כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אז עד 300 שקל פלוס חריגה קטנה איזה כרטיס עדיף למשחק ספיידרמן 3 http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14116&Count=0704195419 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 שהדרישה היא 7300GT
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי כ. מסך 8660GTS מסך samsung 930B וטלוויזיה LG 26lc2r-tj המסך מחובר DVI לטלויזיה אין כניסת DVI יש רק כניסת D-SUB רגילה... (כניסת מסך אנאלוגי) חיברתי ממיר DVI 2 D-SUB, ומשם כבל D-SUB רגיל השאלה שלי היא כזאת לכ. מסך שלי יש 2 יציאות DVI ויציאה מתפצלת מוזרה שמתפצלת לשטויות ובינהם יציאת קומפוננט איך החיבור יהיה יותר איכותי, dvi 2 hdmi כבל קומפוננט או להשאיר כמו שזה עכשיו? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לתכנן מחשב HTPC לסלון ולשמחתי, לטלווזיה LCD בסלון יש כניסה של HDMI. כשהתחלתי להסתכל על המפרטים באתר, ראיתי שיש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הכניסה הזו ושזה ככל הנראה הכניסה המוצלחת ביותר מבחינת איכות (כמו DVI) אבל אחרי הכל דבר אחד לא מובן לי: הכניסה הזו כוללת גם את הכניסה של האודיו - כלומר, אם אני מחבר את המחשב והטלווזיה דרך הכניסה הזו אז איך בדיוק הטלווזיה מקבלת כניסה של אודיו - היציאה של HDMI היא בכרטיס המסך, לא? נו, מה פיספסתי? דרך אגב, ניסיתי למצוא את התשובה בחיפוש אבל לא מצאתי כלום בנושא. תודה, זהר
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב amd 3000 עם 1024 מגה זיכרון האם זה שאני אקנה 8800gts/x יעזור לי בכלל או שאני אצטרך לשדרג גם לוח אם + מעבד? או שכדאי לקנות 7950 ורק אז לעשות שידרוג ל8800 + לוח + מעבד
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כל הזמן באקווהמארק מופיעה לי שגיעה(צרפתי תמונה).לפני ואחרי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה שלי למחשב ולהפוך אותו לטלויזיה, יש לי כרטיס Gforce 7600GT עם יציאה לטלויזיה, האם זה מספיק או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה בנפרד? אני חדש בתחום הזה אז אם מישהויכל להפנות אותי למאגרי מידע בנושא של חיבור הטלויזיה במחשב, שליטה בערוצים דרך המחשב, חיבור לממיר, VIVO אני אשמח מאוד.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני לא מצליח להציג סרטים במחשב מבלי שהצבעים יתהפכו... כמו נגטיב..התקנתי מספר מקודדים על המחשב אבל הבעיה לא נפתרת. הבעיה מתרחשת עם כל התוכנות להרצת סרטים כמו מדיה פלייר..mv2player..ראייל וכ'.. הבעיה חוזרת גם באתרים המציגים סרטונים חוץ מהאתר יוטיוב.. מה לעשות??? בתודה..שמעון הבעיה נפתרה!! התקנתי דייבירים לכרטיס מסך..ישנים יותר ממה שהיה לי
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לפי תוכנת Everest במנוחה הטמפרטורה אצלי היא 55 מעלות. האם זה סביר?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום =] אני צריך המלצה על הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג ב200 שקל..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני עוזר לחבר שרוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו טוב . זה המפרטמחשב שלו pentium 4 cpu 3.00 ghz 0,99 gb of ram לא נראה לי שהוא ישדרג לויסטה אז ככה שאין צורך בכרטיס מסך תומך דיירקס 10 נכון ?? אם לא , אז איזה כרטיס מסך טוב כן אפשר לשים לו ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
ATI 9600PRO איך מגדירים את כרטיס המסך הזה באופן כזה שכל הפוטנציאל שלו ימומש? מחשב ישן פנטיום 3 800 זיכרון דל חלונות XP PRO תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המסך DELL2007WFP והרזולוציה שלו 1680*1050 ויש משחקים שלא תומכים ברזולוציה הזו ותומכים ברצולוציות כמו 768*1024 זה לא פוגע במסך שאני משחק במשחק לא ברזולוציה הטבעי שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7600GS אבל רק 2 צמות (4 מולקסים) כאשר צמה אחת מחוברת ל2 מאווררים והרד דיסק והשנייה לכונן DVD, מה הדרך הכי טובה לחבר את כולם?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
נהנתי לקרוא אותה, לראות תוצאות שאפשר לסמוך עליהם ב100%. עכשיו שאלה חשובה: מי הוא הכרטיס המלך של קטגורית "כרטיס מסך עד 2500 שקלים"? בהנתן וכל שאר הפרמטרים מסודרים (ספק כוח טוב, אין צוואר בקבוק, מארז מאוורר כראוי וכל פרמטר שתוכלו להעלות על דעתכם). אה!! ובעצם נזכרתי מה רציתי להגיד פה. שאלה הרבה הרבה יותר חשובה! למה אין בדיקת ביצועים במשחקים כמו STALKER ו RAINBOW SIX VEGAS שידוע שהם משחקים מאוד כבדים?
