMD 64 3000+ @2300mhz 1024 ddr a-data kn8s s754 AGP
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-