עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by odedra,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש של גיימינג וקיבלתי הצעה עם כרטיס מסך: כרטיס מסך EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך הכרטיס הזה,ואם הוא יוכל להריץ לי משחקים ותוכנות וסרטים בצורה הכי חלקה שאפשר על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  2. אז ככה אני לא יודע עד כמה חזק הכרטיס, האם אני צריך לשחק ברזולוציה הכי גבוהה במשחקים כבדים? ומזה refresh rate? על כמה הוא אמור להיות? תודה מראש!! אם זה לא קשור לפורום אז מצטער..

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ARI_ARI,

יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS והשאלה שלי היא האם הכרטיס יחזיק רזולוציה של 1366X768? ואם כן אז יראו טוב או לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  4. אהלן, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך חדש (כזה שיריץ HL2 וFARCRY ברמה סבירה) בשביל הבן שלו. מאיזשהי סיבה עלומה, הוא רוצה דווקא כרטיס של ATI - והוא חשב על הX1300. למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון יותר מוצלח מה אפשר לקנות במחיר הזה (אפשר לחרוג מהמחיר אבל באמת בלא הרבה)? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  5. http://www.anandtech.com/show/7481/the-amd-radeon-r9-290-review הכרטיס בול בין ה290X ל280, בביצועים, יותר קרוב ל290X ועם OC אפילו כמוהו, ובמחיר, 100$ יותר מה280 ו100$ פחות מה290X ממש לא לפה ולא לפה , אבל מה שמעניין שאנאנד בסיכום רושם שהכרטיס רועש למדי, ודי מפיל את הסקירה על זה. אישית אני חושב שאולי הכרטיס STOCK של AMD רועש אבל כל הOEM יוציאו בטח כרטיסים שקטים יותר. בהחלט מרשים אותי, כרטיס של 400$ שלפעמים נותן בראש ל780.....ואפילו לTITAN.

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by NOPE2,

עם AMD 64 3000+R9800P 256BIIT +SAMSUNG 512 קיבלתי 5125!! איך אני מסדר את זה נגתי כצת בהגדרות של הכרטיס מסך!!

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  8. לממיר של YES יש יציאות VIDEO ו S-VIDEO האם קיים כבל ממיר? או האם חייבים LCD עם כניסת S-VIDEO מקורית תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by iakovl,

OK אנשים אני עומד לקבל 9500P של ATI (על פי הידוע של החברה עצמה אורגינל) האם אני יכול לעשות לו את הSOFTMOD ל9700NP או לא ? זאת השאלה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by miki03,

אני יודע שהיה תרד על זה לא מזמן... אבל בגלל כל הכרטיסים החדשים שיצאו זה כבר ישתנה...! אז שכל אחד ירשום את התוצאה ויעלה תמונה או OC DATA BASE שניראה שהתוצאות לא שיקריות... זאת התוצאה שלי: הכרטיס הוא 9800NP + קירור של זלמן בלי מאוורר אשמח לתגובות על התוצאה שלי ותעלו תוצאות שלכם !!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by Loki,

קודם כל, שלום אני שונא לפתוח חשבון בשאלה אבל שיהיה... יש לי קרוב שנסע לארה"ב והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות כרטיס מסך חדש... מכאן יש לי שתי שאלות: 1. מישהו מכיר חנויות של חומרה בארה"ב? 2. מצאתי בחנות CompUSA שני כרטיסים שהייתי רוצה לקנות... הראשון זה VisionTek Xtasy GeForce4 Ti4200 128MB והשני זה ATi Radeon8500 128MB שניהם במחיר זהה של 199$ בהתחלה חשבתי: "Radeon, כמובן! איך אפשר להשוות בכלל! זה כמעט ברמה של Ti4600!ראיתי בבנצ'מרק האחרון! איך אפשר לחשוב על 4200??" אז אני מחליט להסתכל על כתבות ישנות על הRadeon וכל מיני Benchmarks... ברובם כל משפחת הTi עוברת את הRadeon... אז אני חושב: "טוב אז אני אלך על ה4200..." הולך לבדוק איך VisionTek, ורואה שבהשוואה, הם…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by ReDragon,

sorry guys, I didnt installed heb yet ok, so this is the story: I bought an FX5600 (I think its Gainward) and I have a strange problem: in games (mostlly) the monitor (I mean what I see) is ruined and I see all the graphics in games like shit and sometimes the monitor is just shuting down and till I do reset nothing works... :\ I tried to put a van to cool the computer it didnt worked and I tried new Power supply, same... In the shop they said that the video card is good and its the comp.. I think its the mother board coz I have an old comp: AMD 1600xp+ 384 DDR MOBO AGP 4x some know what may be the problem btw, I tried all the NVIDIA Drivers and all the AGP d…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by usx,