-
- 59 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך X1950XTX של אי טי אי רדון כידוע זהו כרטיס חזק אשר אמור לתת ביצועים טובים למשחקים כבדים. הכרטיס הגיע עם דרייברים CATALYST. הורדתי את הדרייברים האחרונים ולמרות זאת אני לא מקבל ביצועים מקסימלים עכשיו אני יודע שבכדי לקבל ביצועים מקסימלים צריך לקנפג את התוכנה אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע טוב איך משפרים את הביצועים לרמה מקסימלית אני ממש יודה לו..(ביצועים למשחקים) יש שם מלא אופציות בתוכנה שאני לא ממש יודע באיזה אפשרות לשים אותם בכדי לקבל את הרמה והביצועים הכי טובים כי כשאני משחק למשל משחקי רשת אני לא מקבל מקסימום FPS או אפילו סתם משחקים של 3D שוטינג שאני יודע שאני אמור להריץ אותם בלי בעיות עם המחשב שיש לי, למ…
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום... מדובר בכרטיס הנל: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מחירו 2150 ש"ח http://www2.bfgtech.com/bfgr88640gtsoc2e.aspx הביצועים מרשימים מאוד ביחס למחיר הדי זנותי הזה(סליחה על השפה הגסה)... רציתי לדעת איך החברה ומה האיכות שלה ביחס לחברות אחרות כמו ASUS EVGA XFX ועוד ראיתי כרטיס של EVGA מאותו הדגם עם אותם ביצועים והבדל כספי עצום של בערך 800 ש"ח ועוד משהו אם יש פה מישהו שיכול להגיד לי באיזה זכרונות החברה משתמשת על הכרטיס הזה מאוד חשוב לי לדעת....
-
- 8 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת כמה זה אומר anti aliasing בהגדרות תצוגה של משחקים? יש אפשרות לבחור בהגדרה זו ב-x2 x4 או x8. מה זה אומר המהירויות האלה?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אנשים. ראיתי שיש כאן לא מעט מומחים.. ראיתי גם הרבה דיונים קרובים לדיון הזה אבל החלטתי בכל זאת לפתוח דיון חדש למקרה שלי. אז ככה, כרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600gt 128mb. מעבד - AMD 3000 939 זיכרון - 2G לוח- PCI-E. ספק - HEC 450 ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך עבור שיפור ביצועים למשחקים הנוכחיים (BF2 BF2142 CNC ועוד) וכמובן במחשבה קדימה לET-QW ומשחקים נוספים שכבר בקנה לשנה הקרובה. תקציב - 1000 ש"ח +/- על פי דיונים קודמים אני מניח שהתשובה תהיה כרטיס ATI X1950. השאלה היא איזה דגם מהם הכי כדאי ושיתאים לתקציב. האם בתקציב הזה אני אקבל מענה לציפיות שלי? האם קניה כזו משתלמת בזמן שכרטיסי DX10 כבר יצאו? האם כדאי לסבול עוד קצת ולחכות לירידת מחירים של הדור הבא? תודה…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
יש את XFX: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL אפשר לסמוך על זה?
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם ה Ti4000 deluxe של ASUS השימושים העיקריים הנדרשים הם : 1. חיבור למשדר בעל כניסות Svideo ו RCA, אפשרות ל duaL view. 2.המשחק הכי כבד שאריץ שעולה בדעתי יהיה Half life 2 3.עדיפות לפסיביים המארז מאוורר היטב (2-5 מעלות יותר מהחדר). 4.השיקול השלישי והאחרון הוא המחיר. 5.עדיף שיתמוך ב DX10 אם ארצה לעבור לויסטה. תודה למשיבים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחרונה יצאו לוחות אם עם כרטיסי מסך משולבים וחיבור HDMI ותמיכה ב HDCP. האם זה כדאי לצורך סרטי HD בלבד? תודה
-
- 57 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סתם עידכון למי שלא ידע...אני מניח שזה רק לכרטיסי dx9,אני לא ממש מתמצא בדרייברים של הכרטיסי dx10 החדשים אבל אני מניח שזה לא בישבילם... ושאלה...כל הדרייברים האלו שהיא מוציאה לכרטיסי דיירקס 9 משפרים משהו?הם לא הגיעו כבר לשיא היכולת?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה מחשב חדש כדאי לי לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה מהסוג החדש ? (למשל כמו של אינטל 3100 ) ? או ששווה לי לקנות לוח אם בלי כרטיס מובנה ולרכוש באותו הפרש כספי כרטיס מסך בנפרד התואם בכוחותיו לכרטיס המובנה ואולי אף יותר ? האם באמת יש הפרש כספי בין לוח אם רגיל לבין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני אסביר את הכותרת שלי כרגע התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 2100 ש"ח בערך מה שאומר 8800GTS 640.. כרגע הדרישות שלי למשחקים הם שמשחקים כמו פיפא כרבון (ומה שמשנה קצת את הסיפור) FSX ירוצו טוב ברזולוציה הטבעית של Dell 2007WFP. האם כדאי לקנות עכשיו RADEON X1950PRO (או משהו בסגנון שעולה בואו נגיד בין 900-1100 ש"ח) ועוד שנה לשדרג לכרטיס מסך אחר.. עוד שנה לא יהיה לי שוב תקציב של 2100 ש"ח אלא יהיה את ההפרש שזה בערך 1100 + חריגה של נגיד 200-300 ש"ח. השאלה היא אם שווה להמתין ולקנות עוד שנה כרטיס ב1300 ש"ח או לקנות היום 8800GTS 640.. שלא יקרה מצב שאני אקנה היום RADEON X1950PRO ועוד שנה אני אקנה ב1300 ש"ח את ה8800GTS 640 כי זאת טיפשות טהורה אשמח לתגובות
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-