נהרס לי הכרטיס מסך 5970 לאט לאט היה מכניס את המסך ל SLEEP MODE עד שבסוף הפסיק להתעורר לגמרי. קניתי את ה TOXIC של sapphire התקנתי מערכת הפעלה מחדש. אחרי 10 דקות משחק מתחילות להופיע כל מיני צורות תוך כדי משחק על גבי המפה השמיים מתחילים להבהב, פסים הזויים שרצים על המסך ועוד כל מיני תופעות עבמים שאין לי מושג איך להסביר לקחתי את הכרטיס קיפלתי אותו והחלפתי אותו בחברה אחרת של Gigabyte גרסאת ה OC BF4 ההבדל בין הכרטיסים הוא TOXIC - 1150MHZ BOOST GIGABYTE - 1100MHZ BOOST חיברתי את הכרטיס החדש הכל היה בסדר יום למחורת אחרי 10 דקות משחק חזרו אותם הבעיות. מה זה כבר יכול להיות? ספק כח? אני מבין שארטיפקטים יכולים להופיע אחרי OC (אני לא עשיתי) המעבד שלי i7-3770k עם קירור סט…

14. Started by jean-paul,

יש לי gforce 2 mx 400 האם ישנם משחקים חדשים מסוימים כמו warcraft לדוגמא שאני יוכל להריץ אותם על high או על mediom :asthanos:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Make_Party,

היה לי X800GTO והחפתי ל7600GT אחרי שהיתיעצתי איתכם אבל אחרי שבדקתי את הכרטיס הוא חלש מאוד!! עם ה800GTO ב3DMark05 קיבלתי 4300 ועם ה7600GT אני מקבל רק 5000 התקנתי את הדריברים החדשים ביותר מי האתר של NVIDIA אבל כלום אין שינוי זה התוצאה שאני אמור לקבל? מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? P4 3.3 1G RAM זה AGP

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Bessmertniy,

http://www.digit-life.com/news.html?109380#109380

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by yariv1,

אני תיכף קונה מחשב חדש בתקציב מוגבל שכולל power color redeon 9550 ומארז של compucase 6a19 עם ספק של HEC 300 w , אני מתכנן עוד שנה וחצי פלוס מינוס להחליף לכרטיס מסך ב-800 - 900 ש"ח , האם ספק הכוח הנ"ל יעבוד טוב עם כרטיס כזה בעתיד ? ,או לקחת כבר עכשיו ספק יותר חזק ? תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by lox,

hi guys i want to know when does the nvidia video cards with 512mb come out but you can tell me allso with ati thanx any way bye

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעביר הרבה וידאו מ-DVDים וממצלמות וידאו דיגיטליות למחשב, לשם כך אני משתמש ב-FireWire וזה נעשה חלק ובקלות. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בימים הקרובים, ומאחר שבקרוב אאלץ להתחיל להעביר גם סרטי VHS למחשב החלטתי להתייעץ כאן. קודם כל, האם יש צורך בקניית כרטיס ייעודי ללכידת וידאו ? אם כן, מה בדיוק צריך להיות בכרטיס כזה ? ברור לי שזה שאלות של מתחיל, אני פשוט לא מבין בזה כל-כך... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  20. תודה מראה, CM2K3

• 50 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. Started by winil,

כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by dolev16,

...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by p_q,

איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי ליקנות (AGP X2)?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by raw-e,

איך אני יכול לדעת על כמה פריימים בשניה רץ משחק?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. היי כולם קוראים לי סתיו ואני חדש פה! אני לא מבין כל כך בכרטיסי מסך אז יש לי כמה שאלות אליכם: 1. חבר של אבא שלי הציע כרטיס מסך GeForce 8500GTS בתמורה ל600 ש"ח האם זה שווה? 2. במידה ואקנה את הכרטיס הנ"ל האם אוכל להריץ איתו משחקים עכשיויים? (Crysis,Bioshock ועוד...) 3. האם יש כרטיס אחר עד 700 ש"ח שיוכל להריץ אץ המשחקים הנ"ל? כשאני מדבר על להריץ אני מתכוונן שאני אוכל לשחק הגדרות מדיום בערך... תודה רבבה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.